• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

kuş kafese giriyor tam kafese yaklasiyorum kapicam(hep kapisini acik tutuyoruz salinca hemen kapiya atliyo balkon teyze.
Kapatmim diye.
Vallahi kuş akli vs diyorlar ya yalan yok öylr kuş beyinli kus akli falan zeka kupu

Scss94 Scss94 kız bak gulme valla öyle😂
Onleri bossa bidi bidilar
hep araniyorlar.
Dayiyorum tatli,kuruyemis, meyve pespese sesleri hic cikmiyo cunku agizlari hep dolu oluyo😂
😁 valla bebek olunca artik ikisi bakacak sen yapacaksın yaparsin sen her türlü zaten de işini kolaylastirsinlar paşa gibi bakiyosun hakkını ödeyemezler hic 🤩🤩

Fena alıştırmışsın 😁 bizde akşam yemeğinden sonra fasıl kapanır. Eşim isterse bi çay koyar içer yanında bir şey aramaz. Senin mesajlarını okuyan kafe işletiyorsun sanır bence karşıdaki dükkan fikrini değerlendir 😁
oyy yemekle kapatsam ikiside susmaz.
Yillardir alistik valla.
Ben genelde yemem ama hazirlarim.
Alistirdim ya simdi kesemiyorum olmuyor.
Ama genelde tarif isterler yaptiklarimdan severler.
El alisiyor zamanla olcusuz yapiyorum cogu seyide.

Pazara gittik
Elma 🍎 mandalina 🍊 portakal 🍊 muz 🍌 nar
Pırasa kıvırcık limon 🍋 salatalık 🥒
Aldım
Eşim meyve yemezse doymuyor 🙈
Oradan panoya gittik eve yakın diye
Eşime Zara’dan bir balıkçı aldık 170-TL verdik
Bir Colombia bot baktık 1.092 TL indirimli hali😱
Eşim yılbaşı çeki gelecek onunla alıyım dedi
Geçen yıl gelen çek ile ben almıştım 800- TL ye kar botumu
Bu yılda ben çeki patlatıyım dedi 😀
Oğlanın kar botunu ekim de almıştım 350 TL vermiştim iki yıl rahat giyiyor
Sonra ayak büyüyor
Eve gidelim diye tutdurdum
Eşim gezelim biraz takılalım dedi hava güzel diye
Eve geldim pazarı yerleştirdim
Sonra çıktık müdavim e gittik lahmacun yedik geri geldik
Açıkçası biraz gergindim belli etmemek için sakin olmaya çalıştım ama yine de keyifsizdim
Annem ablam kapıştık tadım kaçtı
Eşime belli etmek istemiyorum
O benim gergin olmama deli oluyor
Neden seni üzüyorlar diye ama onlar benim ailem olur diyorum
Başa sarmasın diye öyle idare ettim🙈🙈
Eve gelince ocağa bamya ve mercimek çorbası attım
İki gün yemek olur
Sonrası allah Kerim 🙏

😁 valla bebek olunca artik ikisi bakacak sen yapacaksın yaparsin sen her türlü zaten de işini kolaylastirsinlar paşa gibi bakiyosun hakkını ödeyemezler hic 🤩🤩
insAllah canim ya.
Bakalim bizi neler bekliyor umarim yetisebilirim.
Korkmuyorum da değil hani

oyy yemekle kapatsam ikiside susmaz.
Yillardir alistik valla.
Ben genelde yemem ama hazirlarim.
Alistirdim ya simdi kesemiyorum olmuyor.
Ama genelde tarif isterler yaptiklarimdan severler.
El alisiyor zamanla olcusuz yapiyorum cogu seyide.
Yoo belli hamaratsın maşallah, hele yapıp da yemiyorsan en güzelini başarıyorsun 👏🏼

Scss94 Scss94
Gunduz yetemezsem aksam esime paslar en azindan ordan 3 saat kazanirim diyorum.

misal yarinin yemegini yaparim o ara bir kek cirparim mesela veririm firina falan diye kafamda kuruyorum.

Yemek sikintimi ortadan kaldirirsam aksam yaparak, gun icinde sadece supur sil topla yikanani as yaparim.

Aynen ben böyle sık yapsam baya kilo alırdım. Az yapinca daha değerli oluyo 😁😁😁
Ben yapınca yarım tepsi yediğim için yapmıyorum. İnan yeni eve geçtik bu evde fırın yok ve fırın almıyorum 😁 neden çünkü fırın olursa hamurişi yaparım tatlı matlı yaparım. Ayarsız olmak zor 😒

Scss94 Scss94
Gunduz yetemezsem aksam esime paslar en azindan ordan 3 saat kazanirim diyorum.

misal yarinin yemegini yaparim o ara bir kek cirparim mesela veririm firina falan diye kafamda kuruyorum.

Yemek sikintimi ortadan kaldirirsam aksam yaparak, gun icinde sadece supur sil topla yikanani as yaparim.
Ben ilk zamanlar cok zorlandım kimse yoktu yardim edecek. Doğuya gitmiştik bide doğum yapinca hic bilmediğim bi yer gece uyku yok dogru düzgün yemek yapamiyodum surekli eşime patliyodum ya . Zor günlerdi 😁 senin prenses uykucu gazsız bi melek olsun insallah 😊

Ben yapınca yarım tepsi yediğim için yapmıyorum. İnan yeni eve geçtik bu evde fırın yok ve fırın almıyorum 😁 neden çünkü fırın olursa hamurişi yaparım tatlı matlı yaparım. Ayarsız olmak zor 😒
Bende bazı günler aserme oluyo mümkün değil yemezsem yapiyom mecbur 😆

Ben ilk zamanlar cok zorlandım kimse yoktu yardim edecek. Doğuya gitmiştik bide doğum yapinca hic bilmediğim bi yer gece uyku yok dogru düzgün yemek yapamiyodum surekli eşime patliyodum ya . Zor günlerdi 😁 senin prenses uykucu gazsız bi melek olsun insallah 😊
insAllah canim.
Ogluma ceker umarim.
Annem hep bizim cocuklarimiz (bizi kasdediyor bi de kardeslerini) uslu oluyor kafanda kurma aglarsa durmazsa diye diyor.
Guzel dusunim guzel olsun

yaaa🙈
surekli yapinca bikiliyor ya.
Ben bazen inan hic tadina bakmiyorum.
Cunku her hafta kesinlikle ya kek, ya tatli, ya pogca( hic yapmazsam buzluk sagsun) oluyor.
Ben yapa yapa doyuyorum

70tl hamile pant. verdim vallahi bögrume oturdu.
Yuru ben sana evde yemek hazirlarim dedim esime yemek falan yemeyelim bi de.
1 de esofman aldim o da 40tl😒
surda giycem 4 ay
Annem diyoki atma bir yere ben giyerim esofmanlari taytlari😁 gobusu var onun biraz iyi dedim veririm sana
Daha da bisi almam kendime.
Bu nedir abi ya 2-3 model koymus 70-80tl hep.
Soyguncu bunlar yeminle
hastaneye falan cikma gitme isleri olmasa vallahi bellerini indirir asagi evdekileri giyerdim yine para verdiremezdi kimse bana.
Böyle surekli kullanamicam seylere para verince oturuyor icime.

Eve geldik hemen aparatif bisiler hazirladim esime.
Oglanada buzlukdan pide isittim.
Bugunude atlattik.
o ara Sutu kaynattim sogusun mayalicam.
Biraziylada yarin sütlac yaparim.

Ihlamurda attim ocaga tatlidan var 2 dilim onlari yeriz.
lellim bi hamile pantolonu bide emzirme geceliği ikisini de tepe tepe kullandım valla lcw den almıstım emınım pısman olmazsın.
ilk baslarda hamıle pantolonları bol oluyodu normal pantolon ama beli lastıklılerden aldım. ay ziyan oldular elimde 15er gün gıydım resmen.büyüdükce dar geldi anneme verdim onlara ama hamıle pantolonu genısleyebılıyor ya cok rahat oluyo.

Back
X