Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ayyy baştan güldüm baby neden biliyormusum su dökülmesine bugün laf ediyor yarın arabada neler olacak haberi yok çubuk kraker bisküvi kırıntıları. Islak mendil bisküvi kraker boş paketlere kağıt havlu çöpü koltuklarda ayakkabı izi. Bizim çocuk koltuğu zaten sürekli birşeyler döküyor. Yolda araba tutuyor istanbul içinde mecburen çubuk kraker verşyorum. Arabadan alırken ayakkabılar koltuğa deyiyır yakın yere giderken oturtmazsam koltuğuna koltuklar ayakkabı izi. Çocuk koltuğu dönmeli olduğu halde ayakkabı izi illa oluyor. Ooo daha çok şey görecek şümdiden hazırlıklı olsun benim eşimde arabası pis olan çocuklu insanlara laf ederdi. Yaşadı gördü.

Ay benim ki de deli titizdir
Bende bir o kadar rahat
Eskiden arabalarımız ayrıydı
Bir ton laf ederdi
Şimdi ikimiz ortak kullanıyoruz
Yani Cumartesi o hafta işi benşimdi yine bazen söyleniyor
Ben de he he diyorum
Yani işe gidip geliyorum
Netekim kirlenecek
Zaten 2 hafta bir yıkatır
Parlayacak onun arabası
Benim için nefes alsın yeter
Yani araba arızalanınca gitmiyor gerisi hikaye

Ehehhhee aynı kafadanlar ya bizim kocişler. 20 tl ye italyanooo makarna

Sana da bahane oldu iyi oldu boşver

Boşver yazmassa aramazsa sen de yazıp arama canım. Kendi haline bırak dönerse senindir senin için mücadele etmeyenle hiç uğraşma mantığını kullan. Elbet birgün doğru kişi olacak acele etme zamana bırak. Ben de benzer şeyler yaşamıştım eşimden öncesinde aslında tam da o kadar yaşadığım şeylerden sonra eşim çıktı karşıma ne evliliğe ne de erkejlere inanıyordym. İnancım kalmamıştı. Kısmetmiş zamanıymış evlilik nasip oldu.

En iyisi sil gitsin
Herkes yerini bilsin
Erkekler değişikler

Aslında erkekler çok üstüne düşeni gözünde basitleştiriyorlar. Kaçan da kıymetli oluyır.yani kararlı olan güçlü davranan yeri geldiğinde tavrını koyan kadınlar daha olumlu geliyor onlara bunu psikologlar bile onaylıyor diye okumuştum bir yerde. Erkeklerin yapısı bu.

Hangi burçsun kız.

Kesinlikle öyle
Önce ben değerliyim demek ve seni her halinle kabart edecek birisi olması
Çok önemli
Çünkü hepimizin inişleri çıkışları oluyor
Eşim hiç ezdirmedi
Kimseye karşı
Hep benim özel olduğumu , kıymetli olduğumu vurguladı
Öyle olunca herkes denk aldı
Yoksa ben yine herkesi yola getirirdim de işimi kolaylaştırdı

Senden iyi kayınvalide olur ya içimd öyle doğuyor.ponpiş kv

Senden iyi kayınvalide olur ya içimd öyle doğuyor.ponpiş kv
Bir ardaşım var
Diyor ki nolur benim kızı al
Senin gibi kayınvalide bulamayız kız1,5 yaşında
Kocası da diyor ki ağır sat kendini kız eviyiz biz
Eşim de çok komik
Evi arabası bende
Ardaşım da tekne de bizden diyır kocası yurt dışı kaptanı
Gidiyor 4 ay yok

Ohhh şimdiden talipleri var benim kızımın da talibi çok ben de erken evlenmesini hiç istemiyorum. Hatta evlenmese de sorun değil.

Deli ya
Cocukluyuz biz artık
Olcak yani böyle seyler
Kırcak dökcek cocık bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…