Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam herkese
Bugün yoruldum valla, kizlar sizden görüp orman kebabimsi bişey yaptım bı de şehriye çorbası ama kayınvalidem patatesli gözleme yapmış, yemeğim yarına kaldı çok mesudum. Kızımın camını sildim, masasını çamaşır suyuyla yerlerini aynen sildim. Evi supurdum, topladım, balkonu boşalttım eşime yikattim, mutfak dolaplarını cifledim. 577386 kere oyuncak topladım çay koydum az önce bı de kabak tatlısı koydum. Şimdi oğlum uyancak biz de oyun oynamaya baslariz

Belimi usutmusum sanırım. Gece emziriyorum meme kızın ağzında öyle yatıyorum sırtım açıkta kalıyor. İki gündür belim ağrıyor daha doğrusu kalçanın biraz üstü.
Eşim sağolsun yemek işini halletti.ama bulaşıklar tazgahta duruyor. Kalkmaya enerjim yok.
Kızlar üçlü küçük tencere almam gerek. Uygun ve kaliteli birşey bakınıyorum..

Bugün orman kebabı günü sanırım bende pilav ile yaptım

Aiy su 3 cocikli insta seysi kadin yine kizartma yapmis
El kadar sebiler haftanin 3-4 gunu kizartma yiyor vallahi yazik ya.
Yaglı yagli yemek diye veriyor önlerine
Kocasida bisi demiyo demek.
insani bayar yahu biz kizartmayi hani soguk meze salata hesabi yiyoruz o da ayda 1 ancak

sahan tarzimi canim? ben emsan aldim memnunum

4. orman kebabi yiihuu

Selam kızlar
Eşim evdeydi bugün malum
Sağ olsun evi süpürdü , çayı koymuş
Birde bak ben çok adaletliyim , kahvaltı sana ait diyor
Dedim sen oğlanı tut ben hazırlarım

Kahvaltı sonrası balkonda oturduk , çay keyfi yaptık
Biz ana cadde üstünde oturuyoruz , tın bile yoktu . O kadar sessizdi ki yazlıkta kahvaltı hazırlıyoruz sandım

Az bir ütüm vardı onu yaptım, orman kebabı, bulgur pilavı yaptım, salata ve haydari yanına.
Eşim ortalığı süpürünce hemen bende bir bezle ortalığı sildim.
Onlar duş aldı.

Yemek yedim ama elim ayağım titriyor
Girdim uzandım geçmiyor,
Bir baktık ki şekerim düşmüş
Hemen oğlum anasına mandalina getirmiş. Evlat canAllahım sağlık versin cümlemizin çocuğuna.

Hemen eşimde elma soydu yavaş yavaş yedim şimdi fena değilim
Düşündüm bugün kahvaltıda da hiç tatlı bir şey yemedim, ondan sanırım düştü

Şimdi de uzandım dinleniyorum.
Bizim evde yumurta yoktu dün , kayınvalide aradı eksiğiniz var mı? Diye dedim oğlanın yumurta yok o yumurta yemezse doymuyor
Kayınpeder sağolsun evde fazla varmış bir koli getirdi.
Baban fazla almıştı getirsin dedi.
Evlerimiz çok yakın bıraktı kapıdan gitti durum böyle bende can kızlar

Adı ne kim o merak ettim

Cocukları da kücük cidden az sebze et yapsa ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…