Çok yakın bir Arkadaşım hamike ona lohusa pijaması alacağım
Bursa da bir çeyiz sitesinden
Acaba hiç duydunuz mu adımı
Pijama ekseni
bizimkinin aynı canım sadece yanları oval. çok rahat ettik biz besıkten yana insAllah sizin için de kullanıslı olurbundan canim
Eki Görüntüle 2618136
oglandan kalma bu da var
salonda kullancam bunu 5 aya kadar yatiyo ama ancak.
Eki Görüntüle 2618137
Bakıyım
Küçük tencere, biri Şahan da olabilir 3 lu set oluyor ya onlardan.sahan tarzimi canim? ben emsan aldim memnunum
Kız bizim sitede de var bir arkadaş ikisi birbiriyle çok görüşüyor.birgün dedim çocuklar okuldan gelince gelin bana. Güzelce kahvaltılık hazırladım aceleyle. Yemek yetişmezdi. Çocuklar açtır diye düşünüp hazırladım. Geldiler çocuklara açma almışlar ya yemez onlar açma yerler dediler. Bir defasında da ekmeğin arasına hazır hamburger köftesi salam gibi koydu yedirdi. Bana bıraktı gerisini elaya yedirirsin dedi. Ben de yemez salam zaten vermiyırum dedim. Ya kızdığım şu hergün birbirlerine giderler hiçmi evde işleri yok yemek yapmazlarmı ya da çocuklara özel yemek yapılmazmı ne zaman görsem ya patates kızartması ya hazır açma ya da cips yiyor çocuklar okuldan gelince. O sebepten dolayı çok da gidip gelme olmuyr bende. Çünkü vaktimi sigara içip laklakla geçirmek yerine kızımla geçirmeyi ve kızıma faydalı şeyler yapmayo tercih ediyorum. Keşke yiyen bir çocuk olsa daha da çok şey yaparım.Aiy su 3 cocikli insta seysi kadin yine kizartma yapmis
El kadar sebiler haftanin 3-4 gunu kizartma yiyor vallahi yazik ya.
Yaglı yagli yemek diye veriyor önlerine
Kocasida bisi demiyo demek.
insani bayar yahu biz kizartmayi hani soguk meze salata hesabi yiyoruz o da ayda 1 ancak
Merhaba bernardo da indirim vardı Lepha diye bir model bugün benimde dikkatimi cekmisti sepet indirimiyle 222 ye geliyordu sanırımKüçük tencere, biri Şahan da olabilir 3 lu set oluyor ya onlardan.
Aslında emsandan ben de almıştım nişanlı iken. Çeyizime. Ama o zaman tencerelerim gözüme çok geldi, bı de baktım annemin o boyutta yok ona vermiştim setimi.
Şimdi sanırım aynısından yani Emsan dan alacağım. Fiyatlara da baktım istediğim 190 TL Gibi birşey.
İnşallllaaaahhh amin. Yoksa hüsrana uğrar anasıcok amin uyusun buyusun ama cok uyusun koliksiz falan
Anasi temizlik yapsin yemek yapsin o uyusun
Hesapta tutmayın isterse canım olurda sokağa çıkma yasağı olursa para bırakmazlar bankamatiklerdeKız dün babasından almıs 1000 tlyi
Cüzdanı komidine koyar hep,baktım kabarık para varMaasını cekmez cünkü toplu
İhtiyac oldukca gider ceker.
Demiyo hic bak aldım diye
Bide güya hesaba atcaktı
Artk yasaktan mı atamadı naptı bilmiyorm
Çok güzel görünüyor canim ekşi mayayı nermin abla yaptı izledim bolca ama yapmadım yarin ekmek geçmezse ekmek yapicam öglenKız gündüz uyumadı erken uyudu. Hatta süt istedi sütü içemeden dalmış uykuya.
biz de eşimle yemek yiyecektik. Ekmek yaptım evde bu defa annemim yaptığı şekilde köy ekmeği gibi yaptım. Evdeki ekşi maya ile yaptım. Çok lezzetli oldu. En azından maya arama derdine düşmedim daha da güzel kabardı. Tabi ekmek pişince eşim boşver yemeği biz ekmekle kahvaltı tereyağ salça zeytin fakan yiyelim dedipeynirim kalmamıştı malum markete koşup sıraya girmeyince
Çok güzeller canim güle güle kullan prenses bol bol uyusun büyüsünAmin canim Allah razi olsun
Ellerine sağlık harika görünüyorKız gündüz uyumadı erken uyudu. Hatta süt istedi sütü içemeden dalmış uykuya.
biz de eşimle yemek yiyecektik. Ekmek yaptım evde bu defa annemim yaptığı şekilde köy ekmeği gibi yaptım. Evdeki ekşi maya ile yaptım. Çok lezzetli oldu. En azından maya arama derdine düşmedim daha da güzel kabardı. Tabi ekmek pişince eşim boşver yemeği biz ekmekle kahvaltı tereyağ salça zeytin fakan yiyelim dedipeynirim kalmamıştı malum markete koşup sıraya girmeyince
O şekilde de denerim ben hamurdan ayırdım ekşi mayayı. O şekilde daha da lezzetli oluyor diye duydum denerim onu da.Çok güzel görünüyor canim ekşi mayayı nermin abla yaptı izledim bolca ama yapmadım yarin ekmek geçmezse ekmek yapicam öglen
Sagol canim bakalim oda yapmicam ya besik bari buyuk olsun dedim.bizimkinin aynı canım sadece yanları oval. çok rahat ettik biz besıkten yana insAllah sizin için de kullanıslı olur
benim ki bundan kuzu gecen sene degistim ya hepsini severek aldim kullaniyorum şık duruyor buyuk boyunda yemek yapiyorum diger boylarina artan yemekleri koyuyorum.Küçük tencere, biri Şahan da olabilir 3 lu set oluyor ya onlardan.
Aslında emsandan ben de almıştım nişanlı iken. Çeyizime. Ama o zaman tencerelerim gözüme çok geldi, bı de baktım annemin o boyutta yok ona vermiştim setimi.
Şimdi sanırım aynısından yani Emsan dan alacağım. Fiyatlara da baktım istediğim 190 TL Gibi birşey.
Amin canim sagolasinİnşallllaaaahhh amin. Yoksa hüsrana uğrar anasıiyi günlerde kullansın kuzummm gülücükleriyle.
Allah razi olsun canimÇok güzeller canim güle güle kullan prenses bol bol uyusun büyüsün
Elleerine saglik canim ben cok severim eksi mayali ekmegi, köy ekmegini faalan.Kız gündüz uyumadı erken uyudu. Hatta süt istedi sütü içemeden dalmış uykuya.
ben de en az 2 yasa kadar kullanırız diye aldım ama o kadar sürmeyecek galiba canım yatagın içinde fır dönüyor sıpa ayağa kalkıyor tutunarak şuan hafif yeltenıyor da bıraz daha aşağı sarkar diye korkuyorumSagol canim bakalim oda yapmicam ya besik bari buyuk olsun dedim.
En az 1.5 sene burdayiz.
3 yasina kadar gotururse bizi zaten eve gecince oda yapar ayiririm.
benim ki bundan kuzu gecen sene degistim ya hepsini severek aldim kullaniyorum şık duruyor buyuk boyunda yemek yapiyorum diger boylarina artan yemekleri koyuyorum.
Eki Görüntüle 2618313
Amin canim sagolasin
Allah razi olsun canim
boyu iyide en dar sanki 60cm.ben de en az 2 yasa kadar kullanırız diye aldım ama o kadar sürmeyecek galiba canım yatagın içinde fır dönüyor sıpa ayağa kalkıyor tutunarak şuan hafif yeltenıyor da bıraz daha aşağı sarkar diye korkuyorumben de oda olarak sadece şifonyer aldım.bide işte beşiği.ikea hemnes divan vardı bi odamızda onunla uydurmaya calıstım.
Hayır olsun rüyan canım.Aiyyy nasil ruya gordum
Ben dogum yapmisim ama kiz dersin 3 aylik bebek.
Koca alamet(anneannem oyle derdi) kocaman..
Sonra bu sizin degil diyorlar aliyorlar minyon minnak burun bisi getiriyorlar.
Diyorum ki ya bu da bizim degilse ben buraya guvenmiyorum nasil bebekleri karistirirlar diyorumsevemiyorum hic kucagima almak istemiyorum.
Sonra emzirttiriyorlar zorla bana emziriyorum bi suru sutum geliyo falan.
2 bebeginde simasi aklimda kimin bebeleriyse pistden alalim dicem
Hay Allahim gordugum ruyaya bak.
Simdi kimseyide almiyorlar ya (hani cikinca direk baba falan goruyodu kapida bekliyodu) spinale cesaret edersem bakicam iyice
Anneme dicem incele iyice gozlugunu tak bizim kiz mi.
Böyle seyler duymustum bebekleri degisiyomus bazi kani bozuk insanlar.
Keske benim ruyama girmeyeydi
ben de battaniyenin üstüne pike serdim canım hala duruyor.aslında yaptırmak ıstedıgım sey baskaydı ama pike olduboyu iyide en dar sanki 60cm.
sere serpe uyusunlar rahat rahat bakalim.
gunduz yere ince yatak yapicaz aticaz ustune yuvarlansin dursun atsin enerjisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?