Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ya ben anlamıyorm
Cidden bu erkeklerin evlenmedn önce yüzüne bakmadıkaları aileleri nasıl evlendikten sonra kıymetli oluyor?
Valla parasında değilim
Son kurusuma kadar veririm hic problem değil.
Nolur biliyor musun?
1 liram bile kalmasa 1 saate bana biyerden illaki gelir.
Ya anamdan gelir,ya komisyonum yatar illaki oluyor.
Cok tecrübe ettim ben bunu.
Allah bi sekilde gönderiyor
O yüzdn ki hic parasız kalmaktan korkmam.
Ben fırsatcılıgını hazmedemiyorm
Evlendiiğim adam bu değildi cünkü.
O da beni sogutuyır
Bazen öyle bi raddeye geliyormki
Ben ne ara bosasam acaba bunu diye düsünüyorm
Ve ailem de okadr eminki,böyle bekliyolar sanki bu alcak kızı gelcek.
Hah dicekler geldin mi tmm
Adam bunu nasıl göremiyor ben ona sasıyorm
Bu bardak tasacak yani bariz belli.

Bu ay eşimin maaş zam zamanıydı. Tabi işleri durmuş doğal olarak yunanistan siparişleri iptal etmiş. Müşteri hiç uğramıyormuş. Bazı ülkelere ihracatları varmış. Büyük sipariş iptal olmuş. Tabi patronu da italyaya gitmişti inşallah virüs taşımamıştır
Neyse işte belliki zamın üstüne yatacak.
eşim de anlatıyor 50 biin birikimimiz olsaydı hiç stres yapmazdım. Tabi alıştı hep sıkışınca ben gömüden para çıkartıyordum. Ama yok artık.
Bugün kardeşimle konuşmuş neymiş işte eşi banka hesapkarını tek bir hesapta toplamış önlem amaçlı yani. Diyorki onların parası var belli. Bireysel emeklilikte de birikimleri var belli dedi. Ben de dedim bizim de olurdu çekelim çekelim yok şunu ödeyeliö çekip diye diye sonunda çektirdin dedim. Eğer çektirmeseydin 30 bin paran olurdu kenarda dedim. Çektiğime tabiki pişman değilim sonuçta ev borcuna yatırdık. Ama kızdığım şu habire o para üzerine plan yapıyordu. Sonunda o da gitti şimdi kenarda paramız olsaydı diyor.
kardeşimle eşini de kınıyordu hep yok 5 yıldızlı yere tatile gitmiyorlar cimriler diye. Eee sen de gitmesen senin de olurdu.Tabiki bana uymuyor onların şekli ama işte yine de hesaplı da davranmak lazım. Eşim de yoksa da gider alır harcar. Kredi kartına yüklenir vs

Evlenmeden önce benimki de gelir gelir yakınırdı bıktım da şöyle de böyle de evlendiğimizin ilk yılları ayyy bir kıymete bindiler anlatamam.hele kardeşine ölüp bitiyordu.bir laf desem beni tersliyordu. kardeşi hiç hiç karşılığını verip kıymet vermedi. Eşim biraz değişmişti tabi yaşadı gördü. Hele çocuktan sonra çooook çok değişti o konularda. Hala şaşkınım. Tek önemli var o da kızım diyor. Şimdi kimseyi düşünmüyor. Bakalım ne zamana kadar sürecek :))

Inşallah hep sürer kuzum valla yuva kuruyorlar bizde baba ocağını birakiyoruz sonuçta boz çoğu şeyi iyilestiriyoruz vericiyiciz hep onlarda olsun kıymet bilsinler

Kızlar iyi geceler ancak yazıyorum kocam uyudu ogluş uyudu 1 saattir etraf topladim bulasiklari koydum en son olanlari actim makineyi mesaj gelmiş yarın 9 5 arası elektrik olmayacak diye eşim geldi herşeyi çıkarttım bi makine renkli actim sirkeyi bastım durulamaya onları astim simdi

Canım benim her insanın kötü bir huyu vardır,emin ol kimse dört dörtlük değildir.Senin kocanın ve ailesinin para konusunda değişik tutumları var.Ama aşılmayacak bir konu olduğunu düşünmüyorum.Sen ailende alıştığın şeyi bekliyorsun, eşinde kendi ailesinden alıştığı şekilde davranıyor.Birde senin ailenin bonkör olması eşinin ve ailesinin bunu kullanmasına sebep oluyor. Oturup bu konudan rahatsız olduğunu sakince anlatmalısın bence.Birde evin gelir giderini oturup açık açık eşinle beraber hesaplayıp kafanı rahatlatmalısın.Eşin ne kadar maaş alıyor, sabit giderleriniz neler,borçlarınız ,neler kalan ne bunları konuşup hesaplamadıkça sonuca varamazsınız.Bak burda birçok arkadaş her ay bu hesabı yapıp, baştan tüm giderleri ayırıp ona göre harcama yapıyor.Sende kocanın parayı ne yaptığını bu şekilde ancak anlayabilirsin.Kendini ayrılmaya odaklamak yerine bu sorunu nasıl çözebilirsine yönlendir bence.Eğer bu konu dışında probleminiz yoksa kendini doldurmadan, çözmeye çalış

Gelirken alsın diye liste atmıştım esime çıkamayız belki evden sivi yag 2 lt evdede var bi okadar yeter barbunya kirmizi yesil mercimek islak mendil soda un istedim şokta kalmamış oda bi kac bise daha 75 harcamis eller dolu girmemiş yemegi dışardan isteme ddim dikkat edelim diye et almis disari çıkıp geldim yanıma gram parası aldim kuyumcular kapalıydı saat 7 yoktu daha kısmet değilmiş artık çıkarsam alirim taksit verdim 70tl bende markete girdim
portakal kivircik
erişte 1 kilo kadar
Havuç salatalik domates az az
Sucuk kasap işi yarim kg
Karabiber buraya 43 verdim
Onur markete girdim süt kivi sıkmalık portakal renkliler için küçük sivi deterjan pirinc tuz bi kaç parça şey daha 40 buraya verdim birde eczaneye girdim maske 3 tane 3 çift doktor eldiveni oğlana calpol aldim ateş düşürücü evde var ama bir madde varmış içinde bu virüse iyi gelmiyor diyorlar fazladan aldım bir tane soğuk algınlığı icinn bize aldim 40 verdim bir maskeyi 5 tl diyolar 4 e aldim yan yana eczaneler yazık valla herkes çıkarcı olmus

Et kizartirim eve gelip çok yoruldum valla ardına sildim dolapları deterjanli suyla ocağı sildim demirlerini attim makineye yerler bile yag olmuş hiç sevmiyorum şu yapıp sildim halıları kurumuş onları da serdim banyonun paspaslari serdim bugun yeter bu kadar salep yaprim içip haber bakıyorum ölmüş bir kisi

Yaa cok tatlısın
3 sene sevgililik 1.5 yıl nisanlılık ben farklı oldugumuzu nasıl anlamadım bilmiyorum
Onu gectim doguma kadr yine huylarını tölere ediyordum.
Dogumda anneme yaptıklarını hala unutamıyorum
Ailelerimiz cok farklı ama biz de farklıymısız onu anladım.
Hayattan beklentilerimiz de farklı
Ben halının altına süpürmüsüm,simdi ortaya cıkıyor sanırım.Gelir gider meselesinde de söylemiyor genelde.
Biraz bıızıklayınca is tartısmaya dönüyor.
Ama yetmediğini anlıyorum
Zaten ne olursa olsun yetmediği icin yardım ediyorm.
Bunalsın istemem.
Annem hep sey diyo,borc harc icin koca bosanmaz
Biz sana da kızımıza da bakarız
Ben icime atan bi tipim.
Evet lafımı söylüyorm ama aileme yok ,sıkıısıgız diyemem hic .
Onlarda bunun farkında oldugundan destekliyorlar hep saolsunlar.
Kocam da da onun rahatlıgı var
Yapmayın,baksın evine desem de dinletemiyorm
Ay ne uzun yazdımmmm
Okuyanlar hakkınızı helal edin

80 yasındaymıs olen kisi
Yanında cinli calısıyomus

Günaydın.
Evde durmakda cok sıkıcı ya
Gerci is cikiyor sıkılmaya vakit olmuyor ama ev basıyor belli bir sure sonra.
sulu yemek yapicam
pastayi yapıcam
Börek yapıcam

Zambak sogani almistim gecen onlari diktim bakim evde olcak mi gunes aliyor yeri, balkon cok soguk cikarmak istemedim.
Aloeveralarim acayip costu saksilarini degismem gerek sıgmiyorlar artik.
Yine silme supurme yaparim.
Oglana tava boregi yapicam uyaninca.

Su bitti su siparisi verilcek.
Zulaya 30tl daha attim etti 180tl.
Annemi bekliyorum bakim 20sinden sonra o vercekti biraz 300tl tamamlasam ceyrege dogru gidicim.

Oglana kalsa disardan yemek ister ama siparis vermiyorum evde yapmaya calisiyorum.
Malzemem yok pek.
Hamburger ekmegi, sosis falan bisiler alsam pizza, sosisli, hamburger yapicam bu hafta.
Kart yok beklicez.
Kargoya verilmis.

Bugun köfte yaparim.
Yanina sogan, ketcap,mayonez,domates,patates falan koyuyorum menü gibi oluyo

Canım haftaya salı bime bebek eşyaları geliyor. Aklında bulunsun çok uygun fiyatlı.

Günaydın hanımlar, birtek evden eşim işe gidiyor oda hastanede çalışıyor. Duyarsız değiliz, tedbirliyiz ama çevrede olanlar duyarsız eşim işten virüs getirebilir. Artı bütün gün tv de sosyal medyada Corona dışarı mecbur kalmadıkça çıkmıyoruz ama ben tansiyon hastasıyım, bunların hepsi ben de birikim yaptı akşam burun kanamasıyla acile gittim kafamda büyütmeyeceğim diyorum ama demekki bilinç altında çok fazla Corono stoğu yapmışım kızlarım çok üzüldü ama yapacagım birşey yok kafamda hep deli sorular. Bir atlatsak hayırlısı ile kızlarım dün evde sinema seyredeceklerdi büyük kızım ben giderim markete dedi cips, çikolata ve ekmek almak için gitti, sokağa çıkma yasagı olacak diye markette un,yağ,şeker, makarna vb. Anne diyor raflarda birşey kalmamış market arabaları tepesine kadar dolu diyor yaşlı bir amca da bağıyormuş marketin ortasında bu virüsten bu kadar korkacagınıza Allahtan korkun diyormuş. İnanın o markette o an iyi ki ben yokum dedim. Nerden biliyorumuş Allahtan korkmadığımızı işte böyle böyle kafamın içi çöplük gibi oluyor sonra da hastaneye gidiyoruz.

Canım haftaya salı bime bebek eşyaları geliyor. Aklında bulunsun çok uygun fiyatlı.
Gecen haftalarda gelene gidememistim buna bakim sagol canim.
Ufak tefek kaldi eksiklerim.

Cok sukur hani ise yaramayacak bisi almadim baya inceliyorum yorum, fiyat falan.
Biraz cingirak, dis kasiyici tarzi bisiler bakim oralara daha uyguna geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…