Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hanımlar havuçlu tarçınlı kek tarifi olan varmı.
Ama tam ölçülü olması lazım.
Alďığı kadar un kısmı tutmadı ya

Merhaba herkese.. Eşim geldi çok şükür üç gün önce yavrular doyasıya hasret gideriyor şükürler olsun binlerce kez.. Bir yanım buruk günler hızla akıyor tekrar gidecek.. 90-100 günlük süreç tekrar başlayacak :/ çektiğim krediyle dönem borçlarımızı kapattık.. Devam eden taksitler kalacak.. Diğer ihtiyaç kredilerimizle beraber ödeyeceğiz inşallah.. Bir yandan birikime başlayacağız önümüzdeki aydan itibaren.. Yani öyle umuyorum....... Kayınvalide konusu açılmış ben kusur kalmayayım:) 2007de evlendim.. Dokuz yıldan fazla oldu bir yıl da nişanlı kaldık hatta öncesinde sevgili dönemimizdeyken de tanışmıştım yani geçmiş uzun ama ben hala kadının iyi mi kötü mü olduğuna karar veremiyorum iyi mi :)))) bana gözle görülür bir zararı olmadı ama faydası da olmadı.. Beni hep çok sevdiğini söyler her gelmesinde bizim gitmemizde illaki hediyeler alır.. Başkalarının yanında över eşime karşı över ama ne bileyim takılıp tıkandığım bir sanimiyetsiz tarafı var ya da bana öyle geliyor.. İçtenlikle durup dururken sarılamam mesela o da bana kızım demez hiç ne bileyim hala siz diye hitap ederim düşünün :) kayınpederimi daha samimi daha dürüst bulmuşumdur hep ve onlar ikisi hiç anlaşamaz..neyse konuyu uzattım:) Allah elden ayaktan düşürmesin inşallah onları da bu mesafeli ilişkimiz sürsün gitsin tek dileğim :))))

bugun 210 tl ceyrek aldım hedıyelık
akşamda ev hayırlamasına gıdıcem onun ıcınde onceen aldıgım bı hedıyem vardı evde duruyodu nıye onu goturmuyorum dedım ve aldım dolayısıyla hedıyeye ayrıca para vermemiş olacagım

babam rahatsız yanlarına gıdeyım dedım annem gelme dedı bende arada kaldım
dua eder mısınız kızlar

Allah şifa versin canım

iyi aksamlr kizlar bu gin kirk lira harcadim oglum icin

ayy canim cok sıkıldi ya komsular cildirtti beni bu gun mevlute gittim biri erkeb iturtmussun diyor oteki asure ver cocuga diyor otekinin cocugu kucagina almak istiyor vermeyince gozume bakiyor biri alip evine giturecekmis evde sevip geri getirecekmis zihniyete bak bide diyorlar cocugu korkak alistirmissib ibsan icine cikmaya cikmaya hayret bisi ya bir daha kimseye gitmek yok dilim yandi vallahi bide hepsi benden buyuk biside diyemiorum

Ah canim bu insanlar boyle
Sokakta gordugum tanimadigim insanlar bile yorum yapiyor
Benimde 10 aylik kizim var
Beni de çileden cikartiyorlar

İzin verme cnm birak ne dusunurlerse dusunsun.
Hasta olur grip olan vardir,nazar ederler,yada dusururler kucuk daha

Ki su muge anli vs cocuk istismarcilarindan sonra ben iyice paranoyak oldum.

Oglumun bir cok arkadasi kendi evine gidiyo oglum ben gelirim diyo ama yok.

Benim aklim orda kalcana gidip geliyorum.

Kizlar kombileri actinizmi?
Disari sicakti ev buz.
Yani gerci benim eve kıs erken geliyo ufoylada 1oda da olmuyo acicam ben artik.
4-5dogalgaz faturasina calisiriz artik.

yok verirmiyim zaten bir yere gitmemde cebaze icin kuran diye gittim millet normal deil vallahi ben kendin dokunmaya kiyamiyorum millet istedigini yapmaya calisiyor

@tira aynen canim bu konuda anneme kayinvalideme bile kiziyorum her seye karisiyorla biri diyor kucaga alistirma iteki diyor azcik aglada yanina kosuyon hemen zannedersin tip okumuslar hic kinseyi diblemiyorum artik dr haric

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…