Kazen bey cevab yazdi mi?Kızlar gelecek, sohbet birikim devam edecek raat olun.
Yanlis anlasilmalar olur hallolur.
Hepsi unutulur ama bazi kötü kalpler hep kötü kalır.
Cunku adı uzerinde kalp kötülugu, fesatlik.
Allah bunlardan her ortamda korusun bizi yeter ki cok amin.
Orda yedirenk in demek istediğini hepimiz anladık ama gizli hayran çokmus demek ki daha yazar yazmaz şikayet etmişler. Her şey düzelir ama kötü kalp düzelmez aynen aminnKızlar gelecek, sohbet birikim devam edecek raat olun.
Yanlis anlasilmalar olur hallolur.
Hepsi unutulur ama bazi kötü kalpler hep kötü kalır.
Cunku adı uzerinde kalp kötülugu, fesatlik.
Allah bunlardan her ortamda korusun bizi yeter ki cok amin.
benim msj birineydi gitti o daOrda yedirenk in demek istediğini hepimiz anladık ama gizli hayran çokmus demek ki daha yazar yazmaz şikayet etmişler. Her şey düzelir ama kötü kalp düzelmez aynen aminn
uyelik iptali icin bisi yazmadi malesefKazen bey cevab yazdi mi?
evet iyi edersiniz o vakit.Sayfayı siteye girdikçe okuyorum.babyloading87 nin yorumlarını ise ilgiyle takip ediyorum,kendisini tanımadan seviyorum,çok garip. Dün mevzusu açılan konuda da yedirenk adlı üyeyi şikayet eden kişi değilim.Zira onu da kızına sevgisi, ilgisi açısından begeniyorum.
Yalnız benim anlamlandiramadigim ve kendi adıma çok uzak bulduğum tabirler "kuyruğuna basmak" gibi, hiç bu sayfaya yakıştıramıyorum. Şimdi de üzerine mi alindin diyecek olabilirsiniz.Hayir alınmadım.Sizinle sohbetim muhabbetim yoktur.Yani benim olmayan kuyruguma basmış olamazsınız.Kimsenin de basamazsiniz.Evet herkes gergin ama üslup her şeydir.
İyi günler dilerim,siz soylemeden ekleyeyim.
Sayfanızdan uzak durucam,hatta durun yine siz demeden diyeyim."iyi ederim"
Mesela ben hep yazamıyorum ama hep okuyorum artık herkesi az çok tanıdım, kimin ne demek istediği anlasiliyor. Sırf malzeme çıksın diye takip ediyorlar demek ki. Asıl onlar defolsun gitsin. Surda yapılan paylaşım kime dokunuyor kimi rahatsız ediyor? Yemekti ekonomiydi birbirimizden birşeyler öğreniyoruz bunu bile kiskaniyorlar yabenim msj birineydi gitti o da
edepsizi kovduk burdan hala ayak altinda dolaniyo basicam kuyruguna kenafir gozlunun
Senin nickini biliyorum canim eskilerdensinMesela ben hep yazamıyorum ama hep okuyorum artık herkesi az çok tanıdım, kimin ne demek istediği anlasiliyor. Sırf malzeme çıksın diye takip ediyorlar demek ki. Asıl onlar defolsun gitsin. Surda yapılan paylaşım kime dokunuyor kimi rahatsız ediyor? Yemekti ekonomiydi birbirimizden birşeyler öğreniyoruz bunu bile kiskaniyorlar ya
Ozman kızların engelide kalkar insallah hoşgeldin tekrar cnmSelam kızlar,
Benim engelim kalktı. Çok şükür ama kızların olmamasına çok üzgünüm. Onlar gelemezse ben de çok da girmem sanırım.sadece bu topik için hergün giriyordum. İnşallahKazen duyar sesimizi
Hoşbulduk canımOzman kızların engelide kalkar insallah hoşgeldin tekrar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?