- 1 Mart 2010
- 45.452
- 116.223
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Scss94 kız bak gulme valla öyle
Onleri bossa bidi bidilar
hep araniyorlar.
Dayiyorum tatli,kuruyemis, meyve pespese sesleri hic cikmiyo cunku agizlari hep dolu oluyo![]()
oyy yemekle kapatsam ikiside susmaz.Fena alıştırmışsınbizde akşam yemeğinden sonra fasıl kapanır. Eşim isterse bi çay koyar içer yanında bir şey aramaz. Senin mesajlarını okuyan kafe işletiyorsun sanır bence karşıdaki dükkan fikrini değerlendir
![]()
insAllah canim ya.valla bebek olunca artik ikisi bakacak sen yapacaksın yaparsin sen her türlü zaten de işini kolaylastirsinlar paşa gibi bakiyosun hakkını ödeyemezler hic
![]()
Yoo belli hamaratsın maşallah, hele yapıp da yemiyorsan en güzelini başarıyorsunoyy yemekle kapatsam ikiside susmaz.
Yillardir alistik valla.
Ben genelde yemem ama hazirlarim.
Alistirdim ya simdi kesemiyorum olmuyor.
Ama genelde tarif isterler yaptiklarimdan severler.
El alisiyor zamanla olcusuz yapiyorum cogu seyide.
Korkma canım en fazla kendilerine yetmeyi öğrenirler birazcık sen hic kiyamiyosuninsAllah canim ya.
Bakalim bizi neler bekliyor umarim yetisebilirim.
Korkmuyorum da değil hani
sagolasin.Yoo belli hamaratsın maşallah, hele yapıp da yemiyorsan en güzelini başarıyorsun![]()
Aynen ben böyle sık yapsam baya kilo alırdım. Az yapinca daha değerli oluyoYoo belli hamaratsın maşallah, hele yapıp da yemiyorsan en güzelini başarıyorsun![]()
Ben yapınca yarım tepsi yediğim için yapmıyorum. İnan yeni eve geçtik bu evde fırın yok ve fırın almıyorumAynen ben böyle sık yapsam baya kilo alırdım. Az yapinca daha değerli oluyo![]()
Ben ilk zamanlar cok zorlandım kimse yoktu yardim edecek. Doğuya gitmiştik bide doğum yapinca hic bilmediğim bi yer gece uyku yok dogru düzgün yemek yapamiyodum surekli eşime patliyodum ya . Zor günlerdiScss94
Gunduz yetemezsem aksam esime paslar en azindan ordan 3 saat kazanirim diyorum.
misal yarinin yemegini yaparim o ara bir kek cirparim mesela veririm firina falan diye kafamda kuruyorum.
Yemek sikintimi ortadan kaldirirsam aksam yaparak, gun icinde sadece supur sil topla yikanani as yaparim.
Bende bazı günler aserme oluyo mümkün değil yemezsem yapiyom mecburBen yapınca yarım tepsi yediğim için yapmıyorum. İnan yeni eve geçtik bu evde fırın yok ve fırın almıyorumneden çünkü fırın olursa hamurişi yaparım tatlı matlı yaparım. Ayarsız olmak zor
![]()
insAllah canim.Ben ilk zamanlar cok zorlandım kimse yoktu yardim edecek. Doğuya gitmiştik bide doğum yapinca hic bilmediğim bi yer gece uyku yok dogru düzgün yemek yapamiyodum surekli eşime patliyodum ya . Zor günlerdisenin prenses uykucu gazsız bi melek olsun insallah
![]()
yaaaBen yapınca yarım tepsi yediğim için yapmıyorum. İnan yeni eve geçtik bu evde fırın yok ve fırın almıyorumneden çünkü fırın olursa hamurişi yaparım tatlı matlı yaparım. Ayarsız olmak zor
![]()
lellim bi hamile pantolonu bide emzirme geceliği ikisini de tepe tepe kullandım valla lcw den almıstım emınım pısman olmazsın.70tl hamile pant. verdim vallahi bögrume oturdu.
Yuru ben sana evde yemek hazirlarim dedim esime yemek falan yemeyelim bi de.
1 de esofman aldim o da 40tl
surda giycem 4 ay
Annem diyoki atma bir yere ben giyerim esofmanlari taytlarigobusu var onun biraz iyi dedim veririm sana
Daha da bisi almam kendime.
Bu nedir abi ya 2-3 model koymus 70-80tl hep.
Soyguncu bunlar yeminle
hastaneye falan cikma gitme isleri olmasa vallahi bellerini indirir asagi evdekileri giyerdim yine para verdiremezdi kimse bana.
Böyle surekli kullanamicam seylere para verince oturuyor icime.
Eve geldik hemen aparatif bisiler hazirladim esime.
Oglanada buzlukdan pide isittim.
Bugunude atlattik.
o ara Sutu kaynattim sogusun mayalicam.
Biraziylada yarin sütlac yaparim.
Ihlamurda attim ocaga tatlidan var 2 dilim onlari yeriz.
Daha hic o alisverislere baslayamadim canim aklimda.tr_lelli ay lelli bide emzirme sütyeni kalp ben
Allah cıkarandan razı olsun valla napardım boyle kolaylık yok. pentiden almıstım ındırımden 45er liraya bi krem bi siyah .tavsıye ederım
aklında bulunsun diye konu geldıkce yazıyorum canım,belki faydam dokunurDaha hic o alisverislere baslayamadim canim aklimda.