Saol canim ya valla ne bulsam yedirdum şükür ateş olmadı bi daha insallah olmaz dahagecmiis olsun canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canim ya valla ne bulsam yedirdum şükür ateş olmadı bi daha insallah olmaz dahagecmiis olsun canim
ates en korktugum cocukda.Saol canim ya valla ne bulsam yedirdum şükür ateş olmadı bi daha insallah olmaz daha
Sorma çok çıkamıyoruz park tan bi yerden gelsek kendi gidiyor ellerini yıkamaya Evde de kuş oyuncaklarını aliyo gagaliyo bazen enfeksiyondan korktum bakalim simdi uyudu ateşi yok gece kontrol edicem artık yarın kandil borç orucunda var niyetlenicem inşallah gecedenates en korktugum cocukda.
Cunku direk enfeksiyondan supheleniliyor ya.
Rabbim sifa versin özellikle cocuklar bebeler hastalanmasin kiyamam.
Allah kabul etsin canim.Sorma çok çıkamıyoruz park tan bi yerden gelsek kendi gidiyor ellerini yıkamaya Evde de kuş oyuncaklarını aliyo gagaliyo bazen enfeksiyondan korktum bakalim simdi uyudu ateşi yok gece kontrol edicem artık yarın kandil borç orucunda var niyetlenicem inşallah geceden
Bende gider uygulaması kullanıyormAhh bu erkekler hiç kontrol yok ya. Benim eşim muhasebe finansta çalışıyor. Yine de kaç defa ne kredi kartı kontrol ettiğini görmedim ne de otomatik ödemeyi. Ben her ay excelde hesao tutardım. Bu ay nereye ne harcamışım. Kartımı kontrol ederdim faturaları kontrol ederdim hala da öyleyim.
bizim de bu eve gelince doğalgaz faturasında aynı şey olmuştu. İhbarname yazmışlar söyledim otomatik ödemeye almıştım dedi.bende unuttu almadı bana öyle diyor kızacağımı bildiği içinAllahtan azdı sadece ocak için kullanıyoruz biz.
Benimki de 5 tas aldıAiyy benim altinlar evde asiri korkuyorum ozellikle dogum uzeri sanirim annemin evde saklicaz.
Ben hastanede falan kalicam malum annemlerde babam hep evde genelde bir de saklanacak daha iyi yerler var.
Ben ancak baza alti falan.
Annemin gardrobu falan asiri agir hantal arkaya atsak usenir anacim hirsiz cekemez zaten
Evdeyken cikarip seviyorum minnoslarimi.
Hafta sonu kurana gidersem takicam 1-2 tane kenafir gözlere kursun yagsin
Elti catlatir anacim bilezik
Bi de esime alacaksin bilezik bisi dedim dogum zamani.
Bir tane bana dogum gunum gunumde almisti kalin onu takicim ozellikle sorana kociskom aldi hamilelik seysi dicem
Aiyy ben cok fena bisi oldum ama ozellikle onlarin ici gidiyor ya iyi oluyor.
Gecmis olsun cnmSaol canim ya valla ne bulsam yedirdum şükür ateş olmadı bi daha insallah olmaz daha
Valla al bendede o kadar oğlum saliyo anne bak uçmayı ozlemis diyo küçücük aklıyla icim hoş oluyo saliyorum ama tüyü yem olayı bitirdi beniAllah kabul etsin canim.
Bende soyleniyorum kusu her aksam saliyonuz biktim salon temizlemekden diye ama o kafesten öyle bakiyo ki
Icim aciyo ya evlat gibi oldu bu da.
Hic birimiz kiyamiyoruz.
Sonra tabi temizlik zamani yine soyleniyorumkısır dongu.
Evden gitse uzulcem bebekle napicam bende bakalim..
Saol kuzuGecmis olsun cnm![]()
inn cnmSaol kuzuiyiydi sükür yatarken insallah yarinda iyi olur
Ben de lifle sileyimSabah silip ac cami canim.
Özellikle kizla parka falan cikacagin zamana denk getirirsen siz gelene kadar kurur.
Ben 9 gibi sildim.
Cami actim guneste vurdu oglene kurumustu.
Lifle siliyorum.
@Umut_2019 verdigin fikirle sagol kaynanamin lifleriyle
Kalip sabun ve bulasik mak. parlaticisiyla acik gri benimkiler ama leke tutmuyo
Son koltugumuda silersem bir daha dogumdan sonra silerim
Ben de çöpe atılmasını hiç sevmiyorum.yemek bile kalsa buzluğa koyuyorum. İsrafı sevmem. Truff ben de yapmıştım geçenlerde. Kalan kekim vardı buzlukta. Bu aralar birşey koyamıyorum buzluğum dolu.geçen mayalı poçadan kalanları koydum.Bayat kek demisken o truff kimlere kimlere nasip oldu.
Ve hala bitmedi
masAllah nasil bereketli ve kahveyi kurtariyor.
Yiyen herkes cok begendi tarif istedi.
Kek yapmadim epeydir daha dogrusu buzluga bisiler koydum diye ordan tuketiyoruz yapmicam bir sure daha.
Yapinca yine kek arttikca truff bulundurcam buzlugumda.
Tahinli hashaslilarda bitmedi
Kac arkadasimada goturdum giderken.
Evde yapilan hersey bereketleniyor
Ben suya biraz ekledim olur.Ben de lifle sileyimevde lif dolu. İşe yarasın kalıp sabun hiç aklıma gelmemişti. Bulaşık mk parlatıcı kullanmıyorum deterjan yetiyor. Parlatıcı kullanmasam olurmu.
Allah kabul etsin canim.
Bende soyleniyorum kusu her aksam saliyonuz biktim salon temizlemekden diye ama o kafesten öyle bakiyo ki
Icim aciyo ya evlat gibi oldu bu da.
Hic birimiz kiyamiyoruz.
Sonra tabi temizlik zamani yine soyleniyorumkısır dongu.
Evden gitse uzulcem bebekle napicam bende bakalim..
Bak dün evi mis yaptimbizim de kanaryamız vardı.Bir başlardı ötmeye nameli nameli. Kakasınu kaç defa silmiştim eşyaların üzerindenTabi kız yerlerde sürünmeye başlayınca tüyünü gördüğü anda alıp ağzına sokuyordu.Birine verdik.
şimdi de kedi var tabi kız daha bilinçli o zamana göre. Ben kızı uyuturken odaya geçtiğimiz anda geliyor yere minder koymuştum oraya yatıp oda uyuyor. Kız uyandığı anda sesini duyunca miyavlaya miyavlaya onun yanına geliyor. Bunlar güzel yanı ama temizlemeye gelince söylenip duruyorum![]()