Aynen kuzu elime koz verdiler.Ben de diğer eltin söyledi sanmıştım.
Onlarla görüşmemek için bahanen çıkmıştr_lelli Fırsata çevir canım ☺
evet canim o.Masus yapmıştır milletin yanımda aklınca sana göndermeye çalışacak sinsibu kızı sana gelen eltimi kaynana yanında olan alma valla evine kizida ararsa kızdığını belli et bence canim artık yüz bulup gelmesinler ben bile sınır oldum oturduğum yerde
Tuhaflar gerçekten bosverin üzülmeyin onların ki içten içe sizi kıskanmak bence cekemiyorlar en iyisini yapmışsınız muhattab olmamakla belki konussanoz hakliyken haksız duruma dusecektinizBen merak etmiyorum diyip bozdum aslinda.
O da lafin altinda kalmicak ya güya.
Bunu gorumcemler ezdi zamaninda.
Yani suan bana dediklerini gorumcemler buna yapiyordu o da suan onlarla konusmuyo ya benim yuzumude yumusak buldu belliki huzuruda yok bana oynuyo.
Aslinda gulup bi kahkaha atmam lazimdi ama bende fevriyim
Dursam orda kavga cikarirdim.
Dedim en iyisi hic muhattap olmadan cikip gidim bunlar bundan anlar.
Ahahamerak etmiyorum dedim iste insan kaynanasini merak etmez mi diyo hala.
Hayir sanki olanlari bitenleri bilmiyo hersey gulluk gulistanlik gibi davraniyo.
Onlarla gorusmeye basladim ya kaynanamlada gorusur alir evine hesabimi yapiyo anlayamadim.
Bana iteleyecek o aklinla ya da bana kaynanalik yapacak haspam.
Hadi hayırlı olsnEsin bu ara üzgün heralde kuzu evde karilarina sariyorlar üzülme sen
Bizim alacağımız araba eski bir model canim 10 binin altında bide bakimlik isleri var adamın yeni arabası varmış kendi onu kullanıyormuş 2 seneden fazladır yatmış kapı da araba vergi ödememiş 4 bin üstü çıkar demiş yaptirmasinida biz yapcas ona az bi para ödenecek ddi eşim onları adamdan dusces yani
Kız sen hamile misinnnn sağlıkla doğsun bebiş Bi oğluşun var yanlış hatırlamıyorsamevet canim o.
Digeriyle zaten gorusmuyorum onlarda gorusmuyor.
Kizi ya olayi biliyomu bilmiyorum.
Beni aradi arkamdan ya yenge gormedim seni gitmissin bisimi oldu diye.
O an onlar yanimizda degildi resim cekiliyolardi.
Ben sadece teyzenin kizina soyledim oda da teyzede olayi anlamadi bana sordu kapida niye gidiyosun diye x anlatir sana dedim kizi icin..
(teyze diyorum eltimin kizinin kayananasi yani)
Aynen o an sinirle agzimdan cikardi bisiler.Tuhaflar gerçekten bosverin üzülmeyin onların ki içten içe sizi kıskanmak bence cekemiyorlar en iyisini yapmışsınız muhattab olmamakla belki konussanoz hakliyken haksız duruma dusecektiniz
EvetKız sen hamile misinnnn sağlıkla doğsun bebiş Bi oğluşun var yanlış hatırlamıyorsam
En sonunda onun basina kalcak zatenAhaha
Almıcam kalcak basınıza diyip bayıltaydın orda
Olay cereyan ederse kizlarina acikca soylicem.Lelli bence o kadın şimdiyi oynayıp sana kv yillamaya calisiyo fırsat bu fırsat yerinde olsam elti kizinida koymam eve kopsun bence
Canımm en guzel en sevmelik zamanalari inan.
Bol bol öp saril.
Simdi oglana gel bi öpim diyorum (tabi uzanmam gerekiyor bir tık benim boyumu gecti) anne yaaa diyo hemen.
Bebekmiyim ben diyo.
Diyoda diyo.
Ulan gece gozlerin kapali geliyodun uykularima ediyodun azcik sevcez diyorum hic orali diilller.
Bazen elini omuzuma atiyor dersin yillardir arkadasim
Hic ben dogurmusum gibi olmuyorum.
Koca dana
Ayaklar 43 oldu kürek kadar
Bebekken, kucukken tabi dusunemiyorsun böyle
Ozamanlar bende bunaliyordum yatirirsin dakkasinda kalkar, bunaltir, sebepsiz aglar, uykusu sapar mizmizlanir, bir yere gitsen oturamazsin, birini davet etsen rahat yok, isin hep yarim kalir falan.
Ama hepsi geciyor be.
Aklimda beziyle totosunu sallayarak koridordan gidisleri benimde arkasindan izleyislerim var kalan..
Diyosun ki bunlari ben mi? yasamisim.
Hepsi unutuluyor 3-5 resim hatira falan iste.
Simdi sil bastan olacak gerci benim ama sabrimi daha cok sinicam sunlari bildigim icin.
Anaokuluna baslayinca pacayi yirtiyosun☺
Aynen kuzu ayagimizi kessinde yerden borca çok girmeyelim şuanHadi hayırlı olsn
Ayagını yerden kessin de bosverya
Benim hic lüx aracta gözüm yok
(ay dur yalan söylemeyeyim,Mercedes Gl400 de gözüm var biO da 3-5 milyon galiba anca gözüm kayar )
Onundısında hepsi gideceğin yere götürüyo iste.
Pespese buyur aradan cikar mantigi guzel fakat o sabırÇok güzel de anlatmışsın. Bazen diyorum hiç büyümeseaslında geçen düşündüm seni lelli çok iyi karar vermişsin ikinci çocuk konusunda. Yeniden o heyecanları o günlerin özlemini yeni bebişinle gidereceksin. zamanlama çok iyi ben ardarda çocuk konusunu çok sevmiyorum. Daha birini anlamadan ikinci. İkisine dr çok iyi vakit ayıramam diye düşünüyordum hep. Tabi senin gibi de yapamam. Çünkü yaşım 50 ye yaklaşır hatta geçer ilk 38-39 yaşlarında anne olunca böyle oluyor ilerde ne severim bebek diye bilmiyorum
Olsun canim Allah agiz tadi huzur versinEsin bu ara üzgün heralde kuzu evde karilarina sariyorlar üzülme sen
Bizim alacağımız araba eski bir model canim 10 binin altında bide bakimlik isleri var adamın yeni arabası varmış kendi onu kullanıyormuş 2 seneden fazladır yatmış kapı da araba vergi ödememiş 4 bin üstü çıkar demiş yaptirmasinida biz yapcas ona az bi para ödenecek ddi eşim onları adamdan dusces yani
Mantiginla hareket et canım.Selamlar
Bugün temizlik yaptık annemle
Kuşumun altını temizledim.
Sonra kuaföre gittim ağda yaptırdım 65₺ verdim
Haftalık esmalara katıldım İnstagramda bir astroloğ var kadının dedikleri çıkıyor.Haftalık çekilecek esmaları söylüyor ben de çekiyorum.
Birinci haftaki esmalarda şu görüştüğüm çocuğun tayini çıkmıştı.
En son 14 şubatta görüştük o gün biraz evlilik vs laf açtım baktım bunda çok niyet yok sanki gezme tozma niyetinde.
Ertesi gün cumartesi idi sabah günaydın mesajı atmıştı öğlen ben onu aradım arabayı bakıma götürmüştü.2 saat sonra yazdı canım biz akşam hasta ziyaretine gideceğiz diye.(sürekli bir hasta ziyaretine gidiyorlar içimde bir güvensizlik vardı)
Akşam 18 den gece 1 e kadar sesi çıkmadı.Whatsaba giriyor çevrimiçi oluyor ama yazmıyor ben de yazmadım.En son 1 de yatıya kaldınız galiba dedim.Çevrimiçi idi ama okumadı.Sonra sesi çıkmadı.
Sabah mesaj atmış günaydın canım yazmış
Gece yazdım okumadın dedim
Geç dönmüşler yorgunmuş da hemen uyumuş
Ben yazdığımda çevrimiçiydin
Başkalarına yazarken yorgun değildin galiba dedim.
Sabah sabah beni yorma yazmış.
Ben de kusura bakma bir daha yormam dedim
15 şubattan beri ondan ses çıkmadı ne o aradı ne ben aradım.
Sosyal medyada hikayelerime bakıyor
Silmiyor da ben de silmedim
İyisi bulmaz zaten beni.
Bence görüştüğü başka biri daha vardı
Hep şüphelenmiştim.
Bu esmaların 2. Haftasında da bu olay oldu.
Demekki hayırlı değil uzaklaşıyor hayatımdan
Hayırlısı kimse için üzülemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?