Çocuğa yönelik bir kitap yetişkine değil de birlikte okursunuz, bazen tutma olabiliyor ama sürekli sormak da bunda etkili olabilir sankiBen sürekli soruyorum yaYanlış yapıyorum demekki o kitaba bende bakayım. Şarkı açıyordum. Bugün enteresan sabahtan bu yana iki defa götürdüm yapmadı. İlk günler kaka ya da idrar tutma oluyormu acaba. Sabah yapmıştı saat 10 da. Yemek yedi su içti daha birşey yok. Çok zormuş gerçekten
Evet 1 ay erteleme diye konuşuldu haberlerde.Buhaberlerde.Bu mesajı yazdıktan sonra bana halkbanktan mesaj geldi.Kredi kartı borcunuzu 3 ay süreyle eryleyip 1.1 faiz oranı ile 3 taksitte ödemek için şöyle şöyle yapın diye :) Bu ay kredi kartım biraz fazla gelicek benimde bi hesaplayayım yaparım belki.Yoo öyle birşey varmıki keşke olsa
Hoşgeldin kuzum ya yokluğun hemen belli oluyo iyi oldu inşallah diğer kızlarda gelir hemenBu ara marketlere hep baby seysileri geliyp a101 gelcekmis 2 nisanda cikicam bakicam
iHoşgeldin kuzum ya yokluğun hemen belli oluyo iyi oldu inşallah diğer kızlarda gelir hemen
tesekkurlertr_lelli hoş geldin kuzum.
Aiy bende duramiyorum.Hosbuldum. Normalde yazmıyorum ama kayıtsız kalamadim ne yapayım.
Gerçekten enerjine maşallah, ben de bütün gün çocukların pesinde koşuyorum kızım diyor ki anne neden hep aynı şeyleri yapıyorsun ( süpürme silme )ben dağıtıyorum sanki.
Bugün ilk defa hamburger ekmeği yapmayi denedim bakalım daha pişirmedim tepsi mayası bekliyor, olursa akşam hamburger menü yicez, olmazsa kahvalti
Ahh bizde de oyle uyudu kizda oh be dedim. Oturdum nihayet. Wc olayi kostur gozum uzerinde. Esimi isyerinden ariyorlar. Bazen elinde tel ya da tv aciyor. 1 ay ne yapacagiz bilmem. Belki daha da uzar. Kiz anaci yanimda ayrilmaz. Bazen oynatiyir eşim çabuk sıkılıyor. Öyle yorucu gündüAllah'ım adam evde olunca mutfak işi bitmiyoroğlan aciktim ddi sigara boreklik yufka almistim ondan sardim 6 7 tane kizartirim hem gerisini sonra sarıp ayırcam buzluga kendime e bi kahve yaptim içip yemek işine gircem
Bana da geldi mesaj ama karta borcum yokEvet 1 ay erteleme diye konuşuldu haberlerde.Buhaberlerde.Bu mesajı yazdıktan sonra bana halkbanktan mesaj geldi.Kredi kartı borcunuzu 3 ay süreyle eryleyip 1.1 faiz oranı ile 3 taksitte ödemek için şöyle şöyle yapın diye :) Bu ay kredi kartım biraz fazla gelicek benimde bi hesaplayayım yaparım belki.
Aaa onu da mıııı ya baby ile nazenin de gelse biran önce onları da çok özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?