Aslına bakarsan eşinin açısından çok zor bir durum. Senin ailen yapıyor o da kendi ailesi yapsın diye uğraşıyor ama olmayınca yine bir çare kendini ailesini ezdirmemeye çalışıyor. Aslında durumu kabullense daha iyi bencil bir ailem var dese oba göre tavır alsa ama yok.Arcelik senetle vermemis,ingden kredi cıkarıyomus.
Koci sevmiyo o magazalarda kredi isini nedenss güvenmiyor.
1250 tl eksik kalmıs.
Babasını aramıs acmamıs
Bide kendince bana zaten babama anlatamazsın senet isini falan diyo
Babam yüz vermdi demiyoda
Ohh iyi olmjs görsün.
Taa aksm 21.00 da aradı beni aramıssın diye.
Bigün önceden demisti,is cıkısı gideriz senle diye babasına.
Bekodan almıs 4 taksit senet yapmıslar 300 tl ödücek
Ayh hala babama kitlerim1-2 senet diyo
Senin baban adama günahnı vermez,güvenme suna dedim.
Babamlar kıza yatak almıs ,benimkiler de yapr demeye getiriyo.
Hic de bisey yaptıkları yok
Yapmıyor isteAslına bakarsan eşinin açısından çok zor bir durum. Senin ailen yapıyor o da kendi ailesi yapsın diye uğraşıyor ama olmayınca yine bir çare kendini ailesini ezdirmemeye çalışıyor. Aslında durumu kabullense daha iyi bencil bir ailem var dese oba göre tavır alsa ama yok.
Valla ya 3000 binden baslıyor bi buzdolabıGünaydın kızlar
Bugün de eğlenmeye gidiyoruz kızçelerle.
beyaz eşya almak da zor yahuu. Bir de evlenmeye teşvik için evlenmeyene vergi düşünüyorlar. Eşya almak kolsymı ev geçindirmek kolaymı. Ben de kaç yıl eski buzdolabı kullandım. 3000 nakit verip almıştım 2.5 yıl önce şimdi 6000 i geçik fiyatı.
çamaşır makinam da eskiydi ilk evlenince. Eşyası vardeyip deyip aldırmadılar. Aldığım çamaşır makinssı bile gözlerine batıyırdu. Sanki para verip destek oldular. Şimdi kimseye verülecek hesabımız yokçok şükğr.
Kız sende az değilsin getir burnundanki annesini getirmeye yeltenmesin herkes akıllı olcak deEsimle hala konusmuyorum
Aramis aksam 3 defa engelli ya direk aramaya dusmus yaninda kocaman engeliyle
Gelincede ben uzanmistim oda da hic gormedim.
Oturdu icerde falan anneme gidecektik ya o gitti.
Ben gitmedim.
Babam aradi hemen niye gelmedin diye
Rahatsizim yatiyorum dedim.
O da oyle demistir kesin bilmiyorum anneme sormadim ne dedi diye.
saat 11 gibi geldi galiba uyumusum zaten haberim yok.
ee hani gorusesin yoktu yalaka ya.
Kosa kosa gidiyor bensiz bile .
Babamin tersini bildigi icin
Cayimi demledim yumurtami hasladim kahvaltimi yaptim.
cayi sondurmedim ne yiyosa yesin umrum diil
Tesbih cekicem biraz.
O cikar öglen dernege ben evi toparlayip pazara cikarim.
Domates salatalik peynir falan alicam.
100tl alirim cuzdanindan
Akilli olsun.
Nette bisi bulamadim daha alacak.
Biraz daha bisiler alacaktim.
Siteleri incelemeye firsatim olmadi.
Ayy inanmıyorum eşin ezilmeye kullanılmaya alışmış demek ki. Senin ailenin yaptığını görmemesi teşekkür bile etmemesi aslında kendine değer vermediğinin bir göstergesi. Benim boşanma aşamasında olduğum adam da seninkinin daha farklı bir türüydü. Benim ailemin yaptıklarını görürdü. Ama bu sefer de daha da çok yapsınlar isterdi.Yapmıyor iste
Ve benimkilerin yaptıklarını da görmüyor.
Onlar bi kilo muz alıp gelse oo dedesi muz almıs kızıma oluyor.
Benimki aylık bezi maması ne varsa karsılar bi tesekkür yok
Buna delleniyorm bende.
Ayy inanmıyorum eşin ezilmeye kullanılmaya alışmış demek ki. Senin ailenin yaptığını görmemesi teşekkür bile etmemesi aslında kendine değer vermediğinin bir göstergesi. Benim boşanma aşamasında olduğum adam da seninkinin daha farklı bir türüydü. Benim ailemin yaptıklarını görürdü. Ama bu sefer de daha da çok yapsınlar isterdi.
Kuzum iyi yanim cok iyidir kotu yanimda fena kincidir.Kız sende az değilsin getir burnundanki annesini getirmeye yeltenmesin herkes akıllı olcak de
O nasıl tipmis oyle yaAyy inanmıyorum eşin ezilmeye kullanılmaya alışmış demek ki. Senin ailenin yaptığını görmemesi teşekkür bile etmemesi aslında kendine değer vermediğinin bir göstergesi. Benim boşanma aşamasında olduğum adam da seninkinin daha farklı bir türüydü. Benim ailemin yaptıklarını görürdü. Ama bu sefer de daha da çok yapsınlar isterdi.
Bunun bi modeli de benim annemin akrabası varböyle karısının ailesinden yapsın beklentisine giren. Karısının babasının evinde oturan erkeklere çok sinir oluyorum.
Benim bir arkadaşım kocasından boşanmak üzere bu ve benzer konular yüzünden. Evleneceği zaman alırum ev demiş. Bir süre kızın abisinin evinde oturdular sonra da babasının evinde oturuyorlar. 12 yıldır bir şey yok kenarda.
benim eşim için hep der yaptı adam diye. Ama mesela eşimin kardeşi de gitti karısının babasının evinde oturuyor. Adam o zaman demişti 2 yıla kadar ev alırsınız diye. Şindi de evden çıkın deyince adam kötü oluyor. Üstelik biraz nakit de veriyor ev almalarına katkı. Yok ben orada oturmam yok ben arabasız duramam bekliyor birileri elini taşın altına koysun. Bu da eşimin kardeşi için yorumu.
Sonuçta biz de kolay sahip olmadık. Evin tapusu da benim üzerime. Bu evi değiştirirsek bilmiyorum ne yaparız o konuyu.
Kız helal sanaEsimle konusmuyorum ya saat 11.30 gibi dusumu aldim.
Elbisemi giydim makyajimi yaptim bir yandan da telf muzik actim kendime
Hem soyluyorum bende bhem hazirlaniyorum esim salonda tv izliyodu hic yuzune bakmadim.
O wc deykende de cebinden 150tl almistim
50tl pazar parasi 100tl zula aklınida parasinida alirim adamin.
Her gun cebinden alicam bilerek yapicam bunuda 2.gr altin param cikiyor sayesinde.
Dersiniz dugune gidiyorum parfumler falan
Cektim kapiyi ciktim lcw gittimancak oraya giderim zaten.
Bi pijama tkm begenmistim 35tl dusmus evde giymelik kaptim hemen.
Kiza bisi bulamadim.
1 tanede havlu aldim hastaneye koycam yeni yoktu.
Sonra annemi aradim dedim pazara gelsene gezelim biraz.
Sagolsun geldi.
Domates, köy ekmegi, 1 bag lahana, elma, muz aldim.
Peynir,yesil ve siyah zeytin aldim.
Annem kiza sari örtu aldi sarilik olmamasi icin.
Banada 3 tane camasir aldi hastanede giyerim diye.
Kiza citcitli bady falan alalim dedi de ben aldirmadim anne evde var bakariz duruma gore aliriz pazar surasi hemen dedim.
Bazi seyleri abartmak istemiyorum hic kullanmadan kalacak kenarda bosa masraf.
Kartdan 100tl harcamisimdir.
50tl den de 10tl kaldi.
Zulam oldu 450tl.
2 gr altina az kaldi ha gayret.
Bu arada esim engelli ya telf. da nefret eder o durumdan..
Yani beni nasil engellersin, engellemek ne demek yani istemedigin kisiyi engellersin falan boyle konusma gecmisti onceden aramizda bayadir da engellemiyordum.
Nasip iste naparsin çiçemm
Herkesin her istedigi her zaman olmuyo gülüm ya
Miras kalmasa napardi acaba paşa paşa oturcakti insanlık yapmışlar ama hakedene nankör valla insanoğluBunun bi modeli de benim annemin akrabası var
20 sene kızın annesinin alt katında oturdu akraba
Cocuklar dogdu,büyüdü,üni.basladı düsün
Annesi kanser oldu kızın
Buarada bizim oglana anasından miras daire kaldı.
Kız dedi benim annem hasta suan,ben nasıl bırakıp gideyim.
Bizim serefsiz ben bıktım icgüveysi olmaktan bak bak 20 sene sonra aklına gelmis.
Kız bırakmadı anasını bosandı!Aferin.
Annesi vefat etti,gel dediler gitmedi.
Helal olsn.Ben de gitmezdim.
Nankörlük resmn.
Kız böyle sinirlenince catir catir yiyesim geliyor.Kız helal sana
Anası yicegine sen ye bosver
Valla helal olsun.Bunun bi modeli de benim annemin akrabası var
20 sene kızın annesinin alt katında oturdu akraba
Cocuklar dogdu,büyüdü,üni.basladı düsün
Annesi kanser oldu kızın
Buarada bizim oglana anasından miras daire kaldı.
Kız dedi benim annem hasta suan,ben nasıl bırakıp gideyim.
Bizim serefsiz ben bıktım icgüveysi olmaktan bak bak 20 sene sonra aklına gelmis.
Kız bırakmadı anasını bosandı!Aferin.
Annesi vefat etti,gel dediler gitmedi.
Helal olsn.Ben de gitmezdim.
Nankörlük resmn.
Benimki de öyle yok yakın olmayalım annegile bilmem ne dedi tıpış tıpış aldı evi gidecek yer yok ev alırken borç verecek kimse yokValla helal olsun.
Bende gitmem öyle bisi olsa.
Benim esimde annemlerin binada oturmak istemiyordu ki hala istemiyor geri gitmek.
Bizim ki biliyonuz artik annesi yuzunden orada oturma olayi.
Ama isine geliyordu gayetde.
Diger evin kirasi cukka cepte.
O istiyor ki kirayi versin babam oturalim burda.
Oldu pasam.
Haa annesi olayi olmasa yine verir bizimkiler yardim eder yani.
Ama annesi yuzunden birazda vermem diyo babam.
Iyi de yapiyo buna.
Ben bile guvenmiyorum babam niye guvensin.
Baksana az biside annem annem diyo yine.
Annem anladi aksam ben gitmeyince uyanik kadindir.
Aradi beni dediki tartistiniz mi?
Dedim annesi umreden gelince gormeye gidecekmisim sadrazam tohumu ya dedim.
Annemde demis ki dün ona lelli niye gelmedi demis esim hic bisi dememis.
Kızın en hassas zamani 2 tane bebek kaybettiniz hastanede de biriyle tanistim kizi 8 aylik kaybetmis bebegini dikkat etsin kendine dinlensin falan demis.
Öyle dinlemis esimde.
Direk ajitasyon akilli kadindir
Ben babama anlatirim diyede usteleyemiyo zaten esim.
Cunku ben esimle o sartla barismistim.
Annenle gorusmicen evime gelmicek.
Babamda bunlari yuz yuze getirmiceksin demisti esime.
O ortami olusturmicaksin.
Yeminle yani kendim icin demiyorum ama esimden elimi ceksem 1 ay yine perisan olacak hic biri evine almaz, yine pisman pisman gelir ama sınır zorluyo.
Yani surekli nabzimi yoklamaya calisiyo neyine guveniyosa.
Ben kendi basima cocuklarima bakarim hersekilde annem arka yüzündemda biliyor bunuda.
O da zoruna gidiyor olabilir.
Erkekler biraz daha savunmasiz olsun, mecbur olsun seviyorlar ya.
Esimde farkinda.Benimki de öyle yok yakın olmayalım annegile bilmem ne dedi tıpış tıpış aldı evi gidecek yer yok ev alırken borç verecek kimse yok
Kendi anası bugün diyo baban para vermiyo bilmem ne güne nasıl giriyo acaba halıyı nasıl oduyo dedim işte alıp saklayacak misin demekki bunu anladım onu beş kutusuz birakcan demekki dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?