- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
aaa niye gitti noldu umarım kötü bir durum yoktur?@latiyya gitti (gitmeseydi iyiydi)
(Ben attliyorum ama:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa niye gitti noldu umarım kötü bir durum yoktur?@latiyya gitti (gitmeseydi iyiydi)
(Ben attliyorum ama:)
Gitme dediik amaaaa niye gitti noldu umarım kötü bir durum yoktur?
paylaşalım canım benim öğreneceğim çok şey var anlaşılan.kızlar tasarruf adına yaptıklarımızı belkı oncekı sayfalarda paylaşmışızdır ama tekrar da olsa paylaşalım mı?
ben başlıyorum aklıma geldıkce yazıcam
kullanılmayan tum ışıkları kapıyorum
her gun cıkarken tv fişini çekıyorum
evde olan malzemelerı sonuna kadar kullanıyorum
bısey cope atarsam cok uzuluyorum
musluktan sıcak su gelene kadar kovaya dolduruyorum
kışlık konserve yapıyorum ve buzluğa kışlık koyuyorum
bazen arkadaslara dısarıdan almaktansa evden yapıp goturuyorum
Okuldada bir kac arkadasiyla oynuyotr_lelli canım anne olmak ne meşakatliymiş yaşları kaç olursa olsun onlar için endişelenmek daha iyisini olsun istediği hiç bitmiyor demek ki
oğlunun yapısı sakin demek bence bu kendini savunmaz anlamına gelmez
yapısından dolayı arkadaşlarına bulaşmadığı için kavga durumunda kalmıyordur
erkek çocukların hırçın olması daha zor bence bu sefer de aklın hep onda kalacak başına bir şey gelir mi diye
Senin oglunun yaptigi sporu konusmustuk cnmGünaydın kızlar
tr_lelli bence bu karakter ve yapı ile ilgili. Kendini üzme bu konuda. Ben oğlumu satranca, futbola, yüzmeye, mega aritmetiğe yolladım. Çocuk bana mısın demedi. İstemedi gitmeyi. Ağladı zırladı. Neyse sonra çok tesadüfle başka Bi spora başladı. Ve Türkiye'de derece aldı. Belki bu yıl Avrupa şampiyonası'na katılırız. Demem o ki belki oğlunun başka şeylere ilgisi var ama henüz çıkmamış. Bi tesadüfle ilgi duyduğu alana yönelebilir. Ya da sen takip edebilirsin ki zaten yapıyorsundur.
bir kasa elma, ayvaAllah razi olsun cnm
Çok şükür canım..İyiyiz.Kısmetse hafyata boya badanaya kalkışıyoruz..Allah razi olsun cnm
Daha iyi atlatti sukurler olsun.
Sen nasilsin?
Betus nasil?