- 21 Ağustos 2015
- 32.248
- 97.928
- 798
- 38
Evet ya Allah razı olsınKıyamam ya bence diş sikintisida var çabucak atlatirsiniz inşallah sizin yine anneniz gelip gidiyor maşallah destek oluyor zor ama geçiyor bir şekilde
Maas müsterilerine veriliyorPromosyon ödeme ne oluyor cnm bizdede kredi varda
Değistir hemen yeriniSelam kızlar ortalık topladim oruç tutcaktim midem kötüydü niyetlenemeden oglen biraktimbulasik yikandi topladim aksama kahvalti givi yapcam menemen patates fln kizartma yaparim süt aldım 3 kilo nescafe yaptim sütlü içiyorum dün akşam plastik bozukluk kumbarana pata atarken yakalandık kocama ddim uzak dur sakın elleme hava yagiyo dışarı çıkmadık sadece süt aldım 12 tl ona verdim apartman aidatı vercem 25 tl komşu yoktu veremedim
Ah onu kardesimin cocjklardan biliyormDış olabilir canim etrafı tanıdıkça inatlasiyorlar uyumak istemiyor bazen ataklar oluyo bizdede çok oldu ama en çok yoran ne dersen 2 yaş sendromu bitirmişti benii
Bereketli olsun kuzuuTapuda yine prosedur geregi imza isleri vardi oraya gittik öglen
Esimde oraya geldi.
Donuste yemek yedik babam ödedi.
Oglanada pide yaptirdik.
11 gibi evden ciktim 4 de geldik eve.
ceyregimi aldim 545tl den.
Dogurana kadar amacim 1 gr almak.
Bakalim basarabilcekmiyim suan sadece 5tl param var cuzdanimda
Bankada duran parami altin hesabina cevirmeye karar verdim.
Bosuna ölu para duruyor.
en azindan 3-5 artar.
30 bine yakin var altin alirim altin hesabina atarim hepsini dolar alirim vs beklettim.
Ama yok ugrasamicam.
Yap altin hesabi unut lelli dedim.
Yemekler yarina kaldi kimse bisi yemez daha.
2 mak. camasir astim gelince.
İhlamur kaynattim tatli bitti.
Meyve koyarim birazdan.
Lellicim keşke önce alsaydinya nakit paraya altln her zmn kazandiriyoTapuda yine prosedur geregi imza isleri vardi oraya gittik öglen
Esimde oraya geldi.
Donuste yemek yedik babam ödedi.
Oglanada pide yaptirdik.
11 gibi evden ciktim 4 de geldik eve.
ceyregimi aldim 545tl den.
Dogurana kadar amacim 1 gr almak.
Bakalim basarabilcekmiyim suan sadece 5tl param var cuzdanimda
Bankada duran parami altin hesabina cevirmeye karar verdim.
Bosuna ölu para duruyor.
en azindan 3-5 artar.
30 bine yakin var altin alirim altin hesabina atarim hepsini dolar alirim vs beklettim.
Ama yok ugrasamicam.
Yap altin hesabi unut lelli dedim.
Yemekler yarina kaldi kimse bisi yemez daha.
2 mak. camasir astim gelince.
İhlamur kaynattim tatli bitti.
Meyve koyarim birazdan.
Farkli amaclar vardi ama kaldi öyle.Lellicim keşke önce alsaydinya nakit paraya altln her zmn kazandiriyo
Baby sağol cnm merak etmiştim millet paraaliyo diye şişede iyi olmuş dolabın parasının birazı çıkar
Kumbara ortada duruyo bizim açılmayan aradda atıyoruz kurban bauramina kadar ne olcak kurban kesicez nasip olursa
Bizimki elden alıyor ortak bide
Hala işte tek olunca mecbur calisiyo eleman almadılar bizim için biyandan kötü biyandan iyi biraz elimize para geciyo sukur
Sagol cnm kardesim ceyrek alacakmis Alyosa.Bereketli olsun kuzuu
Alır cnm neden almasınSagol cnm kardesim ceyrek alacakmis Alyosa.
Annem alir mi bilmiyorum ona taktirtcam almazsa napim
Alir eksigini bezini falan ama ceyrek bilmiyorum yaparlar mi.Alır cnm neden almasın
Yani durumları var almaları lazım
Hatta ceyrekten fazlasını yapsınlar yahu onca sene sonra prenses geliyor
Kocanın taraf onu da yapmıyo bosverAlir eksigini bezini falan ama ceyrek bilmiyorum yaparlar mi.
Oglumda oda takimi, araba falan almislardi ceyrek yapmadilar.
Anam ne güzeldi yeri sindi öyle zula yer bulmak lazım bozukluklar burda kağıt para altınlar başka yerdeDeğistir hemen yerini
Geçmiş olsun canımSlm kizlar sabah dişçiye götürdüm kızı
Dişi çektiler oğlan kucakta uyudu tabi ben uyku gözümden akiyo ama yatmadım ev supurulecek
Sutcuden dün süt almıştım kesildi yeşilimsi bu sıra da hiç güzel mayanmiyo başka sutcuden aldim
Sinirlenmeyen anne yok sanırım. Bazen sadece ben mi sinirleniyorum diyorum. Ama bazen sabır kalmıyor. Bugün yaptığı şeyler oyuncağı yüzüme atıyor bezini değiştirirken. Elini oraya sürüyor. Bahararitlıktaki naneyi döktü gözümğn içine baka baka yapma dediğim halde.inan bazen hepimiz farklı şeyler yaşıyoruz
sonravcdan yapıyoruz
genelde regl periyoduna denk geliyor benim ki
Ben dişte yemek yememe sorunu yaşadım deli oluyordum yemiyor diye sonra bir bakıyordum. Diş. Üzülüyordum. 2 yaş da şimdiDış olabilir canim etrafı tanıdıkça inatlasiyorlar uyumak istemiyor bazen ataklar oluyo bizdede çok oldu ama en çok yoran ne dersen 2 yaş sendromu bitirmişti benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?