Hesap yapmakdan gına geldi.
O dedigim gibi bir dolap alsam 250tl falan
organizerler de yine 50tl tutar.
Mutfak dolabinin icine alicam 2 tane organizer(a101 geldi kacirdim yaw bayada uygundu neyse sık geliyo oraya)
bebek ev icin duzenleyici cantaya baktimkronikuykucu canim senin dediklerin 39.90 nette.
Kafama yatti yorumlarda guzel.
Bunlari sirayla halletmem lazim ama ne yok para yok.
Annemi ve kirayi bekliyorum o biraz koltuk cikacak onunla halledicem.
aynen benim ki bu lelliTrendyolda 29.90
Madame Coco Fleurs Çok Amaçlı Sepet Lacivert Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Madame Coco Fleurs Çok Amaçlı Sepet Lacivert yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
canim bu diil daha buyuk canta tarzi tutma yeri var baktigiminTrendyolda 29.90
Madame Coco Fleurs Çok Amaçlı Sepet Lacivert Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Madame Coco Fleurs Çok Amaçlı Sepet Lacivert yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
benim baktigim şu canimaynen benim ki bu lelli
ölçüleri farklımı onu bılmıyorum ama
bu arada 1.5 ay evvel dondurma kasesi aldım madame coconun sıtesınden hala hazırlanıyor yazıyor aradım bı guzel saydırdım
Ay kızlar bugün gorumceni aradı bize gelcekmis eşinin arkadaşı köpeğini onlara bırakmış ee köpekle size gelcez valla ben köpeği kabul etmem dedim ne işi varmış dedim o zmn yarın gelelim diyo kopeksiz gelin dedim hiç sevmem evde kedi köpek
Sagol canımGeçmiş olsun cnm bol bol dinlen herkes hasta
Ay senden uzak olsun canımEn korktugum ilacda kullanamiyorum
gecmis olsun kuzu
Geçmiş olsun kuzum dinlen o yapsın.Selam Kızlar
Bende sanırım üşütmüşüm
Kahvaltıyı zor hazırladım
Yumurta salatası
Patates kızartması yaptım
Kahvaltılık çıkardım
Dedim ben yatıyorum böylece kalsın
Eşim sağ olsun topladı bir de süpürge geçti evi havalandırıyor
Bende yattım yatağa
Akşama kavurma yapıyım dedim yok sebze yap dedi
Evde de sebze yok
Taze fakülye var onuda yer mi bilmiyorum
Biraz yatıyım da bakacağım çaresine artık
Selamlar bugün geçen bahsettiğim çocukla buluşacaktık.
Kahvaltımı yaptım, ojelerimi sürdüm hazırlanacaktım.Telefon çaldı cenaze çıkmış şehir dışına memleketine gidecekmiş babasıyla ,amcaları vefat etmiş.Yatalakmış zaten yaşlı imiş.Allah rahmet eylesin de amca da tam bugünü bulmuş ya tövbe tövbe
Ne kadar da heyecanlıydım görüşcez diye
Yarın akşam görüşelim dedi bakalım bir aksilik çıkmazsa.
Annemin doğum günü bugün.Anamla gezerim
boşver annenle vakit geçirirsin.hem doğum günüymüş kadının. Başı sağolsun arkadaşının. Başka zaman görüşürsünüz zaman bol
Bende agir atlatiyorum ne yazıkkıAy senden uzak olsun canım
Şubede hamile arkadaş hasta oldu iki haftadır kız sürünüyor rapor aldı ama dinlenmek yetmiyor
bu daha buyuk tabi canım bunu da begendım sık kullandıgı oyuncakları(çıngırak,diş kasıyıcı) falanda koyabılırsın bi kenarabenim baktigim şu canim
bagaj icin diyo ama bence evde daha kullanisli sankiMadame Coco Doriane Araç Arkası Organizer - Bej Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Madame Coco Doriane Araç Arkası Organizer - Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
pisik kremi, bez, agiz bezi, islak mendil,selpak belki 1 tkm kiyafet, ince bir battaniye, alt acma ortusu koyarim diye dusundum.bu daha buyuk tabi canım bunu da begendım sık kullandıgı oyuncakları(çıngırak,diş kasıyıcı) falanda koyabılırsın bi kenara
bizim oyuncaklar suan oyun halısının ustune duruyor canım oynarken dagıtıyoruz kaldırırken halının ustune kaldırıyoruzpisik kremi, bez, agiz bezi, islak mendil,selpak belki 1 tkm kiyafet, ince bir battaniye, alt acma ortusu koyarim diye dusundum.
surekli oda da olur git gel yapmam.
Bittikce, kirlendikce takviye.
Daha oyuncak sepeti falan alicizz dimi
Listem uzayip gidiyor sonsuz
Biraz öyle olduGeçmiş olsun kuzum dinlen o yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?