Geçti borun pazarı der baban önceden akılları nerdeymisBilmiyorum kiama hiç şansları yok
Sabah 11.00 den beri uyumyır cocık
Artk bıraktım takatım kalmadı cünkü
2 mama yedi üzerine asla uyumuyr
Gelsin babası uyutsun
Sabah yediğim tostla duruyorm
Yemek koydm yicem.
Anakucagından laf atıyo bana
Geçmiş olsun. Ben hissetmedim. Tam otoparka iniyorduk sanırım ondan hissetmemiş olabilirim.Deprem oldu
marmara denizi 4.7
Uzanmistim kanepeye bi gitti geldi kanepe.
Allahim sen koru.
Aradim esimi gel diye.
En ust kattayiz asagida inemeyiz edemeyiz.
o hissetmemis bile o sesten ne duycak dernekde
İnsan o an üzülse de sonra iyiki diyor. Çok başıma geldi bu iyikiler :) Çok konuda..Çok iyi fikir ama ben yüzlerini bile görmek istemiyorum.
Büyük konuşmak istemem ama asla öyle bişey olamaz
Cidden çok soğudum iyiki bitmiş diyorum
ayy ev aldin ya pisman olmuslardir altin yumurtlayan tavugu kacirdik bizim horozda kabahat demeye gelmistirBu ay aldığım maaşımı duydular yoksa
Allah'tan doğurdu da biraz ayağını kesti sizdennyoksa daha çok can sikarlardi bunlar nerde yaşamışlar nasıl yaşamış yetismisler bilmiyorum böyle şeylere kafaları basmıyor incelik nedir görgü nedir bilmiyorlar yada kasıtlı yapıyorlarHaftasonu erkenden uyanmak
Haftaici resmen surunerek uyaniyorum
Bugun pazara cikabilirsem bi dolasmak istiyorum.
En azindan sebze bakarim.
Yemekde yok
Dün bi de karnın daha cok buyur
Kız bebekde yayilir
Bebegi asaagida hissediyorum dedim falan sen erken dogurcaksin ozaman falan sacmaladilar eltimde vardi.
Yahu hamile kadina soylencek sey mi.
Bana bunu daha oncede demislerdi onlar sen erken dogurursun diye.
Erken dogum yapicam gozuyle bakiyorlar.
Rabbim bilir.
Nasil nasip ettiyse.
Olumsuz konusan kimseyi gormek duymak istemiyorum.
Zaten bu ayi saymazsam 3 ayim var.
Sezeryan olacagimdan zaten mayis basi dogacak.
Su 3 ayı sakin kafayla gecirmek istiyorum.
Su sacma salak laflardan hurefelerden uzak.
Ben kimseye telkinde bulunmam.
aa niye mama veriyosuncular vardir ya hani.
Ben eltimin kizina dedim ilk hatta dun dedi bana yenge dr. demeden sen demistin keske dinleseydim seni diye.
Cocukda sarilik yukseldikce dedim mama verin.
Sor dr. basla hemen.
Ki sutu yokmus cocuk doymuyor ve sariligi yukseliyormus simdi normalmis.
Ben kimseyi boyle seylerde elestirmem bisi demem kimseyi hurafelerle vs darlamam.
Ama bana yapilincada sinir oluyorum
Dogurduda kurtuldun canim he ayağını kesti hepsi bari dinleme rabbim ne diyorsa o zaten anneler stresli oluyo kucağına alana kadar bide böyle yapmasalar keskeHaftasonu erkenden uyanmak
Haftaici resmen surunerek uyaniyorum
Bugun pazara cikabilirsem bi dolasmak istiyorum.
En azindan sebze bakarim.
Yemekde yok
Dün bi de karnın daha cok buyur
Kız bebekde yayilir
Bebegi asaagida hissediyorum dedim falan sen erken dogurcaksin ozaman falan sacmaladilar eltimde vardi.
Yahu hamile kadina soylencek sey mi.
Bana bunu daha oncede demislerdi onlar sen erken dogurursun diye.
Erken dogum yapicam gozuyle bakiyorlar.
Rabbim bilir.
Nasil nasip ettiyse.
Olumsuz konusan kimseyi gormek duymak istemiyorum.
Zaten bu ayi saymazsam 3 ayim var.
Sezeryan olacagimdan zaten mayis basi dogacak.
Su 3 ayı sakin kafayla gecirmek istiyorum.
Su sacma salak laflardan hurefelerden uzak.
Ben kimseye telkinde bulunmam.
aa niye mama veriyosuncular vardir ya hani.
Ben eltimin kizina dedim ilk hatta dun dedi bana yenge dr. demeden sen demistin keske dinleseydim seni diye.
Cocukda sarilik yukseldikce dedim mama verin.
Sor dr. basla hemen.
Ki sutu yokmus cocuk doymuyor ve sariligi yukseliyormus simdi normalmis.
Ben kimseyi boyle seylerde elestirmem bisi demem kimseyi hurafelerle vs darlamam.
Ama bana yapilincada sinir oluyorum
o korku zaten var bende dr. sorcam hata bu sefer.Dogurduda kurtuldun canim he ayağını kesti hepsi bari dinleme rabbim ne diyorsa o zaten anneler stresli oluyo kucağına alana kadar bide böyle yapmasalar keske
Yani Allahdan ne gelirseAllah'tan doğurdu da biraz ayağını kesti sizdennyoksa daha çok can sikarlardi bunlar nerde yaşamışlar nasıl yaşamış yetismisler bilmiyorum böyle şeylere kafaları basmıyor incelik nedir görgü nedir bilmiyorlar yada kasıtlı yapıyorlar
Hiçte canınızı sıkmayın doktor ne diyorsa o rabbim ne diyorsa o olur saçma sapan konuşmuşlar daha önce ki kayilarinizi biliyorlar bu konuda hassas olduğumuzu biliyorlar insan dikkat eder biraz
Gecmis olsın cnm neden agrıyor ?Selam kızlar
Bugün yeni okuyabildim hızlıca. Sabah kalk kahvaltı evi topla iki otur iki kızla vakit geçir. İşte eşim geldi gittik balık aldık onu yaptım fırında. Kızı doyurdum. Tabi ben balığı tek yiyemem illa yanında salata çeşitleri yapıcam. Giriştim tabi o arada kız anne anneee yanımdan ayrılmıyor. Mutfak dağıldı tabi. Eşimde kıza yemek yedirdi işte ayy ne dağılmış diyor ne salata yapıyon ne gerek var dedi.dedim biraz kızı oyalasan elim ayağıma dolaşmazdı neyse sonra yemek yedik uyuttum. Fena şekilde ayağım ağrıyor. Bugün pek oturmadım ondan sanırum. Ayy bitiriyor beni bu ayak bacak ağrılarım.
Vallahi bence fikirsiz sizin bu kız kafaya takmıyor yada bilerek yapıyor insan utanır yani ne biliyim ya bende doğurdum hiç o psikolojilere giremedim hastaneden geldiğim gün her işimi yaptım inşallah soğuk diye bebekle dışarı çıkamaz çıkarsa size damlar çünkü orası kesinYani Allahdan ne gelirse
Tabiki zamaninda gelsin isterim gelişimini tamamlasin insAllah.
Densizler ya ne konustuklarini bilmiyorlar.
Esim diyodu cocuk olunca gelmez okadar diye az rahat ettim.
Dun de ben servis yapip cay doldurdum tamam bebekle ilgileniyoduda istese kocasina az tut der yapar yani
Kocasindan cay istiyo
Benden istiyo
Ona gidince öyle misafir falan olamiyosun sen yapican sen yicen.
Bebegin mamasini falanda ben hazirladim.
O soyledi kac ml veriyosa
Ben hazirlayip verdim ona.
Cok rahatlar
Sağol canım gittim doktora çok oldu. Sıvı kaybı ve varis. İlaç ve hareket verdi iki ayrı doktor. Kalp damar ve ortapedi. Hareketleri bir süre yaptım sonra bıraktım ah bir yapanilsem. Günde 3 kez 6 hareketGecmis olsın cnm neden agrıyor ?
Gitmismiydin dra?
Annemde de kireclenme varSağol canım gittim doktora çok oldu. Sıvı kaybı ve varis. İlaç ve hareket verdi iki ayrı doktor. Kalp damar ve ortapedi. Hareketleri bir süre yaptım sonra bıraktım ah bir yapanilsem. Günde 3 kez 6 hareketkilo alma dedi. Sonra kontrole kızımla gittim. O zaman kıpır kıpır durmadı doktor da dedi bacaklarının neden olduğu anlaşıldı
Ya aslında yıllarca oturarak çalıştım ve metrobüsle gidip geldim onlar yaptı diye düşünüyorum tabi biraz yaşımın da ilerlemesi.
İyi pazarlar olsunn
Aksam kociye kıyma al demistim,yanında lokumda almıs.
Yemeğim kaldı
Benimkinin ailesi kasap,size bi tuyo vereyim
Bu et lokantalarında lokum getiriyorlar ya tereygında onların cogu lokum değil.
Kuzunun sırtından sadece 2 yanak lokum cıkarmıs.
Esim lokantalarda her lokum ıcın bi kuzu kesmeleri lazım,100 liraya birer porsiyon lokum yenmez diyor
Kasabınızdan isteyin denk gelirse inanılmaz lezzetli.
Tabi yetmeyeceginden beyti de almıs kendi yaptı yedik
Sabah annem kahvaltıya topladı bzii
Yedik ictik geldik
Kızla babası uyuyor
Ben evi sildim
Camasır yıkadım astım bi tur
Kahve yaptım dinleniyorum
Aksmdan yemegim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?