- 21 Ağustos 2015
- 32.245
- 97.906
- 798
- 38
Ben cidden zorlamıyormBen de yeni uyuttum. Bir saattir yataktayız. Sütünü içiyor dişini fırçalıyoruz hadi yatalım diyorum. Oyuncak oynayacağım diyor. Bu aralar böyleyiz. Eşim yolda geliyormuş. Ben de gelince yoğurt mayalayıp yatarım bugece geç yatmayacağım.
babyloading87 kesin kendisininkiyle kıyaslamak için soruyordur. Eşim de çok niye dönmüyor antreman yaptır derdi. Sonra yürüme çalışması emekleme çalışması yaptırırdı. Yürüyünce rahat ederiz derdi. Gördü ne oluyormuş yürüyünce. Bence hiçbirşeyin acelesi yok. Hepsi bir şekilde er ya da geç öğrenecekler. Her çocuk her şeyi aynı zamanda öğrenmiyor. Mesela benim kız konuşmayı diğer arkadaşların çocuklarına göre daha erken öğrendi. Şimdi çoğu şeyi söylüyor. Sonuçta hepsi konuşacak yürüyecek dönecek...vs vs
Bizdede bi akrabanin torunu var oğlumla bir ay daha hamileydik başladı yok sen çok kilo aldin bizim gelin az aldı yok senin ki zayıf yok seninki yürümedi bizimki yaşına gelmeden yürüdü yok bu covuk tembel fln tersledim en sonunda daha bisey diyemiyor simdi bu ara gelinide bosaniyomus oğlundan almış torununu gitmiş görünce beni dönüyor laf söylemiyorBugun beni bi arkadas bayılttı dmden.
Kızıyla benim kızıın arasında10 gün var
Aklına estikce yazıyo arada.2 haftada bir naptınız. Naptınız
Napıcaz ya büyüyo cocuk iste.
Asısından kilosuna kadar boy cm e kadr soruyorda soruyor.
Hayır cocuk benim durmuyo onun nasıl dıruyor anlamadım.
Gecen ay mama veriyrom diyodu ,buay vermiyorm yetiyo sütüm diyo.
En son siz uzunsunuz 70 cm olmustır sizinki drdi.
Olmadık cnm 66 cmiz yazdım bitirdim.
Daha da soramadı
Valla kızarsa kızsın.
Donuyo mu diye sormak nedir ya
Niye kıyaslıyosn cocugunu baska cocuklarla
Gercekten sacma.
Ben de çok severim un helvasınıBu gün günlerden gezme günü birazdan ev alan bir ablamıza ev görmeye gidicegiz 3 arkadaş ile birlikte ortaklaşa hediyeler aldık iyi günlerde kullansın. Akşama da bir aile dostumuzu daha önce biz yemeğe almıştık şimdi onlar davet etti bu gece oraya yemege gideceğiz ailecek. Akşama oraya giderken oğlu un helvasını çok seviyor helva yapıcam bir kabı vardı bende ona koyarım hem kabını boş vermemiş olurum. İnşallah hepimiz için güzel bir gün olur sıfır harcamalı bir gün olur bu gün biraz zor ama olsun niyetimizi bozmayız inşallah.
Ayy ozaman bu kadar sabırlı olamayabilirim.Ben de öyleyim ya mesafe koyarım kızıp kırıldığımda sürekli gelip hizmet bekleyip kendi çağırmayanlara. Sinir olurum.ayy cicim cicim konuşumam herkese.sevdiğim insanlara öyleyim. Genelde ayy cicim cicim diyorlar sonra bir bakıyorsun ortada yoklar. Yaz günü de benim karşı komşumla çok samimi olan arkadaş bir baktım arkasından neler konuşuyor. Havuza hep beraber gidiyorduk. Söylemediği laf kalmadı. Tabi sonra bana hep diyor ya aramana gerek yok istediğin zaman gel eee yani kocası gündüz evde oluyor nasıl aramayayım. Neyse sonra ne arıyor ne çağırıyor. Ben onu kaç defa çağırdım. He birde komşumla ilgili öyle şeyler konuşup sonra da yüzüne aaa çok özledim diye konuşup sarıldığını görünce gözümden temelli düştü. O sebeple sayılıdır görüştüğüm kişiler. Mesafemi koydum. Bakalım bu yaz havuz olayı nasıl olacak. Zaten havuzda saçını fönleyip makyaj yapıp gelenlere de anlam veremiyorum. Kızı havuzun içinde anneee diye bağırıyor duymuyor lak lak yapmaktan. Bana kendini sergilemek gibi geliyor bilmiyorum ben havuza çocuğumla gittiysem onunla havuzda vakit geçirmeyi tercih ederim.o sebeple de ne makyaj yaoarım ne fön çekerimgıcık olduğum insanı anlattım da uzun uzun.
neyse Allah sana da sabır versin canım ya tavrını koy boşver lafını da esirgeme inan çocuğun olunca o da çocuklu gelecek hepten sinir olacaksın
Ayy bunlar bana soylenirse gardimi aldim.Bizdede bi akrabanin torunu var oğlumla bir ay daha hamileydik başladı yok sen çok kilo aldin bizim gelin az aldı yok senin ki zayıf yok seninki yürümedi bizimki yaşına gelmeden yürüdü yok bu covuk tembel fln tersledim en sonunda daha bisey diyemiyor simdi bu ara gelinide bosaniyomus oğlundan almış torununu gitmiş görünce beni dönüyor laf söylemiyor
A 101 çok geliyo 26 TL gecendelerde aldımKahvalti faslı okey ses susturuldu
Kahve mak. bozuldu yaw.
Uygun olanlardandi ama seviyordum
Dün arkadasla kahve yaparken isindi sonra pıt durdu kaynatmadan.
Tekrar cezveye dondum.
Kahve mak. almam gerek.
Yine uygun alirim 3 sene falan goturmustu beni.
Bugun evdeyim.
Ortalik toplar camasir asarim.
Bi de sulu yemek yaparim tamamdir.
Meyve bitti esime meyve siparisi veririm.
Takip edim bende marketden almistim iyi oluyoduA 101 çok geliyo 26 TL gecendelerde aldım
Ben haşhaş aldım.corek yapcam dendeyince
Baby kardeşin calisiyomu gelir varlı gider bu kadar maşallah napio o kadar alışveriş
Afiyet olsunGünaydınnnlarr
Kahveye arkadasım gelcek
Zeytinyaglı dolma yaptım aksmdan
Rulo börek yapcam
Tramisu yaptım sabah
Brokoli salatası yapcm bide
Ark.zumba hocası
Saglıklı besleniyo ama ben gün menusu yaptım kıza
Kınao salatanı da evinde ye dedim
Migros 25 tl;kek tabanı,badem özütü,kutu süt.
Muhallebisini kendim yapcm ama kekini yapamadım kızla.
Hangi markette canımKizlar bingo 6kg 28.95 geliyomus bugun.
Ben fariy tablet alicam o da 50'li 37.90 haberiniz olsun
Helal kuzu sanaAyy bunlar bana soylenirse gardimi aldim.
Kiloyu kendime aldim sana almadim dicem.
Sutumu sorarlarsada kizima yetiyorda sana yetmez dicem
Bende soracak kimse yok gerci.
Gorumcem boyle seylere takintilidir onuda gormuyorum zaten.
Bi de eltimin diger kizi boyle konseptler bilmem neler susler pusler takintili onada sen dogur ona yaparsin dicem.
Kalkanlar hazir bende
Bacım benim arkadaslar cok bal sormazlar ki.Helal kuzu sanade valla 5 elin parmağı bir sanki herkes böyle şey yaristiriyor
Sağol cnmay yazmamisim
a101 kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?