- 27 Şubat 2013
- 14.946
- 42.682
- 798
Aynı aslında benziyor. İlk kreçlenme sanmıştım ben de.Annemde de kireclenme var
Fizik tedaviye devm edince iyi,bırakınca agrı kesiciler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı aslında benziyor. İlk kreçlenme sanmıştım ben de.Annemde de kireclenme var
Fizik tedaviye devm edince iyi,bırakınca agrı kesiciler![]()
Ayy kuzu yerim onuuet işinden hiç anlamam eşim alır yapar araştırır. Ona söyleyeyim en iyisi. Zaten burada öyle kasap bulmakta zor.
Eşim masterchef izler kız da alıştı programı görünce anne kaldırr elini diyor![]()
İhmal etme cnmAynı aslında benziyor. İlk kreçlenme sanmıştım ben de.
Benim 3.5 sene olmadıSinirimden çatlıcam kızlar
Benim kaynana anneme demiş ki çocukları olmuyo mu doktora gitsinler görünsünler
Annem anlattı beynimden vurulmuşa döndüm arayıp ağzıma geleni söylememek için zor tuttum kendimi eşim ben gerekeni yapcam dedi ya bakalım
Sen benim anneme nasıl böyle bişey dersin ya hadsiz terbiyesiz çıldırıyorum şuan
Öff şu insanlar niye had hukuk bilmez bide anneni araması çok yersiz olmuş sanki çocuk yapmak kolay koyuyosun oluyo sorunda olabilir ama hiç sorun yokkende olmuyor nasip herşey takma bence versin ağzının payını esinSinirimden çatlıcam kızlar
Annem anlattı beynimden vurulmuşa döndüm arayıp ağzıma geleni söylememek için zor tuttum kendimi eşim ben gerekeni yapcam dedi ya bakalım
Sen benim anneme nasıl böyle bişey dersin ya hadsiz terbiyesiz çıldırıyorum şuan
Ben de eşime havale ettim beni aramasın ben de aramıcam görüşmücem dedim zaten önceden kızgınım onlara tüy dikiyolarBenim 3.5 sene olmadı
3.5 sene sonra hamile kalmısım ,cinsiyeti ögrendik kız dedik kvdeye,olsun dedi kadın
Olsun ne gerizekalı mı annen dedim kocama.
Sacmalıor bosver dedi
Sende sakin ol cnm
Bu modeller böyle![]()
Bi de benim annemle konuşuyo bunu ya hadsizlik diz boyu eşim aramış zaten görümcemler varmış bişey dememiş yarın ara beni demiş annesine konuşcam seninle demişÖff şu insanlar niye had hukuk bilmez bide anneni araması çok yersiz olmuş sanki çocuk yapmak kolay koyuyosun oluyo sorunda olabilir ama hiç sorun yokkende olmuyor nasip herşey takma bence versin ağzının payını esin
Sinirimden çatlıcam kızlar
Aynen canım aynı düşünüyoruz seninleçocuk kararı sizin ikinizin kararı kimseyi ilgilendirmez.Ama işte eski kafa boşver salla hiç sinir etme kendini. Bize de teyzesi evlendiğimiz ilk zamanlar yapın biran önce çocuk daha ikinciyi yapacaksınız diyordu. Ben de dedim kim karar verdi iki çocuk istediğimize :) bizim isteğimiz tek çocuk ve Hemen yapmayı düşünmüyoruz dedim. Ya insan der önce bir ev alın ileride sizin çocuğunuzun geleceği için. Neyse yani verdiğim kararlardan hiç pişman olmadım çok şükür. Sen de boşver takma o kararı onlar veremez
Cocuk konusundaki densizler hep var, hep vardi , hep de var olacaklar malesef..
Ben eskiden bisi demezdim sonra sonra cevap veriyordum.
Bir daha sormalarina izin vermeyecek sekilde
Hatta bi gun 50 yaslarinda bi kadin sormustu bi tanidik 2.yap alan diye.
Seni bekliyorum sen yaparsan yapicam söz demistim.
Böyle böyle puskurtuyordum artik.
Artik susarlar diye temenni ediyorum bende
Ama simdide cok gec kaldincilar basladi.
Neye gore geç? kime gore geç?