• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

babyloading87
Geçmiş olsun baby yenisine sağlık artık. Ama bütçeyi sarsacak birşeyler çıkıyor heray. Nacizane tavsiyem ama derin dondurucusu aşagıda olanlardan alma ben hiç memnun değilim belki fikir olur sana memnun olan da vardır belki.
tr_lelli tr_lelli
Eksikleri bir bir alıyorsun eksik de kalmayacak inşallah en güzel zamanda gelir evinizin prensesi. Ben de annemle gezmek istiyorum ama hep aynı bahane bacaklarım ağrıyor pazar işini zor yapıyorum diyor. Kzılarımla gezince de her şeye bakıyorlar bir magazadan çıkmamız oldukça zaman alıyor sıkılıyorum o zamanda neyse en güzeli eşimle takılmak hiç bakmıyor avm de ki alış veriş dükkanlarına sadece yemek reyonu ile ilgilenir kendileri.
Saolasın cnm
Benimki alttaydı ama bebekle zor oluyormus aynen.
Cekip acıyolarmıs😅

Kızlar Eltilerin Savaşını seyrettiniz mi eşim sürprizlere boğuyor beni 19.00 seansına bilet almış maaile sinemadaydık. Ama bu günkü yorgunluğuma değdi. Çok mu çok güzeldi o kadar en son na zaman güldüm hatırlamıyorum. Israrla tavsiye ederim. Şimdi Sefirin Kızını seyrediyorum. Sinema sevdasına yemeği erken yiyince acıktım çerez de aldım ayaklarımı uzattım keyifler güzel bilgisayar da kucagımda en mesut saatlerim herkese iyi geceler. Allah hepimize rahatlık versin.

Gece gece uykum kactı🤦🏻‍♀️
Mutfak aldı basını gidiyor
Hersey ortada kpnserveler faln💆🏻‍♀️
Hic girmek istemiyorm mutfaga suan
Hatta evi bırakıp komple kacasım var🤣
Sabah anama kızı bırakıp kuaföre gitcem
Kociden 50 tl bonus aldım🤣
Ekimde gitmisim en son dibe.
Bana sen niye sac boyatıyonki simdi diyo
Kadın olarK gectiğim icin kayıtlarda olabilir mi dedim?
Deli mi ne
Bayramdan bayrama mı boyatcaz💆🏻‍♀️
Yemek yapma derdim yok Allahtan anama cökcez😆
160 tl hesapta param var 0.5 gr altın alcm kuaför cıkısı.

Kaynanam umreye gidiyomus eltimin ogluyla.
Eltimin oglu bi cemaatde Neyse cemaat seysilerine hic girmim ama beyni guzel yikanmis bir cocik.

Bende dedim ki anan küfüru, beddua etmeyi biraksin önce.

Hep su hâdis gelir aklıma ;
"Dilleriyle insanları kıranları ibadetleri temizlemez".

Sen beddua et, yuva yikmaya calis, kufur et, dedikodu yap.
Sonra ben Namaz kiliyorum ben umreye gidiyorum.

Nasip eden Allah tabiki..
Rabbim umarım ıslah da eyler.

Gece gece uykum kactı🤦🏻‍♀️
Mutfak aldı basını gidiyor
Hersey ortada kpnserveler faln💆🏻‍♀️
Hic girmek istemiyorm mutfaga suan
Hatta evi bırakıp komple kacasım var🤣
Sabah anama kızı bırakıp kuaföre gitcem
Kociden 50 tl bonus aldım🤣
Ekimde gitmisim en son dibe.
Bana sen niye sac boyatıyonki simdi diyo
Kadın olarK gectiğim icin kayıtlarda olabilir mi dedim?
Deli mi ne
Bayramdan bayrama mı boyatcaz💆🏻‍♀️
Yemek yapma derdim yok Allahtan anama cökcez😆
160 tl hesapta param var 0.5 gr altın alcm kuaför cıkısı.
Erkeklerde algı anlık malesef.
Haa guzel olmus falan derler okadar
Benim esim cok degisik renk yaptirmadigim surece anlamaz bile.
Hani siyah, kahve tonlari hep kullandigimdan sari, golge falan yaptirmam lazim anlamasi icin 😁
Ama degisik bir elbisem olsun anlar, yeni mi aldin diye.
Ya da ayakkabi, canta görmemistim der.
Ama kaş, sac düz mantiklar.

Sabah sabah esim yine is stresiyle birilerine bir ton bagirdi.
Vallahi utaniyorum artik hayır kavga ediyoruz sanacak alttakiler.
Diger evde öyle saniyorlarmis.
Hararetle bagirinca ne dedigide anlasilmiyor ki disaridan dinleyen iş icin sanmaz ki.

Her yerde beni rezil ediyosun su bagirmalari sovmeleri birak artik.
Sen bagirinca o is daha kolay mi hallediliyor sanki diyorum.
Anlamiyor.
Surekli gergin bu aralar sanirim iş cok yordu onu artik.
Kaldiramiyor.
Bagirdi bagirdi gitti.
Ev nasil sakin kafam zonkladi sesinden.

Yani bu stresede bunye dayanmaz.
Surekli problem cikmaya basladi isle ilgili.
Sözlesme zamani gelince bakalim neler olacak.

Kız olunca napicaz bakalim.
Bu sefer gercekden kavga edicez sus dicem surekli.

Yani bagirarak is hallettirmeye calisiyor birilerine.
Insanlarla ugrasmak zor zanaat.

tr_lelli tr_lelli
Günaydın hanımlar güzel bir gün olsun hepimize. Lellim seni herhalde en iyi anlayanlardan biriyim. Benim eşimde iş hayatının getirdiği en kötü nimete sahip yüksek sesle konuşması, öyle ki iş yerinde ne kadar volumü yüksek konuşursa konuşsun duymadığım için o kadar önemsemiyorum ama apartmanın içinde bazen merdiven çıkarken sesi ta bulunduğum odadan net duyuyorum ve uyarıyorum lütfen biraz daha kısık diyorum ama beni duymuyor o kadar sinirli oluyor ki, bazen hastaneden olmadık bir saatte arıyorlar Allahım sakinleşemiyor sinirinden çocuklar bile kızıyor ama adam anlamıyor. Tek sen misin çalışan dedim bir sefer aldı sazı eline Allahım sanki ben hiç çalışmamışım gibi böyle beceriksizlere yetkiler veriliyor sonra ben uğraşıyorum hataları ben düzeltiyorum insanlarla ben muhatab oluyorum diyor ve gerçekten haklı adam bu dediklerinin fazlasını yapıyor. Bir gün sesi kısıldı olsun kocama düşman değilim ama çok mutlu olmuştuk o gün kızlarımla evde.

Dünkü yorgunluktan sonra, bu gün ev temiz mis gibi ve benim bankada biraz işim var önce onu hallederim sonra alış verişim var biraz onu hallederim 11.00 de arkadaşım kahveye çağırdı ona giderim. Kahvaltımı yaptım çay içiyorum şimdi. Mutfak toplu sadece yemek yapıcam çamaşırları toplayıp yerleştiririm. Saat 4 de yola çıkar eşimle toptancıda buluşacagız dört buçukta maden sodası bitmek üzere, kaşar peyniri alıcaz, nescafe, süt, alacak birşeyler daha var deterjan da alınacak çok şükür bin şükür her halimize inanın önceden markete gidince mutlu olurdum alış veriş yapıcam diye şimdi mutsuz oluyorum çok para harcıyoruz ve ancak zaruru ihtiyaçlarımızı alıyoruz önceden stokluk da alırdık şimdi sadece ne lazımsa onu alıyoruz. Yani günü kurtarıyoruz. Şimdi faturaları ödedik yenilerini bekliyoruz onları da ödedik mi yenilerini kısır döngünün içinde dönüp duruyoruz. Neyse çok dolmuşum kızlar eşim hesabıma para göndermiş 600 tl tabii ki ayırabildiğim kadarını birikime aktaracağım.

Günaydıııınn
Bugün babayı götürüyoruz. Oradan da teyzeye geçeceğiz.,
Dün gece yine internetten market alışveriş yaptım..Toplam tutar üzerinden 39 tl indirim kazandım.pazartesi %45 indirim kampanyası vardı. İstegelsinde.
Bu alışveriş beni bayağı götürür.
şampuan almam lazım o da çok fiyat artmış.
Az önce de adliyeye uğradık. 50 tl de ona yatırdık. 150 tl hesabımızda kalmış o pedogog ücretine gidermiş. 50 tl de tanık tebligat ücreti. Bugünlük harcamamız bu ama teyzeye gitmişken biraz gezerim yine yaparım harcama.

Kuaföre geldim
Sabah babam 200 tl verdi
Bende hesaptaki 160 tlden 0.5 grm altın aldım.
Kuafö paramı ayırmıstım
200 dende atarım kumbaraya 50-100 bisey
Ceyrk olmus 510 tl💆🏻‍♀️
2 saate cıkarım burdaN
Kısır yapalım dedik annemle
Aksama da kuruyapmıs sucuklu
Ben sucuk yemiyorm sana köfte patates yapcm dedi😆
Analık iste
Buzdolabını haftasonuna kadr alcaz muhtemelen
Kampanyada 2800 e faln varmıs Arcelikde.
Normal bisey alalım olmadı dondurucu alırız dedi koci
Buzdılabının no frostuda olur yeter.

tr_lelli tr_lelli
Günaydın hanımlar güzel bir gün olsun hepimize. Lellim seni herhalde en iyi anlayanlardan biriyim. Benim eşimde iş hayatının getirdiği en kötü nimete sahip yüksek sesle konuşması, öyle ki iş yerinde ne kadar volumü yüksek konuşursa konuşsun duymadığım için o kadar önemsemiyorum ama apartmanın içinde bazen merdiven çıkarken sesi ta bulunduğum odadan net duyuyorum ve uyarıyorum lütfen biraz daha kısık diyorum ama beni duymuyor o kadar sinirli oluyor ki, bazen hastaneden olmadık bir saatte arıyorlar Allahım sakinleşemiyor sinirinden çocuklar bile kızıyor ama adam anlamıyor. Tek sen misin çalışan dedim bir sefer aldı sazı eline Allahım sanki ben hiç çalışmamışım gibi böyle beceriksizlere yetkiler veriliyor sonra ben uğraşıyorum hataları ben düzeltiyorum insanlarla ben muhatab oluyorum diyor ve gerçekten haklı adam bu dediklerinin fazlasını yapıyor. Bir gün sesi kısıldı olsun kocama düşman değilim ama çok mutlu olmuştuk o gün kızlarımla evde.
Aynen canim.
Kendi farkinda diil yani soyle farkinda benim paikologa gitmem lazim diyor.
Ama nekadar bagirdiginin farkinda diil.
Diger evde bina bizimdi kiracilar artik biliyordu isi icin bagirdigini.
Ama burasi site kimseyi tanimiyoruz.
İnsanlar ne dusunur diyorum.
Disarida da öyle insanlar bakiyorlar dönüp.
Eve birisi gelse bu ne boyle diyorlar.
Telf susmuyor kendi surekli bagiriyor.
Nereye gitsek rahat huzur yok.
Sürekli telefonla organizasyon yapmak durumunda.

Yaptigi organizasyon ters giderse(sofor yetisemezse, arabaya bisi olursa yani aksilik cikarsa) tamam artik.
Bagirmakdan sesi kesiliyor.
Ona buna sofore veryansin ediyor.
kufur ediyor.
Bagirarak nasil hallediceksin diyorum.

Bak sabah nolmus firmada ring yapan arac bozulmus.
Yani bozulacagi varmis demek.
Sirketin genel muduru esimi ariyo tabi.
Esimde patronu aradi ona saydi soylendi(o araci o bulmustu)
soforu aradi ona sovdu.
Bu araba sanirim daha oncede teklemis.
Niye risk alipda bu araci cekmiyorsunuz benim projelerimden diye sövdu de sövdu.
Arabayi yakin diyor ben gelene kadar.
Ya calistirin ya yakin.

O ara genel mudur ariyor cayir cayir tabi esimi esim telf. kapatamiyor ben nasil cevap vercem araba nerde dicek diyor falan falan.

Sirket isi ama esimin projesindeki firma bisi oldugunda patrona sen niye bile bile bu araci cekmiyosun demiyorlar muhattaplari esim esime soyleniyorlar tabiki.
Esimde patronlara.

Anliyorum ama parasi yuzunden bırakmiyor bu isi.
Cunku bukadar maas alamaz neticede
Ama yipraniyoruz.
Bak simdi kız dogsun uykusundan dahi sicricak bunun sesine.
Oglum alisti artik buyuk.

Gecen dedim baslarim parasina birak su isi.
yeter artik.

idrar testim temiz sukur korkuyordum yine enfeksiyon vs vardir diye.
kan verdim.
Tetenoz asim yapildi.
Prensesin kalp atislarini dinledik.
Hersey normal cok sukur.
Kendimi lcw attim.
15.90 kadife pijama tkm buldum kiza aldim.
Esimede 40tl gomlek aldim.
Baya indirim var yine tek kalanlarda.
Ince badyler 7.90 yine baby urunlerinde.

Aiy kan alan hemsire diyoki bak en guzel zamanlarin aglamiyor, hasta olmuyor, uyku sikintisi yok nereye gitsen goturuyosun☺
Dogunca baslar diyor.
Ilk cocugum sandi galiba 😂
Tecrubeliyiz ablacim dicektim bisi demedim..
Herkes felaket tellali ülkemde mevzu bebek, cocuk olunca.

Eve geldim canim simit istedi 1 simit yedim.
Ortaligin toplanmasi lazim ama elimi bile surmicem cunku arkadasa kahveye gidicem.

Yemegimde yok
Ne âla memleket valla.

Back
X