onada bakim canim pamuk acikcasi zor geliyordu bana islatmak vs vsıslak mendıl demısken canım ben hem ıslak mendıl hem pamuk ped almıstım. ilk 2ay hiç kullanmadık pamuk bide lohusalıkta bi tantana oluyor ugrasmım dıye erteledım hep ıslak mendıl kullandım. 3.5 aydır pamuk kullanıyorum dısarı gıdınce sadece ıslak mendil, çook memnunum fıyat olarakta uyguna gelıyor baya. aklında bulunsun.tr_lelli
Vallahi öyle ogluma hep esim alirdi.bizim oyuncaklar suan oyun halısının ustune duruyor canım oynarken dagıtıyoruz kaldırırken halının ustune kaldırıyoruz
görümcemin oglu vardı kızı oldu oglanın oyuncakları elemıs ıyı olanları kolilediler yollayacaklar sagolsun
asırı derecede pahalı oyuncaklar yaa
esımın kuzenı ufak ayıcık tarzı bıse almıs oglusa ıcınden muzık calıyor gecen gordum avmde gördüm 100tl yazıyodu
bana da basta işte zor geldı ama sımdı alıstım canım e bebekten aldım baby me , pamuk ama dagılmıyor butun pamukonada bakim canim pamuk acikcasi zor geliyordu bana islatmak vs vs
ıslak pamuk yokmu acana saf su yani sadece.bana da basta işte zor geldı ama sımdı alıstım canım e bebekten aldım baby me , pamuk ama dagılmıyor butun pamuk
9 ocakta bebek ürünleri geliyor a101 e oyun halısı ana kucağı falan mama sandalyasi bı bakın isterseniz belki işinize yarar bişi olabilirVallahi öyle ogluma hep esim alirdi.
Bakalim kizda alacak mi.
A101 e falan geliyor kizlar icin mutfak bisiler gelince alip atmak lazim kenara diyorum buyudukce oynar hemde daha uygun oluyor.
Oglumda file sepeti vardi kapinin arkasina koyuyorduk.
Dokuyordu oynuyordu kaldiriyorduk yine yerine.
kataloga baktim tesekkurler.9 ocakta bebek ürünleri geliyor a101 e oyun halısı ana kucağı falan mama sandalyasi bı bakın isterseniz belki işinize yarar bişi olabilir
Vallahi öyle ogluma hep esim alirdi.
Bakalim kizda alacak mi.
A101 e falan geliyor kizlar icin mutfak bisiler gelince alip atmak lazim kenara diyorum buyudukce oynar hemde daha uygun oluyor.
Oglumda file sepeti vardi kapinin arkasina koyuyorduk.
Dokuyordu oynuyordu kaldiriyorduk yine yerine.
kataloga baktim tesekkurler.
Mama sandalyesinin ayak koyma yeri yokrahatsiz geldi bana ayaklari sallanacak öyle ben rahatsiz oldum gorunce
oyun halisida su piyanolu olanlarda gozum ayagiyla falan debelebdikce daha cok sever sanki ses ciktikca gibi geldi.
O sebeple almicam sanirim.
Tabi en iyisini siz bilirsiniz evadiniz için sadece siz yazınca aklıma geldi yazayım dedimkataloga baktim tesekkurler.
Mama sandalyesinin ayak koyma yeri yokrahatsiz geldi bana ayaklari sallanacak öyle ben rahatsiz oldum gorunce
oyun halisida su piyanolu olanlarda gozum ayagiyla falan debelebdikce daha cok sever sanki ses ciktikca gibi geldi.
O sebeple almicam sanirim.
ne demek cok iyi yaptinizTabi en iyisini siz bilirsiniz evadiniz için sadece siz yazınca aklıma geldi yazayım dedim
Bende dagitirim mutfakda yemek falan yapiyorken.Biz de şimdi çıktık eşimin teyzeye gidiyoruz kardeşi gelmiş de gelin deyip duruyorlar. Neyse gidelim dedik. Daha mutfağı toplamamıştım. Sen kızı hazırla ben mutfağı toplarıö dedi. Sonra da diyor çok dağınık çalışıyorsun mutfakta.ulan kahvaltı yaptık boşver toplama çay koy gel oturalım dedin. Çayı biter bitmez kahveler gelsin dedin. Makina boşaltılacaktı. Habire hominigırtlak boğazın durmuyor ne ara toplayaydım.
ya sanki rahat edemez gibi geldi bana destek alir ordancanım mama sandalyesinin ayak koyma yerini inan hiç kullanmadım ben :) hatta birara çıkarttım
takip edicem bende alip aticam kenara el kadar seyler oyuncakcilarda dunya para.ben de şok marketten çok oyuncak aldım. Çeşit şeyler geliyor hep.
ne demek cok iyi yaptiniz
Benimde amacim hem rahat etsin hem de uyguna halledim.
Gorurseniz hep yazin
onada bakim ayy dusununce ne cok ihtiyac var yawBenimki ikeanin mama sandalyesi aşırı memnunum hala da kullanıyoruz
Yazarım tabi bu konuda elinize su dokemem maşallah imreniyorum her şeyi uyguna hallediyorsunuzne demek cok iyi yaptiniz
Benimde amacim hem rahat etsin hem de uyguna halledim.
Gorurseniz hep yazin
Bende dagitirim mutfakda yemek falan yapiyorken.
Surekli kasik, tabak kirletirim.
Ayni kasigi bi ona bi ona surmem hic.
O sebeple hic bulasigim bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?