Ya annem de öyle su bile icmiyo gelinceBaby bende bugün cildirdim annene kizip epey agladim
Hiç laftan anlamıyor tersine yapıyor sabah aradım bimr un gelmiş ön kilo alcam siizn oralardafa kalmamış yukardan alcam dedim buda gitmiş 5 kg alıp gelmiş beni hiç dinlemiyor sinirlendim bende ee ben gitmiycem ya markete evde dur sen diyo bana okula kızı almaya gidiyorum ya ben catliyo iki dk geç gitsem eve valla benim çocuğumun olsa isinide yapar yardım da ederim yok bizimkilerde
Altın borcunuda arsa alcakmis istiyor versen ben arsa alcam diyo
Benim kide ev alırken ben o kadar borcu pduyemem ancak şu kadar oderim bende aklıma Annem geldi para biriktirmisti bilezik al köy dediydm ben aldirmistim aklıma o geldi o da kısa zamanda ode dedi işte ev borcu filan anca yetişiyor esimde taksitler var bitsin alcam kredi kartıyla diyor inş biran evvel su kredi kartı biter
Ay arkadaşım da annesi var adam sıkıştı sattılar bi düğünden bileziği gelip gidip kapışiyorlar annesi yok senin bileziği nasıl bozar yok şöyle yok böyle kiz stres yapiodu anası gelcek diye bende severim arkadaşımı esi de elinden geldiğince yapio istedi gibi babası yok kendileri yaptı çoğu şeyi çocukta olunca mobilya borcunu kapamislar ben oradayken geldi annesi kızın konustum biraz ddim yanlış anlama teyze senin kizin kızını düşünüyorsun elbet ama kocasıyla kotumu olsun mal konur yerine kavga etmesin onunda 1 oğlu var aynısını oğlum yaşasa yetisyremeyip satsa bilezik kaynanasi görünce sürat aşıp laf soksa boşuna gidermi ddim bisey diyemedi arkadaş hay sen yaşa diyo anlamıyor beni diyor kuzu sende kızına mama almışsın bol can Allah sağlık versin bereketli olsun maaşinAnnem geldi
Bide onla atıstık
Kızı yıkadı,ben pttye maas cekmeye gittim
Markete ugradım
110 tl bıraktım.Mama falan aldım
Efendim sen niye alıyosn
Bbası almıyo mu
Siz altınları da bozmussunuzdır cocugun
Cıkar bakcam diyo
Cıkardm bak bozmadım dedim
Bide o söyleniyo
Valla yettiler canıma bugun
Ya valla öyle ben yerine koyarım cok sükür bozsm.Ay arkadaşım da annesi var adam sıkıştı sattılar bi düğünden bileziği gelip gidip kapışiyorlar annesi yok senin bileziği nasıl bozar yok şöyle yok böyle kiz stres yapiodu anası gelcek diye bende severim arkadaşımı esi de elinden geldiğince yapio istedi gibi babası yok kendileri yaptı çoğu şeyi çocukta olunca mobilya borcunu kapamislar ben oradayken geldi annesi kızın konustum biraz ddim yanlış anlama teyze senin kizin kızını düşünüyorsun elbet ama kocasıyla kotumu olsun mal konur yerine kavga etmesin onunda 1 oğlu var aynısını oğlum yaşasa yetisyremeyip satsa bilezik kaynanasi görünce sürat aşıp laf soksa boşuna gidermi ddim bisey diyemedi arkadaş hay sen yaşa diyo anlamıyor beni diyor kuzu sende kızına mama almışsın bol can Allah sağlık versin bereketli olsun maaşin
Valla oduycek öyle böyle bal gibi oduycek zaten kendisi diyo borcum bitsin vercem diyoYa annem de öyle su bile icmiyo gelince
Kzıı yıkayıp kaccam diyo
Hep isi var
Zorla kahve iciyorz bazen
Annem iyidir hostur ama yoruyor beni
Yani benim bebegimin altınlarından sanane
Bozsak cocuk icin bozarız
Anlıyorum,kocana kaptırma ailesine yardm ediyor bence o diyo ama.
Sık bogaz etmesine deli oluyorm
Ben 2 bilezik icin kimseye laf yapmam.
Benim durumum kocamdan iyi suan.
Kenarda param var
İhtiyac halinde tabiki cıkarıp vercem
O simdi kızgın oldugu icin kocama ,verme,calısma,karısına bakamıcak adam evlenmesin kafasında
Ay bilmiyorm
Valla yapsınn kocan bacım
Verirken iyi veriyorlar da sonra senin kocan paramıızı yiyor olur
İyi kötü bak araba almış taksit oduyo yetisemeyebilir belki ancak yetiisyo aileye vermiyor hayat pahalı bir markete git dünyanın parası tutuyor yine annengilde alıyor bize ne anandan ne babadan var iki tarafta almaz annemde versin diye bekliyo pek malına kiyip ta vermez kıymetlidir anlicaginYa valla öyle ben yerine koyarım cok sükür bozsm.
Koyamaya da bilirz yoksa napcan
Saglık olsun.
Adam sıkısıksa ben kolumda bilezikler gezsem iyi mi olcak?
Evlilik bu mu?
Maasından da verme,kıza da bisey alma.
Alsın diyo.
Suan yok durumu napalım.
Ailesine yardım ediyor diyor,ediyorsa Allah sorsun diyorm.
Yapacak bisey yok
Sen anlatmıyosn,hep iyi göstermeye calısıyosn durumunu bize diyor.
Ya ac degilim acıkta degilim sükür.
Napim yok yok diye mi gezeyim
Ay sistim vala
Yani bende kzııyorm napıosn parayı diye ama hayat cok pahalıİyi kötü bak araba almış taksit oduyo yetisemeyebilir belki ancak yetiisyo aileye vermiyor hayat pahalı bir markete git dünyanın parası tutuyor yine annengilde alıyor bize ne anandan ne babadan var iki tarafta almaz annemde versin diye bekliyo pek malına kiyip ta vermez kıymetlidir anlicagin
Kolumda altın yada bilezik olsa bozdururum dikilip bunalacagimiza
Rabbim gönlüne göre versin. Hakkında bu insan hayırlı ise Rabbim yollarınızı açıp muhabbet versin tamamına erdirsin.Havadisler bende canım
Buluştuk bir cafeye gittik sessiz sakin.Yemek yedik, çay içiyorduk ki elimi tuttuiyiki karışma çıktın dedi.Bir de beni yıllardır tanıyormuş gibi hissediyormuş bu kadar kısa sürede çok şaşırtıcı dedi.☺ Ben de aynı öyle hissediyorum dedim
ayyy eniste beyimiz kimlerdenHavadisler bende canım
Buluştuk bir cafeye gittik sessiz sakin.Yemek yedik, çay içiyorduk ki elimi tuttuiyiki karışma çıktın dedi.Bir de beni yıllardır tanıyormuş gibi hissediyormuş bu kadar kısa sürede çok şaşırtıcı dedi.☺ Ben de aynı öyle hissediyorum dedim
Amin canım sağolasın inşallahRabbim gönlüne göre versin. Hakkında bu insan hayırlı ise Rabbim yollarınızı açıp muhabbet versin tamamına erdirsin.
ayyy eniste beyimiz kimlerden
Neci?
Bak merak ettim.
iyi gözlem yap kuzu hatta enisteye anket yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?