Valla iki gündür gece de ayaktayım yavrum bı iyilesseydi yarında sağlık ocağına goturcemV
kardesim suan maaile annemde,aksm kardesimi de acile götürmüslerSerum baglanmıs,kanda mikrp cıkmıs.cocuklarda da aynısı
Ve illet bisey ates düsüyo,2 saat sonra geri cıkıyo
Biz gitmedik bu hafta ondan,kıza da bulasmasın diye.
Salgın varmıs cnm
Sana bişey diyimmi en güzeli kendim bakman yoksa çocukta bı orda bı burda kocan çalışsın sen ya valla yoksa sisiyo kocalar karı parası yemeye alisiyo inankiYalnız cok degişikler
Babam geldiğinde hic yatmaz,kumandayı bile almaz eline.
Yemek yedik,kpder devrildi yattı koltuga,aldı kumandayı zap yapıo
Sanki hergün geldği ev.
İnsan bi cekinir yani.
Demek yüz versem bunlar bizden cıkmıcak
Anneme dedim bakckmıs kvdem.
Kvden bence kendine kapı arıyo hic bulasma dedi
Cidden kapı arıyo,babanneyi 4 ay seklinde bölüsmüsler.3 kardes.
Ben bakamam 4 ay ,1 ay dursun gitsin diyo.
Dicek ben torun bakıyorm.
Kızı maas almıyomtus yakında cıkr isten,bosa cıkcak
Cakal.
Geçen bizi eşimin arkadaşı yemeğe davet etti adı yemek çiğ köfte poğaça makarna salata dolma millet işten geliyo bı çorba pilav tavuk yap emiBen pazar günü gezmeden gelince,kızartma yap deseler kendimi balkondan asagı flan atarım herlde yapmamak icin
Helal olsun o yorgunluga kızartma yapmak
Eşim gece vardiyasına gitcek sabah işten çıktı hiç uyumadı akşam geldi 1 saat uyudu kıyamadım o benim için tek izin günüm diye gezdirdi bütün gün ben de yapıverdimBen pazar günü gezmeden gelince,kızartma yap deseler kendimi balkondan asagı flan atarım herlde yapmamak icin
Bugun bizede avm gunu.
Hamis pant. bakicam sonunda
yani dogurmadan falan sukurler olsun.
Esimbeyler musait olabildi
Günaydın kızlar
Kvdem gelmeden gözü geldi
Dünden beri elime aldıgım sey patlıyır,catlıyor
Aksm camın önüne kahveyi koyayım dedim bosluga geldi düstü
Heryer duvar,halı,koltuk kahve
Sildim gece gece
Sabah ısıya dayanıklı cam tabaklarım var,yumurta yaptm kahvaltıya,sahanı üstüne oturtmasıyla kocinin catırt gitti,aynı anda french presse kahve koydm,cat catldı
Ay dedim yeter da
Hadi hepsini anladım,100 dereceye kadr dayanıklı frenc press nasıl catlar ya
Kahvaltıyı kazasız belasız atlattık sükğr
Ortalık topladım
Kahve iccem ins
Kvdem börek yapıp getircekmşs bende corba yapcam geccem.
Biz gidince bisey görmüyorz.
Ben de pastahane poğacası yaptım pişiyor inşallah güzel olmuştur
lelli ben de ağlıyorum sabah karşı binaya ambulans geldi gözlerim yaşardı filmde duygusal bir sahne çıkıyor ağlıyorum.Benim hormonlardan değil ama
70tl hamile pant. verdim vallahi bögrume oturdu.
Yuru ben sana evde yemek hazirlarim dedim esime yemek falan yemeyelim bi de.
1 de esofman aldim o da 40tl
surda giycem 4 ay
Annem diyoki atma bir yere ben giyerim esofmanlari taytlarigobusu var onun biraz iyi dedim veririm sana
Daha da bisi almam kendime.
Bu nedir abi ya 2-3 model koymus 70-80tl hep.
Soyguncu bunlar yeminle
hastaneye falan cikma gitme isleri olmasa vallahi bellerini indirir asagi evdekileri giyerdim yine para verdiremezdi kimse bana.
Böyle surekli kullanamicam seylere para verince oturuyor icime.
Eve geldik hemen aparatif bisiler hazirladim esime.
Oglanada buzlukdan pide isittim.
Bugunude atlattik.
o ara Sutu kaynattim sogusun mayalicam.
Biraziylada yarin sütlac yaparim.
Ihlamurda attim ocaga tatlidan var 2 dilim onlari yeriz.
Ben pazar günü gezmeden gelince,kızartma yap deseler kendimi balkondan asagı flan atarım herlde yapmamak icin
Benim babam dogumgünlerinde cocukların,önden yemek verdirtiyoGeçen bizi eşimin arkadaşı yemeğe davet etti adı yemek çiğ köfte poğaça makarna salata dolma millet işten geliyo bı çorba pilav tavuk yap emi
Biz yemek olayını cigköfteye cevirdik haftasonlarıBence de helal olsunben de yapamam yığılır kalırım heralde. Ondan dolayı gezme sonrası dışarda yemek yemeye karşı değilim
O neymis artk yaİyi yapmışsın. Bizde de şöyle durum var. Eşimin teyzesi geçen gün bizdeydi ya, bana çerez varmı diye soruyor. Ya kaç defa dolabında gördüm koymadığı oldu biz gidince çerezi. Bana gelince çayın yanına canı çerez istiyor. Tatlı birşey yemek istiyor. Ben ona gidince eşim alırsa yiyorum tatlıyı. Eşim de bu duruma çok kızıyor ama eşime birara müsait zamanda söyleyeceğim bu konuyu. Şimdi konu açılmadan durup dururken söylemeyeyim dedim :))
Eline saglıkEşim gece vardiyasına gitcek sabah işten çıktı hiç uyumadı akşam geldi 1 saat uyudu kıyamadım o benim için tek izin günüm diye gezdirdi bütün gün ben de yapıverdim☺
Allah bereket versin.Günaydın hayırlı haftalar kızlar
Sabah erkenden kumbaraya 10 TL attım
Sigarayı bıraktığımdan beri her gün 5 veya 10 TL atıyorum inşallah kurban parası nın çoğunu biriktiririm
Bu kurban nasip olursa evlliğimizin 3. Yılı bu yıl keselim istiyorum Ailem kesmezdi ama ben olabildiğince yapmak istiyorum ki ileride çocuklarımıza miras olacak bazı alışkanlıklarımız
Yedirenk pintiler bacım böyleleri var yemez bende hicbsevmem evde yoksa ya geçen arkadaşına gittiğimiz yerde oburunude çağırmış ay şundan yokmu kıza bundanda köy çocuğuma ula belki yokO neymis artk ya
Sasırmıs millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?