Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende derim kocama senin iki kaşık varsa birini Korcan yoksa çar dur etmeye duruyor yada vermeye kalkiyon parayı milletin kocası sıkı eli diyorum bana gelince az harca anasigile gelince yağdır

E posta zimbirtisi çıkmış gmail olcakmis ne gerek heemncik yaptım sukur

Benim gmail vardı telefon olay store program yukelemete lazım olunca actiydim o zaten telefonda yüklü ya gmail actiysan hemen o gonderdigimi yap gmaili yaz onay geliyo gmaile tıkla şipşak oluyo

Benim gmail vardı telefon olay store program yukelemete lazım olunca actiydim o zaten telefonda yüklü ya gmail actiysan hemen o gonderdigimi yap gmaili yaz onay geliyo gmaile tıkla şipşak oluyo
outlook hesabi actim simdi kk icin yani ama kabul etmiyo

Biz de bozdurmuştuk canım. Bir süre beklemişti sonra sıkıştık bozdurduk. En iyisi gizli para biriktirmek yoksa bizim kocalar 3 kuruş atamaz kenara. Ben şimdi iki çeyrek attım bir de gram altına niyetliyim. Öyle öyle biriktireceğim. Annemden borç aldık dediğim birikimim de 9 bindi. Onu da evin borcu bitince paşa paşa ödeyecek anneme o parayı da kenara koyacağım. Zor günlerimizde ilaç gibi olacak. Ama asla çaktırmayacağım. Çünkü artık çalışmıyorum da kenarda param olduğunda kendimi daha rahat hissediyorum. Sen de at 3-5 dursun kenarda. Asla bilmesin.

Çok doğru insanın içinde kalıyor iz bırakıyor bazı şeyler.

söyleme bence de yeri geldiğinde ailemize laf edecekleri tutuyor. Sanki yaptıkları göze görünmüyor gibi davranıyorlar. En iyisi söylememek.

Ben de çok yaşadım zamanın da milleti düşünme derdine düşerdi. Ailemin yaptığını gözü görmezdi. Kardeşini çok düşünürdü. Uzun uzun anlatmak istemiyorum. Şimdi kardeşi zerre kadar onu düşünmüyor tabi farkına vardı çok şeyin ama ben de onun sayesinde ayrı kese tutmaya başladım. Bir de savrukluğu beni bu hale getirdi

Neyse yine saatı 2 yaptım
Sabah kahvaltıdan sonra oyun oynadık bayağıdır ihmal ediyordum bugün de evi boşverdim kızıma ayırdım vaktimi.
sonra börek yapmaya başladım. Eşim geldi boşver dışarda yiyelim dedi. Neyse çıktık sonra geldik tam yapıyordum komşu aradı çaya gelin diye.Gittik orada sohbet muhabbet. Tabi ev curcuna. Mutfakta işim yarım kaldu odada oyuncak dağınıklığı. Toplasam da toplu kalmıyor malesef.
eve geldik kız uyudu. Sonra böreği hallettim. Mutfağı toparkadım. Eşimdd odayı toparladı. Duş aldım. Bayağıdur bakım yapamıyordum kendime bakım yaptım. Ohhh be dedim. Çocuğun tırnağını kes kedinin tırnağını kes ulan dedim kendimle ilgileneniyorym
Öyle işte benden de bu kadar.

Esimle hala konusmuyorum
Aramis aksam 3 defa engelli ya direk aramaya dusmus yaninda kocaman engeliyle
Gelincede ben uzanmistim oda da hic gormedim.
Oturdu icerde falan anneme gidecektik ya o gitti.
Ben gitmedim.
Babam aradi hemen niye gelmedin diye
Rahatsizim yatiyorum dedim.
O da oyle demistir kesin bilmiyorum anneme sormadim ne dedi diye.
saat 11 gibi geldi galiba uyumusum zaten haberim yok.

ee hani gorusesin yoktu yalaka ya.
Kosa kosa gidiyor bensiz bile .
Babamin tersini bildigi icin
Cayimi demledim yumurtami hasladim kahvaltimi yaptim.
cayi sondurmedim ne yiyosa yesin umrum diil
Tesbih cekicem biraz.
O cikar öglen dernege ben evi toparlayip pazara cikarim.
Domates salatalik peynir falan alicam.
100tl alirim cuzdanindan
Akilli olsun.

Nette bisi bulamadim daha alacak.
Biraz daha bisiler alacaktim.
Siteleri incelemeye firsatim olmadi.

Günaydın kızlar
İyi pazarlar
Koci mesaiseydi annemde kaldık
Gece 1 e kadr kız ortalıgı ayaga kaldırdı.
Gazı vardı
Artk son care soktuk dusa yıkadık rahatladı uyudu kuzum
5.30 da mamaya kalktı,8.30 da artk tamamen kalktık.
Annemler chicco park yatak almıslar süpriz
Getirdik eve kurcaz bugun
Annem zulasından ic yatagını da almks kıyamam ya
Dün buzdolabını da aldık 3 bine bekodan.
Yarın gelip kurcaklar ins.
Eve geldik
Ev halkı uyuyor bende aymaya calısıyorm

Aynen 2 gram attım kenara daha da atxam inss
Bereketli olsn seninkiler de cnm

Arcelik senetle vermemis,ingden kredi cıkarıyomus.
Koci sevmiyo o magazalarda kredi isini nedenss güvenmiyor.
1250 tl eksik kalmıs.
Babasını aramıs acmamıs
Bide kendince bana zaten babama anlatamazsın senet isini falan diyo
Babam yüz vermdi demiyoda
Ohh iyi olmjs görsün.
Taa aksm 21.00 da aradı beni aramıssın diye.
Bigün önceden demisti,is cıkısı gideriz senle diye babasına.
Bekodan almıs 4 taksit senet yapmıslar 300 tl ödücek
Ayh hala babama kitlerim1-2 senet diyo
Senin baban adama günahnı vermez,güvenme suna dedim.
Babamlar kıza yatak almıs ,benimkiler de yapr demeye getiriyo.
Hic de bisey yaptıkları yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…