• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar yemekler yendi mutfak topladim ciğer kavurdum soganli biberli az ayırıp unlayip yavada kizarttim tavada kizaran cok guzeldi esim ddi hepsini böyle yap bida parka ciktik oglusla donuste sogan patates üçgen yufka süt domates salatalik kivircik süt dilimi aldim oğlana 20 tl harcadım bi makine renkli actim astim lelli gelin pastası yaptim bende yarın kaynanamlar gelebilir yufkalari satarım ddim daha duruyo yoruldum az oturdum cay içiyorum haberde vermediler daha kahvalti ddik çocukların kursu oluyo belki çaya uğrarlar kayınpeder bi yere çıkmıyor geliyorlar gittiği yerde kaliyo gelirlerse eltim getirir

Selamlar herkese bugün hastahaneye gittim kontrol amaçlı vitamin , b12 , açlık tokluk şekeri eko akciğer filmi çekildim , arada bir ateşleniyorum onunla ilgili de bir tahlil istedim 3090₺ tuttu sağlık sigortam karışlıyor 20₺ katkı payı verdim sadece.Perşembe sabah da karın ultrasonu çekileceğim.İnşallah bir şey çıkmaz

Yemek yedik 86₺ 3₺ de bahşiş bıraktım
Miğrosta alışveriş yaptık kardeşim ödedi nescafe 200 gr 29 ₺ idi ucuz geldi başka markette baktım 200 gr 38₺ idi 100 gr da 21 ₺ gibi bişeydi

Metroda alışveriş yaptık 185₺ tuttu kardeşim verecekti dur dedim ben vereyim zaten asgari ücret alıyor kıyamıyorum.

Kuşumun tırnakları çok uzamıştı eve gelince veterinere götürdük kardeşimle evin karşısında var.Adam görür görmez kuşunuz ölebilir dedi.Nasıl yani dedim ben de hasta da adam farketti sandım tırnak kesilirken ölme ihtimali oluyormuş kardeşim başka bir veterinerde kestirmişti bu adam bize güven vermedi.Çıktık diğer veterinere götürdük çocuk güzelce kesti azıcık gagasından da aldı az.hafif arka tırnakta kan oldu minicik, ilaç sürdü.Akmadı bile kan çok şükür.Önceki veteriner çok korkuttu bizi 😡
10₺ de veterinere verdim.

Selamlar herkese bugün hastahaneye gittim kontrol amaçlı vitamin , b12 , açlık tokluk şekeri eko akciğer filmi çekildim , arada bir ateşleniyorum onunla ilgili de bir tahlil istedim 3090₺ tuttu sağlık sigortam karışlıyor 20₺ katkı payı verdim sadece.Perşembe sabah da karın ultrasonu çekileceğim.İnşallah bir şey çıkmaz

Miğrosta alışveriş yaptık kardeşim ödedi nescafe 200 gr 29 ₺ idi ucuz geldi başka markette baktım 200 gr 38₺ idi 100 gr da 21 ₺ gibi bişeydi

Metroda alışveriş yaptık 185₺ tuttu kardeşim verecekti dur dedim ben vereyim zaten asgari ücret alıyor kıyamıyorum.

Kuşumun tırnakları çok uzamıştı eve gelince veterinere götürdük kardeşimle evin karşısında var.Adam görür görmez kuşunuz ölebilir dedi.Nasıl yani dedim ben de hasta da adam farketti sandım tırnak kesilirken ölme ihtimali oluyormuş kardeşim başka bir veterinerde kestirmişti bu adam bize güven vermedi.Çıktık diğer veterinere götürdük çocuk güzelce kesti azıcık gagasından da aldı az.hafif arka tırnakta kan oldu minicik, ilaç sürdü.Akmadı bile kan çok şükür.Önceki veteriner çok korkuttu bizi 😡
Kardesim kesmisti bizim kusun tirnagini ilk defa duydum niye öluyorlarmis ki.
Masallah bisi olmadi.

Esim izgara alicak bisiler sagolsun.
Geliyomus
ekmek falanda alir.
Kusun yemi bitmisti onuda istedim.
Balli falan bisi almis.
paşam balli cubukda olanlari begenmedi vitaminli meyveli falan almistik ı ıhh yemedi.
Bende sokakdaki kuslara verdim.
Bu paketmis bakim yicek mi
Yulafi cok seviyo.
Bu ara acayip yiyo onceden bukadar yemezdi.
şişko diyo
Napiyosun diyorum sisko diyo😂

Dayanamiyoruz her gun saliyoruz her yer tüy ben hergun ev supurmimde kim supursun.
Yine saldim.
Cekirdek yiyoruz coplerini alip asagi atiyo sıpa.

Aksamlari cikariyoruz genelde hava kararinca basliyo vurmaya asla durmuyo kafesinde alisti artik

Hele esimle bi top oynuyo topun pesine koscam diye helak oluyo yavrum kosamayinca ucuyo😂😁
Kanatlarin var be yavrucum uç iste kosmaya calisiyo sonra yoruluyo🤣

Heey maşallahhh. Bizde de kanarya vardı. Bir ötüyordu bize gelen misafirler uyuyamıyordu. İki sohbet etsek başlıyordu ötmeye. Masanın üzerinde duruyordu kafesi. Her gün tozzz🤦🏻‍♀️
Eşim birine verdi. Ama şimdi de kedimiz var sandalyelerin üstleri tüy yığını. Sanırum kediyi veremeyecek. Bizim kız kıyameti koparıyor. Kedi gitsin deyince🤣🤣🤣

Herkes bu işi yapamıyor ya. Bizde 3. Veterinerde ancak karar kıldık hehh bu iyi dedik.
Geçen ayağı kötüydü yürüyemiyordu.ya benim kız yaptı bazen işkence yapıyor gibi seviyor hayvanı🙈 ya da kendi şımarıklığı kimbilir nereye tırmandı. Veteriner çok ustaydı. İlk gittiğimiz olsa hiçbirşey yapamaxdı

Slm kizlar bugün oğlan yine ateşlendi bir haftadır böyle canım sıkılıyor usuyormu usutuyormu dışarı çıktık bugün AVM gezdirdim uZun zamandır çocuklar gitmiyordu
Gorumcemin doğum günüydü oradan ona gidelim dedikbir hediye alipta neyse mağazada bir hirka beğendik benimki tutulurdu illa giy kardeşimle aynı giyiyosun olcakmi bedeni benimde elimde çocuk var poşet kim cikarcak üstü dedim bu olur ona alalım dedim bu sinirlendi çıktı ben eve gidiyorum diye bende kızdım cehenneme git dedim
Sanki benim kardeşim dedim bu gitti
Bende gorumceme gittim kıza haber verdim çünkü Msj attım gel diye gelmiycem bilmem ne yazdı deli oldum sonra geldi tabi çocuk gibi basım catliyo
Oğlan ateşli bazen deli gönül çek git diyo ah çocuklar olmasa

Millet çılgınlar gibi alışveriş ediyor bu para nerden geliyor anlamıyorum biz dedim öyle olsak gecinemeyiz valla bazen çok düşünüyorum cikamaiyorum işin içinden market alışverişi faturalar ucu ucuna hırka alacaktim vazgeçtim masraf olmasın diye aslında ihtiyacında vardi

Millet çılgınlar gibi alışveriş ediyor bu para nerden geliyor anlamıyorum biz dedim öyle olsak gecinemeyiz valla bazen çok düşünüyorum cikamaiyorum işin içinden market alışverişi faturalar ucu ucuna hırka alacaktim vazgeçtim masraf olmasın diye aslında ihtiyacında vardi

Çok güldüm eşinin tavrına ya çocuksu hareket etmiş. Ama hepimizinki yapıyor bazen.
Avm ye biz de gittik hediye alacaktık. İnanılmaz derecede dolu. Heleki yemek bölümü yer zor bulunuyor. Üstelik o kadar çok oturma yeri var. İnsan kaynıyor

Kardesim kesmisti bizim kusun tirnagini ilk defa duydum niye öluyorlarmis ki.
Masallah bisi olmadi.

Canım biz korktuk bişey olur diye uzman ellere teslim edelim dedik.Derin kesersen zarar verilebiliyormuş kanama oluyormus hem de kuşun canı yanar cesaret edemedik.

Evin arkasına Suriyeliler cafe a
Slm kizlar bugün oğlan yine ateşlendi bir haftadır böyle canım sıkılıyor usuyormu usutuyormu dışarı çıktık bugün AVM gezdirdim uZun zamandır çocuklar gitmiyordu
Gorumcemin doğum günüydü oradan ona gidelim dedikbir hediye alipta neyse mağazada bir hirka beğendik benimki tutulurdu illa giy kardeşimle aynı giyiyosun olcakmi bedeni benimde elimde çocuk var poşet kim cikarcak üstü dedim bu olur ona alalım dedim bu sinirlendi çıktı ben eve gidiyorum diye bende kızdım cehenneme git dedim
Bende gorumceme gittim kıza haber verdim çünkü Msj attım gel diye gelmiycem bilmem ne yazdı deli oldum sonra geldi tabi çocuk gibi basım catliyo
Tam sopalık bunlar ya
Bizim royallgillerden kocamda havuza gitti is cıkısı.
Bende ne güzel hayt valla diyince ,bırak annene 2 saat gidelim beraber diyo.
Annem senin emirelin mi?Havuza gitcem diye cocuk bırakayım dedim.
Anneme bırakalım diyo🤦🏻‍♀️
Ay pardon senin anan mı vardı?Hic haberimiz yok dedim.
Ayyy Zeynep sisirme beni tmm diyo💆🏻‍♀️
Bi sisircem ben onu haberi yok!

Geçmiş olsun
Ara salgın
Erkekler bazen çocuk gibi
Açıkça konuşmak gerek

Evin arkasına Suriyeliler cafe a

Tam sopalık bunlar ya
Bizim royallgillerden kocamda havuza gitti is cıkısı.
Bende ne güzel hayt valla diyince ,bırak annene 2 saat gidelim beraber diyo.
Annem senin emirelin mi?Havuza gitcem diye cocuk bırakayım dedim.
Anneme bırakalım diyo🤦🏻‍♀️
Ay pardon senin anan mı vardı?Hic haberimiz yok dedim.
Ayyy Zeynep sisirme beni tmm diyo💆🏻‍♀️
Bi sisircem ben onu haberi yok!
Çok fena çarpmışsın canım

Heey maşallahhh. Bizde de kanarya vardı. Bir ötüyordu bize gelen misafirler uyuyamıyordu. İki sohbet etsek başlıyordu ötmeye. Masanın üzerinde duruyordu kafesi. Her gün tozzz🤦🏻‍♀️
Eşim birine verdi. Ama şimdi de kedimiz var sandalyelerin üstleri tüy yığını. Sanırum kediyi veremeyecek. Bizim kız kıyameti koparıyor. Kedi gitsin deyince🤣🤣🤣
Çok tatlı kuzun
Kedisi ile ne oynar🥰🥰

Ah kuzuma ne kadarlık canları var zaten benim de 2 tane mubişim öldü şimdi paşam var bitanecik iki gözümün çiçeği😃

Dun aksam annemlere gittik.
Nasil olduysa(sık gitmememiz yaradi bi de orada yalniz kaldi iyice) babamin keyfi yerindeydi.
Anneme diyorki lelliye meyve koy.
yemek yiyin falan.
Hic bisi yemedim zaten izgara yiyip gitmistik.
Onlar mac izledi bizde annemle mutfakda oturduk.

Kira baglancak ya sozde bu ay sonu annem dedi sana 500tl vercem bebege simdi bisi alma ocakda alirsin onunla dedi.
hastane cikisi, battaniye, agiz mendili, corap falan hepsini onunla hallederim.
Diger ayda verir diye dusunuyorum pijama,geceligide onunla hallederim.

Bizde besik ve bebek arabasini aliriz taksitle.

Bugun pazar isini halledimde 5 gibi avm yapicaz.
1 pant 1 bluz bulaydim eyiydi.
Sacma sapan seyler var giymicem seye para baymak istemiyorum.
Sali da dr. kontolune gitmeyi dusunuyorum.
80tl oraya gider

Günaydın kızlar ☀️
Hava bugün güzel
Kahvaltı yapıldı
Mutfağı topladım
Eşim ortalığı çekiyor
Pazara gideceğiz
Bende bir ufak çay keyfi yapıyorum
Birazdan çıkarız
Epeydir çıkmıyorduk çok sıkıldım
Hastalık koşturmaca derken üstümdeki şu kabuğu atalım😎
Kahvaltı biraz fazla kaçırınca akşam geçiştiriyorum 🙈
Bugün de öyle olacak gibi

Günaydın kızlar
Kvdem gelmeden gözü geldi😂
Dünden beri elime aldıgım sey patlıyır,catlıyor🤦🏻‍♀️
Aksm camın önüne kahveyi koyayım dedim bosluga geldi düstü🤦🏻‍♀️
Heryer duvar,halı,koltuk kahve
Sildim gece gece
Sabah ısıya dayanıklı cam tabaklarım var,yumurta yaptm kahvaltıya,sahanı üstüne oturtmasıyla kocinin catırt gitti,aynı anda french presse kahve koydm,cat catldı💆🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Ay dedim yeter da🙈
Hadi hepsini anladım,100 dereceye kadr dayanıklı frenc press nasıl catlar ya🤷🏻‍♀️
Kahvaltıyı kazasız belasız atlattık sükğr
Ortalık topladım
Kahve iccem ins
Kvdem börek yapıp getircekmşs bende corba yapcam geccem.
Biz gidince bisey görmüyorz.

Slm kizlar Banu göz var sende Felak nas ayetel Kürsi oku vakit buldukça bende sabahın körü hastaneye gittim oğlum ateşlendi su parasizligin gözü kör olsun araba yok gece sabaha kadar yıka ateş düşürücü bekledim sabah götürdüm poğaça yaptım okula
Yoğurtlu makarna yapcam dolma biber var yayla corba bugünlük yeter uykusuuzum ev toplu

Back
X