Gecmis olsn cnmSelam kızlar kardeşim bende bi kac gundur ayağını burktu izinli bu hafta cumaya kadar burda sabah kalktik kahvalti etrafı topladim oğlanı yıkayıp bi makine camasir actim astim bulasik actim topladim pizza yapcam aksama hamur yogurdum mayalanmis kalkip tepsuye dösuycem bime gittim konserve mısır zeytin ekmek süt eşimle kardeşime kola 30 harcadım kahve içiyorum kardeşime az dinleniyorum sonra pizzayi yapiyim
Saol canimGecmis olsn cnm
Yaa güle güle kullan bacım2 yil önce sıkışmıştık tektasimi bozmuştu eşim insagramda bi kuyumcu var ordan kampanya vardi aldim 8 ayar çok açilmak istemedim ama çok şık ve kibar sabah geldi çok beğendim dünde benimki seni seviyorum yazılı çikolata almış sevgililer günü hediyesi olsun ddibende çıkınca.bise bakayım ona
Benim eşim de her özel günde spor ayakkabı alıp duruyor, dükkan açıcam yakında. Baya da para veriyor parayı bana ver sen yorulma dicem ama kırılır diye diyemiyorumBen sevgililer günü hediyesi beklemiyorm
Allah askına alma bisey dedim hatta
Almak zorunda oldugu icin gidiyo sacma sapan seyler alıyo,yok biblo yok pijama
Maddi degeri önemli değil ama biblo da alıp gelme yani sevmem zaten.
Pijama alana kadr insan bi kazak alır onu da secemiyo
Valla almasın daha hayırlı kavga etmeyiz bari
Ben alırım kendime maas alınca bi hediye
Canım kendim
Kardeşine geçmiş olsun. Tektaşın da hayırlısı olsun. Begenmene sevindim. Ben de beğendiğim bir şeyi severek kullanırım. Ben eşimle anlaştım sevgililer günü, doğum günü, evlilik yıldönümü ve yeni yıl hediyesi birbirimize hediye almıyoruz. Eşim abartıyor çünkü o kadar masraf da beni rahatsız ediyor. Sadece kutlarız birbirimizi.2 yil önce sıkışmıştık tektasimi bozmuştu eşim insagramda bi kuyumcu var ordan kampanya vardi aldim 8 ayar çok açilmak istemedim ama çok şık ve kibar sabah geldi çok beğendim dünde benimki seni seviyorum yazılı çikolata almış sevgililer günü hediyesi olsun ddibende çıkınca.bise bakayım ona
Sorma benim eşimde geçen sene doğum günümde çanta aldı önceki sene anneler gününde ayakkabı almış iki tane spor nıke dan. Çocukla kolay olur diye. Here geçen yıl anneler gününde de şarjlı büyük süpürgelerden aldı çok da işimi görüyor ya çocukla iyi oluyor.Benim eşim de her özel günde spor ayakkabı alıp duruyor, dükkan açıcam yakında. Baya da para veriyor parayı bana ver sen yorulma dicem ama kırılır diye diyemiyorum
Çocuğa göre artık her şey bizde de. En azından Çeşitli şeyler almış hepsi de gerekli. Hep aynı şey olunca ihtiyaç da olmayınca kötü oluyorSorma benim eşimde geçen sene doğum günümde çanta aldı önceki sene anneler gününde ayakkabı almış iki tane spor nıke dan. Çocukla kolay olur diye. Here geçen yıl anneler gününde de şarjlı büyük süpürgelerden aldı çok da işimi görüyor ya çocukla iyi oluyor.
Bende ćağla şikelden duymuştum. Aaa dedim güzel fikir .oglumunkini üniversite ye gommuştük.kızımınkini sakladım.kızım 5 yaşında geçen evi taşırken açtım baktım çok güzel bi duyguyduinstada bi kadin cocuklarimin gobek baglarini evde sakliyorum dibimden ayrilmasinlar gitmesinler bir yere diye yazmisti.
Oglaninkini hic hatirlamiyorum naptik kizinkini bende evde saklim bari☺
granül ben aldım ama kullanamadım ya oylece duruyor ıkı paket hem haznede kaldı hem de camasırlarda pütürlü kaldı bi püf noktası varmı canımTrendyolda 60 tl harcadım sabah
18 tl kıza deterjan granül
38 tl de kociye abur cubur paketi aldım
Sevgililer gününde vercem yesin dursun
Pazara cıktıkk
14 tl yesilliklere verdim
Treyag,peynir,3 kilo patates,elma,armut,3 tane brokoli,mantar,muz aldık koci ödedi toplamını bilmiyorm
Mantarlı makarna yaptım kremalı o cıkmadan yedi.
Bende kız uyursa ins yicem
Daha dualarım duruyo
Bugun hic planlı olamadık
Öyle canım valla içime sinerek aldimYaa güle güle kullan bacım
Yaım elma gönül alma ne güzel düsünmüs bak
Valla bizde öyle kutlama olmuyordu denk geldi o verdi parayı ben aldim çikolata seviyorum denk gelmiş almisKardeşine geçmiş olsun. Tektaşın da hayırlısı olsun. Begenmene sevindim. Ben de beğendiğim bir şeyi severek kullanırım. Ben eşimle anlaştım sevgililer günü, doğum günü, evlilik yıldönümü ve yeni yıl hediyesi birbirimize hediye almıyoruz. Eşim abartıyor çünkü o kadar masraf da beni rahatsız ediyor. Sadece kutlarız birbirimizi.
Makinanın icine atsan?granül ben aldım ama kullanamadım ya oylece duruyor ıkı paket hem haznede kaldı hem de camasırlarda pütürlü kaldı bi püf noktası varmı canım
bi yerde okudum tencerede kaynatıp blenderdan gecırmıs sıseye doldurmus oylemi yapsam zıyan olmasn ya
Değistirsen anlar mıBenim eşim de her özel günde spor ayakkabı alıp duruyor, dükkan açıcam yakında. Baya da para veriyor parayı bana ver sen yorulma dicem ama kırılır diye diyemiyorum
Ben önemserim aslında.Sevgşliler gününü ben de önemsemiyorum kızlar. Onu bildiği için almaz hediye. Aklına estiğinde alması daha hoşuma gidiyor.zaten nisanda da evlilik yıldönümümüz oluyor gerek görmüyorum.bir de artık nedense ikimizde dahaçok çocuğa odaklı şeylere önem veriyoruz galiba.onunla ilgili özel günleri kutluyoruz dahaçok.
en son evlilik yıldönümünü kız olmadan önce kaşıbeyazda kutlamıştık. Ondan sonra bişey kutlamadık. Bu yıl 10. Yılımız bu yıl kutlarız artık 10. Yılın şerefine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?