• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gece 3:30 da uyudum. Sabah 7:30 da uyandım. Uyuyamadım tekrar. Gece internette alacağım şeylerin fiyatını araştırıp durdum. Kızın vitamin şurubu bitti eşim kıza vitamini internetten alacaktı. Ekleyeceğin şey varsa ekle dedi. Ben de kıza vücut şampuanı alacaktım zaten kartın kesim tarihini bekliyordum. Sonra hepsiburadadan ben int sayfasından giriyordum ama ilk mobil alışverişe 25 tl indirim varmış. Hemen telefonuma indirdim. Kıza elişi kağıdı sulu boya oyun kumu alacağım. Kardeşim biliyordu sulu boya alacağımı alacaklarını sen yaz bana dedi. Ben de yazmadım. Çadırı eşim şimdi o kadar masraf yapmayalım demişti. Kardeşimde tel de görüntülü konuşurken kızı çadır gibi oynarken gördü onun için çadırı alacakmış. Parasını vereceğim o zaman dedim bakarız hallederiz dedi.
hb da sepeti doldurdum 150 tl ye tamamlayacağım. Ofçayın ucuz olanı almıştım beğendik 17.90 mış fiyatı onu da aldım. Gece fiyat araştırmasıyla geçti 😅

Dün eşim babasıyla konuşurken. Babası demiş para almışsın şirketten parayı çarçur etme kızımda dursun demiş kızım dediği ben oluyorum. O da yok dikkat ediyorum dedi. Zaten bir kısmını karta yatırdı. Eşim de telefonu kapatınca bana anlattı. Kesin kardeşim söyledi babaya dedi. Yani düşüncesi baba bize değil ona destek olsun diye söylemiştir diye düşündü. O söylemiştir çünkü ondan başka bilen yok bu konuyu dedi.
ya bir insan bu kadarmı nankör ve uyanık olur. Şuan Kardeşi maaşını tam alıyor. O işe kardeşini sokan abisi iş ile ilgili yanlış yaptığında toparlayan abisi.Ne diyeyim dedim eşime bugünlerde yaptığını hiç unutmayacağım. Eşim diyor senin kardeşimin eşi bile sordu ihtiyacınız olursa söyleyin dedi. Kuzenimin eşi de demiş bunu( eşimle samimiler ) Kardeşim demiyr ve uyanıklık yapıyor dedi.İnşallah o da unutmaz bu günleri. Eşim kin gütmez. Zor gününde hep eşim yanındaydı.

Günaydınlarr
Kız 6.30 da uyandı🤦🏻‍♀️
Ayılmak icin kahve yaptm ama onu da icirtmedi fincanı istiyor tepiniyor🤦🏻‍♀️
Gece maske aldım ben kullanmazsam koci kullanır fiyatı 27 diydi gecen hafta

Eklentiler

• AB68A690-2F37-416B-B63B-4D839F1A7962.webp
    AB68A690-2F37-416B-B63B-4D839F1A7962.webp
    18 KB · Görüntüleme: 52
Kız bizim sitede de var bir arkadaş ikisi birbiriyle çok görüşüyor.birgün dedim çocuklar okuldan gelince gelin bana. Güzelce kahvaltılık hazırladım aceleyle. Yemek yetişmezdi. Çocuklar açtır diye düşünüp hazırladım. Geldiler çocuklara açma almışlar ya yemez onlar açma yerler dediler. Bir defasında da ekmeğin arasına hazır hamburger köftesi salam gibi koydu yedirdi. Bana bıraktı gerisini elaya yedirirsin dedi. Ben de yemez salam zaten vermiyırum dedim. Ya kızdığım şu hergün birbirlerine giderler hiçmi evde işleri yok yemek yapmazlarmı ya da çocuklara özel yemek yapılmazmı ne zaman görsem ya patates kızartması ya hazır açma ya da cips yiyor çocuklar okuldan gelince. O sebepten dolayı çok da gidip gelme olmuyr bende. Çünkü vaktimi sigara içip laklakla geçirmek yerine kızımla geçirmeyi ve kızıma faydalı şeyler yapmayo tercih ediyorum. Keşke yiyen bir çocuk olsa daha da çok şey yaparım.
he bir de hergün kendini yayınlar gibi resim paylaşıyor sağdan soldan Aşağıdan yukarıdan çekip 🤣🤣🤣hergün hergün rahat 10 resim paylaşıyor.
Cockları laf olsn diye doguruyır böylesi
Cocuk yok demesin diye millet🤷🏻‍♀️
Yiyen cocuk icin aksm artk sey dedim,yiyen cocuk mu daha iyi yemiyen mi suan kararsızım Alya dedim😂
Koci diyo deme öylee💆🏻‍♀🙈
Ek gıda yetistiremiyorm cocuga
Corba meyve irmikli muhallebi masallah daha versem yicek
İlerde nolur bilmiyorm tabi ama kardesimin oglana cok mana bulduk,bizi de yicek bu cocuk diye ondan oldu hep böyle🤣

ben de battaniyenin üstüne pike serdim canım hala duruyor.aslında yaptırmak ıstedıgım sey baskaydı ama pike oldu :KK70: ben daha elyaflı pofuduk bıse ıstıyodum. oyun halısını arkadasımdan almıstı cok sevdi epey oynuyodu onla, tabi dönmeye baslamasıyla farklı bir dünyaya girdik:KK48:
oyun halisi aldim ama ince baya altina pelus battaniye sercem.
Annem yapcak yere oyun icin yatak yine elyaf doldurup yorgan gibi diker nevresim alirim ona göre soyle civil civil dikkatini cekecek ayicikli falan

tr_lelli tr_lelli dediğin gibi kalan yemekler ve az miktar için bakıyorum ben de. Bı de mesela kısa çorba yapacam koca tencerede az birşey yapmak zorunda kalıyorum.
kesinlikle ben kiz olunca mama muhallebi icin en miniklerinden 2 tane alicam tek satan bi amca var burda zuccaciye tek tek satiyo 2 minik alsam beni goturur.

Kız düssem nolcak kurus koklatmaz🤣
Bisi aldirsan
Hani ihtiyaciniz olan bisi
Ben o parayi yemeyince icime oturur😁
Kira yardimi yatinca hemen mama sandalyesi, oyun halisi falan almistim ben.
Dedim yicem parayi sonra gidiyo yok annesi bisi istiyo falan.
O ki onunla altin almiyo yerim bende diyorum.
Dun dedim besigi alinca senden borcu eksiltmemek lazim.
Ödesin yatirim yapmiyosa öyle.

Günaydınlarr
Kız 6.30 da uyandı🤦🏻‍♀️
Ayılmak icin kahve yaptm ama onu da icirtmedi fincanı istiyor tepiniyor🤦🏻‍♀️
Gece maske aldım ben kullanmazsam koci kullanır fiyatı 27 diydi gecen hafta
Bacim bu kaynak maskesi gibi
Korunmak icin onlem iyide bunla disari cikinca tuhaf durmazmi

oyun halisi aldim ama ince baya altina pelus battaniye sercem.
Annem yapcak yere oyun icin yatak yine elyaf doldurup yorgan gibi diker nevresim alirim ona göre soyle civil civil dikkatini cekecek ayicikli falan
aklında bulunsun canım, yazdım ya hani aslında pike istemıyordum daha pofuduk diye, biz de elyap aldık yorgan gıbı aralardan dıkıs at dedik, fakat bızım aldıgımız elyaf ince gelmıs sen ona uygun al olurmu
bide çift taraflı aldım ben nevresimini iki yüzlü de kullanabılırsın canım

Benimkide abisinin evine bisiler aliyo annesi orda ya ama ayrica para falaj n veriyomu cozemiyorum.
ispatim yok ama bence yardim ediyo.
Gozum uzerinde.
Sonrada diyorum ki hangisine yardim etcek kucuk kaynimda evdeymis.
Karisini cocugunu falan alip koye gitcekmis bayramda gelmez daha okul acilana kadar gitsin gecinemiyolar burda diyodu dün.

Bizimde maas dustu malum 2 kira aliyoruz ancak buranin kirasini aidatini oduyo o da.
Esimin maasiyla geciniyoruz bizde.
Bi de annemler aliyo iste bisiler.
Kenarada bisiler atamayinca parasini yedirmesin diye eksikleri aliyorum bende acimiyorum.

Ayin 20si olsun kart kesilsin ilk adim arabasi begendim 189tl onu alcam🙈
Esimde heves ediyo böyle gosteriyorum onada al diyo

aklında bulunsun canım, yazdım ya hani aslında pike istemıyordum daha pofuduk diye, biz de elyap aldık yorgan gıbı aralardan dıkıs at dedik, fakat bızım aldıgımız elyaf ince gelmıs sen ona uygun al olurmu
bide çift taraflı aldım ben nevresimini iki yüzlü de kullanabılırsın canım
Canim ben hazir almicam annrm dikecek.
Elyafini kendimiz alcaz istedigimiz kadar doldururuz dedik.
Hazirlar cok ince oluyo😒
pike aldim ben
2 de nevresim takm aldim

Canim ben hazir almicam annrm dikecek.
Elyafini kendimiz alcaz istedigimiz kadar doldururuz dedik.
Hazirlar cok ince oluyo😒
pike aldim ben
2 de nevresim takm aldim
ben de kuması alıp çeyizciye yaptırdım canım kumas elyaf oluyormus ıcıne konulup etraftan dıkılıyor ondan alıp içine koydurmustum hiç isteğim gibi olmadı. ondan fikir vermek ıstedım canım, annen daha güzel yapar. nevresim hiç almadım ben bi tane babannesi almıs onu carsaf gıbı kullanıyorum ustune battanıye yada örtüyoruz.

ben de kuması alıp çeyizciye yaptırdım canım kumas elyaf oluyormus ıcıne konulup etraftan dıkılıyor ondan alıp içine koydurmustum hiç isteğim gibi olmadı. ondan fikir vermek ıstedım canım, annen daha güzel yapar. nevresim hiç almadım ben bi tane babannesi almıs onu carsaf gıbı kullanıyorum ustune battanıye yada örtüyoruz.
Ben hic öyle diktirmedim canim ama kendime elyaf yorgan aldim hazir pike alsam daha kalin dururdu eminim.
Hele yikadim incecik oldu🙄
Nevresim aldim heves edip ama kisin yorgan sermem sanirim biz pelus battaniyeyle yatiyoruz ev cok sicak.
Battaniyesini geciririm bende dedim.
Ya da demen gibi ortu niyetine yazin pike niyetine uzerine orterim nevresimi öyle.
Aldigim besik olcusuyle uyumlu bebek nevresimi

Bisi aldirsan
Hani ihtiyaciniz olan bisi
Ben o parayi yemeyince icime oturur😁
Kira yardimi yatinca hemen mama sandalyesi, oyun halisi falan almistim ben.
Dedim yicem parayi sonra gidiyo yok annesi bisi istiyo falan.
O ki onunla altin almiyo yerim bende diyorum.
Dun dedim besigi alinca senden borcu eksiltmemek lazim.
Ödesin yatirim yapmiyosa öyle.
Tenezzül etmiyorum suan
Ayranım yok icmeye burnum dusse almam😂
Krediyi ödesin benden destek istemesin yeter😂

Ben hic öyle diktirmedim canim ama kendime elyaf yorgan aldim hazir pike alsam daha kalin dururdu eminim.
Hele yikadim incecik oldu🙄
Nevresim aldim heves edip ama kisin yorgan sermem sanirim biz pelus battaniyeyle yatiyoruz ev cok sicak.
Battaniyesini geciririm bende dedim.
Ya da demen gibi ortu niyetine yazin pike niyetine uzerine orterim nevresimi öyle.
Aldigim besik olcusuyle uyumlu bebek nevresimi
Biz hic yorgan kullanmadık aynen
Kadife bebek battaniyeleri var cok soguklarda onu kullandım
Uyku tulumuyla yatırdım ben üzerine ince bi battaniye yetti.
Ben almadım ama kundaklar var cok ise yarıyor onlardan almanı tavsiye ederim
Eski usul kundak değil ama hem ısıtıyor hem kolay uykuya gecisi saglıyor
Dur bulcam😄

Back
X