- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım sağolasın. biraz önce sinirlendim birilerine bağırdım sorma sonra korktumMavimli bebişlerin hayırlı olsun. Sağlıkla gelsinler inşallah.![]()
Amin canım inşallah sana da nasip etsin :)ayy nasıl sevındım hayırlı olsunmavimli
Allah bana da nasip eder inşallah
yemege 17,50 verdık
toplamada 42,5 tl ıle kapatmk ıstıyorum günü![]()
Çocuklara duruma göre ciddi narkoz vermiyorlar. Sunnette oğluma çok hafif verdiler sedasyon yani hafif sersemlik uyku versin diye. Ağzından gaz şeklinde sanırım. Ben ameliyat salonuna gitmedim ama çıktığında hafif sersemdi. İyi de oldu durmazdıya kızlar bir şey sorcağım size
çocuğu narkoz alan varmı aranızda
benim kızımın ayağının altında ben vardı bir
nedenden dolayı cildiyeye gitmiştik haziranda
bakarken be,ini gördü dedi bu beni aldırın ileride kötü bir şeye çevirmesin
bizde yaz diye kaldık götürmedik pilastik cerraha,
eşim bu gün götürdü genel anastezi yapmamız lazım çocuk küçük durmaz demiş
bende yapmayalım bir kaç yıl daha kalsın dedim
eşimde 2 hafta sonrasına gün almış
kızım 5 yaşında ne bileyim küçük nazrkoz ,için içim içimi yiyor yaptırmasam mı
aaa ne diyorsun o zaman kestirmiyorum benmavimli hayırlı olsun gözün aydın
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hamile iken sac kesilmez batıl inanç ama öyle denir
ben bu kış hiç alışveriş etmemeye kendime söz verdim bir ay önce o kadar çok trikom var ki mağaza gibiyim sorma kendime sinir oluyorumBugün dışarı çıktım ve paralar harcanmaya başladı
Mavide çok güzel şeyler var
Bi triko beğendim 100 lira, ceket beğendim 250 lira..daha çizme de Almam Lazım öffff
Baktım baktım sonra dedim arkadasa gel tatlı ısmarlayayım 20 lira oraya verdim
Annem de benden geçti sanırım gripti ona da yemek yapma dedim 20 liraya onlara dürüm aldım geldim 40 lirayla günü kapattım
He bi de söylemişimdir annem için umre parası biriktirmeye çalışıyorum 40 dolar aldım ama o da birikim olduğu için harcamaya saymıyorum :)
senin de ikizlerin olsun inşallah kız
illaki zayıflayacağım birgün
diğer giyebileceğim onbeş kadar tanesini ayırdım bu kış giymek için. ne kadar çok trikom varmış toplam sayıyı söylemeyeyim utanıyorum kendimden.