İyice ağırlaştım misafir ağırlamayı düşünmüyorum bir süre de lütfen de ya da numarasını ver ben derimIlla kavga et kalbimi kir diyo.
Azicik anlayisli olmak nekadar zor anlamiyorum.
Esime carladim ben napim bahane bul diyo.
Bahane bulmaya ben utaniyorum artik dedim.
yat diyo o da bana
Iyi yatim de karnim aç diyo ya.
Ben anneme diyemiyorum gidince karnim ac diye.
Hadi yemek yapmadim diyim ona oglum gelecek 4 de cocuga mecbur yapicam ee aksam esim gelecek.
Bu nasil bi yapiskan gercekden usandim artik.
o hamileyken hic gitmedim.
Cocugu dogdu 1 sefee gormeye gittik esimle.
Ne cagirir ne bisi.
Ama her hafta gelim gelimvar bende gel dicem.
Alacak cocugunu kucagina oturacak kosede ben hazirlicam o yicek.
Hamileyim yahu nasil bir insanlik bu.
Ayy artik patladim iyice kim kuserse kussun isime gelir.İyice ağırlaştım misafir ağırlamayı düşünmüyorum bir süre de lütfen de ya da numarasını ver ben derim
İnsan sevdiği olunca seve seve yapar tabi, ama anlattığın gibiyse gerçekten adam kullanmak bu çok itici birşey.Ayy artik patladim iyice kim kuserse kussun isime gelir.
Story attim arkadasim kahvaltiya gelecek ya belki anlarda gelmez diye.
Aramiyorum sormuyorum yine kurtulamiyorum.
Yine esime patladim sabah ben senin dun ki velet yegenlerine hizmet mi edicem soyliceksin annesine ya da abine gelmicek bu kiz dedim.
Soyleyemezde iste ben oyle dedim.
Aksamda karnini doyur gel o kiz gelirse yemek falan yapmicam dedim.
Bugun gelecek arkadasima dunyalari yaparim.
Kaza gecirdigimi duydugu an (aksamdi bi de) evime kosan ilk kisiydi.
Öyle telasla geldi ki ben olsam o saatde belki usenirdim yarin giderdim o geldi.
Böyle arkadaslarim ablalalarim var cok sukur.
Onlar anlicaklar bunu benim icin kiymetli insanlara nasil deger veriyorum kendileri nasil degersizler
Bunlarda sey var hep biz gelelim (ama davetsiz kendileri isteyerek emri vaki yaparak) sende yiyelim icelim.İnsan sevdiği olunca seve seve yapar tabi, ama anlattığın gibiyse gerçekten adam kullanmak bu çok itici birşey.
İma etme ama anlamaz işine gelmez direk söylemek lazım.
En yakın arkadaşım dediğim insanla aram bozuldu. Ayrı şehirlerdeyiz o memlekette. Memlekette gidince sürekli bir bahane yabancıymışıZ gibi . İyi dedim sen sınır çiziyorsan ben duvar örerim. Ki birbirimizin nikah şahidiydik, o derece yakındık.
Görüşmemişiz bir sene arayıp sormak yok bi gün kapı çalıyor eşi çocuğu gelmişler çok özlemiş beni sözde. Yeni doğum yapmışım daha 40 çıkmamış bir gün önce oğlumu sünnet ettirmişiz gece uyumamışım.
Neyse dedim tavır yapma kapına gelmiş. Elimden geldiğince ağırladım. Ama içim soğuk. Tatile gidiyorlar yol üstü mola yani. Çıkarken arıycam açıklıcam dedi. Sonra ne aradı ne sordu. Memlekete 2 Kere gittim sonra bi kere karşılaştık. Bize de buyrun bile demedi. Ki gideceğim yok zaten. Haberi olduğuna eminim orda olduğumun. Teyzemle amcası evli çünkü. Eee sen ne yüzle geldin evime o zaman. Yol üstü durağımıyım ben
Çok doluyum kusura bakmayın
Valla ben kondurtmazdım dostum dediğim kişiye ama aynen dediğin gibi bencillikten başka bir şey değil. Konuşmayı görüşmeyi kesince annesi teyzeme demiş zaten oğlu hastaydı o yüzden görüşemedin mikanla o da küsmüş demiş. Annesine böyle yansıtmış demek bi kez benimle görüşmedi diye ben küsmüşüm olmuş olay, kendi de hiç tanımamış beni demekki. Oğlu hastaydı madem benim oğlumun sünnettinin 2. Günü gelmeyeceksin o zaman bu bi bahaneyse.Bunlarda sey var hep biz gelelim (ama davetsiz kendileri isteyerek emri vaki yaparak) sende yiyelim icelim.
Siz gelmeyin ben hazirlayamam ugrasamam!
yok ya, ne âlâ memleket.
Ben acik acik soylerim aslinda pardonda niye hep bana geliniyor?
Siz misafir sevmiyorsunuz sanirim diye yüz göz olmak istemiyorum.
Ne olacak biliyomusun ben oyle diyince Amca biz yengemi seviyoruz vs yengem bizi istemiyor.
Biliyorum cunku.
Kimse kendine donup bakmiyor malesef.
Cikar iliskisi menfaat olmus hersey.
Kizi gormek istemiyorum.
Onun icin kilimi kipirdatmak dahi istemiyorum.
Ben birine 1 defa gitsem 2. defa ben cagiririm.
Utanirim ust uste 2. cagirmadan gitmeye.
Cekinirim.
Asla hâyâ duygusu yok bunlarda.
Inan yuz vermiyo halim bu yuz versem hergun gelir.
Hic de aiy hamile kadin boylede her gun gidiyoruz ama demez asla.
Cunku bencil bir kiz.
Kendini dusunuyor
işte direk senin uzerinden bir bahane buluyorlarValla ben kondurtmazdım dostum dediğim kişiye ama aynen dediğin gibi bencillikten başka bir şey değil. Konuşmayı görüşmeyi kesince annesi teyzeme demiş zaten oğlu hastaydı o yüzden görüşemedin mikanla o da küsmüş demiş. Annesine böyle yansıtmış demek bi kez benimle görüşmedi diye ben küsmüşüm olmuş olay, kendi de hiç tanımamış beni demekki. Oğlu hastaydı madem benim oğlumun sünnettinin 2. Günü gelmeyeceksin o zaman bu bi bahaneyse.
Valla sevgileri eksik kalsın ben de içimde tutmayacağım bundan böyle nankör insanlar sevmesin beni. Sen de tutma. Hamilesin yani çok da güzel sebebin var.
Aynen öyle vallaişte direk senin uzerinden bir bahane buluyorlar
Kendileri itiyor itiyor biz kapiyi kapatinca da aaa sen kūstūn oluyor.
Küsturmeyin ozaman insan olun dimi.
Bizimkide kabul etmiyo millete mana bulur e senin babanda ganyan oynamaktan bisey yapamamısYa işte ne yaparsın. Kirada oturmuyorlar. Annem de babam da emekli maaşı alıyor ya.annemden para borç aldım da dedim.ev için ara ödeme yaparken. Kenarda parası olduğunu biliyor tabi. Onun teyze dayı kirada oturuyor. Ama yapsalarmış zamanında hoş annemlerde kolay birşeylere sahip olmadı hergün et yemesinler. Ayrıca merkezi yerde oturacaklarına daha ucuz evde otursunlar. 3+1 evde oturuyorlar fatihin merkezinde. Hee bunları eşim de söylüyor ama işte hemen acıma moduna girer.
Aynen onun derdi o zaten.Sen hizmet etcen o oturcak.Hamilesin sende cidden az anlayışlı olsa.Seni çok özlediyse kendi çağırsın.Normal insan anlar zaten her seferinde bahane uyduruyorsun,aramayayım o davet eder der.Sen sıkma canını,açma arayınca yada bahane bul.Hiçkimse için yorulmaya can sıkmaya değmezIlla kavga et kalbimi kir diyo.
Azicik anlayisli olmak nekadar zor anlamiyorum.
Esime carladim ben napim bahane bul diyo.
Bahane bulmaya ben utaniyorum artik dedim.
yat diyo o da bana
Iyi yatim de karnim aç diyo ya.
Ben anneme diyemiyorum gidince karnim ac diye.
Hadi yemek yapmadim diyim ona oglum gelecek 4 de cocuga mecbur yapicam ee aksam esim gelecek.
Bu nasil bi yapiskan gercekden usandim artik.
o hamileyken hic gitmedim.
Cocugu dogdu 1 sefee gormeye gittik esimle.
Ne cagirir ne bisi.
Ama her hafta gelim gelimvar bende gel dicem.
Alacak cocugunu kucagina oturacak kosede ben hazirlicam o yicek.
Hamileyim yahu nasil bir insanlik bu.
Ben gercekden kimseyi kirmadan yüz göz olmadan siyrilmak istiyorum su olaydan.Aynen onun derdi o zaten.Sen hizmet etcen o oturcak.Hamilesin sende cidden az anlayışlı olsa.Seni çok özlediyse kendi çağırsın.Normal insan anlar zaten her seferinde bahane uyduruyorsun,aramayayım o davet eder der.Sen sıkma canını,açma arayınca yada bahane bul.Hiçkimse için yorulmaya can sıkmaya değmez
Lelli şu hamile halinle neler düşünüyorum kız yüzünden üzüldüm valla insan der annesi babası geliyo oturayim evinde artık gelirse baban laf söyler belki gelmez bidaha kurtulursun sendeUykusuzlarda bu gece
Rutin oldu bu da
1 gece deliksiz uyuyorum oteki gece uykular haram oldu modu.
Kızda uyumadi pır pır.
Simdiden böyleyse amman sabahlar olmasın bol bol partilicez demektir
Dedim mutfagi bir kolacan edim.
Kahvaltiliklarimi hazirladim strecledim kaldirdim dolaba.
Sabah pıt pıt koyarim hemen
pancakeyle ugrasirim.
Salonu toparladim koltuk yastiklari malum
Dedilerdi dinlemediydim yastikli koltuk pismanlikdir diye.
Dahada buyuk yastikli koltuk alirsam arılar kovalasin beni.
Alsana 2 kucuk yastikli koltuk.
Adam eve girer girmez yastiklari dayiyor kenara.
Kafamda plan yapiyorum sunu soyle yaparim bunu boyle hallederim diye cunku terazi burcu olmak
Simdi bu kizda gelmicem demedi.
Kocasi icin aa erken cikacak isten dedi
Bu cumleden anladigim gelirim ama erken kalkarim gece 12lemem(babamlar gelecek dedim malum yemedi totosu)
Ben de hic cvp yazmadim.
Gelirsede napim artik yüzsüzsün iste tukursem ne olacak der gibi bakar dururum.
Yemegimi yapar uzanirim umrumda olmaz.
Bunları baban haklar kuzu bırak desin belki düşer yakandanBabam sadece bu islerde ise yariyor
Dangul dungul bir adamdir.
Yani kimseye eyvallahi yoktur.
Yuzune soyler ele dumdukk.
Yok benden buyuk, yok kirilir, yok küser, yok alinir umru olmaz.
O lafini esirgemez.
O sebeple zaten kaynanam falan cekiniyorlar
Annem diyo zaten baban gelir onlarin hakkindan ancak.
Gorumcemler falan yoksa karismadan etmeden duramazlardi.
O kavgalar esnasinda babam gorumcemede bulasti.
Kocan adam diye gezmesin senin gibi karisi varken falan neler demisti.
Kocasi kilibiktir gorumcem eziyo adami.
Eltimin damadinada sen hanimci olmussun ya falan bu ne boyle diye takilmisti güya sakayla karisik
Alinmisti eltimin kizi o sebeple babami gorunce kaciyo.
Anneme dedim denk gelince laf soksun az daha ver coskuyu.
Babam sevmez ama oyle seyleri
Askim dicek milletin yaninda, kadin oturcak adama hizmet ettircek aninda lafini soyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?