Küçük Düşün Büyük Olsun!

Oda seni düşünüyor elbet canim hani işsizlik maaşını harcatmasin çalışmayıp işsizliğin olmasa suan mecbur alicak şu da var malesef erkeklerin düşüncesi kadınlar gibi değil parayı harciycak yer ariyo kimisi örnek kocam yarını düşünmüyor malesef tam tersim benim insallah annenin dediği gibi sen çocuğa harcarken rahat olup annesine yedirmezbazı erkekler unutuyor aile kurdugunu sişmisim kuzu döküldüm valla

Valla saolsun eltimlerden fln kıyafet çok geldi tertemiz giydirdi bende sezon indirimi netten bakip alıyorum hatta şubat ortasından sonra gelir kışliklara indirim oglusun bu senede giydi 3 sene oldu montu büyük almistim bide minyon tipli ogluş bu sene tam giydi seneye almam lazım bakindim bu kış 150 den başlıyor istediğim gibiler hiç gerek yok e bebek var ordanda bakcam bi iki tane sweat ve pantolonda alcam ay sonu günde oğlanın d gününü eltimde yapcas pasta alıp gitces onlar lcw aliyo değişimleri kullanırım belki ihtiyaç olanı alirim

Annenden mi aldınız?
Ödemesi lazım ya,ben bu adamların kvde rahatlıgını anlamıyorm

tabi canım Kv den olunca rahatlar ya bizde de annem verdi dedim. Birikimimi ev borcumuza yatırdık. Bakalım ev borcu bitince ne yapacak geri ödeme konusunu.

sen hangi semtteydin canım anadolu yakası diye hatırlıyorm

annen çok üstüne geliyor sanki sonuçta çocuğuna almışsın borca girse onun sıkıntısını sen de çekeceksin. He ben çalışırken çok para biriktirdim eşime de söylemedim çünkü eşim çok müsrifti hiç hesapsız hareket eder herkesi düşünme derdine düşerdi. Öylelikle aldığım bir karardı. İyiki de koymuşum koymasam kenara şimdi bu evi alamayacaktık. Eşini sen tanıyor biliyorsun tasarruflu davranıyorsa başkalarını düşünmez bence.

ohhhh havada aşk kokusu var beren hayırlısı olsun hakkında. İnşallah iyi birisidir.

Benim kızım da minyon geçen yılki montu ve kıyafetlerini hala giydirebiliyorum. Yazdığını okuyunca dedim seneye kış için sezon sonunda mont alayım en iyisi

Aynen kadında para durmasınn
Valla bende doluyum sorma

Anama cöktük
Kpderin basında tabiki kocam kalıyo
Anası ugramamıs bile
La 43 senelik kocan
Nasıl merak etmiyorsn
Yedi kat el olsa insan gider.
Kardesimin esi aramıs benimkini,abi bisey lazım mı diye.
Cocuk Almanyada fuarda.Ordan aramıs saolsun.

Aynen kadında para durmasınn
Valla bende doluyum sorma

ahahahaaha güldüm yahuuu benim eski halimi gördüm sanki şimdi o kadar rahatımki çalışmayıp para kazanmayınca para isteyen soran yok kendi bırakıyor para en çok bu tarafını sevdim çalışmamanın. Yoksa daha çok sinir oluyordum heleki borç olunca borçluyken birine para harcayınca sinir kat sayım yükseliyordu.tabi ben çalışmayınca kimseye bişey yapamıyor. Tek başına ev geçindiriyor çocuk var. Düşünmek zorunda. Tüm sorumluluk ona bindi. Yeniden çalışmayı istemememin sebebi de öncelikle kızım tabi ve ben çalışırken para konusundaki savrukluğu.

Kendi kendine hesap yapıyor teke dusumce ama sen çalışınca nasılsa hatunda var harca oluyor
Benimki de bugün yatırmış kredi faturalar neyim yeteri 900diyo ay sonuna kadar daha doğalgaz gelir 400 dedik 500 yetmez kredi kartına dayaniriz yine

Bugun tahlile gidicem yagmur durdu diye ama elektrik gitti.
Simdi elektrik yok derler jenarator varmidir ki?
öyle olsa bile asansor calismiyor 10 kat nasil incem bi de cikmasi var
Resmen hayattaki sansim.

Anneannemin idrar yollarinda kist cikmis.
Onlar and yakasinin bi ucunda biz diger ucta.
Orada 2 teyzem enistemler dayim falan var.
Babam burdan dr. bakiyor.
Ya tamam Allah sifa versin insAllah kotu huylu diiildir ama babam anneanneme bakmaz.
Anlasamiyorlar.
Buraya getircekler bu kadin nasil gidip gelcek o yolu kim goturup getircek?
Dr. tahlil isticek onu gormek isticek muayine olcak.
Ordan bi hastane baksinlar.
Hayir boyle atliyo sonra da soyleniyo ben dr. buldum ben yaptim ben ettim parasini onlar yedi bla bla taniyorum yani annemi darliyor.
Dedim orada semtine yakin bir hastanede dr. bulsunlar.
Buraya gelse sizde kalicak ve babam istemicek.
Hep boyle yapiyo.
Kadin ameliyat oldu 7 sene once hastaneyi babam buldu dr. falan ama bin defa annemin falan yuzune vurdu.
Yani iyilik yapim diye diil onun mantigi esim bile dun diyoki baban anneanneni zerre sevmiyo sirf ben yaptim ben buldum demek icin yuzlerine vurmak icin yapiyo diyo.
Cunku biliyoruz huyunu alistik.

Niye yapiyor anlamiyorum.
Aramis aksam bilmem ne univ. dr. bulmus.
Ee o kadin ordan gelip gidicek pesinde kim donecek?.
digerleri orda oturuyor hepsinin cocugu var evinede alip bakmaz baksada kovmakdan beter ediyor.
Sinirlendim dun
Maddi anlamda parasi var bankada 150binden fazla parasi var.
Orada enistem falan emekli dayim var taksi tutar gotururler yakin bi hastaneye.

Anneannemdir baksinlar etsinler tabi bakacaklar ama ben babami iyi taniyorum.
Yapar ama burnundan da getirir annemin.
Annemle konustum dinlemiyo beni kafasina gore dr. ariyor orada goturecekler onu dr. falan dedi.

parca alincakmis bakilcakmis ona gore tedavi uygulancak.

Bu tedavi nekadar surecek bilmem nasil gelip gidecek hayir evine alip bakacak ozaman ama diger ameliyatinda kaldi babam hic susmadi.
Parasini onlar yedide basima kaldida ben bakmak zorunda diilimde.
ee atlama ozaman?
Kim sana dr. ara bul diyo.
Hep boyle
Annemin basi agricak ona uzuluyorum

Günaydın kızlar,
Valla bu büyükler büyüdükçe küçülüyorlar galiba
Yada biz yaş aldıkça yanlışlarını görüyoruz
Eskiden ne yapsa doğrudur dediğimiz şeylerin aslında yanlış olduğunu görüyoruz
Hepsi ayrı terane
Yaş grubumun geneli aynı görüşte
Babam da ctesi günü bana diyor falancıyı ara annesi ( yengesi oluyor babamın ) hastaymış sizin ordaymış
Yaa kadını 5 sene önce görmüşüm. Onlar hiç beni aradımı iyi günde kötü günde, yok.
Zaten çocukla ni tarafımdan alıyorum soluğu
Arayim gideyim ziyaret edeyim istiyor
Çocuk olmasa yaparım , o gelmiş gelmemiş aramamış hesap etmem işim yok giderim de ama görüyosun işte halimi

Annem de memlekette dayımın yanındaki çalışanın çocuğu hastaymış burda yakın semtteymiş
Ayyyy çiçekliiiii sana çok yakın
Git yani
Kadını yolda görsem tanımam
Kardeşiml konuşuyorum telde arkadan sesleniyo falancı abi bel fıtığı olmuş yaa napim nee
Bel fıtığı ne ya güldüm bende vay niye gülüyonuz hastalık bu bilmem ne
Benim kocam kanseri atlatmış bana zottirik hastalıkları abartmasın annem bana komik geliyo dedim
Hep istiyorlarki herkese herseye koşayım gideyim arayayım sorayım
Ara sor git gel

Kendileri akşama kadar tv başında esra erol izlerler işsizlikten herkesi aynı sanıyorlar

Birde herkese misliyle hediyeleştirme huyu varki illallah ettiriyor annemin
O sana onu taktı sen şunu tak bide şunu al
Evleneli 17 sene oldu bitmedi o çeyrek borcu
Bi takana iki kere götürdüğümüzden
Millet 50 lira verse abartıyoda abartıyo ağzı dolu dolu bilmem kim 50 verdi. Sanki cok para

O çeyrek 1000 lira olsun inşallah :)) alamasın da görsün

Ayy sabah sabah şiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…