Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızı salona aldım diger odaları,mutfagı falan domestosla sildim.
Hergün frosh yer temizleyiciyle siliyorm normalde,haftada 1 de domestosla.
Aslında hic sokmasam eve camasır suyu süper olcak
Bitince cleeanin falan camasır suyuna bakcam.
Kız oyalanırken cilt temizliğimi de aradan cıkarayım

Canim ya cok mutlu oldum sizin adiniza inşAllah butun hayakatnzi gerceklestrirsznz

ben camasir suyu yerime çoğunlukla beyaz sirke kullanıyorum yere fln

ayy tokat atacaklar he. Ailelerden biri valla topa tutarım sanırım. Bir de çocuğun yüzüne vurulmasından nefret ederim. Hadi popsuna hafif yapılır zaten severken de yapıyorum ben. Pek sakin sevmem alışkın
Kızdığımı bildiği için ağlıyor. Sıkarak ısırarak sevsem hoşuna gidiyor gülüyor.
eşim de çok ters bağırıyordu. Sonra tabi üzülüyordu. İşte maksat laf dinlesin.o an içim gidiyordu. Kucağıma gelince hiç de gelme demiyordum.
tabi haklı olduğu konuda baban haklı kızım diyorum.
ama sizinki daha çok küçük. Yüksek sesten korkabilir. Şimdi sesi yüksekse ilerde hiç sabredemez

gerek yok bence de hastaneye. Evine git ne olcak. Hamile halinle.

ben ilk zamamlar sirke ile lavanta esansı kullanıyordum. Bir süre devsm ettim şimdi de bitkisel kullanıyorum. Çamaşır suyunu tuvalet ve mutfakta kullanıyorum sadece o da lekeler için.
ahhh ne güzel özendim. Ben kendime bakamıyorum bu aralar. Eskiden kırışıklık kremleri tonikler temizleyiciler ooo nerdeeeee
Banyomu bile apar topar yapıyorum.

Şimdi uyudu. Biraz topiğe gireyim dedim . Girmesem özlüyorum yahuu. Şimdi de gideyim biraz mantı yapıp arıcam. İnşallah uzun uyur ben de yapabilirim.
bugün kahvaltıdan sonra bana yardım et kızım dedim masayı toplarken. Sonra mutfağı toparladım.Sonra oyun hamuru oynattım bir saat. Ardından puzzle yaptırdım. Sonrada hamur yaptım mantı için. Hemen kendi yoğurmak istiyor. Şimdi ela şimdi ela diyor

maşallah çok güzel bir çocuk
allah nazardan saklasın

selam kızlar
işim sabah bayağ yogundu allaha şükür toparladım
akşama şube yemeği var

öğlen kuaföre gittim
dalgalı fön çektirdim 30-TL
sabah taksi ile geldim 40-TL
arabayı eşime bıraktım akşam yemekten beni alacak
ceza yemeyim dedim
gece kar çok yağdı allahtan yağmur peşine yağınca hava yumuşak

Temizlik sirkesi bende kullanıyorm lavantalı ama illa o camasır sıyu girecek eve
Bende çamaşır suyunu bı WC lerde kullanıyorum önce bende çok kullanırdım ama azalttım mutfakta sirke ve bulaşık deterjanı karışımı kullanıyorum ayda bir falanda mutfak lavabosuna çok az çamaşır duyu dokuyorum sarariyor başka bişi çıkartmıyor
Yerlerde de yüzey temizleyici kullanıyorum

Bende iste temizle nemlendir maske bulursam evde maske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…