Ne zmn yasak olucak acaba ben bugün sebze süt yumurta fln eksikti ciktim hizli hızlı aldim millet markette çok rahat geziyo Allah çalışanların yardımcısı olsunArkadaşın eşi korona olmuş bankacı karı kocalar.
şubede çalışanlardan ateşi olanları hastahaneye yollamışlar.Ateşi olmayanları da eve yollamışlar şubeyi kapatmışlar.İnşallah iyileşir.Ortak bir arkadaştan duydum.Aramaya da çekiniyorum nasıl aranır bu durumda.
Çok yayılacak bu virüs hala ciddi önlemler alınmıyor bankalar tıklım tıkış hala eski düzen 9-18 çalışıyoruz 12-5 yapın diye tavsiye verdiler ama özel bankalar dışındaki kamu bankaları uymuyor maalesef insan sağlığının hiç önemi yok.İnşallah anneme kardeşime. BUlaştırmam hasta olup
Aynen bacım
Bugun bakan cıkana kadr sokaga cıkma yasagı gelcek diye bekledik hep.Arkadaşın eşi korona olmuş bankacı karı kocalar.
şubede çalışanlardan ateşi olanları hastahaneye yollamışlar.Ateşi olmayanları da eve yollamışlar şubeyi kapatmışlar.İnşallah iyileşir.Ortak bir arkadaştan duydum.Aramaya da çekiniyorum nasıl aranır bu durumda.
Çok yayılacak bu virüs hala ciddi önlemler alınmıyor bankalar tıklım tıkış hala eski düzen 9-18 çalışıyoruz 12-5 yapın diye tavsiye verdiler ama özel bankalar dışındaki kamu bankaları uymuyor maalesef insan sağlığının hiç önemi yok.İnşallah anneme kardeşime. BUlaştırmam hasta olup
Valla bende ddim kesin yasak diyecek diye ya işverene böyle birşey nasıl desin çalışan resmen aklımızla oynuyorlarBugun bakan cıkana kadr sokaga cıkma yasagı gelcek diye bekledik hep.
Cıktı kagıttan okudu biseyler
Tesekkğr etti indi
Herkes kendinin ohalini ilan etsinmis.
Öyle deriz şsverene artk
Ohal ilan ettim gelemem deriz.
Bu nasıl bi sıg düsünce ya
Aynennn yaValla bende ddim kesin yasak diyecek diye ya işverene böyle birşey nasıl desin çalışan resmen aklımızla oynuyorlar
Arkadaşın eşi korona olmuş bankacı karı kocalar.
Zaten uzmanlar öyle diyor.Kızlar bence bu vurus herkese hepimize bulasacak.
Cunku temasla bulasiyor illa elimiz degiyor cevrede bir cok yere.
Ama kimisi agir atlatacak kimisi hafif.
Zaten uzmanlar öyle diyor.
Herkese bulasacak ama nekadr gec bulasırsa okadr iyimis.
Bagısıklık kazanacakmıs virüs.
Cinde tedavisi sonuclanan kisilerin ciğerlerinde buzlanma görülmüs
Uzun vadede de hasar bırakacak gibi
Dünya kendini yeniliyor kısmına katılıyorumBazı siteler ülkeler artik eskisi gibi olmayabilir diyor
Kimisi dünya kendini yeniliyor diyor
Bir ilacida yok
Ben kiyamet alameti diyorum
Bende darlandim.Günaydınn kızlar
Markete cıkmak lazım
Kıza bez alacagız
Sen cıkcan ben cıkcam kavgası var evde
Koci sen gitme ben dısarı gidiyorm zaten diyo
Ama bogaldummm
Kız da bırakmıyo pesimi gerci
Ütü yaptım
Pırasalı omlet yaptım yedim.
Aksma ne yapacagım hic bi fikrim yok
Kızı yıkayacagım daha
Bizde de kriz varBende darlandim.
Annemle yazisiyoruz sabah aksam
marketlerede sırayla girilcekmis un falan aldir diyo
Dedim ben Aksam bime inerim esim oraya gelir aliriz hayir sen cikma diyo
Yahu adam beceremiyo kendim gorim.
Esim zaten söylenir..
Ye ic yat vallahi iyice sistim.
Disari cikmayin diye bas bas bagirirlarken sosyal medyada etiket falan noluyo yaBizde de kriz var
Babamlar yola cıkmıs
Kardesim görmüs etiketlemisler kendilerini salak teyze kızları
Kapısmıslar
Babam kardesime söylenmis yolda durup bayagı
Sabah bayagı aglastık
Sinirlerimiz lacka zaten
Teyze kızı abimden baska yardm isteyeceğim kimse yoktu cok özür dilerim yazmıs bana
Cvp vermedim
Kavga etcm verirsem
Duygu sömürüsü yapıo
Abisi düsse dönüp bakmaz
Olaylar olaylar bizde sabah sabah
Sen cıkma ortalık karısık
Fatih terim flan pozitif cıkmıs
Allah korusun hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?