tulumu biz hıc kullanamadıktr_lelli oylece duruyor bizim oglan zaten uyumuyor tulumu gıyınce rahat dönemedi iyice afakanlar bastı cocugu
onun yuzunden habıre ust örtme telası oluyor kullansaydı cok guzel bıse
bizimki de ayaklıydı canım mamınodan almıstı halası hediye ben sectiydim ama gıyınce dahada huysuzlastı ben de daha kullanmadım
seve seve canim. Benimki yorgan sevmiyor, tulumu tercih ediyor, buda benim icin tabi büyük kolaylik oluyorbizimki de ayaklıydı canım mamınodan almıstı halası hediye ben sectiydim ama gıyınce dahada huysuzlastı ben de daha kullanmadım
tesekkur ederım dusundugun için
Getiiriyorlar cnm eger kaldıysaindirdim uyg. eger haftalik ind. urunleride getiriyorlarsa kiz oluncada rahat ederim valla
Ay o uyuyunca sen de uyucular beni benden alıyor1 saat kızı uyutmaya uğraştım sabah 10 da uyandık. İki gündür gündüz uyumuyor. Alıştı tabi. Ama bana zor. Evde bir iş yapamıyorum. Ev pislikten bir hal oldu. Eşim diyor uyutma boşvdr. Ohh ne rahat ona. Bir de demezmi o uyuyunca sende uyu evi kim toparlayacak evin işini kim yapacak. Neyseki uyudu. Uyumayınca da saat 6 da uyuyacağı tutuyor mızırdanıyır. Evi toparlayayım mutfak toparlama yarım kaldı. Çamaşırlar çıktı makinada bekliyor. Evi süpürmem lazım. Nerde uyuyacağım kafam gitti uykusuzluktan . Vakit kalırsa da uyurum. Bu akşam köfte patates piyaz niyetim var yemek işini eşime kitleyeceğimmarkete gitti şimdi.
Benimkinin aylarca en sevdigi oyuncak, pet sisesindeki kuru makarna diDeli bir gün üzerimden gecti
Asla durmuyor mızmız herseye aglıyor
Dra sordm disleri bas verdi
Calpol verim yarım olcek dedi
Verdim rahatladı biraz ,aslında biliyorm böyle diyeceğini de kafama göre vermek istemiyorm cocuga
Balık dis kasıyıcı almıstım bugun geldi müzikli
Yüzüne bakmadı attı
Ay dedim Allya dahada oyuncak almıcam sana
Gecen ay kumanda aldım müzikli fisher prince 2.gün bozdu
Attı mama sandalyesinden
Hep geliyorm su müzikli oyuncak oltasına
Bugun halıları yalıyordı
Bin tane dis kasıyıcı aldım,plastik spatula kadar deger görmedi valla
Biz de de pet sisede nohut varBenimkinin aylarca en sevdigi oyuncak, pet sisesindeki kuru makarna di
Anam hep öyle oluyo bizimkinin kaşığı vardı silikon mama verdiğim kaşığı yamulttu dus cikarirkenDeli bir gün üzerimden gecti
Asla durmuyor mızmız herseye aglıyor
Dra sordm disleri bas verdi
Calpol verim yarım olcek dedi
Verdim rahatladı biraz ,aslında biliyorm böyle diyeceğini de kafama göre vermek istemiyorm cocuga
Balık dis kasıyıcı almıstım bugun geldi müzikli
Yüzüne bakmadı attı
Ay dedim Allya dahada oyuncak almıcam sana
Gecen ay kumanda aldım müzikli fisher prince 2.gün bozdu
Attı mama sandalyesinden
Hep geliyorm su müzikli oyuncak oltasına
Bugun halıları yalıyordı
Bin tane dis kasıyıcı aldım,plastik spatula kadar deger görmedi valla
Bizim kayinvalide de şeker at suyunu daha coksever diyodu eşim ddi en son bize iyi degil o nasıl icsin diyeGün gecmiyorki kvdem engin bilgileriyle bizi aydınlatmasın
Koci kıza kıyma cektirmis,corbasına az kattım zeytinyagında cevirip
Kuzu kemiği almıs kaynatıyorm,kvde aradı napıonuz diye
Kemik kaynatıyorz kıza dedi koci
Onun diyo suyunu 4-5 kasık direk verin cok faydalıymıs diyo
Anne bize bile agır gelir cocuk nasıl icsin onu dedi
Daha ben karsıdan yuh cekerken
Aa icer icer diyo
Catlatcak cocugu
Kapatınca diyo kıza
Kzıım babannen böyle böyle tıkıyo demek damarları diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?