- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Teşekkür ederim amin inşallahHakkinizda hayirlisi olsun
Suyum mu geliyoda ben anlamiyorum aceps diye bile korkuyorum artik.
ama nette yorumlarda durup duruken gelirmis öyle sıkısmıs gibi gelmezmis falan okudum ayy hamile ve lohusa kafasi hunili kafa bence
suyu şöyle ayırt edebılırsın canım sımsıkı tut kendını tutabılıyorsan küçük abdest, tutamazsan suyunHakkinizda hayirlisi olsun
Suyum mu geliyoda ben anlamiyorum aceps diye bile korkuyorum artik.
ama nette yorumlarda durup duruken gelirmis öyle sıkısmıs gibi gelmezmis falan okudum ayy hamile ve lohusa kafasi hunili kafa bence
Süper indirim varmış canım.ürünlere özel indirimmi veriyorlar?yoksa genel mi?Evi toparladım. Arkadaş aradı konuştuk bayağı. Dün aramıştı dışarıdaydım geri dönmedim. Bugün de aradı Kızı parka çıkaracaktım. Bir muhabbete tuttu. Sürekli aynı şeyleri söylüyor anlatıyor dönüp dolaşıp.iyi bir dinleyiciyimdir. Ama tekrar tekrar aynı şeyler ve başka konular olmayınca ve de çok hatır bile sormadan böyle bir konuşma olunca insanın canını sıkıyor. Eşiyle ayrılmıştı. Hayatına yeni biri girdi.sürekli didikliyor ayy ondanmı öyle bundanmı böyle davranıyor. O kadar da irdeleme sorgulama diyorum. Oğlunu sordum geçen ağlamış babası eskisi gibi eve gelmiyor diye. Az birşey cevapladı. Sonra yeniden diğer konuya geçti. En sonunda dedim oğlunla ilgilen çünkü onun en çok ilgine sevgine ihtiyacı olduğu dönem. İlerde seninle arasına mesafe koyarsa sorgulamaya başlarsın neden diye dedim. Haksızmıyım. Ya da ben mi çocuk konusunda çok hassasım bilmiyorum.
neyse yani kızı da parka götürecektim. En sonunda söyledim kapattım, yoksa kapatacağı yoktu 1.5 saat :)
Kıza da dedim hadi parka gidelim. Uykusu gelmiş uyudu kuzum.
pazara çıkacaktım eşim dedi yarın diğer pazara çıkarız. İyi dedim. Yemek yapayımmı dedim.
bendensin dedi.O yapıyor zaten hafta sonları sağolsun.
Ben de alışveriş sitelerini gezeyim dedimistegeldinde yine 150 tl ye 50 tl indirim var kıza bez alacağım. Ucuza geliyor. Ama eşimin kredi kartının kesim gününü bekliyordum. Bu ay çol yüklendim. Ölçülü gitmeye çalışıyorum ama indirimleri de kaçırmak istemiyorum. Kampanya tarihini sordum maille.cevap bekliyorum bakalım
Ay bennde istemiyırm yaBenim eşimi de kessen anasıgil ile öyle sıkış tepiş asla gitmez
En büyük takıntısı illa baş başa gezecek
Geçen pazar kayınvalide çağırdı yemek yedik , arabaya binince direkt dedi ki lütfen pazar günümüzü burada geçirmeyelim
Dedim senin anangil , kaldı ki ben seviyorum öyle oturma şeylerini
Yok ben doymuşum yeter dedi
Hep çekirdek aile içinde olmak istiyor
Bende kalabalığı seviyorum
Değişik bir durum
Sen çalışıyorsun, ben çalışıyorum
Onlar bizi anlamaz diyor
Yani çok sık değil ama arada gitmek lazım yani
Bence göz boyamak istiyor. Dediğin gibi bir çağırır on kere gelir sana, yol yapıyor gibi geliyor. Nacizane fikrim ama samimi değiller sanki, doğumuna az kaldı canın ne istiyorsa onu yap bence. Ben öyle yapıyorum artık, sahte kalabalıkları hiç sevmiyorum. Sevdiğim insanlar için yapmak istediklerimi içimden gelerek fazla fazla yapıyorum ikramlık olsun, hediye olsun ama yapmak istemediklerimle de hep bir mesafem vardır. Hayatı öğreniyorum, ama Kadınlar Kulübünün de hakkını yemek istemem bana çok şey kattı hayata dair.Ayy evime almadim ya beni kahvaltiya cagiriyor simdide.
Ayy nerden ne bulsam da ayagimi kesmese diye ugrasiyor.or
Tabi ben 1 gidicem o 5 gelecek sivrizekali
Kendini cok akilli zannediyor güya hey yavrum hey.
Bunlar iyi niyetli insanlari salak mi zannediyorlar acaba
inan icimi okudun sırf birilerinin gönlu olsun diye artik bisiler yapmicam(umarim basaririm)Bence göz boyamak istiyor. Dediğin gibi bir çağırır on kere gelir sana, yol yapıyor gibi geliyor. Nacizane fikrim ama samimi değiller sanki, doğumuna az kaldı canın ne istiyorsa onu yap bence. Ben öyle yapıyorum artık, sahte kalabalıkları hiç sevmiyorum. Sevdiğim insanlar için yapmak istediklerimi içimden gelerek fazla fazla yapıyorum ikramlık olsun, hediye olsun ama yapmak istemediklerimle de hep bir mesafem vardır. Hayatı öğreniyorum, ama Kadınlar Kulübünün de hakkını yemek istemem bana çok şey kattı hayata dair.
canım ben de ck kabızlık sorunu olmustu gorumcem dogumdan bır gun once basladı 3 gun kayısı suyu ıctı hıc sorun olmamıs tavsıye ederım sana daYatak odasina giristim cikabilirsem ne âlâ
ufak bir dolap almayi dusunuyordum(sonra oraya buraya sıkıstiricam o dolabi anlamsiz) kıza burda oda yapmicam malum onun esyalari icin.
Biraz dolabimi doktum sactim.
2 raf bosalttim.
Birine kizin bezleri, temizleme pamugu,islak mendil falan icin.
Digerinede yelek, battaniyeler,pikesi, pisik kremi falan icin.
corap, eldiven gibi seyleride 2 tane seffaf kutuya koydum.
3 cekmecede bosa cikardim.
Birine ayakli pijamalar, birine ustler ve citcitli zibinler, digerinede alt ust takim ve tulumlari dizdim simdilik.
Dolapda 1 raf daha bosa cikaricam orayada cikar daha bisiler koymalik.
Valizi cikardim odanin kosesinde dursun aklima geldikce koyacagim.
Simdilik bir hurca : 2 tulum, 3 takim, corap, patik, yelek, emzik,biberon,pisik kremi, 3 battaniye(pelus ve bez) muslin ortu ,pike(oradaki besige sericem) gecelik ve pijama tkm. bez, ped ayirdim.
Aklima geldikce ve eksikleri aldikca takviye yapicam.
Emzirme sutyeni,goguspedi falan almadim daha alayim koyacagim.
Birde elmasuyu(gaz icin onerildi)
rezene cayi süt gelsin diye onerildi bunlardan alicam yanima
kuru kayisi incir hurmada ayrica kabizlik olmasin diye alicam.
Ay aklima geleni ayiriyorum kan ter icinde yapiyom bisiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?