Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar evlerdeyiz bugun bi avm ye çıktım oğlanla zaten bomboş avmlet şükür oğlum orda oyun parkı var gidiyoruz ağladı gitmek için kapalı olduğunu biliyordum gözüyle gördü ordan hmm fileye girdik pogaca kruvasan ve durum çiğ köfte aldim 7 tl fln tuttu eşim dışarı çıkmıştı tv kumandası eskiydi baya onu aldı ketçap un fln aldı şükür

Oglen bir makine actim beyazlari kapı kolu. Prizleri sildim barbunya ve pilav yaptim kahve yaptim Icerken döküldü sildim tekrar yaptim ama örtü fln battı yikadim ni makina daha açtım halı örtüsünü yarin yaticam aslında ay sonuna dogru yapacaktım nisan başı günüm vardı böyle olursa yapmiycam erteliycem. Yarina barbunya var yanina uydururum bise

Aman yaşlılar için dertmi. Zaten ölüm yakın diyorlar yaşamış hayatı bitirmişler. Son günlerimi en azından keyfime vararak yaşayayım öyle de öleceğim böyle de diyorlar. Onun için umurlarında değil. Tabi gençlere geçecek onu düşünen yok

Ben sağlık ocağına b12 vurulmaya gitmeliydim bugün günümdü.Ama gitmedim zaten işe gidiyorum tehlikeli bir de sağlık ocağında mikrop kapmayım dedim

Bugün de bitti. Nasıl geçti anlamadım. Yemek yedik. Ramazan pidesi yaptım. Kıza evde yapılmış olur ekmek de iyi oldu. Eşim de gelince kokuyu alında dayanamadı yedi :) yarından itibaren sabah 10 akşam 5 çalışacaklarmış..kalabalık saat tehlikesini atlatmak için.
ekonomi daha kötüye giderse çoğu firma batar.
eşim babasıyla konuşmuşlar bugün. Bir şey olsa da benim emekli maaşım var hepimize yeter demiş sağoklsun

Kızlar bu aralar benim kızda sürekli birşeyleri yapabilme direnme olayı başladı. Kendini ispatlama dönemi sanırım. Kule yapıyor ne bulsa. Eğer yıkılırsa olmuyoo diye ağlamaklı. Bugün beşiğini istedi koydum. Sonra yatağını alt üst etmiş. Alezi çıkarmaya çalışıyor bir de sinirlenmiş çıkmıyor diye dedim annecim hadi birlikte düzeltelim yok illa çıkaracak. İndirdim beşikten. Sen yırttı ortalığı nasıl ağlıyor sonra konuştum hadi birlikte düzeltelim birlikte çarşafı serelim falan. Mutlu oldu. Alezi çıkartmak takmak yorucu yaaa o kadarını yapamam yok ben de o enerji.
bugünki diğer gelişmede beşiğinin korkuluğu yukarıya çekiliydi yine istedi koydum beşiğine. Sonra eşimle telefondayım annee anne diye seslendi. Bir baktım odaya geldi ben şoookk İnmiş beşikten. Yere katlanan yatak seriyorum hep yatak yoktu Allahtan düşmemiş şükür. Artık beşiğin korkuluğunu kaldıracağız o anlaşıldı. Mutfağu da kilitlerim gece. Ama küçük beşik koruması almak lazım. Bayağı iş çıktı bize. Nasıl alacağız bilmiyorum bu kargaşada

Hoşgeldin 2 yaş sendromu ben bir bireyim kendim yaparim istiyo cnm biz atlattık bizimki istediği olmassa kafayı yere vuruyordu sonra face anne grubunda gördüm yapan çok çocuk varmış eltim ddi yapma ee ustelemeyin fln ddi görmemezlikten geldik 1 2 kez unuttu dikkat çekmek için yapiyorlar

Sorma bir kaç aydır zaten diyor şimdi ben ne yapsam o da yapacak hayır ben ben bırak ben abla oldun
Bu aralar da işte dediğin gibi kendim yaparım illa yapacağım. Başardım sözü çok onu da kendi keşfetti :)

2 yas sendromu galiba
Bizimde koci koymus yürütece
Almıs telefonu eliine
Holde yakaaladım ardiyeye gtmis
Giderken elinin erdiği herseyi cekmis
Yürütecin arkası deli ayten gibi taktırmıs gidiyo evi

2 yas sendromu galiba
Bizimde koci koymus yürütece
Almıs telefonu eliine
Holde yakaaladım ardiyeye gtmis
Giderken elinin erdiği herseyi cekmis
Yürütecin arkası deli ayten gibi taktırmıs gidiyo evi
ouww bunun daha cekmece dokme, mutfak dolaplarini asagi indirme versiyonlari var
Biz eskiden oralari gormustuk hocam
Ama unuttugum icin tekrar anlatin istiyorum versiyonu olcak benim ki.

Buyuk erbasa kahvalti verdim ben ac gidiyorum☺
1 kilo almisim ya sadece gozune sokucim dr.
Hep 3 kilo 3 kilo gittim al dicem hani son aylarda cok kilo alirdim 20kilo almis olurdum.
11 kilocuk dicem.
O da eminim ki sislik cunku 2 gundur wc sikintisi yasiyorum.
Hurma ve inciri falan unutuyorum.
2 kiloda nisanda alsam 13 kiloyla bitircem zorlu parkuru
7-8 kilo hastanede giderse 5kilo yapisir uzerime.
Onuda yazin hallederis.
Bu evde bol bol ter dokicim gibi gorunuyor simdiden cok sicak oluyor

Arkadasim simdiden sinir olmaya basladi bana sen niye sismedin kizim bi top gibi karnin var sen beni cildirtmek mi istiyosun diye cemkiriyor.
2 sene oldu veremedi kilocuklari dedim bebegimm yema yema.
Ac gez ecük evden cikmadan yiyor kuzum.
Ama kizi yaramaz napsin cikamiyor pek bir yere verdiricem onada kilo
Kiyamam ya..

Butun kizceler zayif olsunnn kilo sevmiyos biz.

Ayy adam evde bana yaklasma diye geziyo
Kendini vurus varmis gibi dusunuyo olomm delisimisin nesin kendine gel dedim.
Hamilesin bisi olur ben korkuyorum kendimden diyo.
Ee bi belirtisi falan yok adami da delirttiler.
Surekli ölenleri vs takip ediyo.
Belirtilere bakiyor.
Disari ciktigindan kendini potansiyel vuruslu olarak goruyor.
Biz hep evdeyiz ya.

Hastaneye gidicem maskeni eldivenini al kolonyani al diye tembihledi kac defa.
Taksiye binerkende tutma yerlerini sil diyo.
Tamam babacim dedim

Gelme evede tam olsun bari be adam.
Kendi kendini karantinaya aldi.
Kotuyu dusunup kotuyu cagirmamak lazim.

Canım eşin bu konuda çok haklı.. Lütfen dikkatli ol sende..
iş ciddi gerçekten de..Sende hamilesin birde..,
Gerçekten ülkemiz şuan çok büyük bir imtihandan geçiyor(uz)..
Küçücük bir virüsün yaptıkları
Rabbim yardımcımız olsun..

Kuluçka döneminde belirti vermediği için eşin doğrusunu yapıyor. Hamilesin dikkatli olmak da fayda var.

Etsinler fındığı benimkide bu ara güçlü ol cam kahvalti etcem Fln. Diyo kahvalti bitiyo beni düelloya davet ediyor boks yapıyor bana

Bebegimin boyu ve kilosu haftasiyla uyumlu.
1.800 kilosu boyuda 41cm.
Ama dr. bu seferde hic kilo almamissin proteine yuklenmen gerekiyor son ayin artik bebege kilo aldirmamiz lazim dedi.
Midemden dolayi yiyemiyorum zorluyorum kendimi ama gece uyuyamiyorum cok rahatsiz oluyorum dedim.
Bende 2. cocugumda senin gibiydim mide koruyucu yazicam dedi.
Zorlicaksin kendini yiceksin dedi.
omg, kalsiyum, mide koruyucu yazdi.
Ferrum zaten hic birakmicaksin dedi.
Bi de b12 var evde onu bitirince daha kullanmicakmisin.
Bu kadarda ilacla nasil olcak
Yeminde kafam bulandi.

Kuluçka döneminde belirti vermediği için eşin doğrusunu yapıyor. Hamilesin dikkatli olmak da fayda var.
Kesinlikle haklisiniz bunu disari cikinca daha iyi anladim.
Sokaklar hastaneler dolmuslar bostu.
Markete girdik islak mendil almak icin valla herkes korkarak eldiven maskeyle(tabi bende de vardi maske eldiven)
Gercekden insan evdeyken durumun vehametini anlayamiyormus.
Herkes gayet temkinli.
Bende hemen ustumu basimi yikamaya attim.
Dus alicam.
Temas etmedim hic bir yerle ama gordukce insanlari daha bi tereddut ettim

Sana da yaranamadık hacı deseydin

Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Hep kabuslar görüyorm
6.30 uyandım
Koci aksm yemek bile yemeden yattı
Hasta değil ama uyukluyo
Patates kızarttım sabah ona
Kalktı bi dus aldı öyle kendine geldi
Gece kız uyurken bende dus aldm
Heraksm dus alıyorm kızı uyutunca
Sanki mikrpplar ölcek gibi
Bir yıgın camasır cıktı tabi
Sabh da kızı yıkadım dedim sen de eksik kalma kücük fino
Öglene mantı corbası yaptm aksma da kalır
Dünden yemekler var
Harcamayı da atlamadım evde otururken
Kıza dis kasıyıcı oioi den 27 tl
Kanz dan oyuncak 59 tl
130 tl faturalar ufak tefek neti faln ödedim karttan.

Sana da yaranamadık hacı deseydin
Bacim ne istiyo bu kadin anlamadim.
Ya seviyorumda cok anlayisli tatli ama kilo konusunda yildizimiz barismadi gitti.
3 kilo aliyordum ayda soyleniyordu.
1 kilo aldim bu seferde hic almamissin.
Ama kız almis.
önemli olan o.
Kendi tombik ecuk kiskandi beni zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…