Küçük Düşün Büyük Olsun!

Valla iki gündür gece de ayaktayım yavrum bı iyilesseydi yarında sağlık ocağına goturcem

Kocan demesin şunu getir bunu yap diye bence bi iş var

Sana bişey diyimmi en güzeli kendim bakman yoksa çocukta bı orda bı burda kocan çalışsın sen ya valla yoksa sisiyo kocalar karı parası yemeye alisiyo inanki

Ben pazar günü gezmeden gelince,kızartma yap deseler kendimi balkondan asagı flan atarım herlde yapmamak icin
Helal olsun o yorgunluga kızartma yapmak
Geçen bizi eşimin arkadaşı yemeğe davet etti adı yemek çiğ köfte poğaça makarna salata dolma millet işten geliyo bı çorba pilav tavuk yap emi

Ben pazar günü gezmeden gelince,kızartma yap deseler kendimi balkondan asagı flan atarım herlde yapmamak icin
Eşim gece vardiyasına gitcek sabah işten çıktı hiç uyumadı akşam geldi 1 saat uyudu kıyamadım o benim için tek izin günüm diye gezdirdi bütün gün ben de yapıverdim

İyi yapmışsın. Bizde de şöyle durum var. Eşimin teyzesi geçen gün bizdeydi ya, bana çerez varmı diye soruyor. Ya kaç defa dolabında gördüm koymadığı oldu biz gidince çerezi. Bana gelince çayın yanına canı çerez istiyor. Tatlı birşey yemek istiyor. Ben ona gidince eşim alırsa yiyorum tatlıyı. Eşim de bu duruma çok kızıyor ama eşime birara müsait zamanda söyleyeceğim bu konuyu. Şimdi konu açılmadan durup dururken söylemeyeyim dedim :))

Senin yaşadığın kırgınlıkların hassaslaştırmış olabilir berennazım. Valla ben de lohusalıkmı yaşadım bilmiyorum kızıma kavuştuğum ilk aylar lohusa gibi herşeye ağlıyordum hiç unutmuyorum

Ahh o bende de var. Annenin işine yarayacağına sevindim. En azından boşuna para vermemiş olursun için rahat eder

Bence de helal olsun ben de yapamam yığılır kalırım heralde. Ondan dolayı gezme sonrası dışarda yemek yemeye karşı değilim

Geçen bizi eşimin arkadaşı yemeğe davet etti adı yemek çiğ köfte poğaça makarna salata dolma millet işten geliyo bı çorba pilav tavuk yap emi
Benim babam dogumgünlerinde cocukların,önden yemek verdirtiyo
Masa hazırlıyoruz envai cesit,millet isten gelcek kısır mı yicekAdam gibi yemek yapın,sonra ne istiyosanız verin diyo
Kardesim baygı 20 kisiye yemek veriyo onden yazık.
Bu sene yeter dısarda kahvaltı vercem dedi kız 5 senedir ygrasıyo

O neymis artk ya
Sasırmıs millet

Günaydınnn
Sabahın 4nde 70 tl trendyolda harcadım
Büyük kıza pijama aldım yılbasılık 2 takım
Oglana almıstım dün annemle yolladım.
TeyZem bana mı almıs bunları anne demis
Yılbasında giyersin demis annesi.
Annem dedi demedik kardesine almıs diye dedi
Dedim ona da alcm

Günaydın hayırlı haftalar kızlar
Sabah erkenden kumbaraya 10 TL attım
Sigarayı bıraktığımdan beri her gün 5 veya 10 TL atıyorum inşallah kurban parası nın çoğunu biriktiririm
Bu kurban nasip olursa evlliğimizin 3. Yılı bu yıl keselim istiyorum Ailem kesmezdi ama ben olabildiğince yapmak istiyorum ki ileride çocuklarımıza miras olacak bazı alışkanlıklarımız

Allah bereket versin.
InsAllah Rabbim nasip etsin.

Gece uykum kacti sersem tavuk gibi dolaniyorum.
Kendime gelemedim daha.
Erbaslari yolladim.
Süt ısittim canim kahvalti yapmak istemiyor.
Odalarin camini acip yataklari kapattim.
Yogurdum mayalanmis dolaba kaldirdim.
Canim brokoli istiyor yogurtlu onu hasliyorum.

Yemek yok
ev supurulcek.
Öglen onlari halledip uyucam.
Bugun bisi yapasim yok sunlari yapsam yeter bana.

Bugun naparsam yapim enerjim yukselmiyor.
Gune enerjisiz basladim böyle bitecek galiba.
Hic bisi halim yok.
Evi bile supuruyormuyum dövuyormuyum belli degil.
Bi abdest alip sureleri okim.
Zaten mülk suresini okucaktim ona bile enerjim yok.
Ama bi silkelenmem lazim.
Surekli off puf geziyorum evde.

Bi de sicak vurdu iyice darlandim actim camlari.

Günaydınlaaaar

Ben de evi süpüremedim iki gündür. Kociş izinde ama bugün süpüreceğim ne derse desin çocuk kedi ev mahfoluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…