- 21 Ağustos 2015
- 32.249
- 97.930
- 798
- 38
Ya ben anlamıyormBaby çok iyi niyetlisin inan bilsen de çok vericisin. Hatırlıyorum yine de verdim gizli para atmadım acıdım dediğini. Annenlere çok güveniyor. Senden para isteyip sonra da onlara yapması çok ayıp. Alışmış aslında senin iyi niyetine bence.
ben de çok gizli para biriktirdim ve hala da az da olsa biriktşrme çabasındayım belki hoş değil ama hepsinin bir yaşanmışlığı var. İlk zamanlar çok fedakarlık yapmıştım. Eşimle nişanlıyken eşimin yalnız kaldığı evdeki eşyalarını kabul etmiştim. Ve ona yeterki ev alalım demiştim. Tabi öyle deyince ev alırız dedi sonra ohh vazgeçti. Evlendik ne diller döktüm ev almak için. Kardeşiyle ortak araba alma sevdasına düştü. Engel oldum. Yaptığım fedakarlığın karşılığı buydu. Tabi sonra ev almaya karar verdi 1.5 yıl sonra. Evi alduk. Sen zaten birikimsiz krediyle ev almışız. Neymiş teyzesinin tv bozulmuş kardeşi buna demiş ortak tv alalım. Ya kadının maaşı var dayısı çalışıyor. Size ne? Açtım ağzımı yumdum gözümü bu evdeki eşyaları yenilersin. Ondan sonra git ne alıyorsan al sabır yahu dedim. Ertesi gün de gittim kurutmalı çanaşır mak aldım. Evdeki eskiydi. Benim getirdiğim bul mak yeniydi. Oda takımımı annemler aldı. Tabak tencere kaşık vs çeyizimdi. Tv almıştı tek yeni. Koltuğu da yeni eve ben aldım biriktirdiğimle ailem aldı dedim. Yani uzun anlattım ama ondan sonra daha da çok biriktirdim. Bu evi almamızı sağlayan paraydı. Eminim o parayı bilse bir şekilde harcama derdine düşerdi.
Tabi cnm sinsi gelin sahalardaBencede sinsi styleher okuyusumsa gülüyorum
Evlenmeden önce benimki de gelir gelir yakınırdı bıktım da şöyle de böyle de evlendiğimizin ilk yılları ayyy bir kıymete bindiler anlatamam.hele kardeşine ölüp bitiyordu.bir laf desem beni tersliyordu. kardeşi hiç hiç karşılığını verip kıymet vermedi. Eşim biraz değişmişti tabi yaşadı gördü. Hele çocuktan sonra çooook çok değişti o konularda. Hala şaşkınım. Tek önemli var o da kızım diyor. Şimdi kimseyi düşünmüyor. Bakalım ne zamana kadar sürecek :))Ya ben anlamıyorm
Cidden bu erkeklerin evlenmedn önce yüzüne bakmadıkaları aileleri nasıl evlendikten sonra kıymetli oluyor?
Valla parasında değilim
Son kurusuma kadar veririm hic problem değil.
Nolur biliyor musun?
1 liram bile kalmasa 1 saate bana biyerden illaki gelir.
Ya anamdan gelir,ya komisyonum yatar illaki oluyor.
Cok tecrübe ettim ben bunu.
Allah bi sekilde gönderiyor
O yüzdn ki hic parasız kalmaktan korkmam.
Ben fırsatcılıgını hazmedemiyorm
Evlendiiğim adam bu değildi cünkü.
O da beni sogutuyır
Bazen öyle bi raddeye geliyormki
Ben ne ara bosasam acaba bunu diye düsünüyorm
Ve ailem de okadr eminki,böyle bekliyolar sanki bu alcak kızı gelcek.
Hah dicekler geldin mi tmm
Adam bunu nasıl göremiyor ben ona sasıyorm
Bu bardak tasacak yani bariz belli.
Inşallah hep sürer kuzum valla yuva kuruyorlar bizde baba ocağını birakiyoruz sonuçta boz çoğu şeyi iyilestiriyoruz vericiyiciz hep onlarda olsunEvlenmeden önce benimki de gelir gelir yakınırdı bıktım da şöyle de böyle de evlendiğimizin ilk yılları ayyy bir kıymete bindiler anlatamam.hele kardeşine ölüp bitiyordu.bir laf desem beni tersliyordu. kardeşi hiç hiç karşılığını verip kıymet vermedi. Eşim biraz değişmişti tabi yaşadı gördü. Hele çocuktan sonra çooook çok değişti o konularda. Hala şaşkınım. Tek önemli var o da kızım diyor. Şimdi kimseyi düşünmüyor. Bakalım ne zamana kadar sürecek :))
Canım benim her insanın kötü bir huyu vardır,emin ol kimse dört dörtlük değildir.Senin kocanın ve ailesinin para konusunda değişik tutumları var.Ama aşılmayacak bir konu olduğunu düşünmüyorum.Sen ailende alıştığın şeyi bekliyorsun, eşinde kendi ailesinden alıştığı şekilde davranıyor.Birde senin ailenin bonkör olması eşinin ve ailesinin bunu kullanmasına sebep oluyor. Oturup bu konudan rahatsız olduğunu sakince anlatmalısın bence.Birde evin gelir giderini oturup açık açık eşinle beraber hesaplayıp kafanı rahatlatmalısın.Eşin ne kadar maaş alıyor, sabit giderleriniz neler,borçlarınız ,neler kalan ne bunları konuşup hesaplamadıkça sonuca varamazsınız.Bak burda birçok arkadaş her ay bu hesabı yapıp, baştan tüm giderleri ayırıp ona göre harcama yapıyor.Sende kocanın parayı ne yaptığını bu şekilde ancak anlayabilirsin.Kendini ayrılmaya odaklamak yerine bu sorunu nasıl çözebilirsine yönlendir bence.Eğer bu konu dışında probleminiz yoksa kendini doldurmadan, çözmeye çalışYa ben anlamıyorm
Cidden bu erkeklerin evlenmedn önce yüzüne bakmadıkaları aileleri nasıl evlendikten sonra kıymetli oluyor?
Valla parasında değilim
Son kurusuma kadar veririm hic problem değil.
Nolur biliyor musun?
1 liram bile kalmasa 1 saate bana biyerden illaki gelir.
Ya anamdan gelir,ya komisyonum yatar illaki oluyor.
Cok tecrübe ettim ben bunu.
Allah bi sekilde gönderiyor
O yüzdn ki hic parasız kalmaktan korkmam.
Ben fırsatcılıgını hazmedemiyorm
Evlendiiğim adam bu değildi cünkü.
O da beni sogutuyır
Bazen öyle bi raddeye geliyormki
Ben ne ara bosasam acaba bunu diye düsünüyorm
Ve ailem de okadr eminki,böyle bekliyolar sanki bu alcak kızı gelcek.
Hah dicekler geldin mi tmm
Adam bunu nasıl göremiyor ben ona sasıyorm
Bu bardak tasacak yani bariz belli.
Yaa cok tatlısınCanım benim her insanın kötü bir huyu vardır,emin ol kimse dört dörtlük değildir.Senin kocanın ve ailesinin para konusunda değişik tutumları var.Ama aşılmayacak bir konu olduğunu düşünmüyorum.Sen ailende alıştığın şeyi bekliyorsun, eşinde kendi ailesinden alıştığı şekilde davranıyor.Birde senin ailenin bonkör olması eşinin ve ailesinin bunu kullanmasına sebep oluyor. Oturup bu konudan rahatsız olduğunu sakince anlatmalısın bence.Birde evin gelir giderini oturup açık açık eşinle beraber hesaplayıp kafanı rahatlatmalısın.Eşin ne kadar maaş alıyor, sabit giderleriniz neler,borçlarınız ,neler kalan ne bunları konuşup hesaplamadıkça sonuca varamazsınız.Bak burda birçok arkadaş her ay bu hesabı yapıp, baştan tüm giderleri ayırıp ona göre harcama yapıyor.Sende kocanın parayı ne yaptığını bu şekilde ancak anlayabilirsin.Kendini ayrılmaya odaklamak yerine bu sorunu nasıl çözebilirsine yönlendir bence.Eğer bu konu dışında probleminiz yoksa kendini doldurmadan, çözmeye çalış
80 yasındaymıs olen kisiEt kizartirim eve gelip çok yoruldum valla ardına sildim dolapları deterjanli suyla ocağı sildim demirlerini attim makineye yerler bile yag olmuş hiç sevmiyorum şu yapıp sildim halıları kurumuş onları da serdim banyonun paspaslari serdim bugun yeter bu kadar salep yaprim içip haber bakıyorum ölmüş bir kisi
58yasinda canimCanım kaç yaşında teyze
Çok da gençmiş. Rabbim şifa versin.58yasinda canim
Canım haftaya salı bime bebek eşyaları geliyor. Aklında bulunsun çok uygun fiyatlı.Günaydın.
Evde durmakda cok sıkıcı ya
Gerci is cikiyor sıkılmaya vakit olmuyor ama ev basıyor belli bir sure sonra.
sulu yemek yapicam
pastayi yapıcam
Börek yapıcam
Zambak sogani almistim gecen onlari diktim bakim evde olcak mi gunes aliyor yeri, balkon cok soguk cikarmak istemedim.
Aloeveralarim acayip costu saksilarini degismem gerek sıgmiyorlar artik.
Yine silme supurme yaparim.
Oglana tava boregi yapicam uyaninca.
Su bitti su siparisi verilcek.
Zulaya 30tl daha attim etti 180tl.
Annemi bekliyorum bakim 20sinden sonra o vercekti biraz 300tl tamamlasam ceyrege dogru gidicim.
Oglana kalsa disardan yemek ister ama siparis vermiyorum evde yapmaya calisiyorum.
Malzemem yok pek.
Hamburger ekmegi, sosis falan bisiler alsam pizza, sosisli, hamburger yapicam bu hafta.
Kart yok beklicez.
Kargoya verilmis.
Bugun köfte yaparim.
Yanina sogan, ketcap,mayonez,domates,patates falan koyuyorum menü gibi oluyo
Gecen haftalarda gelene gidememistim buna bakim sagol canim.Canım haftaya salı bime bebek eşyaları geliyor. Aklında bulunsun çok uygun fiyatlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?