Küçük Düşün Büyük Olsun!

Şuraya elleri kolonyadan kabuk bağlamış birini bırakayım ellerimde egzama var habire bu ara kolonyayla haşır neşir olduk wc klozet temizledim toz aldim kapı kolu fln ovaladim camasir topladim elektrik tuttum her yere yoruldum sikıldimda evde hep aynı işler oğlan da sıkılıyor haliyle aksama dun tavuk fileto aldim onu yapcam tavada baharatlı pilav ve salata az çorbada var yeter yogurdum 2 günlük fln kaldi açık süt almak istemiyorum bu ara günlük süt alıp mayaliycam sabah bir adet su aldim 8 tl eşim ekmeğe gitti oğlana abur cubur almış ikisi gidip geldi yakındaki bakkala üzeri gelmedi 10 tl almisti

Çocuğa yönelik bir kitap yetişkine değil de birlikte okursunuz, bazen tutma olabiliyor ama sürekli sormak da bunda etkili olabilir sanki

kızlar ayrıca egitimdebirlikteyiz.org sitesinde materyaller altında öykü kitapları vb şeyler var, virüs dolayısıyla açık normalde ücretli. İndirebilirsiniz isterseniz

Allah'ım adam evde olunca mutfak işi bitmiyor oğlan aciktim ddi sigara boreklik yufka almistim ondan sardim 6 7 tane kizartirim hem gerisini sonra sarıp ayırcam buzluga kendime e bi kahve yaptim içip yemek işine gircem

Yoo öyle birşey varmıki keşke olsa
Evet 1 ay erteleme diye konuşuldu haberlerde.Buhaberlerde.Bu mesajı yazdıktan sonra bana halkbanktan mesaj geldi.Kredi kartı borcunuzu 3 ay süreyle eryleyip 1.1 faiz oranı ile 3 taksitte ödemek için şöyle şöyle yapın diye :) Bu ay kredi kartım biraz fazla gelicek benimde bi hesaplayayım yaparım belki.

Topikdaşlarımmmmm
Allah ayırmasin özledim vallahi

Yarın haftasonu olmasi ve malum evde olmamiz sebebiyle mutfagi costurdum yine
pogaca, baklavalik yufkadan burma baklava, ıslak kurabiye ve tuzlu kurabiye yaptim
Oglan hepsinin ceyregini gotursede mideye kaalan saglar hafta sonunu cikarir gibi ☺

Mercimek corbasi
Tavuk sote
Tavuk suyuna pilav
Ve makarna yaptim(malum oglan pilav yemiyo)

Buzlugada döner yaptim yarin döner yapicam pilavin yanina.
Salata tursu ayran miss.

Kofte yaptim yine buzluk icin nasil kurtarici oluyor benim bu zamanlarimda aferin kiz aklini sevim diyorum kendime

Pogacalarin birazini hemen buzluga attim.
Oglan soruyor cunku

Evi sildim yine c.suyuyla oglan diyoki anne sen yorulmuyomusun☺
Yorulsam nolcak böyle icime siniyo

Bi supurge yapicam bi sepetde camasir asilcak.
Ama oturdum artik belim koptu

Hosbuldum. Normalde yazmıyorum ama kayıtsız kalamadim ne yapayım.
Gerçekten enerjine maşallah, ben de bütün gün çocukların pesinde koşuyorum kızım diyor ki anne neden hep aynı şeyleri yapıyorsun ( süpürme silme ) ben dağıtıyorum sanki.
Bugün ilk defa hamburger ekmeği yapmayi denedim bakalım daha pişirmedim tepsi mayası bekliyor, olursa akşam hamburger menü yicez, olmazsa kahvalti

Aiy bende duramiyorum.
Kendimede sasiriyorum hani cok sukur kizim zorlamiyor beni belim agriyinca dinleniyorum.
Rabbim yardim ediyo cok sukur.

Afiyet olsun simdiden evde yapilan daha tatli oluyor

Allah'ım adam evde olunca mutfak işi bitmiyor oğlan aciktim ddi sigara boreklik yufka almistim ondan sardim 6 7 tane kizartirim hem gerisini sonra sarıp ayırcam buzluga kendime e bi kahve yaptim içip yemek işine gircem
Ahh bizde de oyle uyudu kizda oh be dedim. Oturdum nihayet. Wc olayi kostur gozum uzerinde. Esimi isyerinden ariyorlar. Bazen elinde tel ya da tv aciyor. 1 ay ne yapacagiz bilmem. Belki daha da uzar. Kiz anaci yanimda ayrilmaz. Bazen oynatiyir eşim çabuk sıkılıyor. Öyle yorucu gündü

Bana da geldi mesaj ama karta borcum yok bu ay son 400 geldi. Daha da 16 tl kaldı.

Bugün adliyeye kaleme gittik ben yukarı çıktım bayağı önlem alınmış. Kapıda ateş ölçülüyor. Sonra kalemin kapıya not yazmışlar. İçeri girmeyin diye. Sonra aldılar içeri ama mesafe oldukça fazla. Maskeyle gittim. Nefesim daraldu çok zormuş. Bir de neye dokunsam tiklendim. Pedogog un raporunu verdi 4 sayfa. Güzel şeyler yazmış. Özgüveni çok iyi bir çocuk eğitimi güzel sıcak kanlı demiş. aile çocuğa bağlı o aileye bağlı üst seviye sosyal psikolojik İnsanların olduğu mahallede oturuluyor. İşte kıyafet dolabına kadar yazmış. Evin düzenini yazmış. Eşimin öyle kızımız olduğu için şanslıyız dediğini de yazmış. 4 sayfa dökmüş tabi duruşma ertelenecek kesin öyle söylediler.
Sonra arabaya eşimin yanına dönünce kolanyayla bayağı dezenfekte oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…