yani kusurabakmasinlar artik bende hamileyim onlarin dusunmesi lazim ama dusuncesiz olduklari icin kesin beklerler.Sen hastaneye gitme zaten mecbur kalmadıkca
Hastaneler virus kaynıyo suan
Allah koruusn
Canim ya cok mutlu oldum sizin adiniza inşAllah butun hayakatnzi gerceklestrirsznzyazlik icin iyi bir pesinat biriktirdik hatta bu yaz birazda kredi cekip almaya niyetlendik fakat bir takim durumlar oldu erteledik.
80bin kadar altin ve nakit biriktirdik cok sukur
20binini arabayi degisirken kullandik 40binde kredi seklinde arabaya odedik iyi sifir bir araba aldik 100bin degerinde.
suan 60bin kadar birikim var elimizde
Suan kumbaramiz yok ama her ay 600tl ozel emeklilik oduyoruz o da birikim orada da ayrica 25bin kadar birikti cok sukur.
Ona dokunmayacagiz zaten 10 sene daha odersek emeklilik oluyo oradanda toplu para aliriz.
Bizde durumlar böyle simdilik
Birikime dokunmadan tabiki yine ufak tefek birikimle idare ediyoruz.
Yazligi suan dahi alabiliriz ama bebek bekledigimiz icin kendimizi sıkıstirmak istemiyoruz.
Ayrica bu surecde asla gezmemizden, tatilimizden, hafta sonu kacamaklarimizdan falan hic odun vermedik.
Otel tatili de yaptik.
Tur da yaptik.
gunu birlik turlar geziler.
Memelekete gidip gelmeler
Rabbim yardim ediyor sukur.
Amin cok tesekkur ederimCanim ya cok mutlu oldum sizin adiniza inşAllah butun hayakatnzi gerceklestrirsznz
ben camasir suyu yerime çoğunlukla beyaz sirke kullanıyorum yere flnKızı salona aldım diger odaları,mutfagı falan domestosla sildim.
Hergün frosh yer temizleyiciyle siliyorm normalde,haftada 1 de domestosla.
Aslında hic sokmasam eve camasır suyu süper olcak
Bitince cleeanin falan camasır suyuna bakcam.
Kız oyalanırken cilt temizliğimi de aradan cıkarayım
Gercekten cok farklı
Aksm azcık cizmis kız yüzünü kocinin
O da kızımmm napıosn ya diye sesini yükseltti
Kostum cocugu aldım kucagından,sen napıosn ya sesini yükseltiyosn cocuga dedim.
Kpderim görümcemin cocugyna vurmustu gözümüzün önümde bi kere.Bayagı tokat attı
Annesi de sen hakettin bunu dedi.
Daha ben hamile falan değildim.
Ay dedim hayatta bırakmam ben bunlara cocuk.
Koci yi de sürekli uyarıyırm severken ses yükseltme,sinirliysen cocugu alma anlıyor diye.
Halamla kahvalti ettik.
Belediyede yine bir imza isi varmis 1.5 da orada olcaz.
elti kizina suni sanci veriyolarmis hastanede.
Oraya gidemem.
Yani esim ben hastaneye gitmem dedi.
Ben nasil gidim baska semtte eve gidersin ne isin var hastanede dedi.
Ben icaben sorim dedim amcasi gitmiyo ben napim.
Bekler ama kesin.
Annesi yanindaymis.
Halamla anneme gidicez ordan esim alir bizi imza isi icin.
Bugun yemek yok.
Nevresim degistim.
mutfagi topladim.
Halam ev temiz dedi supurtmedi.
Yagmurda atiyo
Giyinimde cikalim bari
Sen hastaneye gitme zaten mecbur kalmadıkca
Hastaneler virus kaynıyo suan
Allah koruusn
Kızı salona aldım diger odaları,mutfagı falan domestosla sildim.
Hergün frosh yer temizleyiciyle siliyorm normalde,haftada 1 de domestosla.
Aslında hic sokmasam eve camasır suyu süper olcak
Bitince cleeanin falan camasır suyuna bakcam.
Kız oyalanırken cilt temizliğimi de aradan cıkarayım☺
maşallah çok güzel bir çocukŞimdi uyudu. Biraz topiğe gireyim dedim . Girmesem özlüyorum yahuu. Şimdi de gideyim biraz mantı yapıp arıcam. İnşallah uzun uyur ben de yapabilirim.
bugün kahvaltıdan sonra bana yardım et kızım dedim masayı toplarken. Sonra mutfağı toparladım.Sonra oyun hamuru oynattım bir saat. Ardından puzzle yaptırdım. Sonrada hamur yaptım mantı için. Hemen kendi yoğurmak istiyor. Şimdi ela şimdi ela diyor
çok iyiDoğalgaz faturamiz geldi 118 lira
Siz ayaziyla meşhur yerde yasiyorsunu çok normal o fiyatları bulması İstanbul'da soğuk olmadı ki iki 4,5 gündür soğuk dahaçok iyi
bizim bu ay 600 tl gelir kesin
Temizlik sirkesi bende kullanıyorm lavantalı ama illa o camasır sıyu girecek eveben camasir suyu yerime çoğunlukla beyaz sirke kullanıyorum yere fln
Bende çamaşır suyunu bı WC lerde kullanıyorum önce bende çok kullanırdım ama azalttım mutfakta sirke ve bulaşık deterjanı karışımı kullanıyorum ayda bir falanda mutfak lavabosuna çok az çamaşır duyu dokuyorum sarariyor başka bişi çıkartmıyorTemizlik sirkesi bende kullanıyorm lavantalı ama illa o camasır sıyu girecek eve
Bende iste temizle nemlendir maske bulursam evde maskeben ilk zamamlar sirke ile lavanta esansı kullanıyordum. Bir süre devsm ettim şimdi de bitkisel kullanıyorum. Çamaşır suyunu tuvalet ve mutfakta kullanıyorum sadece o da lekeler için.
ahhh ne güzel özendim. Ben kendime bakamıyorum bu aralar. Eskiden kırışıklık kremleri tonikler temizleyiciler ooo nerdeeeee
Banyomu bile apar topar yapıyorum.
birde benim evim oran tarafıSiz ayaziyla meşhur yerde yasiyorsunu çok normal o fiyatları bulması İstanbul'da soğuk olmadı ki iki 4,5 gündür soğuk daha
nem maskesi çok iyi oluyor kesinlikleBende iste temizle nemlendir maske bulursam evde maske☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?