- 27 Şubat 2013
- 14.952
- 42.701
- 798
Bende ne lazımsa liste yaparim geze geze alirim simdi lazım olanı alıp cikarimbizde de bugun market manav işleri vardı herkes aynı bahsettıgın gıbıydı alısverıste tedırgın mesafeli aceleci.bogulacak gibi hissettım kendimi sıkınca
bi an durdum herkese baktım normal zamanda da boyle olsak hayat ne sıkıcı olurdu ya benki market falan gezmeye bayılırım
Oldu 280 tl az da değilbana limitin var mi diye sormadi ama.
Direk senin kartdan alalim ben sana verim dedi.
Esim arkadasina bot aldi boyle taksitle son taksidini takti adam isten cikti falan esimde isteyemedi.
Ben para mevzunda hic bir arkadasimla yüz göz olmak istemiyorum.
Gider 50tl fazla verir paramla alirim kartim yoksa kardesim, annem falan disinda kimseye minnet duymam.
Bir de 280tl falan.
Hani 100lira falanda diil.
bana elektrikde su da gelirde geliraynen lelli ya
su faturası 500 lira gelse yeri var el yıka camasır yıka
zaten ben cok yıkıyorum camasır iyice maxımum oldu
esım calısıyor eve gelınce komple kırlıye atıyor
markete gtsem dus alıyorum sil yıka sil yıka rutin oldu
Ayy yeminle zengo saniyorlar bizi.Oldu 280 tl az da değil
Ay bende sevmiyorm ben sana veririm parasını ıları.
Verme kardesim
Bul kapıda ödemeli al
Canim sen hak ediyorsun MAAŞALLAH. Sigaran yok. Yemeğini pastanı hep evde yapıyorsun ALLAH daha çok versin INŞAALLAHbana elektrikde su da gelirde gelir
Ayy yeminle zengo saniyorlar bizi.
Kimseye aglamiyorum ya yok diye.
Rizkim varken, borcum yokken niye aglim yok yok diye Allah yok eder.
Amin canımCanim sen hak ediyorsun MAAŞALLAH. Sigaran yok. Yemeğini pastanı hep evde yapıyorsun ALLAH daha çok versin INŞAALLAH
Yap valla bi kendilerini düşünüyor insanlar yaşlı insan nasıl vebal altına giriyor insanlarİnanılmaz sinirliyim suan
Babamın teyze kızları var akraba değil akbabalar resmen.
Adamı sömürüyolar
Kızlardan birinin kızı ist.calısıyo yolda görse slm vermez kimseye çyle havalı bisey.
4500 tl ev kirası verip asgari ücretle calısıyo.
Anası sürekli ondan bundan yardım koparma pesinde neyse.
Babamı aramkslar abi nolur bizim kızı ist.götür isten cagırdılar
Virüs nedeniyle burdaydı izinde.
Ben 10 gündür babamı görmüyorm
60 yasında adam,bizde vardır bulasır diye.
Nasıl bi insanlık bu ya
Babamda geri cevirmez
Götürcekmis yarın.
Anlasın diye fb da yazdım evde kal demekle olmaz.
Evde kalın diye.
Kardesimin haberi yok daha
O cadıdır
Duysa acar tel.agzına geleni söyler.
Ben ama özelden dösücem kararlıyım
Havasından gecilmiyo kızının
Taksi tutup gitsin ya
Nasıl bi cehalet bu.
Delirmis yatr_lelli
Ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar.
babyloading87
Baby çok büyük düşüncesizlik. Nasıl böyle bir istek ile gelebilir, inan benim başıma gelse ne derim. Bilemedim. Ama destekliyorum seni istediğin cümleleri kurabilirsin sosyal medyadan. Haketmişler çünkü.
Aynnen cnm cok sinirliyim cokbabyloading nasıl düşüncesiz ve cahiller bu durumda teklif bile edilemez.
kız uyandı,yemek sebze çorbası yapmıştım bir de tavuk verdim. ben de evde olanları yedim.eşim erken geliyor ama yemek yemiş oluyor.bugün patronuyla toplantı yapmışlar ücretsiz izinmi yapsak ya da 2 hafta herkesin izininimi versek diye.çok canım sıkıldı. iş yok.kızlar sizlerin eşlerinin iş maaş durumları nasıl.
he bir de telefona 850 istemişler Allahım dedim bu nasıl bir şeydir aksilik aksilik üstüne ona da ayrı bir canım sıkıldı. nasıl atlatacağız hepimiz ve sonra ekonomi nasıl kendine gelecek. Allah yardımcımız olsun.
geçen arkadaşla konuştuk kiracısını aramış kira vermeyin bu ay demiş nasıl taktir ettim Allah daha da çok versin inşallah.
hergün bir buhran yşıyoruz Allah beterinden sakınsın
Babamdan sürekli para istiyorlarYap valla bi kendilerini düşünüyor insanlar yaşlı insan nasıl vebal altına giriyor insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?