- 27 Şubat 2013
- 14.944
- 42.677
- 798
Yapma dediğimi gözümün içine baka baka yapıyorAy anam 2 yaş sendromlarıbunlar hep bizde geçirdik bizimki kafasını yere vuruyordu yapma dedikçe yapardı eltim ddi hiç üzerine düşme yapma dedikçe yapar fln diye çok üzerine düşmemek lazım sakinleştirici konuşmak bolca sarılmak iyi geldi bize
Burayı takip ediyorum. Okumak bana çok keyif veriyor. ALLAH yardımcın olsun. Evlatlarını sana bağışlasın. Içindeki korkuları alsin. Ama hastahaneye gitmesen çok iyi olur. Mikrop yuvası.Yemegim yok oglana bisiler hazir bırakirim.
O gelir yer artik.
Aiyy cok duramam hastanede falan zaten pek iyi diilim.
Esim soylenir niye gittin diye.
Evsen cikma diyo bana agrim oluyo diye.
Ayy vicdanimi kopekler yesede kurtulsam.
Mubarek gün Rabbim yardimcim olsun sag saglim alim kucagima icimde surekli bir korku var.
Dua edin bana kizlar ya su agrik gecsin
Hoş evde iyiyim bisim yok.
allah yardımcısı olsunSelamm..
Hala dogurmamis kız ya sanci cekiyormus.
Zor valla Allah kurtarsin.
Sanirim bugun sezeryanla alicaklarmis.
Hastaneye gitmicektim kocasi aradi yenge bugun dogum gunu ya pasta alicam sonra annemi alicam sende gelirmisin senide alim dedi.
Aiyy gitsen dert gitmesen dert.
Dedim iyi tmm gelim.
Teyzeyle beni alcak 2 gibi.
Arkadasimada gidecektim iptal ettim.
Cicek sepetinde de 39.90 olan kek truf paketinden siparis verdim hastaneye.
Benden sonra gider o artik aksam icin siparis gectim.
Oglen sezeryane gircek o ki dedim oda da olmaz falan cicek sepeti jet hizi malum.
Valla cocuk annesiyle ayni gun kutlicak artik dogum gununu
Ocak dogumlu benım oglanO kar etmeme bizde de var ya bu aralar hiç dinlemiyor hiçççç. 2 yaş bixim de. Ağlama olayını başlatmıştı da ağlayınc yspmıyorm vermiyorym ağlarsan vermem diyorum susuyor mecbur. Bezini değiştirirken resmen tekmeliyır şımarıklık yapıyor. Kalkıyor giyinmeyi hiç sevmiyor. Halıların altına giriyor o nerden çıktıysasürekli tırmanışta.kaç ay oldu oğlun 2 yaşına gireli. Ayy yaş konusunda birbirimize destekte bulunalım bilgi paylaşalım canım.
Amin.Burayı takip ediyorum. Okumak bana çok keyif veriyor. ALLAH yardımcın olsun. Evlatlarını sana bağışlasın. Içindeki korkuları alsin. Ama hastahaneye gitmesen çok iyi olur. Mikrop yuvası.
Sen anlatınca aynı agrıyı hatırlıyorumBugun anneme gittim 6-7dk yani.
orda 3 kat merdivem ciktim indim.
Belediyeye gittik orada da 2 kat indim ciktim yine baski hissettim.
Wc gittim biraz rahatladim.
Ama o tedirginlik hali gecmiyor icimden.
Eve geldik esimle bisiler yedik.
Ben yine baski hissettim sik wc cikiyorum bi de acaba üsüttum mu ya
Bu hamilelik hali gercekden zor.
Hep bisi olacak sanki diye tedirginim.
esime dedim dr. gitsek mi ben baski hissediyorum.
O da korkuyo bu sefer.
Bi dus aldim suan daha iyiyim.
Niye yurumek beni zorluyo bu kadar anlamadim.
Evdeyken iyiyim. Yuruyunce kotu
Ben sakinim genelde ama uyarmazsam hata mı yaparım uyarırsam mı arada kalıyorum.Ay anam 2 yaş sendromlarıbunlar hep bizde geçirdik bizimki kafasını yere vuruyordu yapma dedikçe yapardı eltim ddi hiç üzerine düşme yapma dedikçe yapar fln diye çok üzerine düşmemek lazım sakinleştirici konuşmak bolca sarılmak iyi geldi bize
Ben bı tarafın daha tatlı sert olmasını dogru buluyorum cogu zamanO baba olayını ben de eşimde gördüm ya çok çok seviniyorum. Kendi babamda görmediğim için en hassas konuydu benim için.
Çok şükür. Eşim kızımıza çok düşkün. Dünyası o. O bağırma kojusu da işte yanlış yapmasın diye. Tehlikeli şeyler yapıyor ya yapma yapma diyor en son bağırıyor. Dinleyen kim
Ya yaş faktöru, bebegin durusu, yerlesimide etkili sanirim.Sen anlatınca aynı agrıyı hatırlıyorum
Ikıncı hamılelıgım aynı boyleydı
Az yurusem yorulsam dogurcam sanıyordum
Son aylar sagdan sola donmek zo gelıyo heryer batıyodu vucuduma
Yataga ıkı kat yorgan serıyordum yumusak olsun dıye
Ilkı gıbı degıldı kesınlıkle
Dr onemlı degıl demıstı bebek karın kasık kaslarına baskı yapıyor demıstı. Karın kasların bıraz gucsuzdur merak etme demıstı
Normal dogum olsa 4 5 subatta olcaktı
Sezeryan ıcın 26 ocak ıcın gun verdı ama 14 ocakta dogdu. Ikı gun once nst de sancı cıkmıstı ben hıssetmemıstım ama hazır ol belkı beklemez dedı dedıgı gıbı oldu
Kadınların dogum hıkayelerı bıtmezmıs :)))
Selamm..
Hastaneye gitmicektim kocasi aradi yenge bugun dogum gunu ya pasta alicam sonra annemi alicam sende gelirmisin senide alim dedi.
Dedim iyi tmm gelim.
Oglen sezeryane gircek o ki dedim oda da olmaz falan cicek sepeti jet hizi malum.
Yemegim yok oglana bisiler hazir bırakirim.
O gelir yer artik.
Aiyy cok duramam hastanede falan zaten pek iyi diilim.
Esim soylenir niye gittin diye.
Evsen cikma diyo bana agrim oluyo diye.
Ayy vicdanimi kopekler yesede kurtulsam.
Mubarek gün Rabbim yardimcim olsun sag saglim alim kucagima icimde surekli bir korku var.
Dua edin bana kizlar ya su agrik gecsin
Hoş evde iyiyim bisim yok.
Allah kurtarsın sağlıkla kucağına alsın inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin ne zorluklarla doğuyo büyüyo çocuklarSelamm..
Dedim iyi tmm gelim.
Ocak dogumlu benım oglan
O halı altına gırme bızde de var
Yorgan gıbı ortuyor ustunu halıyla :))
Benim bır tane tr lellının ogluyla yasıt kızım var
Kız bu kadar degıldı ben ona aldanıp dogurdıum dıyorum hep
Gercı ben cok sakin cocuk ıstemezdım ne bıliym tuzluk gibi cocuk olmaz cocuk gıbı gelmıyor bana öyle de bu da cok kurtlu :)
Sen anlatınca aynı agrıyı hatırlıyorum
Ikıncı hamılelıgım aynı boyleydı
Az yurusem yorulsam dogurcam sanıyordum
Son aylar sagdan sola donmek zo gelıyo heryer batıyodu vucuduma
Yataga ıkı kat yorgan serıyordum yumusak olsun dıye
Ilkı gıbı degıldı kesınlıkle
Dr onemlı degıl demıstı bebek karın kasık kaslarına baskı yapıyor demıstı. Karın kasların bıraz gucsuzdur merak etme demıstı
Normal dogum olsa 4 5 subatta olcaktı
Sezeryan ıcın 26 ocak ıcın gun verdı ama 14 ocakta dogdu. Ikı gun once nst de sancı cıkmıstı ben hıssetmemıstım ama hazır ol belkı beklemez dedı dedıgı gıbı oldu
Kadınların dogum hıkayelerı bıtmezmıs :)))
Ben sakinim genelde ama uyarmazsam hata mı yaparım uyarırsam mı arada kalıyorum.
Dun dısarı cıktık geldık ablasıyla oynadı o arada bı kahve ıctım aksam babası ılgılendı derken neselendı bıraz zıra bende hıc hal kalmamıstı
O cıglık kıyamet aglayınca ben mala baglıyorum dırekt
Babası sadece cıglık atmasından rahatsız oluyor yuksek ses takıntısı var ama napalım o kendını tutacak cocuk bu
Ben bı tarafın daha tatlı sert olmasını dogru buluyorum cogu zaman
Cocuklara kuralsızlıkta pek yaramıyor gercı bızımkıler kucuk bunun ıcın bıraz
Bızım oglan yapma etme olmaz deyınce gozunu kapıyor deve kusu :) goz teması olmadan yaparmıyım acaba dıye denıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?