- 21 Ağustos 2015
- 32.246
- 97.908
- 798
- 38
Aynenn yayuhh benim mak. 450tl aldilar ya
yenisini alirsin ozaman
Arcelikde 2500 e faln varmıs
Bakcz bu hafta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynenn yayuhh benim mak. 450tl aldilar ya
yenisini alirsin ozaman
Saolasın cnmbabyloading87
Geçmiş olsun baby yenisine sağlık artık. Ama bütçeyi sarsacak birşeyler çıkıyor heray. Nacizane tavsiyem ama derin dondurucusu aşagıda olanlardan alma ben hiç memnun değilim belki fikir olur sana memnun olan da vardır belki.
tr_lelli
Eksikleri bir bir alıyorsun eksik de kalmayacak inşallah en güzel zamanda gelir evinizin prensesi. Ben de annemle gezmek istiyorum ama hep aynı bahane bacaklarım ağrıyor pazar işini zor yapıyorum diyor. Kzılarımla gezince de her şeye bakıyorlar bir magazadan çıkmamız oldukça zaman alıyor sıkılıyorum o zamanda neyse en güzeli eşimle takılmak hiç bakmıyor avm de ki alış veriş dükkanlarına sadece yemek reyonu ile ilgilenir kendileri.
Ben eltimin kizina dicem cocugumu uyutcam lütfen kapinin disina hatta asansöre dogru ilerlermisiniz.Allah'ım dahada şaşirmam diyorum yine şaşıriyorum![]()
Altta olanlara bi zaman bende bakmistim.Saolasın cnm
Benimki alttaydı ama bebekle zor oluyormus aynen.
Cekip acıyolarmıs![]()
Hatta size alerjisi var babasının tarafa komple alerjik siz gelmeyin deBen eltimin kizina dicem cocugumu uyutcam lütfen kapinin disina hatta asansöre dogru ilerlermisiniz.
Kızım 3+1 uyuyor cunkusu premses![]()
Kız kartı kapatmaya kalkarken bide bu çıktı kötü oldu az da deilki bacım bu elektronik bozulmasın lütfen eli kolu insanı sarsiyorAynenn ya
Arcelikde 2500 e faln varmıs
Bakcz bu hafta![]()
Bak bu cok iyiHatta size alerjisi var babasının tarafa komple alerjik siz gelmeyin de![]()
He valla yaKız kartı kapatmaya kalkarken bide bu çıktı kötü oldu az da deilki bacım bu elektronik bozulmasın lütfen eli kolu insanı sarsiyor
Erkeklerde algı anlık malesef.Gece gece uykum kactı
Mutfak aldı basını gidiyor
Hersey ortada kpnserveler faln
Hic girmek istemiyorm mutfaga suan
Hatta evi bırakıp komple kacasım var
Sabah anama kızı bırakıp kuaföre gitcem
Kociden 50 tl bonus aldım
Ekimde gitmisim en son dibe.
Bana sen niye sac boyatıyonki simdi diyo
Kadın olarK gectiğim icin kayıtlarda olabilir mi dedim?
Deli mi ne
Bayramdan bayrama mı boyatcaz
Yemek yapma derdim yok Allahtan anama cökcez
160 tl hesapta param var 0.5 gr altın alcm kuaför cıkısı.
Aynen canim.tr_lelli
Günaydın hanımlar güzel bir gün olsun hepimize. Lellim seni herhalde en iyi anlayanlardan biriyim. Benim eşimde iş hayatının getirdiği en kötü nimete sahip yüksek sesle konuşması, öyle ki iş yerinde ne kadar volumü yüksek konuşursa konuşsun duymadığım için o kadar önemsemiyorum ama apartmanın içinde bazen merdiven çıkarken sesi ta bulunduğum odadan net duyuyorum ve uyarıyorum lütfen biraz daha kısık diyorum ama beni duymuyor o kadar sinirli oluyor ki, bazen hastaneden olmadık bir saatte arıyorlar Allahım sakinleşemiyor sinirinden çocuklar bile kızıyor ama adam anlamıyor. Tek sen misin çalışan dedim bir sefer aldı sazı eline Allahım sanki ben hiç çalışmamışım gibi böyle beceriksizlere yetkiler veriliyor sonra ben uğraşıyorum hataları ben düzeltiyorum insanlarla ben muhatab oluyorum diyor ve gerçekten haklı adam bu dediklerinin fazlasını yapıyor. Bir gün sesi kısıldı olsun kocama düşman değilim ama çok mutlu olmuştuk o gün kızlarımla evde.
canım aldınmı bılmıyorum ama tekerlekleri çıkıyomus hemen kırılıyomus sanırım haberiniz olsun oyle okudum yorumlardanGünaydın kızceler
İyi pazarlar
Benim istediğim oyuncak sepeti geliyomus soka ama para yok![]()