Küçük Düşün Büyük Olsun!

Trendyolda 29.90

aynen benim ki bu lelli
ölçüleri farklımı onu bılmıyorum ama
bu arada 1.5 ay evvel dondurma kasesi aldım madame coconun sıtesınden hala hazırlanıyor yazıyor aradım bı guzel saydırdım
benim baktigim şu canim
bagaj icin diyo ama bence evde daha kullanisli sanki

iyi demişsin ben de sevmem kedi köpek evde gezmesini

Selamlar bugün geçen bahsettiğim çocukla buluşacaktık.
Kahvaltımı yaptım, ojelerimi sürdüm hazırlanacaktım.Telefon çaldı cenaze çıkmış şehir dışına memleketine gidecekmiş babasıyla ,amcaları vefat etmiş.Yatalakmış zaten yaşlı imiş.Allah rahmet eylesin de amca da tam bugünü bulmuş ya tövbe tövbe
Ne kadar da heyecanlıydım görüşcez diye
Yarın akşam görüşelim dedi bakalım bir aksilik çıkmazsa.
Annemin doğum günü bugün.Anamla gezerim

Geçmiş olsun kuzum dinlen o yapsın.

boşver annenle vakit geçirirsin.hem doğum günüymüş kadının. Başı sağolsun arkadaşının. Başka zaman görüşürsünüz zaman bol

bu daha buyuk tabi canım bunu da begendım sık kullandıgı oyuncakları(çıngırak,diş kasıyıcı) falanda koyabılırsın bi kenara
pisik kremi, bez, agiz bezi, islak mendil,selpak belki 1 tkm kiyafet, ince bir battaniye, alt acma ortusu koyarim diye dusundum.
surekli oda da olur git gel yapmam.
Bittikce, kirlendikce takviye.
Daha oyuncak sepeti falan alicizz dimi
Listem uzayip gidiyor sonsuz

bizim oyuncaklar suan oyun halısının ustune duruyor canım oynarken dagıtıyoruz kaldırırken halının ustune kaldırıyoruz
görümcemin oglu vardı kızı oldu oglanın oyuncakları elemıs ıyı olanları kolilediler yollayacaklar sagolsun
asırı derecede pahalı oyuncaklar yaa
esımın kuzenı ufak ayıcık tarzı bıse almıs oglusa ıcınden muzık calıyor gecen gordum avmde gördüm 100tl yazıyodu

ıslak mendıl demısken canım ben hem ıslak mendıl hem pamuk ped almıstım. ilk 2ay hiç kullanmadık pamuk bide lohusalıkta bi tantana oluyor ugrasmım dıye erteledım hep ıslak mendıl kullandım. 3.5 aydır pamuk kullanıyorum dısarı gıdınce sadece ıslak mendil, çook memnunum fıyat olarakta uyguna gelıyor baya. aklında bulunsun. tr_lelli

Salona geldim kaldim
Buraya gelince hep oturup kaliyorum cunku buyuk supur toz al sil oyaliyor
Halledimde yemege giriscem.
Esimede liste attim gelirken onlari halleder.
Aiyy su Sefirin kizi ne guzel diziymis.
Neslihani sevmem pek ama dizi guzel hosumuza gitti.
Netten izledik 3 bolumu birden ona sardik bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…