ay nasil yapiliyoki oE posta zimbirtisi çıkmış gmail olcakmis ne gerek heemncik yaptım sukur
ay nasil yapiliyoki o
outlook hesabi actim simdi kk icin yani ama kabul etmiyoBenim gmail vardı telefon olay store program yukelemete lazım olunca actiydim o zaten telefonda yüklü ya gmail actiysan hemen o gonderdigimi yap gmaili yaz onay geliyo gmaile tıkla şipşak oluyo
Gmail aç bide belki kabul ederoutlook hesabi actim simdi kk icin yani ama kabul etmiyo
Biz de bozdurmuştuk canım. Bir süre beklemişti sonra sıkıştık bozdurduk. En iyisi gizli para biriktirmek yoksa bizim kocalar 3 kuruş atamaz kenara. Ben şimdi iki çeyrek attım bir de gram altına niyetliyim. Öyle öyle biriktireceğim. Annemden borç aldık dediğim birikimim de 9 bindi. Onu da evin borcu bitince paşa paşa ödeyecek anneme o parayı da kenara koyacağım. Zor günlerimizde ilaç gibi olacak. Ama asla çaktırmayacağım. Çünkü artık çalışmıyorum da kenarda param olduğunda kendimi daha rahat hissediyorum. Sen de at 3-5 dursun kenarda. Asla bilmesin.İyi geceler kızlar
Bizim dolabın parca isi olmuyomus
Yarın alcaz yeni dolap.
Aksm üzeri baktık 2-3 yere.
Arcelik alcaz galiba
Su 3bin olanı alcz galiba ama gözümde 5 olanda kaldı.
İci genisti onun ama simdi gerek yok okadarına
3 ceyrek 1 gr bozduk
Pesinat 1500 vercez kalanı taksitli
Canım sıkıldı tabi altın bozunca,yapcam diyo ama kendi bile inanmıyo bence.
Ben ondan gizli yapr koyarım kızımın altınlarını.
Benim de gri ama hep leke yapıyor çocukla çok zor ya gri.Ben beyaz esyada hep beyaz olacak bi gri sevemedim
Hep elim beyaza gidiyor
Çok doğru insanın içinde kalıyor iz bırakıyor bazı şeyler.Anaları yapıo ediyo kinci biz oluyorz hey Allahım sen akıl fkir ver
Hayır en güzel zamanlarının icine ediyolar insanın.
Su günler gelcek mi bidaha.
Ben ona ayar oluyor
Tamam bitir bitti gitti diyor benimki de.
Siz benim en güzel günlerimn icine edin.
Ben olmamıs sayayım
Kesinlikle iyilik yaramiyor.
Tamam babam huysuz aksi bencildir falan yinede onun anasinsan bin kat merhametlidir.
Babannem derdi kötu de olsa kendi kötün bosver derdi o hesap.
Yine bisi olsa kosar, yapmaya calisir onun anasi gibi beddua etmez.
Ama annemle konuscam para falan verdiginde hemen zulaya aticam esime soylemicem.
Ben de çok yaşadım zamanın da milleti düşünme derdine düşerdi. Ailemin yaptığını gözü görmezdi. Kardeşini çok düşünürdü. Uzun uzun anlatmak istemiyorum. Şimdi kardeşi zerre kadar onu düşünmüyor tabi farkına vardı çok şeyin ama ben de onun sayesinde ayrı kese tutmaya başladım. Bir de savrukluğu beni bu hale getirdiKız sekerleme yapıyor
Bende azcık evi toparladm
Evde 3 kumbara var
Birlik kumbarası(su söylediğimde kullanıyorm)
Kagıt pra kumbarası(bunla altın almak hedefim)
10 krs kumbarası(en sevmediğimKimse almıyor)
10 krsları topladım 17 tl cıktı.Buzdolabı posetine koydm atcam cantama ,marketlerde avuclar avuclar eritirim
Kagıt pra kumbarasıyla bu ay 2 kere 0.5 gr altın aldm.
Babam kıza harclık veriyor hergidisimizde 100 tl genelde üzerine ekliyorm alıyorm.
150 tlyi toplamak daha kolay
Kuaför icin 200 tl vermisti onlada aldm iyi oldu.
Bende ilk zamanlar söylüyordm dedesi harclık verdi kızıma falan diye,baktm benimki sulanıyor.
Bez mama alıyorm dedesi almıs diyorm.
Kız milletin kocasıyla hesabı ortak ne güzel.Harcamaları yapıyor arkadaslar,kalan para ortak harcanıyor
Ben hesabı ortak yapsam benim adam yarım saatte hortumlar
Bizim evlilikde sıkıntı var bence.
Aynen 2 gram attım kenara daha da atxam inssBiz de bozdurmuştuk canım. Bir süre beklemişti sonra sıkıştık bozdurduk. En iyisi gizli para biriktirmek yoksa bizim kocalar 3 kuruş atamaz kenara. Ben şimdi iki çeyrek attım bir de gram altına niyetliyim. Öyle öyle biriktireceğim. Annemden borç aldık dediğim birikimim de 9 bindi. Onu da evin borcu bitince paşa paşa ödeyecek anneme o parayı da kenara koyacağım. Zor günlerimizde ilaç gibi olacak. Ama asla çaktırmayacağım. Çünkü artık çalışmıyorum da kenarda param olduğunda kendimi daha rahat hissediyorum. Sen de at 3-5 dursun kenarda. Asla bilmesin.
O kadardan bisey olmaz cnmBilmiyordum hic.
Demirim dusuk olunca yedim 2 ince dilim
Bide ciizkleri cok gösteriyorBenim de gri ama hep leke yapıyor çocukla çok zor ya gri.
Benim de eşim griye takılmıştı öyle almıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?