Küçük Düşün Büyük Olsun!

masallah canım bnım
lelli muz, ceviz, kasar bunlar cok guzel kılo aldırıyor tavsıye ederim 4 kıloya yakın dogdu oglum 13 kılo almıstım ben de toplam
muza balda dökebılırsın canım

Selam kızlar hamur mayaladim oğlana bi küçük bazlama yaptim iki küçük ekmek yaptim tepsi mayası bekliyordum yarim saattir elektrik yok ne zmn gelcegide belli değil bi makine hali örtüsü yikadim aştım namaz kıldım aksama spagetti istiyor barbunya da var yeter adam evde 5 ogün yiyo mübarek habire canı biseler istiyo kahvaltıda öyle bunaldim

masallah canım bnım
lelli muz, ceviz, kasar bunlar cok guzel kılo aldırıyor tavsıye ederim 4 kıloya yakın dogdu oglum 13 kılo almıstım ben de toplam
muza balda dökebılırsın canım
Canim hepde sevdigim yedigim seyler.
Bakalim nisanda kac kilo alacak minnoş

Oy maşallah hamileyim kiz derken ne kadar az kalmış bende 5 mayisliyim boğa burçları evcimen oluuo
Ayyy sorma canim azcik kaldi.
Annemde Boga o da cok evcimendir sakindir sabirlidir.
Seviniyorum ben Boğa burcu olcak diye özellikle sabirli hali falan anneme cekse belki burcla alakaladir.

Ben her gun et yiyemem ki hafta da 1 yesem sukrediyorum.
Oglumda acayip kebap döner yerdim.
Esim alirdi gelirken hatta lokantadan falan porsiyon
Kızda da etten sogudum

Babam aradi ciger falan alsin annen diye.
Annem soyledi demek lelli kilo almiyo falan diye.
Yok dedim onunda fazlasi zararliymis canim istemiyor.
Yani bebegin kilosu normal bunu anlamiyo annemde.
Ekmek ye kilo al diyo.
Ona gore ben kilo almayinca cocuk ac kalacak kucuk kalacak.
Ekmek ancak bana kilo aldirir.
Ayima gore karnim kucuk falan hepsi bana hastalikli muamelesi yapiyo
Bebek iyi sakin olun dedim.

Esimde telf. da yemiyosun bidi bidi sayiyo.
Cilek almisti pasta icin yerken gordu beni artik her aksam cilek tasir eve dedim hormonlu daha onu pasta icin istedim bir daha ki ay aliriz.

Bugun iyi hissediyorum kek, islak kurabiye, börek tamamdir.
Yemeklerde tamam.
Mutfagida topladim.
Dinlenim evi supurcem.

Ceyrek dusmus sanki.
Denkleyip alamadim icimde kaldi.
Annemi bekliyorum biraz para vercek bana alisveris yap eksikleri al diye ben ceyrek alicam.

ouww bunun daha cekmece dokme, mutfak dolaplarini asagi indirme versiyonlari var
Biz eskiden oralari gormustuk hocam
Ama unuttugum icin tekrar anlatin istiyorum versiyonu olcak benim ki.
eheheeee evet birara benim mutfak dolapları full yerlerdeydi çocuk kilidi takmıştık dolaplara rahatladım ama şimdi açıyor arada dağıtıyor o zaman çekmecelerdeki kaşıklar bile yerlerdeydi

eheheeee evet birara benim mutfak dolapları full yerlerdeydi çocuk kilidi takmıştık dolaplara rahatladım ama şimdi açıyor arada dağıtıyor o zaman çekmecelerdeki kaşıklar bile yerlerdeydi
Benim oglum sutyenlerimi tek tek askilarindan koluna takiyordu ( ne saniyorduysa artik onlari) renk renk odaya getiriyordu
Takinti yapmisti.
Sonra cekmecinin kulbunu soktum acamadi daha.
Bi de biri gelince eve misal kardesim annem falan cekmecede bulduklarini ona getiriyordu.
Hangi cekmece ne olursa.
Kap kacak, camasir kucaklayip tasiyordu önune.
Donem donem degisiyor ilgi alanlari.
Yine cekmecelere kilit takma zamanlari gelecek.

kızlar selam
telefonum bozuldu deli etti beni birden kapandı sonra açmaya çalıştım ıp logosu geldi gerisi yok ara sıra ekrar kararıyor tekrar ıp logosu ne yapacağım bilemedim telefonsuzluk çok zormuş ya eşime de face den yazdım merak etmesin diye
telefonsuz çok keyifsizim şuraya bir tane kk emojilerinden yapıştırayım

:))))) bizde mutfakta kulp çıkardık bir kısmını da baloncuklu poşetle sardık sivri çarpar diye hala da sarılı duruyor
bugün de beşiğin ön parmaklığını çıkardım daha çok iş düştü bana daha çok dikkat etmem lazım artık. özellikle cam korkutuyor beni. masa sandalye camın kenarında.dış kapı kilitli olmalı.deterjanları kaldırmalıyım. camlarda çocuk kilidi de var ama yaz günü yarım açabilmek için kilitli pimapen kulpu almayı düşünüyorum. bir çeşit daha var anahtarlı çocuk kilidi o da çok iyi.artık uyanınca pıtır pıtır yanımıza gelir :))

4 yaslarina kadar öyle napcan
Anneannem birakin isinizi oturun cocugunuza bakin der hep.
4 cocuk buyuttum daha bir yerleri kirilmamistir yarilmamistir der.
Ki öyleydi ciddi.
Bende cok kaldim anneannemle yaz tatillerinde hep orda kalirdim.
2yaslarinda falanda baya kalmisim babamin babasi dedem yani kansermis
Tedavi goruyormus benimle ilgilenememisler hep hastanelerde gelen giden falan.
Anneannemle kalmisim.
Bizi gozunun onunden ayirmazdi.
Azcik bahceye gitsek pesimize gelirdi isini gucunu birakir güderdi resmen bizi

Aslinda iste almican kimseyi eve misafir falan
Gunluk yemegini falan yapcan detay dusunmicen cocugu ayirmican gozunun onunden

2 yas sendromu galiba
Bizimde koci koymus yürütece
Almıs telefonu eliine
Holde yakaaladım ardiyeye gtmis
Giderken elinin erdiği herseyi cekmis
Yürütecin arkası deli ayten gibi taktırmıs gidiyo evi
minik minik ellerini ayaklarını yerim ben onun .başladı desene tehlikeli günler dağınık evler annen ne diyecek acaba dağınıklığa :))))

ben öyle yapıyorum. hep gözümün önünde. bir an başka odada olsa hep gidip gidip bakıyorum. bir defa daha yeni yürüyüp koştuğu zaman kaşını odada tahtaya çarpmıştı üstelik eşimin babası ile ben odadaydık. kaşının üzeri yarıldı bayağı izi gitmedi.doktora ilaç yazdırdık.eşimden aylarca laf işittim :)))))))
dedim kaşının nazarı o kalem kaşlı kızımın. şimdi bir parça iz kalmadı eşimim kafaya taktığına değmedi.
ben sitede de bazı kişilerle çok görüşmüyorum hergün görüşüyorlar.arada birgörüşüyorum.çünkü çok rahatlar çocukları bırakıyorlar odada mutfakta kahve sigara keyfi. kiminin eline telefon tutuşturuluyor. çocuklar ne yaptı orada ya bir tehlike olsa. büyük olsalar anlayacağım. benmi abartıyorum bilmiyorum.

2 saat uyumusum gelsin gece uykusuz sabahlar hobareyyy
Gece partilicem belli oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…