Küçük Düşün Büyük Olsun!

Denk geldi canim hastalık var dersin onlarda sana gelmesin elti kizinada dersin çocukla gelmesin onuda hasta edersin de kuzum senide rahat birakir bi süre
Annem gecen yolda gormus soylenmis eltimin kizina
Cocugu hasta edersin vurus var disari cikarma diye.

Masallah güzel atıyon kız kenara
Bereketli olsunn

Bu iki lafı diyen aynı kadın mı canım ?

Ne insanlar var ya çok ayıp yanlış anlama ama görgüsüzlük bence.hiç sevmem bu tarz insanları. İnsanları eşyalarını vs yargılamam. Herkes durumuna göre alır yapar kendisi şatodamı oturuyormuş

Çok severim pırasalı börek gözleme çok da yaparım. Bazen biraz kıyma da katarım. Canım çekti şimdi diyetteyim yiyemiyorum hamur işi

Kızlar bizde bugün evde geçirdik. Biraz sabredeceğiz yapacak birşey yok. Sağlık herşeyden önemli. Bugünleri de atlatırız inşallah. Bir felaket bitiyor biri başlıyor.
Bugün kız uyuyunca eşim saçımı boyadı sağılsun. Kuaföre bile gitmem sanırum bir süre kaş aldırmam laxımdı ama ertelerim artık.
akşam yemek yedik şaşkınım eşim hafta sonu sebze yemeği yedi. Bakla yaptım :)) eyy diyet sen nelere kadirsin. Adam 9 kiloverdi. Biz bayanlar niye yavaş veriyorux ya

Çok iyi güle güle giysin kuzum. Birikimin de bereketli olsun. Ben de şişeye bozukları atmaya başladım bakalım ne kadar birikecek.
Sagol canim.
Gercekden diger evde 1 gr bile alamamistim epeydir.
Su ceyregi bile alabildigime cok sevindim.
Bana göre buyuk bisi bukadar giderin icinde.
Motive olarak buna ihtiyacim vardi.

Aldiklarimi yerlestirdim.
Annem ciger ve kofte kizartti fazla banada koydu.
Oglana isittim biraz birazinida yarin isitirim.
Tavuk parcalatmis ondan koydu.
Pogaca koydu.
Kurufasulye almislar ispir haslayip ondan getirecek hafta ici buzluk icin.

Yoruldum bugun lcw gezdim pazar gezdim market gezdim.
Annemde de yemek hazirladik topla falan uzanamadim hic.
Yaticam

Kızlar sürekli 5.2.0 demek paranın bereketini arttırıyormuş elinize ummadığınız yerden para geliyormuş denemekte fayda var
Ayni kisiyi mi takip ediyoruz acaba cnm astrolog var p paylaşıyor birde kismetliyim fln diyodun denedinmi sayilar ne ise yariyo acaba

Çok yoğun geçiyor günler. Ama çok yorgunum bu aralar, kızların canları hep birşeyler istiyor. Sabah kahvaltıya mantarlı pizza istediler hamuru tutmuşken küçük bir tepside poğaça, tahinli cevizli kurabiye yaptım. Mutfağı topla akşam için mantar sote, çorba, bulgur pilavı nohutlu ve tavuk kalamar yaptım. Ama bayagı yoruldum birde marketlere çıktık az az hep para harcandı 80 tl gitti çıkmasaydım param cepte kalacaktı. Bu ara çok harcamalı geçiyor. Durduramıyorum para çıkışını, maaş yeni yattı ama kesin yettiremeyecegiz, eksiye gireriz altınları bozdurmam büyük söylemeyeyim ama zor birirkiyor. Cumartesi pazar yaptık küçük kızımla 60 tl ye yakın harcadık, sonra eşimle toptancıya gittik 149. 85 tl inanın görünen 2 kasa maden suyu, nescafe, sucuk, margarin ve un var. Eksikler bitmiyor, yogurdu, sütü, yumurtası her zaman alınıyor.en çok da onlara para harcıyoruz birde kuruyemişler çok yüksek fiyatlı.Neyse birikim yapanların birikimleri bereketli olsun. Yeni kıyafetler alanlar güzel günlerde giysin. Hepimize bol berekeli günler olsun. İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…