Küçük Düşün Büyük Olsun!

Güle güle kullan kuzu foto ayaydın bize anneme bilezik borcu var artık bizde onu ödemeye başlayacağız
59 gram
Söyle cnm
Normal burgu olanlara 1900 tl fiyat verdi.
Benim 2 tane bundan var kızın babannesiyle teyzesi takmıstı.
Aynı olsn dedim.
Allah ödeme kolaylıgı versin canım

Eklentiler

• 7BEFA11A-DC1D-49B5-AA18-6252B63A1D7C.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 150
Pınarın köftesi lastik gibi
Zaten 6 tane diye aldım hic begenmedim
2 tane yedim kalanı gelince koci yer
Az makarna salatayla bugunu gecistirdim.
Yasak elma yine karısmıs
Kız bu sahika ne ara evlendi Nadirle

Söyle cnm
Normal burgu olanlara 1900 tl fiyat verdi.üzel herşeyin küçüğ
Benim 2 tane bundan var kızın babannesiyle teyzesi takmıstı.
Aynı olsn dedim.
Allah ödeme kolaylıgı versin canım
Çok güzel herşeyin küçüğü nasıl güzel duruyor daim olsun artarak, katlanarak gelsin kızınıza, ayrıca altın alanlar bereketli olsun en sevdiğim renk sarıdır. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun hepinize. Çok yükseliyor altın yarın bende almak istiyorum. Bakalım alabilecekmiyim. Alırsa yazarım, alamazsam da yazarım.

Saolasn cnm
Dimi ya herseyin kcügü güzel
Hadi hayırlısıyla al gel

Ama ben baktım göremedim o %25 indirimi benmi beceremiyorum acaba.bugün yükledimde ama bulamadım

Gule gule kullan canim
canım ben de ck kabızlık sorunu olmustu gorumcem dogumdan bır gun once basladı 3 gun kayısı suyu ıctı hıc sorun olmamıs tavsıye ederım sana da
canim suan kabizlik sorunum yok sukur ama hastanede sikinti yasamak istemiyorum sagolasin.
Bereketli olsun insAllah.
Yine bahane uydur misafirim var de iyice uyuz olsun ahahaaa
Yaa varyaaa nasıl keseceksin bunlarla off
Göruyonuz ya kactir bahane bahane valla soyledigim yalanlari unutuyorum artik
sorsalar bocalarim.

ayıp ya biraz patavatsız galiba. Bir de yüzüğü de modaya göre takacak değiliz. Zaten moda moda diye insanları sömürüyorlar. İnsanlar yepyeni kıyafet vs kıymetini bilemez oldu o moda derdine. Yok bu yıl giymem moda değil.
benim de beş taş yüzüğüm var moda değilmiş hemen atayım çöpe

Geçen bende kendime tek taş hediye aldim eşimin yerine banada beştaş moda ddiler tek taş ın modası geçmez ddim bide benim parmaklar ince yakışmıyor beş taş denedim kac kes moda yakışanı giyip takmak bana göre marka olması gerekmez

Pınarın köftesi lastik gibi
Zaten 6 tane diye aldım hic begenmedim
2 tane yedim kalanı gelince koci yer
Az makarna salatayla bugunu gecistirdim.
Yasak elma yine karısmıs
Kız bu sahika ne ara evlendi Nadirle
Ben ilk birkaç bölümünü izlemiştim gerisini izlemeye fırsatım olmadı. Ama geçen bir baktım zengin adam ne hallere düşmüş ne olaylar dönmüş. Hala bir dizi izleyemiyoruz evde

Benim modam da yakışanı giymek.bazen mağazada kıyafet bulamıyorum hoşuma giden. Moda moda diye cozuttular. Heleki arapların ilk geldiği yıllar mağazalar arap tarzı doluydu kıyafet bakmak içimden gelmiyordu.
benim eşim de pek moda moda derdinde. İlk evlendiğimiz yıllar bunun modası geçti deyip atmaya kalkıyordu. Geçende desenli çorap almış giymiş güldüm bayağı hayatta giymezdi. Bana moda bu yıl diyor. ayy allahım moda diye şey dedim de neyse söylemeyeyim

Moda moda yedir bizi.
Ee o da geciyor senesine her sene alirsak yanduk.
Eskiler tekrar moda oluyo zaten bosverin yastik alti yapin tek taslari 5 taslari moda olurlar yine..

Gozumu acamiyordum yani inanin zar zor actim sirf nicin?wc icin.
Yeminle bezlicem kendimi az kaldi
2 kurusluk uykum var 2 gundur onuda bolen seye bak.
Bu kız gelmeden böyleyse beni neler bekliyo bilmiyorum.

Aksam az cayla izmir tulum yedim o yakti icimi tabi abandim suya.
Vucutmu dayanir okadar suya kızim napsin.

Aynen modası mı olur takının

Günaydın
Bugün hava soğudu. Dün akşam parka götürmüştüm hava soğuktı. Yine de durduk bayağı.
şimdi de uyandı yatakta keyif yapıyor :)
Ben de bugün daha enerjik uyandım. Dün akşama kadar kendime gelememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…