• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

ya kızlar bir şey sorcağım size
çocuğu narkoz alan varmı aranızda
benim kızımın ayağının altında ben vardı bir
nedenden dolayı cildiyeye gitmiştik haziranda
bakarken be,ini gördü dedi bu beni aldırın ileride kötü bir şeye çevirmesin
bizde yaz diye kaldık götürmedik pilastik cerraha,
eşim bu gün götürdü genel anastezi yapmamız lazım çocuk küçük durmaz demiş
bende yapmayalım bir kaç yıl daha kalsın dedim
eşimde 2 hafta sonrasına gün almış
kızım 5 yaşında ne bileyim küçük nazrkoz ,için içim içimi yiyor yaptırmasam mı
Çocuklara duruma göre ciddi narkoz vermiyorlar. Sunnette oğluma çok hafif verdiler sedasyon yani hafif sersemlik uyku versin diye. Ağzından gaz şeklinde sanırım. Ben ameliyat salonuna gitmedim ama çıktığında hafif sersemdi. İyi de oldu durmazdı
Sizin ameliyat anladığım kadarıyla çok ciddi bir operasyon değil. Ben alma işlemini kısa sürede yapıyorlar. Çocuğun durması için demişler ya hafif bir sersemlik verirler hareket etmesin diye
Endişe etmemelisin kolayca biter
Sonrası biraz sorun olur yürüyemeyince bir kaç gün yatmaktan bunalır
Sıkıntı yapma annesi Allah büyük dert vermesin

Bugun kotondan 20tlye kumaş 25 yiye kot aldım
English homedan arkadasa ev hediyesi aldım 10 tl
Eşime pijama aldım 20tl
Eşime sweat aldık 65tl
Yemek yedik 30 tl
Arabaya lpg aldık 90tl
260 olmuş toplam

Bugün dışarı çıktım ve paralar harcanmaya başladı
Mavide çok güzel şeyler var
Bi triko beğendim 100 lira, ceket beğendim 250 lira..daha çizme de Almam Lazım öffff
Baktım baktım sonra dedim arkadasa gel tatlı ısmarlayayım 20 lira oraya verdim
Annem de benden geçti sanırım gripti ona da yemek yapma dedim 20 liraya onlara dürüm aldım geldim 40 lirayla günü kapattım
He bi de söylemişimdir annem için umre parası biriktirmeye çalışıyorum 40 dolar aldım ama o da birikim olduğu için harcamaya saymıyorum :)

Bugün dışarı çıktım ve paralar harcanmaya başladı
Mavide çok güzel şeyler var
Bi triko beğendim 100 lira, ceket beğendim 250 lira..daha çizme de Almam Lazım öffff
Baktım baktım sonra dedim arkadasa gel tatlı ısmarlayayım 20 lira oraya verdim
Annem de benden geçti sanırım gripti ona da yemek yapma dedim 20 liraya onlara dürüm aldım geldim 40 lirayla günü kapattım
He bi de söylemişimdir annem için umre parası biriktirmeye çalışıyorum 40 dolar aldım ama o da birikim olduğu için harcamaya saymıyorum :)
ben bu kış hiç alışveriş etmemeye kendime söz verdim bir ay önce o kadar çok trikom var ki mağaza gibiyim sorma kendime sinir oluyorum :(

bütün trikolarımı yatağın üzerine döktüm hepsini elden geçirdim bazılarına veda ettim, çoğu küçük geliyor ama vazgeçemiyorum onlardan :kızgın: illaki zayıflayacağım birgün:deli: diğer giyebileceğim onbeş kadar tanesini ayırdım bu kış giymek için. ne kadar çok trikom varmış toplam sayıyı söylemeyeyim utanıyorum kendimden. :olamaz:

Günaydın arkadaşlarım altı aylıkücretsiz izine ayrıldım
Bakalım bu süreç nasıl geçecek yıllardır çalışıp kendi paramı kazanmaya alışmıştım dilediğim gibi harcamaya da alışmıştım iki maaştan tek Maaşa düşmek kolay olmasa gerek gerçi dört aydır doğum izninde olmama rağmen maaş alamadım toplu alacağım kısmetse daha önce de buraya yazmıştım bütün borçlarımızı gelir gideri
sanırım toplu olarak 10.000 TL maaşım gelecek inşallah onunla aralık ve ocak kredi kart ödemelerine destek vereceğim
Yani yaklaşık 1500 tl civarı gerisini eşimin maaşı ile halledebiliriz inşallah
Kasım ayı toplam giderimiz 4300 civarı eşimin maaşı ile ödeme yaptığımızda 600 civarı açık oluyor onu da inşallah benim maaştan kapatacağız
İnşallah dikkatli harcamaya devam ederiz ilk hedefim borçları ödemek zorun ihtiyaç dışı alışveriş yapmamak

Back
X