Küçük Düşün Büyük Olsun!

Tuhaf insan çocuklu kadına o sorulurmu yahu.
kilo alma zamanla daha da azalıyor. Hareketlendiğindendir.
 
Ahahahahaaa çok güldüm ya. . Sana neyi sevmediğini soranmı var
 
Bu akşam 7 de uyandı. Yemeğini yedirdim. Tabi nohutu hadi anne için yiyoruz diye diye biraz yedşrdim. Yüzünü ekşiterek. Sade haşlanmış nohutu yiyor. Yemeğini zor yedi. Sonra en son çıkarttı yere attı. Anneyi dinlemiyorsun yere atilmaz dedim. Sonra kaldirdim. Odaya gectikten sonra oynamak istedi oynamadim anneyi dinlemiyorsun deyip aciklama yaptim..o sebeple oynamiyor anne seninle dedim. Sonra yatip gözümü kapattım. Zorla yanıma yattı. Sarıldı annecimm seni çok özledim, annecim seni çok seviyorum. Gelde gülümseme
Eşim gelince de yürüyüşe çıktım. Peşime takıldı. Neyse masal okuyacağım deyip oyaladı. Sonra birara camdan baktırdı. Bir geldim ayağına almış sallıyor uyumamış bem gelince uyudu.
 
Kuzu direk kapıya gelmezler dimi çok koyma mamalari bence çat kapı yapar bunlar ben bekliyorum böyle bi atak en kötü kahve içeriz fln derler
Guvenlik aramadan almiyor iceri gerci almayin iceri denmez de en azindan asagidan haber verirler..
Ben bir kac defa cat kapi misafir sevmem gitmemde diye altini cizerek belirtmistim.
 
Yine fenalardayim
usume, titreme kalktik ayaga atesim 37.5
Esim ıhlamur kaynatti ictim.
usumem gecti.
Sancim vs yok sukur ama napsam bilemedim.
Daha kotu hissedersem acile gidicem.
Simdilik durum stabil.
 
Günaydın hanımlar güzel bir hafta sonu olsun hepimize, ev halkı gitti. Ben kahvaltı hazırladım 7 de kalktım akşamdan pişi hamuru yogurdum bir çay kaşıgı maya attım sabaha kadar çok güzel kabarmış. Kızım Çanakkale gezisine gitti eşim onu götürdü oradan da tarlaya geçeçek ağaçların budama işlemi var. Ben kahvaltı sonrası mutfagı topladım. Bulaşıkları yıkadım. Kızların odası hariç her yer toplu ve evim temiz birazdan balkonları yıkar dualarımı okur bu gün bizim buranın semt pazarı kuruluyor hava çok güzel, çıkar biraz yürürüm, pazardan alacak birşeyim yok ama şöyle bir gezerim yeşillik alırım. Akşam için balık kızartacagım, onları derin dondurucudan çıkardım yanına salata ve meyve suyu yeter bize.
tr_lelli
geçmiş olsun lellim ayaklarının altına ve sırtına biraz viks sürsen, hafifletir seni gerçi biliyorsundur da ben yine de yazayım dedim. Birde tavuk suyuna çorba soğuk algınlıklarında iyi gelir, yapabilirsen yap bol limonlu şifa olur ama gücün kuvvetin varmı bilmiyorum, bayagı bir halsiz bırakıyor insanı.
Birde kapına dayanmasalar bari adları lazım olmayanlar canınla mı uğraşırsın onların kahveleri ile mi artık. Çok kızıyorum ben böyle halden anlamayanlara. Afedersin belki burada görümcenin kızları ile ilgili yazacak en son insanımdır ama insan yazmadan da duramıyor. Hastasın bir kase çorba yapıp getireceklerine hala senden bir beklenti içindeler. Ne dolmuşum bende. Allah acil şifalar versin canım.
 
babyloading87
Baby bence kızın az almamış, benim kızımda ilk 6 ay içinde bir ay 150 grama yakın almıştı doktorum 100 gramı aşmış dedi ve başka birşey söylemedi.Çünkü dünyaya zaten 2670 gram gelmişti. Üçaylıktı ancak 5 kilo olmuştu.
 
Aaa akşamdan hamur mayalayınca sabaha bişey olmuyormu. Süper ya. Ben hiç yapmadım uzun sürdüğü için de acele durumlarda mayalı hamur yapmıyordum. Bana iyi fikir oldu
 
Kahvaltımızı yaptık. Çizgi film istedi. Neyse açtım. Evi toparlayıp pazara gitmeyi düşünüyorum. Bakalım pazarda arabadan ineceğim diye tutturmazsa. Hem bana yürüyüş olur. Dönüşte onu da parka götürürüm.
hava güneşli içim açıldı.
 
eltimin kizlari canim
yoo estagfurullah haklisin
Onlar yeme icme derdinde hastayim dahi demem onlara aman kalsinlar
 
Yine esimden Allah razi olsun.
Adam uyumadi tüm gece benimle.
Hatta ben ondan önce uyumusum o 6da uyudum dedi.
Sabahda bulasik. mak. falan bosaltti.
Cikti 4 gibi gelecek.
Gelirken ciz biz bisiler alirim sen bisi yapma dedi.

Bende oglana kahvalti verdim.
Mutfagi biraz topladim.
Yatıcam tekrar.
 

Geçmiş olsun canım
 
Ayy annem benden beter hasta
Sesi falan gitmis kadinin yatiyorum diyo.
Nolduk böyle ya
Bi toparlansaydim.
Herkes elime bakiyor.

Yatagin uzeri yiginla ütü dolu.

Esime diyorum ki sabah böyle edi büdü kaliriz coluk cocuk gider yaslaninca sen bana ben sana bir tas corba veririz.
Bosuna kizi gec yapmadik o bizle kalcak diyo
He dedim he hep de basini beklerdi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…