- 21 Ağustos 2015
- 32.248
- 97.926
- 798
- 38
Ombre yaptırıyorm ben o parayaBugün biraz evde takıldık. Sonra veterinere gittik kedinin aşısını yaptırdık. Tüyleri çok dökülüyor diye traş ettirsek fiyat ne dedik 150 tl dediyok kalsın tüylerine razıyım dedim ben bile herzaman vermiyorum kuaföre o kadar para zaten saç kesimim o kadar değil
Neyse oradan pazara geçtik. Tabi kediyi veterinere bıraktık. Kız mızırdandı niye bırakıyoruz diye. Heralde birine versek çok üzülür kuzum
Pazardan alışveriş yaptık
Kereviz 2.5 tl pazı 3 tl roka 1.5 tl taze soğan 2 tl çeri domates 5 tl limon 5 tl portakal sıkmalık aldım kıza 5 tl çilek aldık kıza 10 tl
Yemek köfte salata turşu yoğurt diyetteyiz yabuzluğum doluydu zaten biraz boşalmadım lazım. Dün de eşim kasaptan birşeyler almış dolap doldu. Ivır zıvır da çok
Pazarda bebek arabamın al sepeti yırtıldı. Hafif delikti takıldı yerde demire yırtıldıbayağı işimi görüyordu ya yeni alacağım ya da diktireceğiz
Pazarları bi bahane bulup arıyorlrAnamm onlarda kokusunu mu aliyo kiz ne zmn gezcek olsanız kapidalarbardakları n hayırlı olsun kuzu
Ben o wcye tasınmayı merak ediyordmBende hergün bir sikayet
Sonlara geldikce hic rahat degilim surekli huysuz gergin bisi oldum.
Carpintim oldu bu aksam kız hic durmuyor surekli asagida wc tasinmakdan usandim.
Uyuyamiyorum,yatamiyorum, donemiyorum
Resmen cöküs yasiyorum..
Ter bosaltiyorum ayrica cabasi dus al uzerimi degis usandim.
Salata yiyorum bir sonra ki öğün deOhh ne güzel evet yaz havası vardı bugün. Petekler bile kapandı bizim hala yanmıyor. Hava miss,
Biraz fazla kaçırdığında ne yapıyorsun canım. Tatlı hamur kadeh falan kaçırınca ne yapmak gerekiyor. Hazirana kadar bırakmaya niyetim yok diyeti. Kaçırırsam bilgim olsun
Bende hergün bir sikayet
Carpintim oldu bu aksam kız hic durmuyor surekli asagida wc tasinmakdan usandim.
Resmen cöküs yasiyorum..
İyi gecelerr kızlar
Az evvel girdik eve
Anam valla bittim bende cocuk da
Görümcem gelmedi tabi kocası istemiyor kvdeyle birarada olmak
Mudanyaya gittik deli trafik vardı
Döndük gemlige
Araba koltugunda kız sıkıldı kucakta gitti
Kvdem dibimde kız kucakta 4 saat yol yaptm
Yangın var diye bagıracaktm kız bunaldı
Kvde sag kulagımı yaktı anlatırken
Ramazana kdr ananı görmeyeyim dedim
Susmuyor bırbırbr
Kpder yemegi ödemis 130 tl falan
50 tl de mazot parası vermis
Ben dün aksm 50 tl atmıstım mazot
Vereyim dedi koci o 50 yi dedim yok kalsn sende
Buzdolabının senedi var ayın 20sinde
Kızı uyuttım
Kahve icip dinlenmk istiyorm
Kociye dedim
Mümkünse 3 gün bana bisey anlatmayın
Kafam oldu fadimenin düğünü
Neden aidatsız kart istemiyorsun canım?Artık bütün bankalar çıkardı.eskiden aidatsız kartlarda taksit filan yapmıyorlardı ama artık normal kartlar gibi özellikleri.Bence ara ya aidatsız kart verin bu kartı iptal edin de,yada kapatın de kapattır kart ücretini al.Git başka bankadan aidatsız kart çıkarttır.Gecen sene de cok ugrastm cıkmadı bisey
Yine sansımı denicem
Bu kız en bastan beri asagida daha hic gobegimin yukarisinda hissetmedim.Ben o wcye tasınmayı merak ediyordm
40 hafta hic öyle wc kapısında yattıgımı,gece kalktıgımı hatırlamıyorm
Gerci benim kız doguma girdiğim gün bile tepedeydi dr 50 haftada beklesen inmez bu asagı dediydi
Benim eşimi de kessen anasıgil ile öyle sıkış tepiş asla gitmez
En büyük takıntısı illa baş başa gezecek
Geçen pazar kayınvalide çağırdı yemek yedik , arabaya binince direkt dedi ki lütfen pazar günümüzü burada geçirmeyelim
Dedim senin anangil , kaldı ki ben seviyorum öyle oturma şeylerini
Yok ben doymuşum yeter dedi
Hep çekirdek aile içinde olmak istiyor
Bende kalabalığı seviyorum
Değişik bir durum
Sen çalışıyorsun, ben çalışıyorum
Onlar bizi anlamaz diyor
Yani çok sık değil ama arada gitmek lazım yani
Bence bilezikker dursa kiradasin sonuçtaGünaydın
Kizlar ani bir kararla memlekete ev yaptırmaya karar verdik daha doğrusu şimdilik temelini atacağız sonrasında ne olur bilmiyorum tokiye yazılmıştık önümüzdeki hafta çekilişleri var eğer TOKİ'den ev çıkmazsa kaba insaatinida yaptırmayı düşünüyoruz eğer ki TOKİ'den ev çıkarsa ona göre yol izleyecegiz
Bileziklerimin değeri 35 bin ediyor şu anda bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah
Allah kolaylık versın canımBende hergün bir sikayet
Resmen cöküs yasiyorum..
Kirada değilim şu anda ama TOKİ yi bekliyorum cikarsa zaten hemen ev yaptiramam ama eğer TOKİ'den ev çıkmazsa İstanbul'dan mümkün değil ev alamam o yüzden hiç olmazsa orası yapılsın dönüp gideceğim bir evim olsun istiyorumBence bilezikker dursa kiradasin sonuçta
Ev almaya bak derim naçizane fikrim
Hakkinizda hayirlisi olsunGünaydın
Kizlar ani bir kararla memlekete ev yaptırmaya karar verdik daha doğrusu şimdilik temelini atacağız sonrasında ne olur bilmiyorum tokiye yazılmıştık önümüzdeki hafta çekilişleri var eğer TOKİ'den ev çıkmazsa kaba insaatinida yaptırmayı düşünüyoruz eğer ki TOKİ'den ev çıkarsa ona göre yol izleyecegiz
Bileziklerimin değeri 35 bin ediyor şu anda bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah
Suyum mu geliyoda ben anlamiyorum aceps diye bile korkuyorum artik.Allah kolaylık versın canım
ben de normalde hıc kalkmam hamılelıkte gece cok kalkıyodum uyanıp gerı uyuyamıyodum tek hamılelik farklılıgım bu olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?