Denk geldi canim hastalık var dersin onlarda sana gelmesin elti kizinada dersin çocukla gelmesin onuda hasta edersin de kuzum senide rahat birakir bi süreyok bacim gitmedim gitmemde
Annem gecen yolda gormus soylenmis eltimin kizinaDenk geldi canim hastalık var dersin onlarda sana gelmesin elti kizinada dersin çocukla gelmesin onuda hasta edersin de kuzum senide rahat birakir bi süre
ZAGerçekten değişik bir arkadaşmis anam misafirsin nereyi görsen otur sert değil bu neBen diyemem valla
Cok degişikler cidden hep bi acık arama pesindelerGerçekten değişik bir arkadaşmis anam misafirsin nereyi görsen otur sert değil bu neBen diyemem valla
Masallah güzel atıyon kız kenarazulam 150tl oldu.
ayy böyle atabilirsem gr degil yine ceyrek alirim
pazardan kivircik, maydanoz, salatalik, peynir, dil p., mor lahana falan aldim.
Bimde ithal muz 7.99 cok da guzeldi 2 kilo aldim.
süt, nugget, kremsanti aldim.
35tl buraya verdim.
peynirciye 30tl verdim.
pazarda da 15tl falan harcadim.
Tayt dokmuslerdi ici pamuklu annem 4 tane aldi kiza tanesi 5tl den.
siyah, gri,pembe,kot desenli renk renk.
Seneye kışa evde giyer.
Bizim pazarda böyle dokü seyler cok oluyor gezmek lazim.
Bu ara masallah canim, kizimin bereketi mi nedir.Masallah güzel atıyon kız kenara
Bereketli olsunn
Güle güle giysin çok güzel. Hem de uygun fiyatlı. Lcw de 30 Tl. 2 küçük pijama.5tl iyi dimi kizlar evde giydirmelik
Eki Görüntüle 2605345
Bu iki lafı diyen aynı kadın mı canım ?Markete cıktm
Avm ici olmasın diye migrosa bayagı yürüdüm
30 tl;sirke,ahsap yüzey temizleyici,6lı havlu (9.95),günlük süt,1lt cola(koci istedi)
Benim koltuklar 8 senelik.
Kocamın arkadas grubu var bitane cok sık görmüyorm.
Erkekler iyi efendi cocuklar.
Ama esleri fena ,birbirini kıskanıyorlar paso.
Biz ilk arabamızı aldıgımızda ,bitanesi de araba arıyodu,biyere gitcektik yoldan aldık onları.Karısı arabaya biner binmez dizel mi bu dedi
Esimde evet dedi
Belli bagırıyo dedi kız
Neyse öyle değisik tipler
Gecen geldiler bize koltuklardan 3lü olan artk gittigidiyor,yumusadı.
Kız oturuyor rahat edemiyor,baska koltuga geciyor olmuyor
Dedim cnm bi sıkıntı mı var?
Ay cnm sert koltuk var mı dedi
Ben anlamadım sert koltuk ne,berjerlere otur istersen dedim oturdu humm bu daha iyimis dedi
Koci aksm kece getirmis koltuklara dösücekmis
Alana kadr biraz sert olsn dedi
Alındı galiba kızın dediğine
Olum dedim ben alırım sana koltuk ıgrasma
Evi degistirmek istiyorz 2+1 ev
Değistirince koltuklarda değiscek
Ama misafirlerimiz rahat etsin diye alacagız bi takım herhlde
sagol cnm aynen bugun aynisinin duz siyahina baktim 17.90dı.Güle güle giysin çok güzel. Hem de uygun fiyatlı. Lcw de 30 Tl. 2 küçük pijama.
Ne insanlar var ya çok ayıp yanlış anlama ama görgüsüzlük bence.hiç sevmem bu tarz insanları. İnsanları eşyalarını vs yargılamam. Herkes durumuna göre alır yapar kendisi şatodamı oturuyormuşMarkete cıktm
Avm ici olmasın diye migrosa bayagı yürüdüm
30 tl;sirke,ahsap yüzey temizleyici,6lı havlu (9.95),günlük süt,1lt cola(koci istedi)
Benim koltuklar 8 senelik.
Kocamın arkadas grubu var bitane cok sık görmüyorm.
Erkekler iyi efendi cocuklar.
Ama esleri fena ,birbirini kıskanıyorlar paso.
Biz ilk arabamızı aldıgımızda ,bitanesi de araba arıyodu,biyere gitcektik yoldan aldık onları.Karısı arabaya biner binmez dizel mi bu dedi
Esimde evet dedi
Belli bagırıyo dedi kız
Neyse öyle değisik tipler
Gecen geldiler bize koltuklardan 3lü olan artk gittigidiyor,yumusadı.
Kız oturuyor rahat edemiyor,baska koltuga geciyor olmuyor
Dedim cnm bi sıkıntı mı var?
Ay cnm sert koltuk var mı dedi
Ben anlamadım sert koltuk ne,berjerlere otur istersen dedim oturdu humm bu daha iyimis dedi
Koci aksm kece getirmis koltuklara dösücekmis
Alana kadr biraz sert olsn dedi
Alındı galiba kızın dediğine
Olum dedim ben alırım sana koltuk ıgrasma
Evi degistirmek istiyorz 2+1 ev
Değistirince koltuklarda değiscek
Ama misafirlerimiz rahat etsin diye alacagız bi takım herhlde
Çok severim pırasalı börek gözleme çok da yaparım. Bazen biraz kıyma da katarım. Canım çekti şimdi diyetteyim yiyemiyorum hamur işiOglusla cizgi film mısır keyfi yapıyoruz ona nesguik yaptim kendime sallama çay istedi yavrum dışarıda cikamiyos evde eglensin bari kardeşim 1 kilo almış pirasayi yarısı kaldı pirasali börek yaparım hiç yapmadım güzel oluyo ddiler
Çok iyi güle güle giysin kuzum. Birikimin de bereketli olsun. Ben de şişeye bozukları atmaya başladım bakalım ne kadar birikecek.5tl iyi dimi kizlar evde giydirmelik
Eki Görüntüle 2605345
Sagol canim.Çok iyi güle güle giysin kuzum. Birikimin de bereketli olsun. Ben de şişeye bozukları atmaya başladım bakalım ne kadar birikecek.
Ayni kisiyi mi takip ediyoruz acaba cnm astrolog var p paylaşıyor birde kismetliyim fln diyodun denedinmi sayilar ne ise yariyo acabaKızlar sürekli 5.2.0 demek paranın bereketini arttırıyormuş elinize ummadığınız yerden para geliyormuşdenemekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?