- 21 Ağustos 2015
- 32.248
- 97.926
- 798
- 38
Söyle cnmGüle güle kullan kuzu foto ayaydın bize anneme bilezik borcu var artık bizde onu ödemeye başlayacağız
59 gram
Çok güzel herşeyin küçüğü nasıl güzel duruyor daim olsun artarak, katlanarak gelsin kızınıza, ayrıca altın alanlar bereketli olsun en sevdiğim renk sarıdır. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun hepinize. Çok yükseliyor altın yarın bende almak istiyorum. Bakalım alabilecekmiyim. Alırsa yazarım, alamazsam da yazarım.Söyle cnm
Normal burgu olanlara 1900 tl fiyat verdi.üzel herşeyin küçüğ
Benim 2 tane bundan var kızın babannesiyle teyzesi takmıstı.
Aynı olsn dedim.
Allah ödeme kolaylıgı versin canım
Saolasn cnmÇok güzel herşeyin küçüğü nasıl güzel duruyor daim olsun artarak, katlanarak gelsin kızınıza, ayrıca altın alanlar bereketli olsun en sevdiğim renk sarıdır. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun hepinize. Çok yükseliyor altın yarın bende almak istiyorum. Bakalım alabilecekmiyim. Alırsa yazarım, alamazsam da yazarım.
Ama ben baktım göremedim o %25 indirimiToplam tutar üzerinden düşüyor. Genelde kampanyalı fiyatlı ürünleri alıyorum. Tabiki başka yerlerle fiyat karşılaştırması yapıyorum. Her hafta pazartesi indirimi de oluyor. Bugün % 25 indirim günü. Belli tutar yapmak gerekiyr.
Gule gule kullan canimMerhaba kızlar. Çok oldu yine yazmayalı.
Neler mi yaptım şöyle bı özet geçeyim.
Yılın başında kendime yapacağım yatırımları yazmıştım. Geriye dönüp bulamadım ama aklımda kalanları yazayım.
Brezilya fönü yani keratin yaptım
Aktif araba kullanımına geçtim artık
Tüm vücut lazer epilasyon a başladım
Yeni telefon aldım.
Ve bu ay hayatımda yapmadığım kadar çok alışveriş yaptım. Ama yıllardır doğru düzgün birşey anlamamıştım. Hep idare edeyim diye diye geçiştirdim.
Yaptığım alışveriş detayına gelecek olursak;
İki tane etek
Üç tane ayakkabı
İki tane beyaz tişört
İki tane beyaz bluz
Bir tane işlemeli detayları olan çok güzel bı üst
Bir tane kot gömlek
Bir tane kot ceket
Veeee mango dan uzun zamandır takip ettiğim kaban(800 TL ilk fiyatı)
canim suan kabizlik sorunum yok sukur ama hastanede sikinti yasamak istemiyorum sagolasin.canım ben de ck kabızlık sorunu olmustu gorumcem dogumdan bır gun once basladı 3 gun kayısı suyu ıctı hıc sorun olmamıs tavsıye ederım sana da
Bereketli olsun insAllah.Selamlar
Bende 22 ayar 2 Gr altın aldım 320 liradan ikisi 640 TL tuttu
1.5 sene sonra ilk defa eksiye inmedik ayricada altın yaptık çok mutluyum
Önümüzdeki ay 4 tane yapmayı planlıyorum o yüzden bu ay dikkat ediyorum harcamalara artık ne biriktirdim kar diye düşünüyorum
Aslında 24 ayar istedim ama yokmuş çevrede başka kuyumcuda yok uzakta mecbur kaldım aldım
Göruyonuz ya kactir bahane bahane valla soyledigim yalanlari unutuyorum artikYine bahane uydur misafirim var de iyice uyuz olsun ahahaaa
Yaa varyaaa nasıl keseceksin bunlarla off
Çok teşekkür ederimGule gule kullan canim
canim suan kabizlik sorunum yok sukur ama hastanede sikinti yasamak istemiyorum sagolasin.
Bereketli olsun insAllah.
Göruyonuz ya kactir bahane bahane valla soyledigim yalanlari unutuyorum artik
sorsalar bocalarim.
ayıp ya biraz patavatsız galiba. Bir de yüzüğü de modaya göre takacak değiliz. Zaten moda moda diye insanları sömürüyorlar. İnsanlar yepyeni kıyafet vs kıymetini bilemez oldu o moda derdine. Yok bu yıl giymem moda değil.DÜn görümceme baget yüzük almıslar
İyidir hostur ama analarına cekmisbiraz bisey görsün hemen sorar.
Yeni mi aldın flaan diye
Benimde gözüme gözüme sokuyo
Abla hayırlı olsun yüzügün dedim.
Onu bekliyomus kadın hemen döküldü,kaca almıs falan anlattı.Güzel bunlar kardesim de aldı dedim.Öyle hani sevinsin diye
Koci de dedi hemen elindekinin taksidi bitmedi daha bi de baget cıkarma bak dedi
Yok dedim olmaz zaten baget bunun yanına masraf yapma diye espriye vuruyorz flan
Dönüp ne dese görümcem
5 tasın modası gecti zaten ya
Bak bunu sevdiğim görümcem diyo
Oteki dese agzına tıkardm lafı da.
Sevdiğim diyince daha bi üzüldüm.
Kadın kadının kurdu valla
Ben diyemem birine kıyafetinin modası gecti fkan
Ne kadr ayıp
Geçen bende kendime tek taş hediye aldim eşimin yerine banada beştaş moda ddilerayıp ya biraz patavatsız galiba. Bir de yüzüğü de modaya göre takacak değiliz. Zaten moda moda diye insanları sömürüyorlar. İnsanlar yepyeni kıyafet vs kıymetini bilemez oldu o moda derdine. Yok bu yıl giymem moda değil.
benim de beş taş yüzüğüm var moda değilmiş hemen atayım çöpe
Ben ilk birkaç bölümünü izlemiştim gerisini izlemeye fırsatım olmadı. Ama geçen bir baktım zengin adam ne hallere düşmüş ne olaylar dönmüş. Hala bir dizi izleyemiyoruz evdePınarın köftesi lastik gibi
Zaten 6 tane diye aldım hic begenmedim
2 tane yedim kalanı gelince koci yer
Az makarna salatayla bugunu gecistirdim.
Yasak elma yine karısmıs
Kız bu sahika ne ara evlendi Nadirle
Şimdi süresi doldu ben birdahaki indirimi gördüğümde indirim kodunu yazarım sana. Vodafone indirimi var bir de denizbonusa şimdilik bildiğim bunlar.Ama ben baktım göremedim o %25 indirimibenmi beceremiyorum acaba.bugün yükledimde ama bulamadım
Allah kabul etsinYatti eşim ogluş dizi izledik simdi sahur yaptim insallah oruç tutcam yarin bol su içip yatayim artikiyi geceler kizlar
Benim modam da yakışanı giymek.bazen mağazada kıyafet bulamıyorum hoşuma giden. Moda moda diye cozuttular. Heleki arapların ilk geldiği yıllar mağazalar arap tarzı doluydu kıyafet bakmak içimden gelmiyordu.Geçen bende kendime tek taş hediye aldim eşimin yerine banada beştaş moda ddilertek taş ın modası geçmez ddim bide benim parmaklar ince yakışmıyor beş taş denedim kac kes moda yakışanı giyip takmak bana göre marka olması gerekmez
Buldum canım biraz geç oldu ama :) teşekkür ederimŞimdi süresi doldu ben birdahaki indirimi gördüğümde indirim kodunu yazarım sana. Vodafone indirimi var bir de denizbonusa şimdilik bildiğim bunlar.
Aynen modası mı olur takınınayıp ya biraz patavatsız galiba. Bir de yüzüğü de modaya göre takacak değiliz. Zaten moda moda diye insanları sömürüyorlar. İnsanlar yepyeni kıyafet vs kıymetini bilemez oldu o moda derdine. Yok bu yıl giymem moda değil.
benim de beş taş yüzüğüm var moda değilmiş hemen atayım çöpe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?