• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

ates en korktugum cocukda.
Cunku direk enfeksiyondan supheleniliyor ya.
Rabbim sifa versin özellikle cocuklar bebeler hastalanmasin kiyamam.
Sorma çok çıkamıyoruz park tan bi yerden gelsek kendi gidiyor ellerini yıkamaya Evde de kuş oyuncaklarını aliyo gagaliyo bazen enfeksiyondan korktum bakalim simdi uyudu ateşi yok gece kontrol edicem artık yarın kandil borç orucunda var niyetlenicem inşallah geceden

Sorma çok çıkamıyoruz park tan bi yerden gelsek kendi gidiyor ellerini yıkamaya Evde de kuş oyuncaklarını aliyo gagaliyo bazen enfeksiyondan korktum bakalim simdi uyudu ateşi yok gece kontrol edicem artık yarın kandil borç orucunda var niyetlenicem inşallah geceden
Allah kabul etsin canim.
Bende soyleniyorum kusu her aksam saliyonuz biktim salon temizlemekden diye ama o kafesten öyle bakiyo ki🤤
Icim aciyo ya evlat gibi oldu bu da.
Hic birimiz kiyamiyoruz.
Sonra tabi temizlik zamani yine soyleniyorum😁 kısır dongu.
Evden gitse uzulcem bebekle napicam bende bakalim..

Ahh bu erkekler hiç kontrol yok ya. Benim eşim muhasebe finansta çalışıyor. Yine de kaç defa ne kredi kartı kontrol ettiğini görmedim ne de otomatik ödemeyi. Ben her ay excelde hesao tutardım. Bu ay nereye ne harcamışım. Kartımı kontrol ederdim faturaları kontrol ederdim hala da öyleyim.
bizim de bu eve gelince doğalgaz faturasında aynı şey olmuştu. İhbarname yazmışlar söyledim otomatik ödemeye almıştım dedi.bende unuttu almadı bana öyle diyor kızacağımı bildiği için😀Allahtan azdı sadece ocak için kullanıyoruz biz.
Bende gider uygulaması kullanıyorm
Nereye ne harcamsısm iyi oluyor kontrol icin
Bizimki de atladı bence🤦🏻‍♀️

Aiyy benim altinlar evde asiri korkuyorum ozellikle dogum uzeri sanirim annemin evde saklicaz.
Ben hastanede falan kalicam malum annemlerde babam hep evde genelde bir de saklanacak daha iyi yerler var.
Ben ancak baza alti falan.
Annemin gardrobu falan asiri agir hantal arkaya atsak usenir anacim hirsiz cekemez zaten😂
Evdeyken cikarip seviyorum minnoslarimi.

Hafta sonu kurana gidersem takicam 1-2 tane kenafir gözlere kursun yagsin😂
Elti catlatir anacim bilezik😂

Bi de esime alacaksin bilezik bisi dedim dogum zamani.
Bir tane bana dogum gunum gunumde almisti kalin onu takicim ozellikle sorana kociskom aldi hamilelik seysi dicem😂
Aiyy ben cok fena bisi oldum ama ozellikle onlarin ici gidiyor ya iyi oluyor.
Benimki de 5 tas aldı
Sonra ben 8-9 tas parası kaptırdım galiba🤣
Mayıs da dogum günüm.
Aman diyim alma bisey dicem😂

İyigeceler kızlarr
BileZik konusulmus🤗
Benim düğün bilezikleri noldu ya sahi🤦🏻‍♀️
Kasadaydı en son 5 tane.
Mevlüdde koci sen seti istedin sadce deyip(ki hic öyle bisey demedim)getirmedi😏
Yedi mi bilezikleri diyorm🤷🏻‍♀️
Kızın 2 burma 1 künyesi var
Bitane de ben dogum paramdan kurtardıgımla yaptım.
Ceyrekleriyle yapcam bitane daha ins.
Babası yemezse😏
Bilezik sevmem 2 sene olmustur görmedim bilenziklerimi🤣
Setimi de sevmiyorm ama takıyorum düğünde dernekte.
Yalnız köstek alasım var.
Biara sorcm arpa köstekler nekdr kuyumcuya.
İse baslayınca yaparım artık insallah🙏🏻

Allah kabul etsin canim.
Bende soyleniyorum kusu her aksam saliyonuz biktim salon temizlemekden diye ama o kafesten öyle bakiyo ki🤤
Hic birimiz kiyamiyoruz.
Valla al bendede o kadar oğlum saliyo anne bak uçmayı ozlemis diyo küçücük aklıyla icim hoş oluyo saliyorum ama tüyü yem olayı bitirdi beni 🙄🙄

Günaydın kızlar
Erken basladık güne💆🏻‍♀️
Hem de harcamalı
Bebe bisküvisi aldım hünnap marka trendyoldan .19 tl
Ay bi türlü yapamadım sunu evde fırsat bulup.
Nidola alıyorm normalde onun da iceriği temiz güzel.
Trendyolda bulamadım onu.Hünnap aldım.
Allahım takıntılı olmak ne zor is.
Ürünü buluyorm sepete atıyorm,hadı sonra gıda dedektifinden cek ediyorm falan😂Büyük delilik💆🏻‍♀️
Patlıcanlı böregi attım fırına bide
Sabah koci yer erken gitcekmis.
Yemek ne yapcam hic bilmiyorm🤷🏻‍♀️

Sabah silip ac cami canim.
Özellikle kizla parka falan cikacagin zamana denk getirirsen siz gelene kadar kurur.
Ben 9 gibi sildim.
Cami actim guneste vurdu oglene kurumustu.
Lifle siliyorum.
@Umut_2019 verdigin fikirle sagol kaynanamin lifleriyle😂

Kalip sabun ve bulasik mak. parlaticisiyla acik gri benimkiler ama leke tutmuyo
Son koltugumuda silersem bir daha dogumdan sonra silerim
Ben de lifle sileyim 😅 evde lif dolu. İşe yarasın kalıp sabun hiç aklıma gelmemişti. Bulaşık mk parlatıcı kullanmıyorum deterjan yetiyor. Parlatıcı kullanmasam olurmu.

Bayat kek demisken o truff kimlere kimlere nasip oldu.
Ve hala bitmedi🤗
masAllah nasil bereketli ve kahveyi kurtariyor.
Yiyen herkes cok begendi tarif istedi.
Kek yapmadim epeydir daha dogrusu buzluga bisiler koydum diye ordan tuketiyoruz yapmicam bir sure daha.
Yapinca yine kek arttikca truff bulundurcam buzlugumda.

Tahinli hashaslilarda bitmedi
Kac arkadasimada goturdum giderken.
Evde yapilan hersey bereketleniyor
Ben de çöpe atılmasını hiç sevmiyorum.yemek bile kalsa buzluğa koyuyorum. İsrafı sevmem. Truff ben de yapmıştım geçenlerde. Kalan kekim vardı buzlukta. Bu aralar birşey koyamıyorum buzluğum dolu.geçen mayalı poçadan kalanları koydum.
dün de yemeği hazırladım fırına koyacaktım. Eşim ben aç değilim deyince yarın yaparım dedim. Evde olanlardan yedim. Sonra gelirken bana diyor açmısın kokoreç alayımmı🤦🏻‍♀️ Yok pilav alayımmı. Yahu be adam yemek yapıyordum. Yarına bıraktım dedim. Sonradan acıktım diyor😂😂😂😂

Allah kabul etsin canim.
Hic birimiz kiyamiyoruz.

bizim de kanaryamız vardı.Bir başlardı ötmeye nameli nameli. Kakasınu kaç defa silmiştim eşyaların üzerinden🤦🏻‍♀️ Tabi kız yerlerde sürünmeye başlayınca tüyünü gördüğü anda alıp ağzına sokuyordu.Birine verdik.
şimdi de kedi var tabi kız daha bilinçli o zamana göre. Ben kızı uyuturken odaya geçtiğimiz anda geliyor yere minder koymuştum oraya yatıp oda uyuyor. Kız uyandığı anda sesini duyunca miyavlaya miyavlaya onun yanına geliyor. Bunlar güzel yanı ama temizlemeye gelince söylenip duruyorum🤣🤣🤣

Tasarrufu birikimi seviyorum zaten ilk bu topiğe de öyle birikim yaptığım dönemde ilgimi çekmişti. Dövizden zarar ettim artık uzun süre yanaşmam o sebeple altın en iyisi şimdilik. Tabi artık çalışmıyorum. Eskisi gibi olmasa da fırsat buldukça birşeyler atmaya çalışırım. Bazen eşim diyor işte şu şu işi yapıyor ne evi var ne arabası nasıl yetiremiyorlar diyor. Eee dedim senin eski halin gibi yaşıyorlar. Savrukluk ardından yetirememe kredi çekme faiz ödeme tabi bu iyi maaş alan insanlar için yaptığım yorum. ayrıca ben biriktirmesem biz evi değiştiremezdik. Parası yokken ek hesaptan eksiye girip borç verdiği günleri bilirim eşimin🤦🏻‍♀️ Tabi geri geldimi para hayır. Şimdi de benim kadar olmasa da eskiye göre bayağı gelişme var. İlk evlendiğimizde araba aldırmadığım için ne kavgalar etmiştik. Kardeşiyle ortak alacaktı ben kredi çekecektim. Ohh dedim. Zaten onun aklına uysam şimdi çocuk var ben çalışmıyorum. Ev borcumuz da bitince tamamen rahatlayacağız. En azından içim ferah evim var arabam var.
bir arkadaşı anlattı dün ıphone11 almış 8 bin vermiş. Eee dedim evi varmı yok arabası zaten şirket arabası. Kıçında don yok elinde ıphone sözüne çok inanıyorum.😀 insanlar hiç yaşlılığı hastalığı düşünmüyor. Ne şirketler battı. Bu dönemde işine bile güvenmemek lazım.
Bir de parası olup herşeyin hesabını yapanlara da kızıyorum. Mesela benim kardeşimle eşi 3 tane evleri var.ikisinden kira geliyor. 2 çocukları var. Arabaları gayet kaliteli lüks. Artık herşeyleri var. Bes birikimleri de var. İkisi de öğretmen maaşları da iyi. Hala tatile gezmeye harcamaya hep hesap yapıyorlar. Gitmiyorlar vs. Yani o kadar varlıkta da kendimden kısacağım. Bakalım çocukları kıymetini bilecekmi bıraktıklarının yoksa çarçur edip yok mu edecek. Bu kadar da yapamam.

bizim de kanaryamız vardı.Bir başlardı ötmeye nameli nameli. Kakasınu kaç defa silmiştim eşyaların üzerinden🤦🏻‍♀️ Tabi kız yerlerde sürünmeye başlayınca tüyünü gördüğü anda alıp ağzına sokuyordu.Birine verdik.
şimdi de kedi var tabi kız daha bilinçli o zamana göre. Ben kızı uyuturken odaya geçtiğimiz anda geliyor yere minder koymuştum oraya yatıp oda uyuyor. Kız uyandığı anda sesini duyunca miyavlaya miyavlaya onun yanına geliyor. Bunlar güzel yanı ama temizlemeye gelince söylenip duruyorum🤣🤣🤣
Bak dün evi mis yaptim
Hatta esim bile cikarmadi aksam kusu koltuk sildim haliyi kaldirdim falan ama uzuluyoruz iste onada.
Bizi öyle izliyor ki napiyoruz ne ediyoruz ne yiyoruz gozu hep bizde

Kalan koltuguda sildim cok sukur.
Sadece minderlerin kiliflari yikanacak.
Onlarida yikar hemen geciririm cabuk kuruyolar.

A101 kahve mak. gelecekti camdan goruyorum a101 baktim bekliyolar 9a dogru gittim hemen ama bu istedigimden diil dugmesi asagida.
Öyle zor geliyo bana cunku cabuk kayniyor.
Zaten 1 tane kalmis somurmusler belkide sayili geldi bilmiyorum.
Ordan bisi almadim.
Hadi dedim cikmisken hakmar bim de gezim hepsi guzergahda.
Hakmardan pul cikolata, kuvertür beyaz cikolata,kiza toka, dis macunu, esime atlet(hic bozulma cekme yapmiyor bilginize aldim daha once), manti aldim.
40tl gitti.
Ordan Bim e gectim.
kornison tursu, pirzola tavuk, aldim.
25tl buraya baydim.
Tatbaka gittim su böregi 1 tanede kandil simidi aldim 20tl buraya gitti.

Hayirli kandiller bu arada Rabbim gonlumuzden gecen dilekleri dualari kabul eylesin insAllah.

Eve attim kendimi.
Tavuk sotelerim, az pilav var, az da corbadan var.
Oglani doyurunca kâr sayiyorum uzerimden yük kalkiyor.
Sayiyosun sayiyosun baska? diyo 😱

Hava guzelmis ya da bana ates basiyo bilmiyorum.
Kisa kollunun uzerine ince yagmurluk giyip ciktim ama terledim.

Back
X