Oda seni düşünüyor elbet canim hani işsizlik maaşını harcatmasin çalışmayıp işsizliğin olmasa suan mecbur alicak şu da var malesef erkeklerin düşüncesi kadınlar gibi değil parayı harciycak yer ariyo kimisi örnek kocamYa valla öyle ben yerine koyarım cok sükür bozsm.
Koyamaya da bilirz yoksa napcan
Saglık olsun.
Adam sıkısıksa ben kolumda bilezikler gezsem iyi mi olcak?
Evlilik bu mu?
Maasından da verme,kıza da bisey alma.
Alsın diyo.
Suan yok durumu napalım.
Ailesine yardım ediyor diyor,ediyorsa Allah sorsun diyorm.
Yapacak bisey yok
Sen anlatmıyosn,hep iyi göstermeye calısıyosn durumunu bize diyor.
Ya ac degilim acıkta degilim sükür.
Napim yok yok diye mi gezeyim
Ay sistim vala
Valla saolsun eltimlerden fln kıyafet çok geldi tertemiz giydirdi bende sezon indirimi netten bakip alıyorum hatta şubat ortasından sonra gelir kışliklara indirim oglusun bu senede giydi 3 sene oldu montu büyük almistim bide minyon tipli ogluş bu sene tam giydi seneye almam lazım bakindim bu kış 150 den başlıyor istediğim gibiler hiç gerek yok e bebek var ordanda bakcam bi iki tane sweat ve pantolonda alcam ay sonu günde oğlanın d gününü eltimde yapcas pasta alıp gitces onlar lcw aliyo değişimleri kullanırım belki ihtiyaç olanı alirimKızlar haklisiniz valla.
Benim annemde alma okadar der hep.
Yahu zaten indirim kovalayip aliyorum.
Bogaza falan diilde esyaya kiyafete alma diyor.
Kıza bile heves ediyorum ya zaten hemen buyuyorlar alma okadar bidi bidi.
Alipda 5-10 takim almadim ki.
Ay ay az az aliyorum.
Hatta lcw sezon sonu indiriminden kisliklarini alicam insAllah.
Oglumada öyle yapardim.
sezon sonu alirdim baya dusuyor fiyatlar.
Simdi kursu tek ders ihtiyacida yok kiyafete az aliyorum ona.
Annemde su da var anliyorum sag saglim dogsun al ozaman diyor.
Sezeryandan korkuyor hep o ameliyat falan diye.
iyide hic bisi almasamda kim alcaka son anda.
Nasil alim hepsini birden.
Bana oyle diyor sonrada biberon alcaktimda bilemedim senle bakariz diyor
Anne yuregi iste.
Buyuk kavgamiz kuskunlugumuz olmadiAma Gerildigim zamanlar oluyor.
Genelde o alttan aliyor sonra annem küsluk falan bilmez.
Gormuyorum kac gundur telf. konusmadik iki market geziyorduk yalan oldu
Kadinda parasiz kaldi kira baglanmadi diye paralaninca koltuk cikar bana azcik birazda ona kitlerim eksiklerden.
Cunkusu ana olmak.
Annenden mi aldınız?
Ödemesi lazım ya,ben bu adamların kvde rahatlıgını anlamıyorm
Yaa cok gecmis olsun
Bizde 2017 de bir kaza gecirdik ya hep kazalar beni urkutuyor.
Allah esirgesin
InsAllah cok amin gazsiz, sakin bebe olsun.
Her gun konusuyorum gazsız, uslu, uykucu, sakin, annesini üzmeyen Alya kuş benim kizim diye (yersen) ya tutarsa
Gercekden evi sevmek cok onemli ben diger evi hic sevmiyordum temizlik bile yaparken sove sove yapiyordum icimden gelmiyordu..
Herseyi batiyordu bana.
Burada suan kiraciyiz ama bana cok iyi geldi burasi.
Modum daha yukseldi.
Evi cok sevdim.
Sakin nezih bir site.
Umarım gonlunce olur canim icine sinen olur
Ya valla öyle ben yerine koyarım cok sükür bozsm.
Koyamaya da bilirz yoksa napcan
Saglık olsun.
Adam sıkısıksa ben kolumda bilezikler gezsem iyi mi olcak?
Evlilik bu mu?
Maasından da verme,kıza da bisey alma.
Alsın diyo.
Suan yok durumu napalım.
Ailesine yardım ediyor diyor,ediyorsa Allah sorsun diyorm.
Yapacak bisey yok
Sen anlatmıyosn,hep iyi göstermeye calısıyosn durumunu bize diyor.
Ya ac degilim acıkta degilim sükür.
Napim yok yok diye mi gezeyim
Ay sistim vala
Havadisler bende canım
Buluştuk bir cafeye gittik sessiz sakin.Yemek yedik, çay içiyorduk ki elimi tuttuiyiki karışma çıktın dedi.Bir de beni yıllardır tanıyormuş gibi hissediyormuş bu kadar kısa sürede çok şaşırtıcı dedi.☺ Ben de aynı öyle hissediyorum dedim
Valla saolsun eltimlerden fln kıyafet çok geldi tertemiz giydirdi bende sezon indirimi netten bakip alıyorum hatta şubat ortasından sonra gelir kışliklara indirim oglusun bu senede giydi 3 sene oldu montu büyük almistim bide minyon tipli ogluş bu sene tam giydi seneye almam lazım bakindim bu kış 150 den başlıyor istediğim gibiler hiç gerek yok e bebek var ordanda bakcam bi iki tane sweat ve pantolonda alcam ay sonu günde oğlanın d gününü eltimde yapcas pasta alıp gitces onlar lcw aliyo değişimleri kullanırım belki ihtiyaç olanı alirim
Aynen kadında para durmasınnOda seni düşünüyor elbet canim hani işsizlik maaşını harcatmasin çalışmayıp işsizliğin olmasa suan mecbur alicak şu da var malesef erkeklerin düşüncesi kadınlar gibi değil parayı harciycak yer ariyo kimisi örnek kocamyarını düşünmüyor malesef tam tersim benim insallah annenin dediği gibi sen çocuğa harcarken rahat olup annesine yedirmez bazı erkekler unutuyor aile kurdugunu sişmisim kuzu döküldüm valla
Aynen kadında para durmasınn
Valla bende doluyum sorma
İnşallah canım sağol.Hayırlısı ise olsun değilse olmasın tekrar üzülmek istemiyorumohhhh havada aşk kokusu varberen hayırlısı olsun hakkında. İnşallah iyi birisidir.
Kız kendini ağırdan al hemen kendini koyverme bakam napcak cabalayacakmi kolay olma kossun azcik pesindenİnşallah canım sağol.Hayırlısı ise olsun değilse olmasın tekrar üzülmek istemiyorum
Kendi kendine hesap yapıyor teke dusumce ama sen çalışınca nasılsa hatunda var harca oluyorahahahaaha güldüm yahuuu benim eski halimi gördüm sankişimdi o kadar rahatımki çalışmayıp para kazanmayınca para isteyen soran yok kendi bırakıyor para en çok bu tarafını sevdim çalışmamanın. Yoksa daha çok sinir oluyordum heleki borç olunca borçluyken birine para harcayınca sinir kat sayım yükseliyordu.tabi ben çalışmayınca kimseye bişey yapamıyor. Tek başına ev geçindiriyor çocuk var. Düşünmek zorunda. Tüm sorumluluk ona bindi. Yeniden çalışmayı istemememin sebebi de öncelikle kızım tabi ve ben çalışırken para konusundaki savrukluğu.
Haklısın cnm yaptığım bişey yok şimdilik beklemedeyimKız kendini ağırdan al hemen kendini koyverme bakam napcak cabalayacakmi kolay olma kossun azcik pesinden
evet canim and. yakasisen hangi semtteydin canım anadolu yakası diye hatırlıyorm
Hoşgeldin.Merhabalar Grubu yeni kesfettim cok tatlisiniz hepiniz. Suan iizndeyim ama yazin baslayinca birikim yapip ev almak istiyrz bu topik iyi gelir belki bize
Hayırlısı olsun inşaallah berenHaklısın cnm yaptığım bişey yok şimdilik beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?