- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
masallah canım bnımBebegimin boyu ve kilosu haftasiyla uyumlu.
1.800 kilosu boyuda 41cm.
Ama dr. bu seferde hic kilo almamissin proteine yuklenmen gerekiyor son ayin artik bebege kilo aldirmamiz lazim dedi.
Midemden dolayi yiyemiyorum zorluyorum kendimi ama gece uyuyamiyorum cok rahatsiz oluyorum dedim.
Bende 2. cocugumda senin gibiydim mide koruyucu yazicam dedi.
Zorlicaksin kendini yiceksin dedi.
omg, kalsiyum, mide koruyucu yazdi.
Ferrum zaten hic birakmicaksin dedi.
Bi de b12 var evde onu bitirince daha kullanmicakmisin.
Bu kadarda ilacla nasil olcak
Yeminde kafam bulandi.
7 aylık bugun tamOyyy yerim ben onukaç aylık oldu canım.zaman ne çabuk geçiyor yaa yürüteçle ev dağıtmaya başlado kuzu baksana
Oy maşallah hamileyim kiz derken ne kadar az kalmış bende 5 mayisliyim boğa burçları evcimen oluuosezeryan canim mayis 8 dedi sezeryan tarihi icin.
Canim hepde sevdigim yedigim seyler.masallah canım bnım
lelli muz, ceviz, kasar bunlar cok guzel kılo aldırıyor tavsıye ederim 4 kıloya yakın dogdu oglum 13 kılo almıstım ben de toplam
muza balda dökebılırsın canım
Ayyy sorma canim azcik kaldi.Oy maşallah hamileyim kiz derken ne kadar az kalmış bende 5 mayisliyim boğa burçları evcimen oluuo
Ben her gun et yiyemem ki hafta da 1 yesem sukrediyorum.Kuzu haşlanmış mercimek salatası yap. Hem sebze hem protein. Bol da limon sık protein eksiği kapanır. Bir gün arayla da et ye. Her gün et yemek fayda sağlamıyor. Bir ara ne güzel spora giderdim yediğime içtiğine dikkat ederdim.
eheheeee evet birara benim mutfak dolapları full yerlerdeydi çocuk kilidi takmıştık dolaplara rahatladım ama şimdi açıyor arada dağıtıyor o zaman çekmecelerdeki kaşıklar bile yerlerdeydiouww bunun daha cekmece dokme, mutfak dolaplarini asagi indirme versiyonlari var
Biz eskiden oralari gormustuk hocam
Ama unuttugum icin tekrar anlatin istiyorum versiyonu olcak benim ki.
Benim oglum sutyenlerimi tek tek askilarindan koluna takiyordu ( ne saniyorduysa artik onlari) renk renkeheheeee evet birara benim mutfak dolapları full yerlerdeydi çocuk kilidi takmıştık dolaplara rahatladım ama şimdi açıyor arada dağıtıyor o zaman çekmecelerdeki kaşıklar bile yerlerdeydi
Benim oglum sutyenlerimi tek tek askilarindan koluna takiyordu ( ne saniyorduysa artik onlari) renk renkodaya getiriyordu
Takinti yapmisti.
Sonra cekmecinin kulbunu soktum acamadi daha.
Bi de biri gelince eve misal kardesim annem falan cekmecede bulduklarini ona getiriyordu.
Hangi cekmece ne olursa.
Kap kacak, camasir kucaklayip tasiyordu önune.
Donem donem degisiyor ilgi alanlari.
Yine cekmecelere kilit takma zamanlari gelecek.
4 yaslarina kadar öyle napcan:))))) bizde mutfakta kulp çıkardık bir kısmını da baloncuklu poşetle sardık sivri çarpar diye hala da sarılı duruyor
bugün de beşiğin ön parmaklığını çıkardım daha çok iş düştü bana daha çok dikkat etmem lazım artık. özellikle cam korkutuyor beni. masa sandalye camın kenarında.dış kapı kilitli olmalı.deterjanları kaldırmalıyım. camlarda çocuk kilidi de var ama yaz günü yarım açabilmek için kilitli pimapen kulpu almayı düşünüyorum. bir çeşit daha var anahtarlı çocuk kilidi o da çok iyi.artık uyanınca pıtır pıtır yanımıza gelir :))
minik minik ellerini ayaklarını yerim ben onun .başladı desene tehlikeli günler dağınık evler annen ne diyecek acaba dağınıklığa :))))2 yas sendromu galiba
Bizimde koci koymus yürütece
Almıs telefonu eliine
Holde yakaaladım ardiyeye gtmis
Giderken elinin erdiği herseyi cekmis
Yürütecin arkası deli ayten gibi taktırmıs gidiyo evi
ben öyle yapıyorum. hep gözümün önünde. bir an başka odada olsa hep gidip gidip bakıyorum. bir defa daha yeni yürüyüp koştuğu zaman kaşını odada tahtaya çarpmıştı üstelik eşimin babası ile ben odadaydık. kaşının üzeri yarıldı bayağı izi gitmedi.doktora ilaç yazdırdık.eşimden aylarca laf işittim :)))))))4 yaslarina kadar öyle napcan
Anneannem birakin isinizi oturun cocugunuza bakin der hep.
4 cocuk buyuttum daha bir yerleri kirilmamistir yarilmamistir der.
Ki öyleydi ciddi.
Bende cok kaldim anneannemle yaz tatillerinde hep orda kalirdim.
2yaslarinda falanda baya kalmisim babamin babasi dedem yani kansermis
Tedavi goruyormus benimle ilgilenememisler hep hastanelerde gelen giden falan.
Anneannemle kalmisim.
Bizi gozunun onunden ayirmazdi.
Azcik bahceye gitsek pesimize gelirdi isini gucunu birakir güderdi resmen bizi
Aslinda iste almican kimseyi eve misafir falan
Gunluk yemegini falan yapcan detay dusunmicen cocugu ayirmican gozunun onunden
Pasaklı bu anasına teyzesine cekmis der kesinminik minik ellerini ayaklarını yerim ben onun .başladı desene tehlikeli günler dağınık evler annen ne diyecek acaba dağınıklığa :))))
Evet çok sabırlı bir burcuz boğazıma duskunumdur hazır ol kızaAyyy sorma canim azcik kaldi.
Annemde Boga o da cok evcimendir sakindir sabirlidir.
Seviniyorum ben Boğa burcu olcak diye özellikle sabirli hali falan anneme cekse belki burcla alakaladir.
Evet çok sabırlı bir burcuz boğazıma duskunumdur hazır ol kıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?