Bereketli olsun canimSelam kızlar
Bugün alışveriş için kayınvalide oğlanı bıraktım
Kayınpeder ile gittik sağ olsun yardım etti
Geldim kayınvalide pizza yapmış
Yemek yedik , kadayıf yaptı onu da yedik
Eşim geldi yemeğini yedi poşetleri yüklendik geldik
75 usd ve 1 gr aldım altın hesabına
Toplam 275 TL alışveriş tutu
23 nisan a kadar alış veriş yapmamam lazım
Şimdilik birikimler ve harcamalar bu şekilde
Kayınvalide nane,kadayıf,acı pul biber,10 kilo tam buğday unu koydu
Sorma ya canım eşim de markete gitti kalabalıkmış sakin olabdan yapmış alışverişiSelam kizlar
Dışarısı kıyamet gibi kalabalik, bu nasıl bir zihniyet gerçekten anlamak mümkün değil ya.
Ben de oğlumu uyuyun şimdi oturdum, portakallı kereviz koydum bı de spagetti yaparım, bişey daha belki eklerim sonra. Uzun zamandır kitap okuyamadım bikac kitap alıp baslicam
Ben yorumlara kanıyormAnam hep öyle oluyo bizimkinin kaşığı vardı silikon mama verdiğim kaşığı yamulttu dus cikarirkençok pahalı şeyler almadık bizde o zmnlar ama bu ara yazar kasa istiyo açıkken e bebeğe gittik kıytırık bise vardı benimki tuşlu istedi yoktu tabi oyuncakci olunca habire bise istedi kiz yardım Et cem diye bi kaç bise gösterdi anam bi lavabolu bise gösterdi 280 tl biseydi ne gösterse 200 250 en son kıza ddim uygun biseler göster bacım ddim 95 mıydı ne bitane fisher ın direksiyonun aldik
Bugun söyle bisey yolladı arkadaslarSelam kızlar okuyamadım evi biraz toparladım süpürdüm detaylı. Marketten gelenleri eşim dışlarını iyice sildirdicorona olan arkadaş dışarı çıkmadığı halde sadece kargo gelmiş ondanmı kaptım diyordu bugün konuştuk. Tabi eşim de duyunca tiklendi. Yüzümü bile sabunla yıkatıitı
Eşim yemek yaptı. Kız uyandı. Yemek yedik sonra kıza biraz birşeyler yaptırdım. Sonra uyuturken uyumuşuz. Kalktım yoğurt mayaladım mutfağı toparladım yine saati iki yaptım :)
Bizim kayinvalide de şeker at suyunu daha coksever diyodu eşim ddi en son bize iyi degil o nasıl icsin diye
Benim kızda parçalayıcı kitap oyuncak ne varsaBen yorumlara kanıyorm
Hısırtılı kitap aldım yüzüne bakmadıYorumlarda bebegim cok sevdi bi saat oyalandı demisler
Kumanda aldım yine bi saat oyalandı demisler benimki 3.dk da attı bozdu
Anam benimki cocuk değil valla herhlde anlamadım
Oyuncakcıyla tanısmasını engelleyebildiğim kadr engellemeyi düsünüyorm
Kara delik orası
Benimde para kaldi elimde denklestiremedim.Altına bakamıyorm artk
Asla alamam
200-300 atıp 2 ayda 1 ceyrek alsam sükür derim
Ben anlamıyorm bukadar niye yükseliyor
Gerci saglık olsn da altınım eksik kalsın bi
Hazirana kadar bitmez diyorlar bu virüs
Benim ise baslamamdan da yalan olcak gibi
Valla yaBenimde para kaldi elimde denklestiremedim.
Dahada denklestiremem zaten.
Altini izleriz uzakdan naa böyle
Kesinlikle öyle.Valla ya
Saglık olsn napalım
Elimizdekileri tutabilsek su dönem o bile kar kuzu
Bereketli olsun canim afiyetle yiyinKıza uyandım, emdi kuruttu yine beni bı güzel. Uykum kaçtı şimdi de.
Kargolarım verilmiş Çarşamba bende olurlar. Hem rujlarim hem sahan takımım.
Ayı yarıladık sayılır. Bı alışveriş listesi yapıyorum ama henüz markete gitmeye zamanımız olmadı. Listemi de alsam bı kaç hafta kafam rahat olur. En çok da maya almam gerek. Oba marka baya un ve bulgur geldi bana. 15 kg belki daha fazla un, 5 kg bulgur. Gidacı olunca gelen hediyeler de gıda oluyor :) maya alıp sizin gibi bende haftasonu ekmek yapmak istiyorum. Mayalı poğaça ve geçen hafta denediğim Starbuck kurabiyesi yapacam inşallah.
Ne virüsmüş ya 9 canlı.Bugun söyle bisey yolladı arkadaslar
Tşk ederimBereketli olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?