Kuzu senin koltuklari merak ettim gelince at bana resimleriAl canım ya..çokda kasma boşver.. ihtiyaçlarımızı da almak lazım..İnsan arada kendini şımartmalı zaten..
tamam canım inş..Kuzu senin koltuklari merak ettim gelince at bana resimleri
nasıl yani?daha çok erken degil mi..?insan acıkır ama::)Spordayım. Bi daha birşey yemeyeceğim.
Yok kuzum öyle değil.nasıl yani?daha çok erken degil mi..?insan acıkır ama::)
Allah şifa versin canımbugun 210 tl ceyrek aldım hedıyelık
akşamda ev hayırlamasına gıdıcem onun ıcınde onceen aldıgım bı hedıyem vardı evde duruyodu nıye onu goturmuyorum dedım ve aldım dolayısıyla hedıyeye ayrıca para vermemiş olacagım
babam rahatsız yanlarına gıdeyım dedım annem gelme dedı bende arada kaldım
dua eder mısınız kızlar
Ah canim bu insanlar boyleiyi aksamlr kizlar bu gin kirk lira harcadim oglum icin
ayy canim cok sıkıldi ya komsular cildirtti beni bu gun mevlute gittim biri erkeb iturtmussun diyor oteki asure ver cocuga diyor otekinin cocugu kucagina almak istiyor vermeyince gozume bakiyor biri alip evine giturecekmis evde sevip geri getirecekmis zihniyete bak bide diyorlar cocugu korkak alistirmissib ibsan icine cikmaya cikmaya hayret bisi ya bir daha kimseye gitmek yok dilim yandi vallahi bide hepsi benden buyuk biside diyemiorum
İzin verme cnm birak ne dusunurlerse dusunsun.iyi aksamlr kizlar bu gin kirk lira harcadim oglum icin
ayy canim cok sıkıldi ya komsular cildirtti beni bu gun mevlute gittim biri erkeb iturtmussun diyor oteki asure ver cocuga diyor otekinin cocugu kucagina almak istiyor vermeyince gozume bakiyor biri alip evine giturecekmis evde sevip geri getirecekmis zihniyete bak bide diyorlar cocugu korkak alistirmissib ibsan icine cikmaya cikmaya hayret bisi ya bir daha kimseye gitmek yok dilim yandi vallahi bide hepsi benden buyuk biside diyemiorum
yok verirmiyim zaten bir yere gitmemde cebaze icin kuran diye gittim millet normal deil vallahi ben kendin dokunmaya kiyamiyorum millet istedigini yapmaya calisiyorİzin verme cnm birak ne dusunurlerse dusunsun.
Hasta olur grip olan vardir,nazar ederler,yada dusururler kucuk daha
Ki su muge anli vs cocuk istismarcilarindan sonra ben iyice paranoyak oldum.
Oglumun bir cok arkadasi kendi evine gidiyo oglum ben gelirim diyo ama yok.
Benim aklim orda kalcana gidip geliyorum.
vallahi bende ekimin basindan beri aksamlari yakiyordum 1 hagtadir gece gunduz kisikta yakiyorum bebisten dolayiKizlar kombileri actinizmi?
Disari sicakti ev buz.
Yani gerci benim eve kıs erken geliyo ufoylada 1oda da olmuyo acicam ben artik.
4-5dogalgaz faturasina calisiriz artik.
Kekte aldigi kadar un muHanımlar havuçlu tarçınlı kek tarifi olan varmı.
Ama tam ölçülü olması lazım.
Alďığı kadar un kısmı tutmadı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?