- 27 Şubat 2013
- 14.956
- 42.709
- 798
Gece 3:30 da uyudum. Sabah 7:30 da uyandım. Uyuyamadım tekrar. Gece internette alacağım şeylerin fiyatını araştırıp durdum. Kızın vitamin şurubu bitti eşim kıza vitamini internetten alacaktı. Ekleyeceğin şey varsa ekle dedi. Ben de kıza vücut şampuanı alacaktım zaten kartın kesim tarihini bekliyordum. Sonra hepsiburadadan ben int sayfasından giriyordum ama ilk mobil alışverişe 25 tl indirim varmış. Hemen telefonuma indirdim. Kıza elişi kağıdı sulu boya oyun kumu alacağım. Kardeşim biliyordu sulu boya alacağımı alacaklarını sen yaz bana dedi. Ben de yazmadım. Çadırı eşim şimdi o kadar masraf yapmayalım demişti. Kardeşimde tel de görüntülü konuşurken kızı çadır gibi oynarken gördü onun için çadırı alacakmış. Parasını vereceğim o zaman dedim bakarız hallederiz dedi.
hb da sepeti doldurdum 150 tl ye tamamlayacağım. Ofçayın ucuz olanı almıştım beğendik 17.90 mış fiyatı onu da aldım. Gece fiyat araştırmasıyla geçti
hb da sepeti doldurdum 150 tl ye tamamlayacağım. Ofçayın ucuz olanı almıştım beğendik 17.90 mış fiyatı onu da aldım. Gece fiyat araştırmasıyla geçti