Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydınn
577 tl dogalgaz gelmis
Adamdan cok ben söyleniyorm bu ne ya diye
O da napalım cocuk hasta olmasın da düser önümğzdeki ay falan diyo
Biraz yürüyüs yaparız bugun kızla.
Kargo gelecek
Tava böreginden bög geldi adama her sabah her sabah
5 yufka alıyorm diye 7 yufka almısım
Her sabah börek yedik
Yemek ne yapcam hic bi fikrim yok

sarip koy kuzu buzluga elinin altinda olur

Saglik ocagina ciktim idrar testini verdim.
dr. bile insallah bu sefer sorun cikmaz diyo.
Dedim temennim o.
Cok az bisi atistirmistim kanada bakalim dedi ama yedim diyince 18inde asin var ozaman ac gel bakalim dedi.
Ordan gratise indim ben 50tl lik (sanirim tek pahali artik lux dicem kullandigim sey o) sampuan 30tl dusmus ondan aldim.
5.50 duj jeli aldim
Ordan lcw gectim unicorn kadife pijama takimi 19.90 a dusmus 1 yas aldim onuda.
Guvenlik aradi kargolariniz geldi bende haberiniz olsun diye.
e bebek cicisleri gelmis bi de dolapdan yelek almistim yine kiza 10tl o da gelmis.
Valla sifir yelek kalin yumusacik hic ormeye degmiyor.

Ordan anneme ugradim onlarda alisverise cikcaklarmis hadi sende gel dediler.
Onlarla yurudum 1 saat kadar.
Bir iki magzaya pijama/gecelik sorduk.
1 magza gecelik sabahliga 160tl dedi.
150 verecek gibi bisiler yaparim dedi.
Annemde dediki yarin gelelim deneyerek al ben alicam dedi.
Aiyy sagolsun Allah razi olsun yetis bacim gibi kadin
Gecelik sabahligi o alacak.
Pijama 1 tkm almistim 1 takimda ben alicam pijamalarada 70tl dedi.
hastaneye 2 tkm pijama 1 gecelik yeter.

Evde giymek icinde trendyoldan 2 pijama tkm alicam kisa kollu.
Eve gelince giyerim.
uzerine sabahlik hirka bisi takarim icabinda.
Zaten ates basiyo lohusa teri.
3 tane falanda camasir aliriz en azindan kafam rahat etsin aradan ciksin.
Napcam diye dusunuyodum.
Annemde yelegi yarilamis masallah.

Babam dedi hadi iskender ısmarlim size ben dedim yiyemem midem almiyo yine basladi benim yanmalar.
Yarim porsiyon yedim zorla.
Oglanada 3 lahmacun yaptirdik onun yemek iside cikti aradan.

Ben eve geldim onlar alisverise devam.
Simdi de arkadasa kahveye gecicem 4 de gelirim eve oglanla.

Yemek yapicam aksam icin daha.
Yoruldum ya.
az uzandim cikarim simdi.

Ayy hamis olunca
Saglik ocaginda sira bekliyorum cagiriyorlar ya sirayla kadin dedi kan icin hamile bekleyen varsa gelsin beklemesin yanimda bi adam oturuyo bana diyoki size diyo diyo
iyiki hamileyiz yaw bi durun dicektim.
Dedim ben kan icin beklemiyorum.
isicem emmi dicektim
Yahu sagirmiyim bey abicim duyduk heralde

peynirci babada da hamilesiniz yiyin yiyorlar tadina bakin diyorlar.
Az etinden sutunden yararlanalim bakalim su hamisligin.
Bazisida bakiyo suzuyo
Niye tuhaf mi geliyoruz acaba.
Gerci ben kendime bile alisamadim kendime bile tuhaf geliyorum haklilar.

Annem 50tl verdi zulama attim.
100tl vardi zulamda etti 150tl.
150 daha koyarsam bende gr alicam.
2020nin ilk birikimi diyip siftah yapicam.

Annem surekli aliyo goruyosunuz eli uzerimde.
Ama altin almaz gibi dusunuyorum.
Zaten bi suru sey aliyor alirda.
Biberonunu falanda ben alicam dedi.
bez alir vs.
Bendeki bilekligi esim bilmiyor.
Bileklik benim kucuklugumden cunku o gormedi.
Ona para ekliyim isim yazili yaptircam kiza anneme taktircam.

Esimin tayfa corap bile almaz ama annemin takmadigi kesin batar.
Kardesim altin alicam dedi.
Dayimlar teyzemlerde almis yani hastanede anneme demis dayim.

Annemde bilekligi takar diyorum.
Gr yaparsam onuda babam takti derim belki yani anneme taktiririm kizin yakasina.

Iste napcan insan yinede laf edilmesin cenesini kapatim istiyor.
Istemiyorum bisi diyemesin benim ailemle ilgili esim.
Ben senin ailen ne takti diyince alinanla goze gelmiyo direk taki goze gelir cunku.
Alinanlar hic göze gelmiyor niyeyse

tr_lelli
Çok ama çok düşüncelisin. Anne ve babanın eli üzerinde olmasına çok sevindim. Onları düşünmen de takı konusunda ayrıca çok güzel, eşine karşı da savunmayı aylar öncesinden hazırlıyorsun takıları. Sağ salim kucağına alırsın kızını inşallah buradan da paylaşırsın inşallah.

Ben Duru ve Dalan aldim.
13 yikama diyo her biri.
Meraklqrdayim kokusuda cok tatli.
Beya kalip sabunum bitmis 4lü onlardan alicam leke oncesi citileyip mak. atinca guzel lekeler cikiyo.
Bi de bulasik makm parlaticisi dokunce az o da leke cikariyor

ben hacı şakirin granülünü kullandım. Sonra 1 paket roxy kullandım en son da ebebek in baby me var onu kullanıyorum. Beyaz sabun ben de bebekken lekeleri çitilemeye çok kullanmıştım. Şimdi ancak kosla paklıyor kendisi yemek istiyor çorbayı bile kendisi yiyor.

Akşam komşularımız geldi. Kadın dedikodu yapmaya başladı ben hiç yorum yapmadım, ağzımı dahi açmadım anlattı anlattı durdu. Sonra hemen konuyu çocuklara getirdim. Ama kadın çok uyanık ne yapıp yapıp apartmanda ki komşulara getiriyor mevzuyu o zaman ben hemen çay koyayım diyorum odadan çıkıyorum. Tavşan kaç tazı tut misali çok şükür atlattık geceyi. Bu gün evi temizledim, bir makina çamaşır yıkandı yine asıldı. Mutfak toplandı, bulaşıklar yıkandı sonrasında bir duş aldım akşam yemegi için domatesli yumurtalı şehriye çorbası ve fırında beşamel soslu karnı bahar yapicam ama az dinlenmeliyim bir de market yapıp geldim. İki günün sıfır acıması bu gün çok güzel paralar gitti. Yapıcak birşey yok.

Aynı fikirdeyim kuzuuu yine de söylettirme laf aldı yaptı bilsin. Ben de çok yapıyorum o tür şeyleri. Annemler yapıyor ama ben bir kat daha artırıp söylüyorum diğer alınanlar göze görünmüyor gerçekten. Ama kendi aileleri yapınca anlata anlata bitiremiyorlar.
birara eşimin teyzesi bana işte nohut fasulye makarna falan koymuştu.bana diyor alma ne alıyorsun. Zaten durumları çok mu iyi diyor. Sonra anneme gittik. Annem bişeyler koyuyor. Dedim sarımsakta koydu kendi yetiştşrdiği dedim. Koy koy diyor.
teyzesi gelince taksiye binsin Parasını ver diyor. Ama annem buradayken param bitti demiştim. Annenin zuloda vardır. Dedi sinir oldum.
ee tabi annemler de gelince onlara otobüs bilet parası ödetmez onları gönderşrken. Kardeşimi de gönderirken eşim bilet parası ödetmez ama işte yine de böyle şeylerine çok kızıyorum. Teyzesi de zaten almaz para taksiye de binmez dolmuşa biner. Kıza da para bırakır az da olsa sağolsun :)

Bugün temizliğe giriştim. Sonra tabi kızın uykusu geldi. Yattım kaldım şimdi yorulmuşum. Az kaldı salonu silmedim. Lavabo wc de yarın yıkarım aetık. Çünkü bayağı halıları kaldırıp büyük halı yıkamalı süpürgemle süpürdüm. Sandalyeler kedi tüyü bayağı uğraştırdı beni. Sandalyekere kolanya döktüm gelip yatmasın diye
Kıza et yaparım çorba da var. Bize de bilmiyorum ne yaparım. Dün balık yaptım adam yemedi gözleme yapmıştım ona da. Aramış döner alayımmı diyordy dün bugün ben diyeceğim dünkü dönerleri al diye

Benim kıza babannesi nasıl oldugunu hala anlamadıgım bilezik taktı üzerine 650 mt babannesi yazmıs
Annem künye yaptı
KArdesimde bilezik taktı hic isim yazmadık
Esimin yanında hastanede taktıksr zaten.
Geldi gitti o yastıkta kurdeleyi düzeltti bide
Annem ters ceviriyodu cğnkü

tr_lelli bak böyle yazı mı olur kocamn
Künye kullanamadık biz daha .
Kullanıslı degil diyolar.
Görümcem (sevdiğim yarım taktı)
Herseferinde de pancodan bisey alır gelir
Sevmediğim ceyrek taktı (bizde taktık 2 cocuguna da)
Eline gecen eskiyi yolluyır ama evde konu oluyor halası yollamıs diye
Benimkiler bezini mamasını alıyır Allah razı olsn diyen yok

Eklentiler

• 77377A36-483E-48E7-A228-C78ACEDE0461.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 188
biZimkiler onun yanında vermediler. Altın takmışlardı. Ben üzerine taktırıyordum. Kutusuyla verdilr. Bem söyledim eşime gösterdim. Ama onun teyzesi göstere göstere takmışlardı.
zaten doğum gününde de babası ve annem altın takacaktı taktırmadı. Öyle versinler dedi. Bence teyzesi dayısı altın takmadı diye öyle yaptı. İnşallah yanılıyorumdur

Şimdi aklıma ne geldi biliyomusun
Yeni doğum yaptığında annem baban altın alçak oğlana maaşı alsinda dedi kv var işte
Alamadık dedi ertesigun alcaz filan işte yine
Kv bı çöp takmadı benimkine vay efendim anası hergun anası altın alcaz diyoda diye pispiriklemis benimkini benimkine niye öyle diyo bilmem ne annen bana bak bana dedim madem öyle anan cikarsinda sokusturdugu dugundeko altınlar dan bı altın taktsin dedim
Sünnet de getirdi zor bela düğün tarihimizden kalma sünnet olsun baksın dedim altını
Herhalde demiş taktı erkek ailesi takmadığı gibi Zoruna gidiyo yapar bence ailen lelli

Kız taksinda on metre kurdele taksın
Ablam ne der biliyonmu
Domuzdan ne kıl koparsan kar der ne veriyorsa Alcan bunlardan

Ne güzel canim dusunuyordun takım alcam diye annen hallediyor valla takmasindan iyi gelir annenin ama takı işini sen halledersen laf verme yine ağzına

A
Anam cidden bir metre yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…