Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefon ve Bilgisayar aksesuarı e-ticaret firmasinda. Muhasebe canim. Yani özlediğim oluyor ama olsun. O zamanlarda zaman geçse kızım gelse de diyordum. Son günlerde zaman geçmiyordu.Sen nerde çalışıyordun canım
Özlüyormusun işini
Çok teşekkür ederim. Üşenmemiş resim de çekmişsiniz. Fiyat günlük kullanmak istediğim için uygun geldi bana da.soylede atim resim hafif dandik diil asla Bence omurluk.
Eki Görüntüle 2618672
Benim eşimde öyle aklındakini söyler. Sesli düşünme derimSaka yapmıs
Saka da yapmıs olabilir
Öyle aklındakini illa söyleyen bi tip
İcinde tutamaaz
Ama cocuk konusunda hassasım
Dil peyniri veriyorm eline tabiki emikleyip atıyor
Evet ziyan oluyor ama böyle ögrencek napalım
2 kiloya yakın salatalık almks bu hafta
Bugun sonunu salataya kullandm
Kıza veriyorm suyunu emip atıyor
Bence ziyan oluyo gibi görüyır suan
Ezine peynir vermiyorm ama dil peynirine de atıfta bulunmus olabilir
Ayh bilmiyorm
Hepten sinirim bozuluyor artık![]()
Pudra şekeri dök üzerineLelli kek yaptım şekersiz oldu ne yapsam![]()
Çikolata eritip kaplayabilirsin, ay aklıma gelen fikirler bile kaloriliLelli kek yaptım şekersiz oldu ne yapsam![]()
Allah seni iyi etsin emi.huzurun kat kat artsın. Güldürdü beniBen ne günah isledim acaba bunu buldum![]()
uzerine pudra sekeri eleyebilirsin canim.Lelli kek yaptım şekersiz oldu ne yapsam![]()
Rica ederim umarim sizde memnum kalirsinizÇok teşekkür ederim. Üşenmemiş resim de çekmişsiniz. Fiyat günlük kullanmak istediğim için uygun geldi bana da.
Amin cnm cümlemizi insallahAllah seni iyi etsin emi.huzurun kat kat artsın. Güldürdü beni
Danisikli dovus oldu evetGünaydınlarr
Sokdan siparis verdim 69 tl
Mintax b.tableti,2 lt günlük süt,1 lt kefir,avokado,famila havlu6lı(25 tl ye 7 tl di)2 paket godiva cikolata,ace klorsuz,fırın poseti,cöp poseti,6lı soda.
Aksma icin yesilmercimek var
Evi actım havalanıyor
Kzı 2.uykuya yatırdım 6.30da uyandı
Nevresimleri attm yıkanıyor
Yatak da havalansın dedim daha değistirmedim
Sabah kahvesi yaptım
Twitterda yorumlara bakıyorm
Bakan istifa etmis geri gelmis galiba![]()
Annem daha cok artacigini duymus yani ucacakmis napariz bilmemGünaydın kızlar. Evet altın uçuyor maaleesef..
bu virüs biterse sonrası büyük kriz![]()