• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Tencerede ve catal kasikda emsan kalitesi diyorum ben.
Ama su ara karaca bio diamond goruntusune tav oldum.
Sanirim teflonlari almasam ondan alirdim.
Ama teflonlarimi cok severek aldim o sebeple pisman degilim.
degisik modeli icime sindi.
Merhaba sizin topigin gizli hayranlarındanım. Bu ara ekranın 12 kişilik 84 parca çatal bıçak takımında indirim var. Almayı düşünüyorum ama hiç kullanan tanıdığım yoktu. Bu mesajınıza çok sevindim. Bulaşık makinasında yıkandığında çizilme oranı nasil oldu? Paslanma yok değil mi? Şikayet varda bununla ilgili şikayetler varda onun için sormustum.

Dün bdvde bi konuya yorum yapmıstım
Konu sahibi de bizi okuyomus arada
Dedi benim kocam aynı senin kocan.
Sabah beri yiyor
Mutfakta yemek telasındayım
Dolabu actı,peyniri de gömmüsünüz dedi😓
Carsamba günü aldı
Yeminle tadına baktım daha
Kendi gömüyo
Yediklerimizi mi sayıyosun dedim
Saka cnm dedi
Yiyin dedi
Ee dedim
Yiyin de az yiyin dedi yine gülerek
Biz yemedik peynir sen yedin onu biz yesek söyleriz dedim
Cık mutfaktan dedim
İcime oturdu😔
Makarna istedi
Yaptm
Bu makarnayı da sen bitirdin
Cuval bitince gelme yemisiniz diye dedim
Gidip sacını basını yolasım var ama o derece sinirliyim
Hadi beni gec insan evladınjn yediğini görür mü
Bebe zaten ezine peynir mi yer zaten💆🏻‍♀️
Allahım sen vicdan ver nediyim

babyloading87 babyloading87 böyle eşinden bahsediyorsun yaa okudukça sinir oluyorum. Senin bu kadar evine düşkünlugun, sağlıklı yemek yapma çabaların hele ki çocuğunun yediğine verdiğin özen takdir edilesi bı durum. Ama aldığın sukadarcik maaşinra bile başı giderleri sana yigmasi valla oturduğum yerden sinir oldum. Söylemek istedim :) kusura bakma lütfen içimde kalsın istemedim

E kombiyi mi sökcek cıkarken kiradan düsseymis 😨
Sorunlu evsahibi. Söker götürür tabi o binadan çıkmamakta inat etmeyi sürdürmezse. 🤣 o kadar kira veriyor 3+1 Çok çok eskiii bina. İki kişiler. Koca evde. Dayıya bir oda bile yapmıyor. Kış günü de girişte oturuyorlar. Büyük salonun camları Çok soğuk diye. Dayı girişte çekyatta yatıyor😂 ya gülüyorum çünkü o binadan ayrılmamak için bu kadar çile çekilirmi.

Sabah beri yiyor
Carsamba günü aldı
Kendi gömüyo
Saka cnm dedi
Yiyin dedi
Ee dedim
Cık mutfaktan dedim
İcime oturdu😔
Makarna istedi
Yaptm
Düşünmeden konuşmuştur. Sen eşini daha iyi tanıyorsun. Şakamı yaptı anlıyorsundur. Benim eşimde bir laf atar o an alkından geçirdiği dilindedir ben de uyuz olurum bu huyuna.
sonuçta boşver kafana takma o evin erkeği o sana ve çocuğunuza bakmak zorunda. Kadınlar çalışıyoruz ya erkekler bazı şeyleri mecburi görüyor.
sen de yeri geldiğinde lafını söylersin. Bizler çalıştığımız için çalışmayınca Ekonomik her söze güceniyoruz.Hele şu ekonomik sıkıntı olan dönemde ben kendimi çok kötü hissettim. Mesela geçen kardeş grubunda çocuğa sulu boya sordum marka önemlimi diye. Diğer kardeşim bu dönemde marka arama boşver diye ben faber castel almıştım yazmış. Biraz tuhaf oldum. Çünkü yeğenime çalışırken çoook şey almıştım. Tabi hepsi dedi sıkıntıda yardımcı oluruz diye ama ne bileyim ufacık bir söze tuhaf oldum nedense. Sanırım bir zamanlar yapıyordum çok şey şimdi çalışmıyorum onun psikolojisi sanırım. Yani sende de ondan olabilir canım. Senden Para isterken yediğiniz peynirin hesabını yapma hakkına hiç sahip değil

Düşünmeden konuşmuştur. Sen eşini daha iyi tanıyorsun. Şakamı yaptı anlıyorsundur. Benim eşimde bir laf atar o an alkından geçirdiği dilindedir ben de uyuz olurum bu huyuna.
sonuçta boşver kafana takma o evin erkeği o sana ve çocuğunuza bakmak zorunda. Kadınlar çalışıyoruz ya erkekler bazı şeyleri mecburi görüyor.
sen de yeri geldiğinde lafını söylersin. Bizler çalıştığımız için çalışmayınca Ekonomik her söze güceniyoruz.Hele şu ekonomik sıkıntı olan dönemde ben kendimi çok kötü hissettim. Mesela geçen kardeş grubunda çocuğa sulu boya sordum marka önemlimi diye. Diğer kardeşim bu dönemde marka arama boşver diye ben faber castel almıştım yazmış. Biraz tuhaf oldum. Çünkü yeğenime çalışırken çoook şey almıştım. Tabi hepsi dedi sıkıntıda yardımcı oluruz diye ama ne bileyim ufacık bir söze tuhaf oldum nedense. Sanırım bir zamanlar yapıyordum çok şey şimdi çalışmıyorum onun psikolojisi sanırım. Yani sende de ondan olabilir canım. Senden Para isterken yediğiniz peynirin hesabını yapma hakkına hiç sahip değil
Çok güzel özetlemişsin canım
B BabyLoading düşünmeden konuşmuştur hiç alınma tabi cevabı ver geç

Sen nerde çalışıyordun canım
Özlüyormusun işini

Sabah beri yiyor
Carsamba günü aldı
Kendi gömüyo
Saka cnm dedi
Yiyin dedi
Ee dedim
Cık mutfaktan dedim
İcime oturdu😔
Makarna istedi
Yaptm
Valla densizlik etmiş canim ben sakasina oğlum evi kuruttun diyorum 😅😽 bizimki yesin oğlum diyo Allah için yedigimize. Fln karışmaz öyle muhabbetleri hiç yapmaz sormaz niye aldın fln diyede seninki valla bilmeden bi sevap fln islenis seni bulmuş kuzu öpüp başına koysun seni 😊😊 sen çok fedakarsin

Merhaba sizin topigin gizli hayranlarındanım. Bu ara ekranın 12 kişilik 84 parca çatal bıçak takımında indirim var. Almayı düşünüyorum ama hiç kullanan tanıdığım yoktu. Bu mesajınıza çok sevindim. Bulaşık makinasında yıkandığında çizilme oranı nasil oldu? Paslanma yok değil mi? Şikayet varda bununla ilgili şikayetler varda onun için sormustum.
Ben misafir icin aldim
Yani kullandigim kadariyla sikinti yasamadim henuz.
Ama gunluge kullanmadim
Gunluk icinde alicam.
Parlakligi ve agirligi guzel ben aldigim modelden memnunum.

Sabah beri yiyor
Carsamba günü aldı
Kendi gömüyo
Saka cnm dedi
Yiyin dedi
Ee dedim
Cık mutfaktan dedim
İcime oturdu😔
Makarna istedi
Yaptm
Saka yapiyo belki ya sen mi aliniyosun acaba kuzu

Selam kızlar bu ara nasıl aksam oluyo anlamadim bugun ekmek biter gibiydi kahvalti sonrası ekmek mayaladim iki çok büyük olmadı ama bi bazlama bir yumurtali pide yaptim az ekmek biraz pide kalmış yemegim dünden vardı bitti bulasik doldu yine accam yarin eşim gitcek ise temizlik bekler beni

Elegance aral modeli benim begendigimin . 84 parca 399 sizce fiyat uygun mu peki?
Bendeki elegance samba 84parca ben gecen sene 500tl almistim simdi baktimda (trendyoldan aldim) 698den en son satilmis.
icinize sindiyse model bence fiyat iyi.
Bende gunluge mat istiyorum
emsan duru mat ama oda 600kusur😕
Genelde anneler gunu falan bisiler indirimi olabiliyo beklicem

Elegance aral modeli benim begendigimin . 84 parca 399 sizce fiyat uygun mu peki?
soylede atim resim hafif dandik diil asla Bence omurluk.
20200412_203154.webp

Artik hafta sonlari tatil olur diyorlar bir sure daha.
Esimin hosuna gidiyo en cok keske bu hafta hep boyle olsa diyip duruyo
Telf. sustu adam kafasini dinledi resmen.
Ee evde de hersey hazir önune geliyo yapiliyor keyfi yerinde.

Yarin un, kadayif,yufka falan isticem esimden.
Kadayif tatlicam seviyor yesin.
Yufkada gozleme falan yaparim oglan sabahlari hep kahvalti yemek istemiyor pogaca, gozleme, börek degisik istiyor bisiler.
Pide yaparim arada unlada maya bolca var cok begendiler pideyi kalani oglan yedi.

Kiza yaptigimiz agiz mendillerini yikamistim onlari utuledim.
Son rutuslar gidip gelip cantaya goz atiyorum ne unuttum ne koysam die.
eldiven maske koydum😕
Dezenfektani koycam en son.

babyloading87 babyloading87 böyle eşinden bahsediyorsun yaa okudukça sinir oluyorum. Senin bu kadar evine düşkünlugun, sağlıklı yemek yapma çabaların hele ki çocuğunun yediğine verdiğin özen takdir edilesi bı durum. Ama aldığın sukadarcik maaşinra bile başı giderleri sana yigmasi valla oturduğum yerden sinir oldum. Söylemek istedim :) kusura bakma lütfen içimde kalsın istemedim
Kusura bakcak bisey yok kuzu hakklısın😔
Saka yapmısmıs ,onu bilmiyomuy musum
Böyle değildi en azından bukadr degildi
Anlamadım cockla noldu🤷🏻‍♀️

Sorunlu evsahibi. Söker götürür tabi o binadan çıkmamakta inat etmeyi sürdürmezse. 🤣 o kadar kira veriyor 3+1 Çok çok eskiii bina. İki kişiler. Koca evde. Dayıya bir oda bile yapmıyor. Kış günü de girişte oturuyorlar. Büyük salonun camları Çok soğuk diye. Dayı girişte çekyatta yatıyor😂 ya gülüyorum çünkü o binadan ayrılmamak için bu kadar çile çekilirmi.
Allahım🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️Kocamgilerden bunlarda demek sineğin yagını cıkaranlardan💆🏻‍♀️

Saka yapmıs
Saka da yapmıs olabilir
Öyle aklındakini illa söyleyen bi tip🤣
İcinde tutamaaz
Ama cocuk konusunda hassasım
Dil peyniri veriyorm eline tabiki emikleyip atıyor
Evet ziyan oluyor ama böyle ögrencek napalım
2 kiloya yakın salatalık almks bu hafta
Bugun sonunu salataya kullandm
Kıza veriyorm suyunu emip atıyor
Bence ziyan oluyo gibi görüyır suan
Ezine peynir vermiyorm ama dil peynirine de atıfta bulunmus olabilir😂
Ayh bilmiyorm
Hepten sinirim bozuluyor artık💆🏻‍♀️

Valla densizlik etmiş canim ben sakasina oğlum evi kuruttun diyorum 😅😽 bizimki yesin oğlum diyo Allah için yedigimize. Fln karışmaz öyle muhabbetleri hiç yapmaz sormaz niye aldın fln diyede seninki valla bilmeden bi sevap fln islenis seni bulmuş kuzu öpüp başına koysun seni 😊😊 sen çok fedakarsin
Ben ne günah isledim acaba bunu buldum🤣

Back
X