- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
Ooo kadın baya arsız çıkmış.Zeytinyağ gibi üste çıkmış.Babanla konuşmuşmuydun bu konuyu?Benim babam da onun bunun karılarına yedirdi.Hep şimdiye kaç evimiz yazlığımız katımız fazlasıyla olurdu.1 ev o da kredili zor aldı millete yedirmekten.
Geçenlerde kadını bulduk görüştüğü
Kadını aradım babamın peşini bırak dedim yolda görsen arkanı dön dedim.
Kadın beni polise şikayet etmiş , tehdit etmişim onu.Utanmaz pişkinliğe bakın.Bunca derdimin içinde bir de bu çıktı.Gidip ifade verdim bir de mahkemeye çıkacağız
Babam kabul etmiyorOoo kadın baya arsız çıkmış.Zeytinyağ gibi üste çıkmış.Babanla konuşmuşmuydun bu konuyu?
AaaaBenim babam da onun bunun karılarına yedirdi.Hep şimdiye kaç evimiz yazlığımız katımız fazlasıyla olurdu.1 ev o da kredili zor aldı millete yedirmekten.
Geçenlerde kadını bulduk görüştüğü
Kadını aradım babamın peşini bırak dedim yolda görsen arkanı dön dedim.
Kadın beni polise şikayet etmiş , tehdit etmişim onu.Utanmaz pişkinliğe bakın.Bunca derdimin içinde bir de bu çıktı.Gidip ifade verdim bir de mahkemeye çıkacağız
Deme öyleNe babadan güldüm şu hayatta ne kocadan.
Sonrada niye insanlara güvenmiyorsun diyorlar
Aynen öyleBen verene Allah ında verdiğini düşünüyorum.Herkes imkanları doğrultusunda verir.Onca insanı duasını almak yeter zaten
Rabbim sabrini veriyor canim.Ne babadan güldüm şu hayatta ne kocadan.
Sonrada niye insanlara güvenmiyorsun diyorlar
İnsn korkuyor avm değil de acık havaya cıkarız herhlde yaBende gitmedim avm hem halsizim hem de gercekden bu vurus olayi etkiledi hepimizi esim zaten pimpirik bana disari cikma diyor surekli.
Ev hanımı oluncada işten bikiliyo kuzu kolay gelsinSelamlar
Bugün evi temizledim.Sil süpür toz al 2 balkon yıka 2 banyo wc yıka 2 makine de çamaşır yıkadım.Kapı tokmaklarından lamba düğmelerine kadar sildimtemizlik yapmayı seviyorum.Ev hanımı olsam her gün temizlik yaparım galiba
Evet yaBen çocukları çok severim. Kanım kaynar. Ama kimsenin çocuğuna dokunmam. Insanlar bir garip. bak gül el salla ama dokunmak nedir. MAAŞALLAH de geç.
Hay çok yaşa güldüm heAy inanmazsınız bugun konustuk biz bu konuyu annemlerde
Annm kızım azcık tut,senin yerinde baskası olsa apartman dikerdi dedi
Ben koca evinde görmedim ki baba evinde de böyleydim,değisemem bu saatten sonra dedi bizimki
Ama cidden öyle,biz babamızın evinde gördük
Cok zengin değildik ama dededen de varmıs biseyler,babam esnaf cok sükür icimizde bisey kalmadı.
Bana suan neyin eksik deseniz bulamam bisey
Halbuki kiradayım,evim bile yok
Ama babamın evi var gider otururum
İlk otel tatilime balayında gittim.
Kocam tiye aldı bikere
Sayemde otel gördün dedi sakayla karısık,yeni evliydim.
Evet biz otele hic gitmezdik bizim yazlıgımız vardı dedim
O oldu bidaha agzını acamadı.
Evlenerek vites düsürdüm diyorm ben de bazen
Ya seninki çok dikkat çekiyor anladığım kadarıyla. Bir de kız çocuğu süslüyor musun. Tombis mi. MAAŞALLAH. Rabbim guzelliklerle büyütmeyi nasip etsin. Hep iyilerle karşılaştırsin INŞAALLAH.Evet ya
Ben de dokunmam.
Olur kuzu hayırlısıyla yaBende otele falan evlenince gittim.
yazligimizda hic olmadi.
Ama bekarkende her yıl memlekete giderdik denize falan tatilimi yapardim yani.
Maddi anlamda benimde hic uhdelerim yok.
Sadece babam yuzunden daha huzurlu bir ortamda yasayabilirdik.
Ya da yazligimiz olabilirdi yemeseydi.
En azindan simdide giderdik kapisini acardik.
Hep yazlik hayalim vardi liseden beri hala var
Alamicam bu gidisle
Hep kaciriyorum ucundan.
Aslında cok süslemiyorm daYa seninki çok dikkat çekiyor anladığım kadarıyla. Bir de kız çocuğu süslüyor musun. Tombis mi. MAAŞALLAH. Rabbim guzelliklerle büyütmeyi nasip etsin. Hep iyilerle karşılaştırsin INŞAALLAH.
Aslında cok süslemiyorm da
Özellikle sapkayla oyuncak bebege benziyor cocuk
Babaya cekmis beyaz tenli,kaslar bile sarı
Bi saclar bana benziyor koyu.
2 kere markette kadınlar,ay oyuncak sandık biz onu diye korktular
Hayır kanguruya oyuncak bebek takıp gezecek kadar da kendimi kaybetmedim sükür
Kabul etmiyorki kadın da kendi de inkar ediyor.Şimdi şikayet ederek millete aramızda bişey yok olsa şikayet eder miydim diyormuş kadın.Pişkin şeyAaaa
Gecmis olsun ya
Baban ne diyor peki?
Polisler bundan bişey çıkmaz dediler bakalım canım inşallah o raddeye gelmez gelirse de telefon kayıtlarını inceleyin kamera kayıtlarına bakın derim teşekkürlerberen_naz geçmiş olsun canım. Ben hukukçuyum. Mahkemeye mutlaka şahit götür. Babanla ilişkisi olduğunu bilen anneni götür. Bir de dosyayı incele. Bu kadın sana iftira attığı için ifadelerde çelişki falan vardır. Onları da Mahkemede belirt.
Rahata bakKabul etmiyorki kadın da kendi de inkar ediyor.Şimdi şikayet ederek millete aramızda bişey yok olsa şikayet eder miydim diyormuş kadın.Pişkin şey
Kabul etmedim zaten ifademde.P o l i s de çok güzel ifade yazdırdıRahata bak
Sende iftira atıyor de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?