Küçük Düşün Büyük Olsun!

Arkadaşın eşi korona olmuş bankacı karı kocalar.
şubede çalışanlardan ateşi olanları hastahaneye yollamışlar.Ateşi olmayanları da eve yollamışlar şubeyi kapatmışlar.İnşallah iyileşir.Ortak bir arkadaştan duydum.Aramaya da çekiniyorum nasıl aranır bu durumda.
Çok yayılacak bu virüs hala ciddi önlemler alınmıyor bankalar tıklım tıkış hala eski düzen 9-18 çalışıyoruz 12-5 yapın diye tavsiye verdiler ama özel bankalar dışındaki kamu bankaları uymuyor maalesef insan sağlığının hiç önemi yok.İnşallah anneme kardeşime. BUlaştırmam hasta olup

Ne zmn yasak olucak acaba ben bugün sebze süt yumurta fln eksikti ciktim hizli hızlı aldim millet markette çok rahat geziyo Allah çalışanların yardımcısı olsun

Bugun bakan cıkana kadr sokaga cıkma yasagı gelcek diye bekledik hep.
Cıktı kagıttan okudu biseyler
Tesekkğr etti indi
Herkes kendinin ohalini ilan etsinmis.
Öyle deriz şsverene artk
Ohal ilan ettim gelemem deriz.
Bu nasıl bi sıg düsünce ya

Valla bende ddim kesin yasak diyecek diye ya işverene böyle birşey nasıl desin çalışan resmen aklımızla oynuyorlar

ayy geçmiş olsun kuzum ya, inşallah kimse hasta olmasın bir an önce kurtulalım şu illetten.bitirdi ülkeyi. zamanla alışıyoruz galiba ilk günler psikolojim bozulmuştu.yeni yeni kendime geliyorum. soğuk savaş gibi birşey bu. çok üzücü

kızlar bugün bozuk paraları atıyorum şişeye.aldım şişeyi yıkadım iyice paranoyak olduk.eşim de gelirken makarna ve un almış :))) benim saç boyamı almamış.neyse evde kendi izler beyaz saçlı halimi :)))))
kız makarnaya deydi eşim de ben de değme diye kızıyoruz ya bu konular bizde ne izler bırakacak zamanla ekonomik ve psikolojik.
eşim bu gün diyor ya ben nasıl adamım niye kenarda paramız yok kendime kızdım diyor. ben de teselli olarak şunu söyledim benim bireysel emeklilik param için kaç plan yaptın hep battı o para orada dururken dedim.yani paraları eve yatırdık ya yatırmasak şimdi paramız olurmuş.ben hiç sanmıyorum onu da arabaya yatırırdın ya da harcayacak yer bulurdun eminim dedim. doğru diyorsun dedi. iyiki ev almışız diye diye kaç defa tekrarladı.ahh ahh hep dinleseydi şimdi ev borcumuz bile olmazdı.
iş konusunda sağlık sektörü ve markette çalışanlar şanslı. ablam bugün diyor biz ek ödenek de alırız ama sonuçta hayatları riskte. kardeşimde markete mağaza sorumlusu ama onun da riski var. sonuçta hep bilgisayar başında değil.raf dizme kasa o işlere de bakıyor bazen. Diğer kardeşim de öğretmen kadrolu. ben de ev hanımı :) tabi en çok riskli olan bizim durum.eşim ayakkabı firmasında yurtdışına toptan ayakkabı üretip satıyorlar. keşke emekli olsaydım. durumlar düzelince eşime diyeceğim. bir an önce sigortamı tamamlayalım.emekliğime 10 yıl var 4,5 yıl da boşum var. bakalım o güne kadar ne yaşayacağız.
çok yazdım ya içimi döktüm günlerdir. yazamıyordum. kız da sıkıldı rahat bırakmıyor. artık beşiğinden kalkıp geliyor o bile değişik duygu.büyüdüğünü farkediyor insan.gündüz baktı baktı beni bulamadı annee diye ağlar gibi yaptı. sonra bir sarıldı kuzum benim.Allah onların yarınlarını aydınlık etsin.

Iyi geceler kizlar öğlen eşim evde fırsat bulamıyorum yaza yim düzgün bugun banyo küçük wc temizledim toz aldim elektrik cektim fileye gittim avm de bi o bir eczane acik artık girişte dezenfekte ettim manav bölümüne eldiven koymuşlar rica ediyorlar takin diye iyi oldu ıspanak günlük süt bi tane kutu süt bi kalıp peynir 30 lu yumurta sivi sabun ek aldim vardi askinda oglana meyveki yogurt abur cubur biraz zeytin kirmizi lahana ekmek makarna sehriye pecete maydinoz fln 109 ödedim 2 dolu poşet ancak vardı et yok bide çok pahalı yaşan gelirken baktım şu ve elektrik faturası gelmiş 132 elektrik 30 şu gelmis suyun bir kısmı hediye diyo 35 fln geliyordu hele bu ara çok su kullandım 40 üstü bekliyordum iyi oldu haftaya öderiz ddi bizimki yarın bozukluklar var zulaya atarim köfte patates makarna yaptim bugun yarin yumurtalı ıspanak mercimek corba yaparim

Kızlar bence bu vurus herkese hepimize bulasacak.
Cunku temasla bulasiyor illa elimiz degiyor cevrede bir cok yere.
Ama kimisi agir atlatacak kimisi hafif.

Geri uyuyim dedim kuşu koymamislar aksam yerine uyutmadi pat pat toplari var onlarla oynuyor
Ben kalktim bıraktı oynamayi vallahi cok akilli bu bidik.

Tavuk attim ocaga haslansin suyuna pilav ve corba yapicam.
Oglumda yer en son az kizartirim.
yayla corbasi yapicam
Pilav yapicam
ciger vardi buzluga kaldirmistim onu sote yapicam.
Pogaca 2 tane kaldi kurabiye tatli var.

Yine supur sil yaparim.

Dün cocuga portakal soy
Mandalina tık
ıhlamur icir
Pekmez yedir
Bezdi cocuuum
Surekli oglum saglikli oglum saglikli
Aiy napim hasta olmasin diye hersey.

Kızlar bence bu vurus herkese hepimize bulasacak.
Cunku temasla bulasiyor illa elimiz degiyor cevrede bir cok yere.
Ama kimisi agir atlatacak kimisi hafif.
Zaten uzmanlar öyle diyor.
Herkese bulasacak ama nekadr gec bulasırsa okadr iyimis.
Bagısıklık kazanacakmıs virüs.
Cinde tedavisi sonuclanan kisilerin ciğerlerinde buzlanma görülmüs
Uzun vadede de hasar bırakacak gibi

Günaydınn kızlar
Markete cıkmak lazım
Kıza bez alacagız
Sen cıkcan ben cıkcam kavgası var evde
Koci sen gitme ben dısarı gidiyorm zaten diyo
Ama bogaldummm
Kız da bırakmıyo pesimi gerci
Ütü yaptım
Pırasalı omlet yaptım yedim.
Aksma ne yapacagım hic bi fikrim yok
Kızı yıkayacagım daha

Bazı siteler ülkeler artik eskisi gibi olmayabilir diyor
Kimisi dünya kendini yeniliyor diyor
Bir ilacida yok
Ben kiyamet alameti diyorum

Bazı siteler ülkeler artik eskisi gibi olmayabilir diyor
Kimisi dünya kendini yeniliyor diyor
Bir ilacida yok
Ben kiyamet alameti diyorum
Dünya kendini yeniliyor kısmına katılıyorum
İnsanlar cekilince doga ortaya cıktı.
Kugular balıklar cıkmıs ortaya İtalyada

Bende darlandim.
Annemle yazisiyoruz sabah aksam
marketlerede sırayla girilcekmis un falan aldir diyo
Dedim ben Aksam bime inerim esim oraya gelir aliriz hayir sen cikma diyo
Yahu adam beceremiyo kendim gorim.
Esim zaten söylenir..
Ye ic yat vallahi iyice sistim.

Bizde de kriz var
Babamlar yola cıkmıs
Kardesim görmüs etiketlemisler kendilerini salak teyze kızları
Kapısmıslar
Babam kardesime söylenmis yolda durup bayagı
Sabah bayagı aglastık
Sinirlerimiz lacka zaten
Teyze kızı abimden baska yardm isteyeceğim kimse yoktu cok özür dilerim yazmıs bana
Cvp vermedim
Kavga etcm verirsem
Duygu sömürüsü yapıo
Abisi düsse dönüp bakmaz
Olaylar olaylar bizde sabah sabah
Sen cıkma ortalık karısık
Fatih terim flan pozitif cıkmıs
Allah korusun hamilesin

Disari cikmayin diye bas bas bagirirlarken sosyal medyada etiket falan noluyo ya
Millet zırcahil mi ne anlamiyorum.

Korkuyorum gerci esime tek tek yazip anlaticam ne istedigimi hatta resimlesiyoruz diyorum resmini cek at öyle yaparim olmazsa.

Annemler yas itibariyle daha risk altinda ama markete falan cikiyolar valla
Yok temas etmiyorum ben diyo illa ediyosundur diyorum.

Herkes kebdine dikkat etse yeterdi

Annesi dun aksam meyve istemis esimden.
O nerde kalirsa kalsin esimden ister
Esim tasicak illa.
Aman diyorum evime gelmesinde otursun yesin bogazina öyle bakar ki.
Buyuk eltim evdeymis orda kaliyo o calisirken ben ac kaliyorum burda diyomus kucugune geciyormus.
Sırf bogaz ama öyle herseyi yemez yagsiz,tuzsuz falan.
Meyvesiz durmaZ.
Ona corona morona hic bisi islemez valla bisi olmaz ona.

Esimde eltimin oglunu asagi cagirmis ona vermis aldiklarini cikmadim yukari dedi.
Temas etmeyelim gorusmeyelim falan demis annesine.
Anneside oglum gelmiyo yanima diye yakiniyomus.

Otur oturdugun yerde gelmisin 80 yasina o gelmedi bu gelmedi
Bahanem olcak getirtmicem gelmek istersede cocuk olunca.
Elletmicem kimseye.
Hic önemsemiyor kadin ya umreden falan geldi umru diil.
Derdi yanima niye gelmedi herkesin bir derdi sendin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…